Τετάρτη, 25 Μαΐου 2011

ΘΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΠΑΙΔΙΑ! ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ .................

ΣΤΙΣ 6.00 ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ .... ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ

ΔΙΕΥΡΥΜΕΝΗ ΕΚΤΑΚΤΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΩΝ

 ΔΙΕΥΡΥΜΕΝΗ ΕΚΤΑΚΤΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 31/05/2011 ΚΑΙ ΩΡΑ 18.00
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΟ ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΩΝ

Αθήνα, 24 ΜΑΪΟΥ 2011ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

ΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΟ ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΩΝ ΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΣ ΥΠΟΨΙΝ ΤΟΥ ΤΑ ΝΕΑ ΑΝΤΙΚΟΙΝΩΝΙΚΑ,ΑΝΤΙΛΑΪΚΑ ΚΑΙ ΑΝΤΙΕΡΓΑΤΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΠΟΥ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ, ΘΕΩΡΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΑΜΕΤΟΧΟ ΤΟΝ ΕΡΓΑΣΙΑΚΟ ΔΙΩΓΜΟ ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ.ΟΠΩΣ ΕΧΟΥΜΕ ΔΗΛΩΣΕΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ,ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΜΕΜΟΝΩΜΕΝΟ ΕΡΓΑΣΙΑΚΟ ΠΛΗΓΜΑ,ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΠΛΗΓΜΑ ΤΟΥ ΕΡΓΑΣΙΑΚΟΥ ΣΥΝΟΛΟΥ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ,ΠΟΣΟ ΜΑΛΛΟΝ ΤΑ "ΝΕΑ ΜΕΤΡΑ" ΠΟΥ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΘΙΓΟΥΝ ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ. ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΘΥΜΑΤΑ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΚΡΙΣΗΣ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΟΥΣ ΘΥΤΕΣ Η ΤΟΥΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥΣ.

ΕΝΤΟΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΠΛΑΙΣΙΩΝ ΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΟ ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΩΝ ΠΡΟΧΩΡΕΙ ΣΕ ΔΙΕΥΡΥΜΕΝΗ ΕΚΤΑΚΤΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 31/05/2011 ΚΑΙ ΩΡΑ 18:00μ.μ ΣΤΟ ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΑΘΗΝΩΝ.

ΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΙ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΦΟΡΕΑ ΝΑ ΠΑΡΕΥΡΕΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ.

ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΥΠΕΡΑΝΘΡΩΠΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ (ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΟΙ ΑΟΡΙΣΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ,ΕΡΓΟΥ,STAGE,ΜΟΝΙΜΟΙ,Κ.Τ.Λ) ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΤΗΡΗΣΗ ΤΗΣ ΕΥΡΥΘΜΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ.ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΙΤΡΕΨΟΥΜΕ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΤΗΝ ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΤΟΜΕΑ ΚΑΙ ΤΗ ΜΕΤΑΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥ ΣΕ ΕΠΑΙΤΗ.


ΣΠΕΙΡΑ ΚΛΟΠΗΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΣΤΟ ΧΑΛΑΝΔΡΙ

http://tro-ma-ktiko.blogspot.com/2011/05/blog-post_1628.html

Ανάρτηση στο ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΟ, αναφέρει την δράση σπείρας κλοπής αυτοκινήτων στην πόλη μας.

Το θέμα μας υπέδειξε φίλος του blog και τον ευχαριτούμε.

Ο ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΑΠ ΤΙΤΛΟΣ ΤΙΜΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΑΡΜΑ!


Ο Βασίλης Οικονόμου με τον Γιάννη Δημαρά διαμαρτύρονται για τον αποκλεισμό του νέου κόμματος από τον ΓΑΠ.

Είναι χαρακτηριστικό του καθεστωτισμού και του δημοκρατικού ελλείμματος, ότι κλήθηκαν (και σωστά βεβαίως) η κκ Μπακογιάννη, Κουβέλης - που όπως και το ΑΡΜΑ είναι κόμματα που δεν έχουν "κατακτήσει" την κοινοβουλευτική τους εκπροσώπηση από εκλογές αλλά από αποχωρήσεις βουλευτών από ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ αντίστοιχα, αλλά όχι ο Γιάννης Δημαράς.

Βλέπετε οι άλλοι δύο ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΑΠΟΧΩΡΙΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΝΕΟΠΑΣΟΚ ...


ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΤΩΝ "ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΩΝ" ΣΤΟ FACEBOOK. ΣΤΙΣ 6.00 ΠΑΜΕ ΣΥΝΤΑΓΜΑ!

 
 
ΦΟΡΑΜΕ ΤΑ ΑΣΠΡΑ ΜΠΛΟΥΖΑΚΙΑ ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΛΕΜΕ:
Πολλά λέγονται και ακούγονται για την συγκέντρωση αυτή τις τελευταίες ώρες. Είναι ανάγκη να τονιστεί πως αύριο στις 6 η ώρα, στο Σύνταγμα θα λάβει χώρα μια ΕΙΡΗΝΙΚΗ διαμαρτυρία, όπου θα ακουστεί όλη η νεολαία και όχι μόνο. Θα πα......ρακαλούσαμε λοιπόν, όποιος έχει σκοπό να προκαλέσει κάθε έιδους πρόβλημα και να χρησιμοποιήσει οποιαδήποτε μορφή βίας, να πατίσει NOT ATTENDING κ...αι να κάτσει σπίτι του. Ας δείξουμε λοιπόν ότι η σημερινή νεολαία δεν είναι σαν τις προηγούμενες, για να διεκδικήσουν ότι τους ανήκει, αλλά αποτελεί μια γενιά με νέα νοοτροπία και ξεχωριστή ιδεολογία που θα φέρει ριζικές αλλαγές στην κοινωνία μας.

Η λέξη Αγνακτισμένοι δεν θέλει με τίποτα να υποκινήσει ή να υποδείξει τον τρόπο. Απεναντίας, δηλώσαμε από την αρχή ότι θέλουμε να βρεθούμε ειρηνικά και αυθόρμητα. Χωρίς σχέδιο και πλάνο. Μόνο να δηλώσουμε την ειρηνική διαμαρτυρία μας.

Ο καθένας στην σελίδα της διαμαρτυρίας εκφράζει τον εαυτό του και μόνον αυτόν. Χωρίς επιτροπές και ψήφους. Αρα, καλούμε τον καθένα να είναι υπεύθυνος των λόγων και των πράξεων του. Αυτό δεν σημαίνει απαραίτητα κάτι αρνητικό. Όμως, να μην δημιουργείται άλλη εντύπωση, από ό,τι ισχύει.

Δηλαδή μια ειρηνική και αυθόρμητη σύναξη.

Δικός μας αρχικός στόχος είναι να κατεβούμε με τα παιδιά μας, να γνωριστούμε με κάποιους, να συναντήσουμε φίλους και γνωστούς. Με αφορμή αυτό που όλοι ζούμε.
Χωρίς σημαίες και πλακάτ, χωρίς κόμματα και οργανώσεις. Αυθόρμητα.

Οι διαχειριστές της σελίδας δεν είναι οργανωτές της εκδήλωσης. Ξεκίνησαν δύο και μετά για πρακτικούς λόγους (κυρίως διάδοσης) γίναν περισσότεροι. Όπως όλοι σας, είμαστε και εμείς αποκλειστικοί υπεύθυνοι των λόγων και πράξεών μας και εκφράζουμε μόνον τους εαυτούς μας.

Δηλώνουμε ειρηνικά την αγανάκτησή μας κατά της κρίσης. Κατά όλων αυτών που μας οδήγησαν σε αυτό το σημείο. Αυθόρμητα, χωρίς κόμματα, ομάδες και παρατάξεις. Επίσης διαδίδουμε την ίδια κίνηση που γίνεται στην Συμπρωτεύουσα αλλά και στην Πάτρα.

Σημείωση 1: Μερικοί ίσως προσπαθήσουν να μας αποπροσανατολίσουν σχετικά με την ημέρα και την ώρα διεξαγωγής της κινητοποίησής μας. Μην τους ακούτε, οι κινητοποιήσεις θα γίνουν ταυτόχρονα σε ΠΑΤΡΑ-ΘΕΣ/ΝΙΚΗ-ΑΘΗΝΑ! Επίσης, να τονιστεί πως η κινητοποίηση αυτή, αποτελεί πρωτοβουλία απλών πολιτών και όχι πρωτοβουλία μελών κάποιας οργάνωσης ή οργανισμού.

Σημείωση 2: Αυτή η εκδήλωση επαναδημιουργήθηκε από την αρχική που ξαφνικά ακυρώθηκε για αδιευκρίνιστους λόγους και δεν είμαι εγώ ο άρχικος δημιουργός. Το μόνο που χρείαζεται αυτή τη στιγμή είναι να
διαδόσουμε την ιδέα της εκδήλωσης και τίποτα παραπάνω


Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *