Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Παρασκευή 18 Ιανουαρίου 2019

ΧΑΛΑΝΔΡΙ ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ ΠΟΡΕΙΑ: ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ Δ.Σ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥΕχθές, Πέμπτη 17 Ιανουαρίου 2018, αντιπροσωπεία της Δημοτικής Παράταξης "Χαλάνδρι - Αλλάζουμε Πορεία" αποτελούμενη από τον επικεφαλής της Παράταξης Άγγελο Νταβία και το μέλος της Συντονιστικής Επιτροπής της Παράταξης Νικήτα Κάλφα, συναντήθηκε με το προεδρείο του Εμπορικού Συλλόγου Χαλανδρίου.

Στη συνάντηση συζητήθηκαν θέματα που αφορούν στην οικονομική ανάταση και τελικά ανάπτυξη της πόλης μας και καταγράφηκαν αμοιβαία προτάσεις που κατατέθηκαν για αυτόν το σκοπό.

Ευχαριστούμε τον πρόεδρο κο Χ. Ευαγγέλου και τα μέλη του ΔΣ του Εμπορικού Συλλόγου για την αποδοχή της πρότασης διαλόγου.

Η Δημοτική Παράταξη "Χαλάνδρι - Αλλάζουμε Πορεία" θα συνεχίσει τις επαφές με φορείς της πόλης αλλά και μεμονωμένους συμπολίτες προκειμένου να συμπεριληφθούν στο προεκλογικό μας πρόγραμμα όλα σημαντικά θέματα που απασχολούν την τοπική κοινωνία.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΕΧΑΣΕ ΤΗΝ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΣΤΟ ΔΣ Ο ΞΕΝΟΣ ΜΑΝΝΙΑΤΟΓΙΑΝΝΗΣ ΣΤΑ ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ


Με γραπτή δήλωση του ο δημοτικός σύμβουλος Ιγνάτιος Παζαρλής – Ασούτης, του συνδυασμού του δημάρχου Ξένου Μανιατογιάννη, δηλώνει την ανεξαρτητοποίησή του, ο Ιγνάτιος Παζαρλής-Ασούτης είχε καταλάβει ως πρώτος επιλαχών την θέση του εκλιπόντος δημοτικού συμβούλου και αντιδημάρχου Γιώργου Χονδροματίδη.

Με την ανεξαρτητοποίησή του ο συνδυασμός του δημάρχου χάνει την πλειοψηφία στο δημοτικό συμβούλιο, αφού έχουν ήδη ανεξαρτητοποιηθεί η δημοτική σύμβουλος Θάλεια Πορφύρη και ο πρώην αντιδήμαρχος Κώστας Μουζάκης, έτσι μένουν 16 δημοτικοί σύμβουλοι στον συνδυασμό του δημάρχου και 17 της αντιπολίτευσης και ανεξάρτητοι.

Η δήλωση του δημοτικού συμβούλου Ιγνάτιου Παζαρλή-Ασούτη

«Σήμερα 16/01/2019 γνωστοποίησα στο Δήμο Βριλησσίων την ανεξαρτητοποίησή μου από την δημοτική παράταξη του Δημάρχου Βριλησσίων κ. Μανιατογιάννη. Ως ανεξάρτητος Δημοτικός Σύμβουλος θα συνεχίσω την πολιτική και αυτοδιοικητική μου δράση με βάση τις αρχές, τις πεποιθήσεις και κυρίως με το ό,τι επιβάλλει η συνείδησή μου για το καλό του Δήμου Βριλησσίων»

ΣΧΟΛΙΟ: Μακάρι να είχε γίνει νωρίτερα. Θα είχαν αποφευχθεί - ίσως - πολλές "φιγούρες καλαμοιππασίας" και θα του είχε βγει σε καλό.

ΠΗΓΗ: Ραδιόφωνο Άνω Βριλησσίων 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ του ΠΑΚ


"Η άνευ λόγου Αυθαίρετη ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΗ ΠΡΟΣΑΓΩΓΗ των δύο Στελεχών του ΠΑΚ, Δαμιανού Βασιλειάδη (ΠΑΚ Δυτικής Γερμανίας) και Γιώργου Παπαγιαννόπουλου (ΠΑΚ Ιταλίας) απέναντι από το «Μέγαρο Μουσικής» την Κυριακή 13.01.19 χωρίς κανένα πρόσχημα, αλλά στην ουσία λόγω της συμμετοχής τους στην «Επιτροπή για την διενέργεια Δημοψηφίσματος για την Συμφωνία των Πρεσπών», αναδεικνύει περίτρανα την σημερινή λειτουργία μιας Ελλειμματικής ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ.

Η προληπτική Προσαγωγή στην Γ.Α.Δ.Α γνωστών ΔΗΜΟΚΡΑΤΩΝ, την δράση των οποίων γνωρίζουν όλοι όσοι «ασχολούνται με τα Κοινά», μας προβληματίζει, δημιουργεί ερωτήματα για την σκοπιμότητα αυτής της ενέργειας, δεν κάμπτει το Ηθικό μας..

-Οι Αγωνιστές του ΠΑΚ , σταθεροί διαχρονικά στον ΑΓΩΝΑ για ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ- ΛΑΪΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ- ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ- ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ, έχουν εγγράψει παρακαταθήκες με την ανιδιοτελή παρουσία τους στην Δημοκρατική πορεία της Χώρας.

Ο ΑΓΩΝΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ! Για μια Ελλάδα ΕΛΕΥΘΕΡΗ, ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ και ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ, με ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ, για την πρόοδο και την προκοπή του ΚΥΡΙΑΡΧΟΥ ΛΑΟΥ.
Κοντά τα χέρια σας από τους Αγωνιστές!

Ο Αγώνας για την ΚΥΠΡΟ, την ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, την ΕΔΑΦΙΚΗ ΑΚΕΡΑΙΟΤΗΤΑ του ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ πάει χέρι-χέρι με τον αγώνα για ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.

ΚΑΛΗΜΕΡΑ - ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ - ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΤΣΙΤΣΑΝΗ - ΓΙΟΡΤΑΖΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΛΥΔΡΟΣΟ ΣΗΜΕΡΑ