Πέμπτη, 16 Φεβρουαρίου 2012

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΔΗΜΟΥ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ: Αποφάσεις Γενικής Συνέλευση της Τετάρτης 15 Φεβρουαρίου 2012

Αποφάσεις Γενικής Συνέλευση της Τετάρτης 15 Φεβρουαρίου 2012ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ
ΔΗΜΟΥ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ


Χαλάνδρι 16/2/2012

ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ

Η έκτακτη Γενική Συνέλευση την Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου 2012 αποφάσισε:

  1. Την αναστολή των εργασιών και της παροχής υπηρεσιών σε όλες τις υπηρεσίες του Δήμου και των Νομικών του Προσώπων την Παρασκευή 17/2/2012 και συγκέντρωση των εργαζομένων στο κεντρικό Δημαρχείο για την συμβολική του κατάληψη.

  1. Την προώθηση πρότασης προς την ΠΟΕ-ΟΤΑ να συγκαλέσει συνάντηση όλων των Δ.Σ της Αττικής με θέμα: α) Την οργάνωση και προετοιμασία Απεργίας ή καταλήψεων διαρκείας το Μάρτιο στο δημόσιο, β) το συντονισμό όλων των οργανώσεων και ομοσπονδιών του δημοσίου, με σκοπό την συνολική παύση λειτουργίας όλων των δημόσιων υπηρεσιών, γ) τον αποκλεισμό όλων των εφορειών και όλων των υπηρεσιών που αποτελούν εισπρακτικό μηχανισμό για το κράτος.

  1. Τον κυρίως πολιτικό χαρακτήρα των κινητοποιήσεων για την ουσιαστική αλλαγή του πολιτικού σκηνικού.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο
Ο Πρόεδρος


Αλέκος Βαρβέρης
Ο ΓραμματέαςΓιώργος Ανδρεδάκης


Τρείς αυτοκτονίες εργαζομένων στην Τοπική Αυτοδιοίκηση το τελευταίο δεκαπενθήμερο

 

 
Νέο κρούσμα απόπειρας αυτοκτονίας ανακοίνωσε ο πρόεδρος της ΠΟΕ-ΟΤΑ Θέμης Μπαλασόπουλος. Οπως δήλωσε ο κ. Μπαλασόπουλος κατά το τελευταίο δεκαπενθήμερο αυτοκτόνησαν 2 εργαζόμενοι στο Δήμο της Αθήνας (ο ένας εργαζόταν στον τομέα καθαριότητας) και ένας εργαζόμενος αυτοκτόνησε στο Δήμο Συκεών.
Οι απόπειρες όμως δεν σταματούν εκεί, αφού και ένας τέταρτος άνδρας προσπάθησε να δώσει τέλος στη ζωή του, λόγω της οικονομικής κατάστασης που επικραττεί στη χώρα μας και των σκληρών μέτρων που λαμβάνει το ελληνικό κράτος. Η προσπάθεια του άτυχου και αγανακτισμένου άνδρα δεν είχε ως αποτέλεσμα τον θάνατο του, αλλά την απώλεια και των δυο του ποδιών.
Σύμφωνα με τις δηλώσεις του κ. Μπαλασόπουλου η κατάσταση που βιώνουν καθημερινά οι εργαζόμενοι της τοπικής αυτοδιοίκησης είναι δραματική, ειδικά τώρα μετά την κατάργηση φορέων και οργανισμών, τις δραστικές περικοπές στους μισθούς τους και την κατάργηση βασικών δικαιωμάτων τους στην ιατροφαρμακευτική και υγειονομική περίθαλψη.
(Πηγή: tromaktiko.gr)


Η ΥΠΑΙΘΡΙΑ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΚΑΙ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ ΠΟΡΙΣΜΑ ΤΩΝ ΕΛΕΓΚΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ! ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΗ; ΤΙ ΕΙΔΕ Ο ΕΛΕΓΧΟΣ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ;;

GENIKO PORISMA
Υπάρχει και το ΕΙΔΙΚΟ για το Χαλάνδρι πόρισμα που επάνω γράφει "ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΙΚΟ", οπότε ΑΚΟΜΑ δεν το δημοσιεύουμε.

ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΕΤΑ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ - ΑΝ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ - ώστε να αποδειχτεί ΑΠΟΛΥΤΩΣ Η ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ ΚΑΙ Η ΧΥΔΑΙΟΤΗΤΑ ΚΑΠΟΙΩΝ!

Πάντως επισημαίνουμε ότι:

Το πόρισμα είναι σαφές:

1. ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΝΟΜΙΜΗ ΥΠΑΙΘΡΙΑ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ.

2. Η ΧΩΡΟΘΕΤΗΣΗ ΤΩΝ ΜΕΣΩΝ ΑΠΟ ΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΙΣΧΥΕΙ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΛΗΦΘΕΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΑΠΟ ΑΥΤΑ, ΑΦΟΥ Η ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΓΙΑ ΤΡΙΕΤΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΣΤΙΣ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ (Δεν το λέμε εμείς, ΤΟ ΠΟΡΙΣΜΑ ΤΟ ΛΕΕΙ - εμείς το λέμε χρόνια!)

3. ΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΤΕΛΗ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗΣ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΤΑΒΑΛΛΟΝΤΑΙ ΜΕ ΔΟΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΙΚΑ.

 4. ΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΑΝΩΝΥΜΕΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ ΤΟΥ 266 ΤΟΥ ΚΔΚ (ΦΛΥΑ) ΔΕΝ ΥΠΟΧΡΕΟΥΝΤΑΝ ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΕ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΜΙΣΘΩΣΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΤΕΙΝΕΤΑΙ ΤΩΡΑ (από δω και πέρα, ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ) να πηγαίνουν!

ΚΑΜΊΑ ΠΑΡΑΝΟΜΙΑ ΛΟΙΠΟΝ!
ΚΑΜΊΑ ΚΥΡΙΟΙ ΛΑΣΠΟΛΟΓΟΙ, ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΧΑΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΣΥΔΟΣΙΑΣ, "ΦΕΡΕΤΖΕ" ΔΙΩΚΤΕΣ ΤΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ, ΜΑΣΚΑΡΑΔΕΣ!

Απλά "παντελόνι" από τα στέγαστρα που έχουν διαφημίσεις χωρίς συμβάσεις ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ, όπως σας έχουμε ήδη αναλύσει κάποιοι.

Και λυπούμαστε που στελέχη με ιστορία στην ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΩΡΟΥ στην πόλη (Ο ΔΗΜΟΣΙΟΣ ΧΩΡΟΣ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΤΑΜΕΙΟ) ΣΙΩΠΟΥΝ για να παίξουν ΜΙΚΡΟΠΟΛΙΤΙΚΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ!

ΓΙΑ ΤΟ ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΙΚΟ ΠΟΡΙΣΜΑ ΕΠΙΣΗΜΑΙΝΟΥΜΕ - ΑΦΟΥ ΠΟΛΛΟΙ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ - ΟΤΙ ΟΠΟΥ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΤΗΝ ΧΩΡΟΘΕΤΗΣΗ ΛΕΕΙ ΚΑΘΑΡΑ: "ΡΑΚΕΤΕΣ"!

ΜΟΝΟ "ΡΑΚΕΤΕΣ" ΚΑΤΣΙΒΛΑΧΕ!
ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ;;;;

Μήνυμα για τον ελληνικό λαό από την βραβευμένη με νόμπελ ειρήνης οργάνωση ΜΗΤΕΡΕΣ ΤΗΣ ΠΛΑΤΕΙΑΣ ΤΟΥ ΜΑΗ ΑΠΟ ΤΟ ΜΠΟΥΕΝΟΣ ΑΙΡΕΣ ΤΗΣ ΑΡΓΕΝΤΙΝΗΣ»

 Προς τον αγωνιζόμενο Ελληνικό λαό..

 Παιδιά μας, εγγόνια μας, τα λίγα αυτά λόγια που θα ακούσετε είναι από τις μανάδες που χάσαμε τα παιδιά μας και τα εγγόνια μας στα χρόνια της δικτατορίας στην Αργεντινή.

 Εκείνα τα χρόνια, το Δ.Ν.Τ. βρισκόταν για πολλοστή φορά στη χώρα μας σπέρνοντας την μιζέρια, τη πείνα και την υποδούλωση του λάου μας.

 Το μόνο που έκαναν τα παιδιά μας ήταν να υπερασπίσουν το λαό μας.

 Αυτό ήταν το «έγκλημα» τους.

 Για τους λόγους αυτός έδωσαν ότι πολυτιμότερο είχαν, την ίδια της του ζωή.

 Ο ηρωικός αγώνας σας σήμερα, σε διαφορετικές συνθήκες αλλά με τους ίδιους εχθρούς των λαών, δεν είναι διαφορετικός, κάνετε το αυτονόητο για να σώσετε τις επόμενες γενιές από την υποδούλωση.

 Σήμερα, αύριο και μεθαύριο, μη τα βάλετε κάτω, όσο και δύσκολο και ανυπέρβλητο να φαίνετε, θα τα καταφέρετε.

 Συνεχίστε έως τη τελική νίκη.

 Τώρα τούτες τις ώρες είμαστε και δίκες σας μάνες, η σκέψη μας και τα λόγια μας είναι μαζί σας.
 Ξαναβλέπουμε, τα δικά μας παιδιά στους δρόμους της Αθήνας και της Ελλάδας, στους δρόμους του Καίρου, στους δρόμους της Λισσαβόνας και της Μαδρίτης ΝΑ ΑΓΩΝΙΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΝΙΚΟΥΝ!

 Hasta la Victoria siempre!

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *