Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Παρασκευή 27 Φεβρουαρίου 2015

Π.Ο.Ε. - Ο.Τ.Α.: Διαγραφή του Χρέους Τώρα!


ΕΡΩΤΗΣΗ ΓΙΑ ΕΙΔΗΜΟΝΕΣ ΕΠΙ ΤΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΩΝ:

 

Γι' αυτόν τον ΣΑΝΤΑΝΑ που πήραμε από την ΣΑΛΚΕ υπάρχει μνημονιακός όρος που επέβαλαν οι Γερμανοί για να είναι στην ενδεκάδα;

Γιατί βάζω στοίχημα ότι ο στόπερ του εφηβικού είναι καλύτερος!

ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΤΑΘΗΣ ΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ - ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΚΛΕΧΤΗΚΕ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΤΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΗ

Ο κ. Στάθης Χατζόπουλος είναι ηγετικό στέλεχος της ΑΝΤΑΡΣΥΑ - ΜΑΡΣ και ήταν υποψήφιος βουλευτής β Αθήνας στις πρόσφατες εκλογές.

Στο video που ακολουθεί βλέπετε τον Στάθη Χατζόπουλο κατά την παρουσίαση των ψηφοδελτίων της ΑΝΤΑΡΣΥΑ πριν τις εκλογές του Γενάρη.Γεννήθηκε το 1953 στην Αθήνα.
Είναι απόφοιτος του Κολεγίου Αθηνών και της Νομικής Σχολής του ΕΚΠΑ.

Διετέλεσε νομικός Σύμβουλος της ΕΡΓΟΣΕ και του ΟΣΕ από το 1993 έως το 2003 με αντικείμενο την διαχείριση συμβάσεων σιδηροδρομικών έργων και νομικός σύμβουλος της SINGULARLOGIC ΑΕ από το 1987 έως το 2011.

Σήμερα δραστηριοποιείται ως ελεύθερος επαγγελματίας - εταίρος της δικηγορικής εταιρείας "Σ. ΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ - Κ. ΚΟΥΡΤΖΗΣ" που εδρέυει στην Αθήνα.

Από τον Σεπτέμβριο εκτελεί χρέη νομικού συμβούλου του δημάρχου Χαλανδρίου Σίμου Ρούσσου.

ΧΡΗΣΙΜΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ: Η ΣΥΝΘΕΣΗ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΤΗ


Μεγάλο κουτσομπολίστικο ενδιαφέρον και πολλά φίδια λέγονται για να μην γίνει αποδεκτό το αυτονόητο συμπέρασμα: Αν είχε απευθυνθεί σε όλες τις δημοτικές παρατάξεις (ως όφειλε) ο δήμαρχος θα είχε εκλεγεί συνήγορος του δημότη και των επιχειρήσεων στηριγμένος με ευρύτερη συναίνεση ώστε να μπορεί να επιτελεί το ελεγκτικό για την διοίκηση έργο του.

Αλλά ο δήμαρχος ήθελε ΕΞΑΡΤΗΜΕΝΟ Συνήγορο του Δημότη.

Τα γράφουμε αυτά επειδή μας έγινε ένα τηλέφωνο που επιχείρησε να "αμφισβητήσει" γραφόμενα της Πλατείας.

Τα παπαγαλάκια παραπληροφορούν συνειδητά σχετικά με την ψηφοφορία για να θολώσουν αυτό  το απλό να εξαχθεί συμπέρασμα περί των προθέσεων του Δημάρχου.

Θα αναφέρουμε την σύνθεση του σώματος κατά την ώρα της ψηφοφορίας ώστε να καταρριφθεί άλλο ένα επιχείρημα της πλάκας - όσοι το έχουν ακούσει θα καταλάβουν ποιο είναι, έχει να κάνει με την προέλευση των περιβόητων τριών ψήφων του κ. Βυλλιώτη στην δεύτερη ψηφοφορία και το αν πήγαν ή δεν πήγαν στο καλάθι της πλειοψηφίας.


Δείτε την σύνθεση του σώματος και βγάλτε συμπεράσματα.

Από την Αντίσταση παρόντες ήταν 23 από τους 24 συμβούλους της αφού η Έλενα Χριστούλη είναι στο ΚΟΜΠΑΝΙ στην πρώτη ψηφοφορία.

Παρόντες ήταν ΟΛΟΙ - και οι 6 - οι σύμβουλοι του Γ. Κουράση. Το περίεργο είναι ότι δεν υπάρχουν 6 ψήφοι στο άκυρο ή στο λευκό άρα δεν κράτησαν ενιαία στάση.

Από την παράταξη Ανδρεόπουλου παρών ήταν μόνο ο ίδιος. (Καραμολέγκος και Καζάνη έλειπαν).

Οι τρεις σύμβουλοι του Γ. Λαδόπουλου, οι δύο του Γ. Θωμά και ο ακατονόμαστος συμμετείχαν στην ψηφοφορία.

Οι δύο σύμβουλοι της Λαϊκής Συσπείρωσης απείχαν.
Αυτά για να μην ακούτε παπαγαλάκια.

ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΠΟΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ Η ΣΥΝΑΛΛΑΓΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ - ΛΑΔΟΠΟΥΛΟΥΑυτό που δεν αποκρύπτεται πλέον από καμιά πλευρά είναι η συνδιοίκηση του δήμου από την πλειοψηφία και την παράταξη Γ. Λαδόπουλου.

Εχθές η Λούλα Καρατζά επικοινώνησε με την Πλατεία για να ζητήσει διευκρινίσεις σχετικά με τα γραφόμενά μας περί προνομιακής συνεννόησης και αντιμετώπισης της παράταξης Λαδόπουλου από την διοίκηση για τον Συμπαραστάτη του δημότη.

"Είναι ακριβές αυτό που γράφεις, ότι υπήρξε συνεννόηση μόνο με την παράταξη Λαδόπουλου;" μας ρώτησε. "Πώς γράφεις ότι το επιβεβαίωσε ο ίδιος ο Γιάννης;"

Η επιβεβαίωση από τον Γ. Θωμά νομίζω ότι λύνει τις απορίες.

Ο ίδιος ο Γ. Λαδόπουλος μας το είπε. Δεν το έβγαλα από την κοιλιά μου. Δεν κάνω τέτοια, γι' αυτό δεν αμφισβητείται το ρεπορτάζ της Πλατείας.

Όμως και από άλλες πηγές - της διοίκησης - επιβεβαιώνεται ότι όχι μόνο είχαν συνεννοηθεί αλλά οι της διοίκησης διαρρέουν ότι η δεύτερη υποψηφιότητα για την θέση ήταν πρόταση της παράταξης Λαδόπουλου για .... το ξεκάρφωμα.

Αν είναι έτσι τότε οι τρεις σύμβουλοι του Λαδόπουλου στην πρώτη ψηφοφορία ήταν εκείνοι που έδωσαν τους 3 ψήφους στον κο Βυλλιώτη όμως!

Αυτό οδήγησε λοιπόν τον Ρούσσο να πάει σε δεύτερη ψηφοφορία και μάλιστα αλαζονικά και γεμάτος ειρωνεία.

Διότι μέτρησε τις 3 ψήφους να προστίθενται στους 25 (24 της ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ και άλλος ένας κρυφός - που δεν ήταν ο Νταβίας διότι δεν ψηφίζω μυστικά στο συμβούλιο, ψηφίζω με κατάθεση άποψης και αιτιολογώ την ψήφο μου) που είχε πάρει η πρότασή του την πρώτη ψηφοφορία και με 28 να εκλέξει τον κο Χατζόπουλο.

ΑΛΛΑ στην δεύτερη ψηφοφορία και μετά τον σταλινικό εκβιασμό και με δεδομένη την στήριξη από τον Λαδόπουλο στην δεύτερη ψηφοφορία, το ρήγμα στην ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ήταν πολύ μεγαλύτερο από το "λάθος" της απομάκρυνσης από την αίθουσα της κας Αγγελοπούλου που την έφεραν πίσω άρον - άρον και δεν πρόλαβε να ψηφίσει .

Και βέβαια αν είχε χειριστεί χωρίς αλαζονεία την υπόθεση ο δήμαρχος ο κος Χατζόπουλος θα είχε εκλεγεί με 29 ψήφους, ίσως και 30 αφού εκτιμώ ότι και ο Γιώργος Θωμάς ήθελε να στηρίξει, αλλά  βέβαια δεν ήθελε να ψηφίσει εκβιαζόμενος.

Όπως και ο υπογράφων.

Αυτά για να μην μας περνάνε και για μαλάκες που ακούμε τα φοβερά επιχειρήματά τους και τις δικαιολογίες τους.

ΥΓ 1: Για την πρόταση της παράταξης Λαδόπουλου για την θέση του Συμπαραστάτη του Δημότη φίλος μας έστειλε ενδιαφέρουσες πληροφορίες που μπορείτε να δείτε σε αυτό το link:
http://law.tsonoglou.gr/?page_id=235 για να δείτε πώς παίζεται το ακραίο κομματικό παιχνίδι στην αυτοδιοίκηση.

ΥΓ2: Καταλάβατε γιατί δεν γίνονται προγράμματα μαζικού αθλητισμού στο Χαλάνδρι  ή θέλετε να κάνουμε και κακά μας;

ΥΓ3: Λένε από την διοίκηση ότι τους πούλησε και ο Κουράσης .... Διότι φταίνε ΟΟΟΟΟΛΟΙ οι άλλοι εκτός από αυτούς που είναι τέλειοι, αδέκαστοι, φοβεροί και αλάθητοι!

Α.Ν.

ΠΛΗΡΗΣ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΤΟΥ ΧΘΕΣΙΝΟΥ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΤΗΣ ΠΛΑΤΕΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ Γ. ΘΩΜΑ

Με σχόλιά του σε κοινοποιήσεις των δύο χθεσινών αναρτήσεών μας που αφορούν την προχθεσιnή συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου ο Γιώργος Θωμάς επιβεβαίωσε απολύτως τα γραφόμενα της Πλατείας.

Να τι έγραψε:


"Δυστυχώς η διοίκηση του Δήμου δεν κατάλαβε (;;;), ότι ο "συμπαραστάτης του Δημότη και των επιχειρήσεων" πρέπει να είναι αυτό που λεει και ο τίτλος: Συμπαραστάτης του Δημότη και όχι της διοίκησης του δήμου.
Ο δήμαρχος θέλησε να δώσει το στίγμα της προσωπικής του επιλογής και επιπλέον της συναλλαγής, αφού συζήτησε την προτασή του μόνο με μία παράταξη της αντιπολίτευσης, τραυματίζοντας έτσι τον θεσμό, αλλά δυστυχώς "καίγοντας" και τον υποψήφιο, έναν εξαίρετο επιστήμονα και ενεργό πολίτη."


"Όσο και αν σας φαίνεται αδιανόητο, δυστυχώς έτσι είναι:
Η δημοτική αρχή Χαλανδρίου, που στηρίχθηκε προεκλογικά από τον ΣΥΡΙΖΑ, την ΑΝΤΑΡΣΥΑ και άλλα κινήματα, ως διοίκηση του Δήμου σήμερα,
πρώτον : συνεχίζει τον θεσμό των εκτάκτων υπαλλήλων, κάτι που προεκλογικά το κατήγγειλε και ΔΕΥΤΕΡΟΝ αρνείται να θέσει κάποια αντεικιμενικά κριτήρια για τις προσλήψεις !!!!!"

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ 1953 ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΤΑ ΧΡΕΗ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΟΥ ΛΟΝΔΙΝΟΥ


Η Συμφωνία του Λονδίνου που υπογράφηκε στις 27 Φεβρουαρίου 1953 επέτρεψε στην Ομοσπονδιακή Δημοκρατία να σβήσει το μισό του χρέους της - συσσωρευμένο επί Τρίτου Ράιχ -, περίπτωση σπάνια στην Ευρώπη του 20ού αιώνα.
Ηταν η πιο καλή εκκίνηση για το «οικονομικό θαύμα» της πρώτης μεταπολεμικής περιόδου, με συνέπειες που φτάνουν ώς τις ημέρες μα.

Την συμφωνία υπέγραψε και η Ελλάδα.