Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Σάββατο 6 Αυγούστου 2016

Σήριαλ ατυχημάτων στην οδό Φραγκοκλησιάς…!!!

Δυστυχώς σήμερα τα ξημερώματα (περί της 04:30) άλλο ένα ατύχημα προστέθηκε στη λίστα των προηγούμενων δεκάδων που έχουν καταγράφει στην οδό Φραγκοκλησιάς.

Στη διασταύρωση της οδού Φραγκοκλησιάς και Ακακιών συγκρούστηκε φορτηγό που κινείτο επί της πρώτης με μικρό επιβατικό που διέσχιζε τη διασταύρωση. Η σφοδρότητα της σύγκρουσης φαίνεται στις υλικές ζημίες που υπέστη το επιβατικό, καθώς και στη θέση που έχει σταματήσει μετά τη σύγκρουση και στα ίχνη επί της ασφάλτου που φαίνονται καθαρά στη φωτογραφία με το λεωφορείο.

Η συχνότητα των ατυχημάτων που σημειώνονται εκτιμάται ως υπερβολική και προφανέστατα έχει σχέση με την παντελή έλλειψη της οριζόντιας σήμανσης και της πλημμελούς κατακόρυφης, σε συνδυασμό με τη μεγάλη κυκλοφορία της οδού Φραγκοκλησιάς (μεγαλύτερη των 18.000 οχηματων/24ωρο) και των ταχυτήτων που τα οχήματα κινούνται κυρίως τις βραδινές και πρώτες πρωινές ώρες, μεγαλύτερες κατά πολύ του ορίου των 30 χλμ.

Κινδυνεύοντας να χαρακτηριστούμε επίμονοι ή επαναλαμβανόμενοι, ζητούμε από τη δημοτική αρχή την άμεση εφαρμογή των κυκλοφοριακών ρυθμίσεων με ταυτόχρονη υλοποίηση της προβλεπόμενης οριζόντιας και κατακόρυφης σήμανσης, με δεδομένο πλέον την ύπαρξη ποδηλατοδρόμου στην οδό Φραγκοκλησιάς.

Π.ΠΑΝΤΟΣ

ΣΧΟΛΙΟ: ΄Το ίδιο συμεβάινει και στην συμβολή της Ακακιών με την Επιδαύρου, όπως μπορεί να διαπιστώσει όποιος περάσει από εκεί βλέποντας παρκαρισμένο πάντα ένα τρακαρισμένο αυτοκίνητο..

6 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ - Η ΗΜΕΡΑ ΠΟΥ TO ENOLA GAY "ΞΕΡΑΣΕ" TO LITTLE BOY ΣΤΗΝ ΧΙΡΟΣΙΜΑ