Τρίτη, 12 Ιουνίου 2012

ΘΕΜΑ 2ο: ΝΑ ΑΥΤΟΣ ΛΕΕΙ ....


ΚΥΡΙΑ Κ.Κ. ΕΝΤΑΥΘΑ

Εξοχοτάτη,

Εχθές απευθυνόμενη στην κα Καρατζά, την ώρα που πέρναγα από μπροστά Σας με δείξατε και είπατε « να αυτός με λέει Μαμά Ντάλτον». ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΛΛΑ ΣΑΣ ΑΚΟΥΣΑ.
Λυπάμαι αλλά δεν έχετε κατανοήσει ίσως ότι το TWITTER δεν είναι δικό μου.
Και ότι η κα Μπενέα – η έγκριτη ρεπόρτερ του ΕΘΝΟΥΣ – δεν μας κάνει την τιμή να γράφει στην Πλατεία.
Καταλαβαίνω την ανάγκη Σας να φτιάξετε έναν αντίπαλο, ο οποίος θα φταίει αν δεν πετύχει η απόπειρα αποσιώπησης, αλλά ξέρετε, όταν πηγαίνατε στην πολιτική Εσείς και ο Αυτού Εξοχότης ο Πρίγκηψ μέσω των σαλονιών της εξουσίας  εγώ επέστρεφα νύχτα από σκοτεινά πεζοδρόμια και σκοτεινά βουλεβάρτα της και  δεν τσίμπησα.
Παρά την απρόκλητη επίθεση την οποία επέλεξε η καμαρίλα των αυλικών Σας  να εκτελέσετε – όχι μόνο εναντίον μου αλλά και εναντίον συνεργατών  μου – που αρχικά μας εξέπληξε γιατί δεν μπορούσαμε να καταλάβουμε τα αίτιά της - αφού δεν γνωρίζαμε -  ΔΕΝ ΠΑΡΑΒΙΑΖΩ ΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΜΟΥ και ΔΕΝ ΠΑΡΑΣΥΡΟΜΑΙ.
Γνωρίζετε και Εσείς και η Α. Ε. ο Πρίγκηψ, ότι από το 2006 έμεινα σιωπηλός και απεδέχθην την ήττα μου με αξιοπρέπεια. Αυτό ίσως δεν το είχατε υπολογίσει και Σας χάλασε το τέλειον άλλοθι, ότι δηλαδή δε καταφέρνει να νικήσει στας εκλογάς η Αυτού Εξοχότης εξαιτίας υπονομεύσεως και όχι εξαιτίας ανικανότητός Του. Λυπάμαι αλλά η ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ είναι ίδιον του πεζοδρομίου, που ίσως να Σας είναι λίγο δυσνόητον
Η απρόκλητη όμως επίθεση από την Αυτού Εξοχότητα προσωπικώς, συνοδευομένης υπό του ενός εκ των δύο Ιπποτών της Ελεεινής Τραπέζης – στην οποία δεν είχαμε την τιμή να συμφάγουμε, παρά τα όσα αντίθετα ισχυρίζεται ο κος Πάγκαλος – που έγινε σε εργάτες, υπηκόους Σας, που αγωνιούν για να αναθρέψουν τα παιδιά τους με τα απομεινάρια μισθού στην τσέπη τους, μετά την καταβολή κεφαλικών φόρων, χαρατσιών και διώξεων υπό διεφθαρμένων κρατικών υπαλλήλων και λειτουργών που ως Σερίφηδες του Σέργουντ λειτουργούν, δεν θα μείνει πολιτικά – και τονίζω παρακαλώ τον όρο ΠΟΛΙΤΙΚΑ – αναπάντητη.
Από εκείνη την ημέρα μπορείτε και Εσείς και η Αυτού Εξοχότης να μας λογαριάζουν στους ορκισμένους πολιτικούς αντιπάλους ενώ πριν είμεθα απλώς αδιάφοροι, με την άποψή μας δια τας ικανότητας του Πρίγκηπος να διοικήσει τους υπηκόους Του να διατηρείται απολύτως ΣΤΗΝ ΙΔΩΤΙΚΗ ΣΦΑΙΡΑ  για 5 συναπτά έτη.
Σήμερα θεωρείτε και επιχειρείτε να αποφύγετε την βάσανον της πολιτικής μας κριτικής, μάθαμε μεταπιδώντας στον ΣΥΡΙΖΑ (αν αληθεύει η πληροφορία μας), ώστε να έχετε πάλι κομματικόν περίβλημα. Θα ήθελα να Σας πληροφορήσω ότι δεν είμεθα, ούτε θα γίνουμε μέλη του ΣΥΡΙΖΑ, οπότε δεν θα μας δεσμεύσει η μετατόπιση η δική Σας ή υψηλών φίλων Σας.
Δεν έχουμε, ούτε θα έχουμε οργανική σχέση με τον ΣΥΡΙΖΑ (ειδικά αν δεν είμαστε ΑΠΟΛΥΤΑ ΣΙΓΟΥΡΟΙ για το περιεχόμενον μιας τέτοιας ταυτίσεως).
Είχαμε αυτοδιοικητική συνεργασία την περίοδο των περιφερειακών εκλογών και παραμένουμε «φιλικά και κριτικά προσκείμενοι» . Διατηρούμε δε την άποψιν ότι θα ήτο καλύτερο δια την χώρα να νικήσει την ερχόμενη Κυριακή.
Αν ο ΣΥΡΙΖΑ θελήσει να σας δώσει την αναγκαία , όπως εκτιμάτε Εσείς  κάλυψη – όπως ζητάτε από τοπικά στελέχη και από συνεργάτας κυρίως στο Μαρούσι  - δικαίωμά του, όπως ενδεχομένως  να επιλέξει να αξιοποιήσει και τας διοικητικά ικανοτήτας του Πρίγκηπος ΤΟ ΙΔΙΟ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ.
Δεν έχουμε καμία ΑΠΟΛΥΤΩΣ κοινή διεκδίκηση αφού ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ.
Από εμάς όμως να ξέρετε ότι ούτε στον ΣΥΡΙΖΑ να χωθείτε, ούτε στου βοδιού το κέρατο να μπείτε, δεν θα γλυτώσετε ΠΟΛΙΤΙΚΑ.  
Διότι ως γνήσιοι ΕΡΑΣΤΕΣ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ και ΤΗΣ ΑΥΤΟΝΟΜΙΑΣ ΤΗΣ και ΟΥΧΙ ΟΠΩΣ  ΟΙ ΒΙΑΣΤΕΣ ΤΗΣ, ΜΕ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ του μπάρμπα στην Κορώνη (στην Μεσσηνία είναι η Κορώνη αν δεν απατόμαι) ,  δεν θα  είχαμε την αφέλεια, ούτε και την όρεξη να διαπραγματευτούμε ή να ζητήσουμε οτιδήποτε, αφού αυτό θα σήμαινε την εκχώρηση της δικής μας ΑΥΤΟΝΟΜΙΑΣ σε κάποιο – οποιοδήποτε - κέντρο.
 Δυστυχώς δια Εσάς και τον Πρίγκηπα αυτό δεν έχει συμβεί οπότε η πιθανή συντροφικότητα στον ΣΥΡΙΖΑ δεν αποτελεί λύση στο πολιτικό Σας πρόβλημα.
Το προσωπικό Σας θέμα ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟ ΠΡΑΓΜΑ .
Σε αυτό ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΟΜΑΣΤΕ, όπως αν ήταν η Μεγαλειότητά Σας ψυχραιμότερη θα είχε αντιληφθεί.
Και το κάνουμε όχι για χάριν δική Σας ή της Αυτού Εξοχότητος του Πρίγκηπος, όπως θα επιθυμούσατε εσείς από έναν υποτακτικό υπήκοό Σας αλλά διότι ΑΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ ΑΡΧΕΣ.
Όμως ΛΟΒΟΤΟΜΗ δεν θα κάνουμε και θα διαβάζουμε ό,τι θέλουμε. Οπότε αν αυτό Σας ενοχλεί φροντίστε να μας βάλετε σε κάποιο βαθύ μπουντρούμι στο ανάκτορό Σας.
Σας ευχόμαστε καλά ξεμπερδέματα στα προσωπικά σας (ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΜΙΣΟ ΧΑΛΑΝΔΡΙ)  με όσους τα έχετε ΚΑΙ ΣΑΣ ΥΠΟΣΧΟΜΑΣΤΕ ΟΤΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ Ο,ΤΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΚΑΚΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΞΕΜΠΕΡΔΕΜΑΤΑ. ΠΟΛΤΙΚΑ ΤΟΝΙΖΩ και πάλι.
ΤΟ ΤΟΝΙΖΟΥΜΕ!

ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΨΙΛΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣΙΝΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ: ΠΡΩΤΟ

1. Όπως σας είχαμε πει και εχθές 3 είναι τα μέσα πληροφόρησης που επιδοτούνται στο Χαλάνδρι της διοίκησης Ανδρεάση:

Η Μαρουσιώτική ΑΜΑΡΥΣΙΑ με το www.amaryia.gr που έχει το καλό ότι δεν έχει πολλά - πολλά με την τοπική κοινωνία.

Η ΦΛΥΑΡΙΑ (της συνέντευξης ΑΝΔΡΕΟΠΟΥΛΟΥ) και η

meno@halandri !!!!

Το πρώτο - ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΑ - ενημερωτικό μέσο του Χαλανδρίου - δεν πρόκειται να υποκύψει στον οικονομικό εκβιασμό της λογοκρισίας των επικοινωνιολόγων οπτικών και άλλων τσάτσων και θα σας δίνει την ενημέρωση που θέλετε, πληρώνοντας το κόστος της!
ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΥΣΚΟΛΕΥΟΜΑΣΤΕ ΝΑ ΤΥΠΩΣΟΥΜΕ με τον οικονομικό αποκλεισμό αλλά ΕΣΕΙΣ φροντίζετε να μην έχει αυτό μεγάλη σημασία αφού οι επισκέπτες της ΠΛΑΤΕΙΑΣ ΣΥΝΕΧΩΣ ΑΥΞΑΝΟΝΤΑΙ (και σας δείχνουμε σήμερα την εξέλιξη της επισκεψιμότητάς μας ΣΕ ΜΟΝΑΔΙΚΟΥΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ από την αφετηρία μας για να σκάσουν οι οχτροί μας):


ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΛΛΟ ΜΕΣΟ ΣΤΟ ΧΑΛΑΝΔΡΙ ΠΟΥ ΕΧΕΙ 26000 ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΚΟΙΝΟ;;;;

Λοιπόν ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΔΟΤΗΣΗ ΣΑΣ ΓΙ' ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΤΑ ΛΕΜΕ ΑΥΤΑ ΑΦΟΥ ΠΗΡΑΤΕ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ!

ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΞΕΡΟΥΝ ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΜΑΣ ΟΤΙ ΕΔΩ ΔΕΝ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ ΚΑΘ' ΥΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΚΕΙΜΕΝΑ!

Και τι θα γινόταν δηλαδή αν τυπώναμε και περισσότερο στο χαρτί με τα χρήματα της επιδότησής σας;;;

ΕΜΑΣ ΜΑΣ ΑΝΑΖΗΤΟΥΝ!

ΟΜΩΣ ΕΣΕΙΣ ΠΑΙΡΝΕΤΕ ΤΟΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΠΟΥ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕ ΚΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΕΙ  ΝΑ ΦΙΜΩΣΕΙ ΤΥΠΟ!


Και αυτό ξέρετε ποιανών είναι ίδιον.


(ΤΟΝ ΦΑΣΙΣΜΟ ΒΑΘΙΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΤΟΝ!)Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ!!!

ΟΙ BLAKΟΥΛΕΣ ΜΑΣ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ!

ΔΕΝ ΜΑΣ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ;;;

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ!

ΣΕ ΠΑΡΑΛΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΝΗΣΙΟΥ!

(Κάντε ΚΛΙΚ στο "Περισσότερα" μόνο αν δεν είστε υστερικοί)

ΑΝΤΡΙΚΙΑ ΜΕΤΑΤΟΠΙΣΗ ΚΟΥΡΑΣΗ ΣΤΟ ΧΘΕΣΙΝΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΚΟ ΤΗΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ ΚΑΙ ΤΥΜΦΡΗΣΤΟΥ.

Το θέμα επανέφερε στο δημοτικό συμβούλιο ο Σίμος Ρούσσος, ο οποίος είχε κινηθεί στην γειτονιά και είχε συζητήσει με τους προσφεύγοντες κατοίκους.

Φάνηκε ΚΑΘΑΡΑ ότι ο Βάσιος είχε ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΕΙ τους δημοτικούς συμβούλους, εμφανίζοντας ότι οι κάτοικοι θέλουν να απομακρυνθεί το ανοικτό γήπεδο μπάσκετ "γιατί τους ενοχλούν οι φωνές των παιδιών" ΕΝΩ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ - όπως διευκρίνισε εχθές ο Σίμος - ότι απλά οι κάτοικοι ζητούν ο χώρος να λειτουργεί με ένα εύλογο ωράριο και να μην παίζουν μπάσκετ στις 12 τα μεσάνυχτα με αναμένους καθημερινά τους προβολείς και ΝΑ ΑΦΗΝΕΙ Ο ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΕΣ ΩΡΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΓΕΙΤΟΝΙΑΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΕΛΗ ΤΟΥ.

Βλέπετε - τέτοιες εποχές τα 30άρια τον μήνα που ζητάνε οι Σύλλογοι από τους δημότες για κάθε παιδί, πλέον χρήματα για τα ρούχα, έξοδα μετακινήσεων κλπ για πολλούς είναι ΑΒΑΣΤΑΧΤΑ, απλά για να παίζουν στην ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΑΙΔΙΚΗ ΧΑΡΑ ΤΗΣ ΓΕΙΤΟΝΙΑΣ ΤΟΥΣ! (αλλά σε αυτό το κεφάλαιο θα επανέλθουμε.)

Ο Βάσιος χρόνια τώρα, δεν κρύβει ότι στόχος του είναι Η ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΟΥ ΠΑΡΚΟΥ από τον ΦΟΤ στον οποίο πουλάει δημοτική προστασία και αυτός είναι ο τρόπος που εκλέγεται στο Χαλάνδρι, με το οποίο ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ο "από την Λευκάδα έρχομαι και στην κορφή κανέλα" αντιδήμαρχος.

Του έχει σφηνωθεί λοιπόν η ιδέα ότι ο χώρος θα γίνει ένα ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ αποκλειστικής διαχείρισης από το αθλητικό σωματείο της γειτονιάς, το οποίο ΕΛΕΓΧΕΙ. Και όποιος μπαίνει μέσα θα πρέπει να τα σκάει στο ταμείο του ΦΟΤ, τον οποίο ελέγχει.
Αυτά βέβαια δεν τα έχουν πιάσει οι γονείς των παιδιών που αθλούνται στον σύλλογο και δεν έχουν κάνει στον .... Οργανισμό της Αθήνας ή στην πολεοδομία.
Και ο Βάσιος παίζει το παιχνίδι του "διαίρει και βασίλευε": Οι Τουφιώτες - μέλη του ΦΟΤ από την μια πλευρά και οι άλλοι που  από την άλλη.

Έδιωξε λοιπόν το κυλικείο που έφερνε έσοδα στην ΦΛΥΑ και τώρα επιχείρησε το επόμενο βήμα, εκμεταλλευόμενος την ΑΠΟΛΥΤΗ - ΟΧΙ ΜΥΣΤΙΚΗ ΠΛΕΟΝ - στήριξη ΟΛΩΝ των επιλογών του από την παράαξη του ΜΠΑΤΣΟΚ (Ανδρεόπουλου, Καραμολέγκου και λοιπών συγγενών και συνεταίρων).

Η Λούλα Καρατζά στο προηγούμενο Δ.Σ. επιχείρησε μόνη της - με τα 2 μέλη της παράταξής της - Αναστασιάδη και Μπράτιμου   - να εμποδίσει την ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ απόφαση ΑΠΟΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΟΥ του χώρου από "Χώρο κοινοχρήστων δραστηριοτήρτων" σε "Αθλητικό χώρο", η ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ τότε έθεσε το θέμα σε ορθή βάση πολιτικά αλλά έκανε την άσφαιρη επιλογή του λευκού και οι άλλοι ήταν αλλού. Έτσι δεν επετεύχθη το αναγκαίο μέτωπο της αντιπολίτευσης για την υπεράσπιση του ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ του πάρκου. (Ίσως επειδή το θέμα έθεσε το ... ΚΚΕ).

Ο Σίμος όμως δεν άφησε - ευτυχώς - το θέμα. Ήρθε σε επαφή με τους κατοίκους και επανήλθε εχθές, ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΝΤΑΣ ΟΤΙ Ο ΒΑΣΙΟΣ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΕ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ.
(Θα ανεβάσουμε το ηχητικό).

Στο θέμα παρενέβη εχθές και ο πρώην Δήμαρχος Κώστας Παττακός, ο οποίος είπε ότι ΑΠΟΦΑΣΗ ΑΠΟΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟΥ προς  δυσμενέστερο καθεστώς χρήσης δεν περνάει, αν γίνει προσφυγή στο Σ.τ.Ε. και ζήτησε να επανεξεταστεί η θέση της διοίκησης.

ΚΑΙ ΕΔΩ ΗΡΘΕ Η ΜΕΓΑΛΗ - ΕΥΧΑΡΙΣΤΗ ΕΚΠΛΗΞΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΓΙΩΡΓΟ ΚΟΥΡΑΣΗ: 

ΔΕΧΤΗΚΕ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΗΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ - όπως αυτή εκφράστηκε ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ από την ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ και εχθές από την ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ με την στήριξη Παττακού και Παναγιώτου και ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΕΘΕΣΕ ΤΕΛΟΣ ΣΤΟ ΣΕΝΑΡΙΟ ΤΟΥ ΑΠΟΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟΥ! (ελπίζουμε όχι προσωρινά).
ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥ Η ΠΛΑΤΕΙΑ ΔΙΝΕΙ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΝ Γ. ΚΟΥΡΑΣΗ, αλλά είναι - κατά την ταπεινή μας γνώμη - Η ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΤΑ ΑΞΙΖΕΙ!

Ο Βάσιος φαίνεται ότι ήξερε τα βρώμικα και δεν ήταν στο συμβούλιο. Ελπίζουμε ότι θα δείξει τη στοιχειώδη ευθιξία.


Το πώς είχε το θέμα στο προηγούμενο συμβούλιο, μπορείτε να θυμηθείτε εδώ:

http://www.blogger.com/post-edit.g?blogID=6779218516755432372&postID=7557915532585420125

Η ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΤΕΓΡΑΨΑΝ ΟΙ ΚΑΜΕΡΕΣ ΤΟΥ ΑΝΤ1

Πώς θα ψηφίσει κάθε ζώδιο την Κυριακή.

Κριός: Θα μπει στο παραβάν με τσαμπουκά και αποφασισμένος, θα έχει προσταυρώσει το ψηφοδέλτιο από το σπίτι του, θα έχει φτύσει αυτά των αντιπάλων του, θα... υπερσαλιώσει τον φάκελο και θα τον ρίξει χτυπώντας τη σχισμή της κάλπης. Το ψηφοδέλτιό του θα βγει άκυρο γιατί σε αυτές τις εκλογές δεν σταυρώνουμε.
Ταύρος: Θα τα βάλει κάτω και θα σκεφτεί σοβαρά τη ψήφο του. Θα σκεφτεί τι θέλει, τι δεν θέλει, το μέλλον της χώρας αλλά και το ατομικό του συμφέρον και θα προσπαθήσει να τα συνδυάσει. Και την Κυριακή θα μπει στο παραβάν και θα τραβήξει κλήρο.

Δίδυμος: Θα ξεκινήσει καμπάνια στο ίντερνετ και σουαρέ στο σπίτι για την προώθηση του κόμματος που θέλει. Θα γράψει αναλύσεις, θα κάνει τουρ σε χωριά και πόλεις, θα επιχειρηματολογήσει με πάθος. Και την Κυριακή θα ξυπνήσει μεσημέρι, θα πάει για ούζα με τους φίλους του και κάποια στιγμή γύρω στις 10 το βράδυ θα πει, ρε τι ώρα κλείνουν οι κάλπες;

Καρκίνος: Θα ξυπνήσει το πρωί και θα βάλει να παίζει δυνατά το «τα χρόνια και τα λόγια τα χαμένα» και θα βουρκώνει. Θα φιλήσει τη φωτογραφία του παππού του αποχαιρετώντας έτσι τη μεταπολίτευση. Θα ρίξει ψήφο συνείδησης της ιστορίας του τόπου και μετά θα νιώθει απίστευτες τύψεις για την επιλογή του.

Λέων: Αν δεν κατεβαίνει ο ίδιος στις εκλογές, δεν θα υπάρχει κανένας άξιος να τον κυβερνήσει κι έτσι θα απέχει.

Παρθένος: Θα συγκρίνει όλες τις προτάσεις κομμάτων διαβάζοντας τα site τους αλλά και σχετική βιβλιογραφία. Θα συνδυάσει απόψεις από το δόγμα του Σοκ και τον Καστοριάδη αλλά και από ιαπωνικά χαϊκού. Θα φτάσει στην ώρα του, αποφασισμένος και ψύχραιμος και θα περιμένει στην ουρά με υπομονή για να μπει στο παραβάν. Και μόλις έρθει η σειρά του θα συνειδητοποιήσει ότι έχει ξεχάσει την ταυτότητά του σπίτι.

Ζυγός: Θα πάει να ψηφίσει έχοντας καταλήξει κάπου αλλά χωρίς να είναι απόλυτα σίγουρος. Έξω από το εκλογικό τμήμα θα πιάσει κουβέντα με όλους τους αντιπροσώπους και θα ξαναμπερδευτεί. Λίγο πριν κλείσουν οι κάλπες θα το ρίξει τελικά στο κόμμα που είχε τον πιο όμορφο αντιπρόσωπο.

Σκορπιός: Ως μοναδικός γνώστης της παγκόσμιας συνωμοσίας που γίνεται σε βάρος της Ελλάδας θα πάει και θα ρίξει την ψήφο ανατροπής του νέου κατεστημένου που θα έρθει. Φεύγοντας θα τσακωθεί με τον δικαστικό αντιπρόσωπο γιατί θα πιστεύει ότι έχει σκανάρει την ταυτότητά του όσο αυτός ήταν στο παραβάν.

Τοξότης: Θα γεμίσει μια τσάντα με πετσέτα, αντηλιακό, βιβλία, αλλαξιά ρούχα, μουσική και καπέλο. Θα διπλοπαρκάρει έξω από το τμήμα και θα πεταχτεί να ψηφίσει στον δρόμο για την παραλία.

Αιγόκερως: Θα έχει από τον Γενάρη, διαισθανόμενος τις εκλογές, υποβάλει αίτηση αλλαγής τόπου των εκλογικών του δικαιωμάτων. Θα έχει πάρει 10 τηλέφωνα για να επιβεβαιώσει ότι η αλλαγή έχει γίνει αλλά τελικά στις προηγούμενες όταν πήγε δεν τον είχαν γραμμένο στις λίστες. Θα έχει αποφασίσει τι θα ψηφίσει γιατί θα είναι το ίδιο που θα έριχνε στις προηγούμενες εκλογές. Και την Κυριακή θα ξυπνήσει νωρίς και θα φύγει για να πάει στο Λονδίνο να ξεκινήσει μια καινούρια ζωή.

Υδροχόος: Θα ρίξει ψήφο αντίδρασης στην αντίδραση για την ανατροπή και αλληλεγγύης στο δικαίωμα του ανθρώπου να μην είναι αλληλέγγυος.

Ιχθύς: Ωχ ρε είχαμε εκλογές χτες;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΤΗΝ ΣΤΑΣΗ: ΤΙ ΕΚΑΝΕ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΩΝ ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ ΣΤΟ ΧΑΛΑΝΔΡΙ

Ότι θα πρέπει να γνωρίζει ο κάθε κάτοικος της πόλης πριν ψηφίσει την επόμενη Κυριακή¨
ποιές ήταν οι επιπτώσεις της πολιτικής της Τρόικα και των μνημονίων στα σχολεία,τους παιδικούς σταθμιούς, και στο εμπορικό κέντρο
τι σήμαινε για την καθαριότητα και την κοινωνική πολιτική
ποιά ήταν η εξέλιξη της υπο-χρηματοδότησης του δήμου και ποιά η εξέλιξη του δυναμολόγιού του

Μόνο στο stasi.gr

Εκδήλωση υποψηφίων της συνεργασίας "δημιουργία, ξανά" στο Χαλάνδρι‏


Εκδήλωση των υποψηφίων της συνεργασίας "δημιουργία, ξανά" θα πραγματοποιηθεί σήμερα Τρίτη στις 20.30
στο Κέντρο Νεότητας Χαλανδρίου(Δαναϊδών & Αντιγόνης, Χαλάνδρι)
Ομιλητές στην εκδήλωση θα είναι οι παρακάτω υποψήφιοι:

κ. Γιάννης Σιάτρας, Οικονομολόγος - Μέλος Πολιτικού Συμβουλίου"Δημιουργία, Ξανά!",
κ. Θεόδωρος Αναγνωστόπουλος (Δημιουργία, Ξανά!),
κ. Αθανάσιος Γαλανάκος (Δημιουργία, Ξανά!),
κ. Ιωάννης Ληξουριώτης, Καθηγητής Εργατικού Δικαίου (Δράση),
κα Γεωργία Πανοπούλου (Δράση).

Συντονίστρια η κα Σάσα Γλάρου, (Δημιουργία, Ξανά!).
 
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ, ΞΑΝΑ!
211 800 5665

Όταν τα παιδιά παίζουν αυθεντικά - Η Φουρφουράς.tv παρουσιάζει: "Κρίση;...ε, και;"

Η Φουρφουράς.tv παρουσιάζει: "Κρίση;...ε, και;"


Χάρρυ Κλυνν: Να συλληφθεί άμεσα ο Θεόδωρος Πάγκαλος

Τη σύλληψη του Θεόδωρου Πάγκαλου ζητά με επιστολή που έδωσε στη δημοσιότητα ο γνωστός ηθοποιός Χάρρυ Κλυνν. Ο γνωστός ηθοποιός επικαλούμενος τις δηλώσεις του πρώην αντιπροέδρου της κυβέρνησης που είχε πει »μαζί τα φάγαμε», ζητάει τη σύλληψή του αφού υπήρξε ενσυνείδητη παραβίαση του Συντάγματος από τον ίδιο το Θεόδωρο Πάγκαλο και το κόμμα του ΠΑΣΟΚ.

Ακολουθεί ολόκληρη η επιστολή:

Ο κ. Πάγκαλος, ο οποίος δεν είναι πλέον βουλευτής του Ελληνικού κοινοβουλίου, παραδέχτηκε (Βουλή, 21.09.2010) ότι αυτός και το κόμμα του παραβίασαν συνειδητά το Σύνταγμα των Ελλήνων, τους νόμους και την ηθική τάξη, με αποτέλεσμα να βλαφτεί κατάφωρα το Δημόσιο συμφέρον και να οδηγηθεί μοιραία η Πατρίδα μας στην τραγωδία που ζει σήμερα…
Η δημόσια παραδοχή του, ως εξέχων μέλος του κόμματος του ΠΑΣΟΚ, «Σας διορίσαμε. Τα φάγαμε όλοι μαζί. Μέσα στα πλαίσια μιας σχέσης πολιτικής πελατείας, διαφθοράς, εξαγοράς και εξευτελισμού της έννοιας της ίδιας της πολιτικής» φανερώνει ξεκάθαρα το όργιο των παρανομιών και των πολιτικά απαράδεκτων μεθόδων που υιοθέτησε το ΠΑΣΟΚ προκειμένου να παραμείνει στην εξουσία.
Κατόπιν όλων αυτών αιτούμαι την άμεση σύλληψη του κ. Πάγκαλου και την προσαγωγή του σε ανάκριση προκειμένου να δώσει τις απαραίτητες εξηγήσεις για όσα νομικά και ηθικά ανεπίτρεπτα παραδέχτηκε ότι αυτός και το κόμμα του διέπραξαν σε βάρος του Ελληνικού λαού, ενώπιον τη Βουλής των Ελλήνων.

Με τιμή
Βασίλης Ν. Τριανταφυλλίδης
(Χάρρυ Κλυνν)
Κομνηνών 21
55 131 Θεσσαλονίκη
στις Κυριακή, Ιούνιος 10, 2012

ΠΡΑΣΙΝΟ ΚΙΝΗΜΑ: ΟΧΙ στην κατάργηση της απλής αναλογικής στην Τοπική Αυτοδιοίκηση.

  Tο ΠΡΑΣΙΝΟ ΚΙΝΗΜΑ παρακολουθεί με ιδιαίτερη ανησυχία τις προθέσεις της κυβέρνησης να καταργήσει την απλή αναλογική στις εκλογές της τοπικ...