Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Τετάρτη 8 Απριλίου 2015

ΑΝΑΚΡΙΒΕΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗ NASA! ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕΙ ΤΟ ΧΑΛΑΝΔΡΙ! ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ ΗΞΕΡΑΝ ΟΤΙ ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ!

ΒΟΜΒΑ! ΚΑΤΑΣΧΕΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΤΟΥ ΔΟΥΖΕΝΗ - ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΥΠΑΙΤΙΟΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ ΝΑ ΠΕΙ ΕΝΑ ΚΑΡΑΒΙ ΑΝΑΚΡΙΒΕΙΕΣ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΗΣ ΠΡΟΤΑΣΗΣ; Η πανηγυρική παρουσίαση της προμελέτης για το Δουζένη ήταν μεγάλο λάθος της διοίκησης και προσωπικά του δημάρχου.

Του το είπαμε και εκεί και οι νεόκοποι  άσκησαν το αγαπημένο τους χόμπυ - να μας χαρακτηρίζουν: μας είπανε αντιφατικούς αρχικά και μετά ασυνάρτητους, κακόπιστους κλπ κλπ.

Θα μάθουν τώρα ότι τα σοβαρά, δύσκολα και σύνθετα θέματα πρώτα τα τελειώνεις και μετά πανηγυρίζεις.

ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΟΣ. Διότι κρύβουν πολλές παγίδες τα μεγάλα θέματα.

Και ένας σοβαρός δήμαρχος ΑΚΟΥΕΙ τους πάντες, όχι μόνο όσους θεωρεί ότι πρέπει να ακούει, επειδή είναι "της παρατάξεως".

Και δεν λέει σε δημοτικούς συμβούλους "ΞΥΔΙ".

Τους δημοτικούς συμβούλους ο δήμαρχος ΤΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΕΤΑΙ.

Και επιδιώκει να ακούσει τα πάντα, δεν ασκεί bulling σε όσους δεν του λένε αυτά που θέλει να ακούει.

Και αναζητάει και προκαλεί τις απόψεις και των άλλων, δεν αφήνει τους παραταξιακούς φρουρούς του να επιχειρούν να τους φιμώσουν.

Διότι ενίοτε και οι της δικής του παρατάξεως μπορεί να κάνουν λάθος, να έχουν ασκήσει πλημμελώς τα καθήκοντά τους ή να παίζουν και τίποτα προσωπικά παιχνιδάκια που να παρασύρουν τον δήμαρχο.

ΛΟΙΠΟΝ ΑΚΟΥ ΔΗΜΟΤΗ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ - ΑΚΟΥΣΤΕ ΟΣΟΙ ΕΙΣΑΣΤΑΝ ΠΑΡΟΝΤΕΣ ΣΤΗΝ ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΗΣ ΠΡΟΤΑΣΗΣ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΔΟΥΖΕΝΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΠΟΒΟΛΗ ΦΑΚΕΛΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗΣ ΣΤΟ ΠΡΑΣΙΝΟ ΤΑΜΕΙΟ:

Μας είπανε εκεί ότι το ακίνητο θα αγοραστεί από την Alpha Bank που το έχει προσημειωμένο, έτσι δεν είναι; Έχουν και χαρτί μας είπανε.
ΟΛΟΙ ΤΟ ΑΚΟΥΣΑΜΕ.

Αλήθεια έναν απλό έλεγχο βαρών είχανε κάνει όταν τα λέγανε αυτά;

Ο δικηγόρος που "διαπραγματεύεται με την Alpha" είχε περάσει μια βόλτα από το Κτηματολογικό γραφείο Χαλανδρίου - να πάρει ΔΩΡΕΑΝ (αφού εκπροσωπεί επίσημα τον δήμο)  τα ΚΑΕΚ 051470614001/0/0 και 0514470614011/0/0 που αφορούν το ΔΟΥΖΕΝΗ;
Εμείς πληρώσαμε κιόλας από την τσέπη μας για να το πάρουμε.

Διότι ή είχε πάει και απέκρυψε συνειδητά σοβαρή πληροφορία από τα όργανα του δήμου (οπότε πάμε αλλού την κουβέντα) ή δεν είχε πάει και πήγαινε μόνο να διαπραγματεύεται με την Alpha για την αγορά του ακινήτου χωρίς να ξέρει μια πολύ σημαντική "λεπτομέρεια", οπότε δεν είχε κάνει και με πολύ ευσυνηδησία και υπευθυνότητα την δουλειά για την οποία πληρώθηκε.

Δεν τους μένει χρόνος να κάνουν σωστά την δουλειά τους, βλέπεις.
Με το μόνο που ασχολούνται είναι να πλήξουν την αντιπολίτευση και τους ενοχλητικούς.

ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ ΑΥΤΗ Η ΜΙΚΡΗ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ;

ΟΤΙ ΣΤΟ ΑΚΙΝΗΤΟ ΕΧΟΥΝ ΓΡΑΦΤΕΙ ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΙΣ 1.12 ΕΚ. ΕΚ. ΕΥΡΩ ΑΠΟ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΟ!

ΤΗΝ ΦΑΕΕ ΑΘΗΝΩΝ.

Και άλλες 50.000 υποθήκη από την ΔΟΥ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ.

Εκτός από τα περί τα 8,5 εκ ευρώ βάρη που έχουν γράψει οι τράπεζες.

Άρα όποιος νομίζει ότι μπορεί να το πουλήσει γιατί θα γίνει προσεχώς δικό του πρέπει πρώτα να εξοφλήσει το ελληνικό δημόσιο.

ΔΗΛΑΔΗ Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕ ΕΠΙΣΗΜΑ (και πανηγυρικά, αν είναι δυνατόν) ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΣΥΜΦΩΝΗΣΕΙ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ALPHA BANK ΤΟ ΑΚΙΝΗΤΟ 1,1 εκ. ΕΥΡΩ, όσα ακριβώς χρήματα χρειάζεται η Alpha απλά για να άρει την κατάσχεση από το ελληνικό δημόσιο.

Ενώ αν πάμε με την διαδικασία της ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΗΣ ΑΠΑΛΛΟΤΡΙΩΣΗΣ (που ολοκληρώθηκε και την άφησαν να λήξει - ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΕΡΓΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ) ΚΑΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΑΜΕΣΑ ΝΑ ΕΠΑΝΕΠΙΒΛΗΘΕΙ  - ΑΜΕΣΑ ΟΜΩΣ - όπως πρότειναν οι Γ. Θωμάς (στο ΔΣ) και Α. Νταβίας (στην Οικονομική Επιτροπή) ήδη επίσημα, το ακίνητο θα κοστίσει στον δήμο το πολύ μέχρι την αντικειμενική του αξία, δηλαδή 2,2 εκ ευρώ άσε που οι αντικειμενικές αξίες συζητείται να μειωθούν.

Με καθορισμό οριστικής τιμής μονάδος από το διακστήριο και παρακατάθεση του ποσού στο ΠκΔ για λογαριασμό του όποιου κριθεί δικαιούχος από την πτωχευτική διαδικασία της EKTASIS - με το δημόσιο και τους εργαζόμενους πάντα να προηγούνται βεβαίως.

ΝΑΙ ή ΟΧΙ ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΜΜΑ;

Άρα είναι ή όχι μεγάλη μπαρούφα, κοροϊδία αλλά και ανούσια κατασπατάληση δημόσιου χρήματος  (τουλάχιστον δηλαδή και για να μην τα χοντρύνουμε τα πράγματα) να δίνονται χρήματα σε "συμβούλους" για μια διαδικασία που είναι εξ αρχής ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΗ και ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΝΟΗΜΑ;

Και μη μας απαντήσει κανένας ΤΙΠΟΤΑΣ από την ΣΤΑΣΗ βρίζοντάς μας και χαρακτηρίζοντάς μας.
Διότι δεν θα ασχοληθούμε με άσχετους παραταξιακούς υβριστές των αιρετών.

Θέλουμε απαντήσεις από τα ΕΠΙΣΗΜΑ ΘΕΣΜΙΚΑ ΟΡΓΑΝΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ.

ΚΑΙ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΠΟΥ ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΓΚΛΩΒΙΣΑΝ ΚΑΙ ΕΞΕΘΕΣΑΝ ΑΝΕΠΑΝΟΡΘΩΤΑ ΣΕ ΜΙΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ .... ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΑ!

ΥΓ: ΤΑ ΚΑΕΚ που αποδεικνύουν ότι ό,τι γράφουμε είναι απολύτως τεκμηριωμένα είναι στα χέρια μας και τα έχουμε ήδη στείλει στον δήμαρχο, τους επικεφαλής των παρατάξεων και τα θεσμικά όργανα του ΣΥΡΙΖΑ.  

ΑΓΓΕΛΟΣ ΝΤΑΒΙΑΣ
ΧΑΛΑΝΔΡΙ ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ ΠΟΡΕΙΑ

ΟΤΑΝ ΠΗΡΕ ΤΟ ΦΡΑΓΓΕΛΙΟ ....


απο fb: ΛΕΜΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ

ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΗ ΑΝΑΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗ! ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΙ ΓΕΩΡΓΟΙ ΚΑΙ ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΟΙ!

 
 
Ενισχύσεις έως 60% για παραδοσιακά καφενεία
Επιδοτήσεις από 40% έως 60% για παραδοσιακά καφενεία, ουζερί, µεζεδοπωλεία, ταβέρνες και ψησταριές φέρνουν προγράµµατα µε κοινοτικά κονδύλια από το ΕΣΠΑ.
Οι επιχειρήσεις εστίασης και αναψυχής, για να ενισχυθούν σε αυτά τα προαναφερόµενα ποσοστά, δεν θα πρέπει να έχουν κόστος δαπάνης πάνω από 300.000 ευρώ.

Τις χρηµατοδοτήσεις δίνουν τα τοπικά Leader της επαρχίας, είναι ανοιχτά σε 10 νοµούς της χώρας και δικαιούχοι τους είναι τόσο γεωργοί και κτηνοτρόφοι µε σκοπό την ενίσχυση του κύριου εισοδήµατός τους, αλλά και όσοι θέλουν να δραστηριοποιηθούν σε αυτόν τον κλάδο επιχειρηµατικής δραστηριότητας.

Πηγή: ethnos.gr