Τετάρτη, 6 Ιουλίου 2011

ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΤΣΙΡΑΣ: Όταν σπέρνεις ανέμους...

Με έχει εντυπωσιάσει ειλικρινά, η ομαδική επίθεση κατά του ΣΥΡΙΖΑ.

Κάτι έχω καταλάβει λάθος ή ο ΣΥΡΙΖΑ είναι υπεύθυνος για τις διαδηλώσεις, το βρισίδι κατά πολιτικών και κάθε είδους διαμαρτυρίας;

Μάλλον ο ΣΥΡΙΖΑ είναι το μεγαλύτερο κόμμα που έχει υπάρξει στην Ελλάδα και δεν το έχουμε πάρει χαμπάρι.

Τι μένος είναι αυτό κατά του Τσίπρα; Μήπως τελικά φοβούνται μία από τις ελάχιστες φωνές της βουλής που μιλάνε; Όπως ο Τσίπρας, ο Ψαριανός, η Σακοράφα, ο Δημαράς και τελευταία ο Κουρουπλής;

Εκτός της προβοκάτσιας που εφαρμόζουν στις διαδηλώσεις, τώρα την εφαρμόζουν σε όποιον μιλάει;

Ζητάνε εισαγγελική παρέμβαση για τον κίνδυνο που αντιμετωπίζουν οι σωτήρες βουλευτές; Τον φοβερό κίνδυνο του βρισίματος, του γιαουρτιού και της αντίρρησης;

Μήπως ζούμε σε άλλη χώρα; Δεν έχουν καταλάβει τίποτα; Τα σπασμένα κεφάλια απλών πολιτών, τα ματωμένα πρόσωπα, τα γεμάτα νοσοκομεία, τι περίμεναν να αποφέρουν;

Όταν δεις τον κλέφτη να φεύγει από το σπίτι σου τι του λές; "Περάστε κύριε κλέφτη μας!!! Μήπως ξεχάσατε τίποτα"; Όταν βλέπεις μπροστά σου τον βιαστή σου, τι του λες: "Σας ευχαριστώ για όλα κύριε βιαστή μου";

Και πάλι ευγενική είναι η αντίδραση των πολιτών απέναντι σε τέτοιους "πατριώτες".

Μάλλον μαζί με την καταγωγή τους, την πατρίδα τους και τις υποχρεώσεις τους έχουν ξεχάσει και τα παλιά γνωμικά.

Όπως το ότι "Όταν σπέρνεις ανέμους θα θερίσεις θύελες"...ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΤΣΙΡΑΣ

ΑΝΑΓΚΑΙΑ ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣΙΝΟ Δ.Σ. ΤΗΣ ΦΛΥΑ Α.Ε.

Λόγω νεύρων και κεκτημένης ταχύτητας δεν αναφερθήκαμε στη στάση του επικεφαλής της αντιπολίτευσης κου Ανδρεόπουλου στο χθεσινό συμβούλιο.

Το θέμα μας υπέδειξε τηλεφωνικά αναγνώστης και ζητάμε συγνώμη για την παράλειψη στο ρεπορταζ αλλά θεωρήσαμε αυτονόητη την στάση του να ψηφίσει λευκό σε όλα τα πρόσωπα.

Λογικό ήταν και βέβαια δεν θα μπορούσε ο κος Ανδρεόπουλος εκ της θέσεώς του να κάνει οτιδήποτε άλλο.

ΑΓΓΕΛΟΣ ΝΤΑΒΙΑΣ: ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΚΒΙΑΖΟΝΤΑΙ, ΕΞΑΓΟΡΑΖΟΝΤΑΙ Ή ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΟΥΝΤΑΙ!

Η δικαιολογία για την υπαναχώρηση Κουράση σχετικά με την θέση του Αντιπροέδρου στην Φλύα Α.Ε.  που μου είχε προταθεί και είχα αποδεχτεί,  είναι η "συμπεριφορά" μου μέσω του blog αλλά και κατά την αντίδρασή μου, τόσο στο θέμα της ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΗΣΗΣ ΤΗΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ ΤΟΥ Δημοτικού Συμβουλίου  ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ. ΤΗΣ ΦΛΥΑ, θέμα που έχει αναδείξει επαρκώς η ΠΛΑΤΕΙΑ όσο και στο θέμα της "κατάληψης πεζοδρομίου". ΔΗΛΑΔΗ ΣΕ ΔΥΟ ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΖΗΤΗΣΟΥΝ ΣΥΓΝΩΜΗ.

Επειδή λοιπόν αυτά θα λέει σήμερα ο φίλος μου Σωτηράκης αλλά και οι αυλικοί του κ. Κουράση, δίνω δημόσια την απάντηση πρωί - πρωί.

1. Ήμουν σίγουρος ότι η πρόταση ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΙΑΣ ήταν ΕΛΙΓΜΟΣ. Το ξέρουν οι συνομιλητές μου - ρωτήστε τον κο Παττακό, την κα Καρατζά, τον κο Πανταζή, τους συνεργάτες μου στα επαγγελματικά κλπ, από πότε τους έχω γνωστοποιήσει την εκτίμησή μου - Απρίλιο ακόμα.
ΕΙΜΑΙ ΠΑΛΙΑ Π.... ΣΤΟ ΚΟΥΡΜΠΕΤΙ για να με διαχειριστούν οι Γιατσιοπουλοι.

Χρειάζεται όμως ΥΠΟΜΟΝΗ για να ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙΣ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΑΠ' ΕΞΩ - ΣΕ ΕΣΑΣ, τα κολπάκια του ΨΥΧΟΡΑΓΟΥΝΤΟΣ ΤΟΠΙΚΟΥ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟΥ, το οποίο εκτιμώ ότι είναι έτοιμο πια για .... ΕΝΤΑΦΙΑΣΜΟ, αφού έχει αποκαλυφθεί ΜΕ ΟΛΕΣ ΤΟΥ ΤΙΣ ΠΛΕΥΡΕΣ και έχει αρχίσει και μυρίζει πολλή ΠΤΩΜΑΪΝΗ.

Διότι μέχρι σήμερα είχε αποκαλυφθεί ΜΟΝΟ η ΠΡΑΣΙΝΗ ΠΛΕΥΡΑ των διωκτών των "τοπικών αντικαθεστωτικών".
ΠΛΕΟΝ φαίνεται και η ΜΠΛΕ, η άλλη όψη του νομίσματος, ώστε να επαληθευτούμε όταν μιλάμε για ΤΟΠΙΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ με ποδάρια και στα δύο κόμματα εξουσίας.

Με πρόσωπα που δαπλέκονται. Και που έχουν την γνωστή λογική της ΓΕΝΙΑΣ που κατέστρεψε την χώρα: ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΚΛΗΡΟΔΟΤΗΣΟΥΜΕ ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ. Ποια Δημοκρατία;;; ΟΛΙΓΑΡΧΙΑ και ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΟΚΡΑΤΙΑ! ΠΑΝΤΟΥ!

2. Ουσιαστικά  όλο αυτό το διάστημα δεχόμουν καθημερινές ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΕΣ

- Δύο φορές χτυπήθηκε η μικρή επιχείριση με την οποία συνεργάζομαι (ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΕΙ ΝΑ ΣΥΝΕΡΓΑΖΕΤΑΙ ΜΑΖΙ ΜΟΥ) και που της ανήκει και τούτο εδώ το ενοχλητικό μαραφέτι που λέγεται stinplatia.blogspot.com

- Απειλήθηκαν έμμεσα πολιτικοί συνομιλητές μας, και συνεργάτες μας στον επαγγελματικό χώρο, ασκήθηκε ΔΗΜΟΜΠΑΤΣΟΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ στο περιβάλλον μας.

- Πλαστογραφήθηκε η απόφαση για το Δ.Σ. της ΦΛΥΑ Α.Ε. για να αποκρυβεί Η ΟΜΟΦΩΝΙΑ, με την οποία τιμήθηκε  από το Δημοτικό Συμβούλιο η δουλειά μας τόσα χρόνια, μια ΟΜΟΦΩΝΙΑ η οποία βεβαίως δεν θα υπήρχε χωρίς το μάντρωμα των συμβούλων από τις παρατάξεις ΑΛΛΑ ΘΑ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΜΙΑ ΣΥΝΤΡΙΠΤΙΚΗ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ και τουλάχιστον θα ξέραμε τους ΥΠΟΝΟΜΕΥΤΕΣ που δεν θα ήταν πάνω από 4 και σας το λέω μετά ΛΟΓΟΥ ΓΝΩΣΕΩΣ και ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ.
Δεν είναι πάνω από 4 τα ποντίκια στο δημοτικό συμβούλιο, που ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΑΝΤΕΡΑ να βγουν και να πουν ευθαρσώς την άποψή τους, να θέσουν τα επιχειρήματά τους και να προσπαθήσουν να πείσουν γι' αυτή ή να σωπάσουν υποκύπτοντας στην πλειοψηφία.
Και είναι και άλλα 3 ποντίκια - αυλικοί - με τους οποίους δεν θα ασχοληθούμε ΓΙΑΤΙ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΠΡΟΣΩΠΑ.

ΛΟΙΠΟΝ ΣΕ ΕΝΑ ΤΕΤΟΙΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΔΗΛΩΝΩ ΟΤΙ ΘΑ ΑΝΤΙΔΡΩ. ΔΥΝΑΤΑ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΑ!

ΤΟ ΔΗΛΩΣΑ ΚΑΙ ΠΡΙΝ, ΑΝ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΜΟΥ ΚΡΑΔΑΙΝΑΝ ΤΗΝ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ ΤΗΣ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΙΑΣ. ΔΕΝ ΜΑΣΑΕΙ Η ΚΑΤΣΙΚΑ ΤΑΡΑΜΑ!

ΔΗΛΩΣΑ ΟΤΙ ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΟΥΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΣΥΜΦΩΝΗΣΕΙ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΕΚΕΙ.
ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΑ ΛΕΤΕ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ.
Απλά μασηματικά.

Και όταν αντιδρώ - ΕΝΤΟΣ ΤΗΣ ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑΣ ΠΑΝΤΑ, αφού δεν είναι παράνομο να μιλάς δυνατά  - δεν  με νιάζει η γνώμη τους.

Άλλωστε δεν τους αναγνωρίζω ως ΠΑΙΔΟΝΟΜΟΥΣ, δεν πιστεύω ότι ο ΔΗΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΛΥΚΕΙΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΔΩΝ, ούτε αυτοί ΠΑΡΘΕΝΑΓΩΓΕΙΟ.
Μην μου το παίζουν εμένα comme il faut. ΓΝΩΡΙΖΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΑ!

 Ο Δήμος είναι μηχανισμός ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΩΝ και ΚΡΙΝΕΤΑΙ και ΔΕΧΕΤΑΙ ΚΑΙ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΕΣ. Τους αρέσει δεν τους αρέσει!

Αυτά τα υποκριτικοηθικά αλλού.
ΕΧΩ ΥΠΗΡΕΤΗΣΕΙ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ που δεν έχω κανένα λόγο να δώσω εξετάσεις ΚΑΛΗΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑΣ σε κανένα Προϊστάμενο ή σε κανένα νεόκοπο ΕΠΙΤΡΟΠΟ ή πολύ περισσότερο ΤΡΟΪΚΑΝΟ ΥΠΑΛΛΗΛΟ.
ΚΑΙ ΞΕΡΩ ΝΑ' ΜΑΙ ΚΑΙ ΤΟΥ ΛΙΜΑΝΙΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΑΛΟΝΙΟΥ!

ΑΣ ΜΟΥ ΒΑΛΟΥΝ ΔΙΑΓΩΓΗ ΚΟΣΜΙΑ.

Έτσι κι αλλιώς τον έλεγχο που φτιάχνουν ΕΓΩ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΣΤΕΙΛΩ ΤΗΝ ΜΑΜΑ ΜΟΥ ΝΑ ΤΟΝ ΠΑΡΕΙ.

Ας κοιταξουν να κάνουν την δουλειά τους, δηλαδή να μαζέψουν τα κλαδιά από τα πεζοδρόμια, να κλείσουν καμιά ΒΑΣΙΑ ΛΑΚΟΥΒΑ στους δρόμους και ας αφήσουν την ΧΡΙΣΤΟΜΑΘΕΙΑ για άλλους καταλληλότερους από αυτούς ΙΕΡΑΠΟΣΤΟΛΟΥΣ.

ΣΥΓΚΡΟΤΗΘΗΚΕ - ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΟΛΛΑ ΒΑΣΑΝΑ - ΣΕ ΣΩΜΑ ΤΟ Δ.Σ. ΤΗΣ ΦΛΥΑ Α.Ε..

Καταπατώντας κάθε συνεννόησης με τους επικεφαλής των παρατάξεων που προηγήθηκε της ομόφωνης έγκρισης του Δ.Σ. της ΦΛΥΑ από το Δημοτικό Συμβούλιο τον Απρίλιο.

Καταπατώντας την δέσμευση του Σωτήρη Παρασκευόπουλου για συζήτηση των θεμάτων της Γενικής Συνέλευσης της επιχείρησης στο δημοτικό συμβούλιο, δέσμευση που οδήγησε Ανδρεόπουλο, Παττακό και Πανταζή να δεχτούν την εισήγησή του.

Καταπατώντας προσωπικές δεσμεύσεις και συμφωνίες του Γιώργου Κουράση, για την λειτουργία της επιχείρησης.

Αδειάζοντας ΣΤΕΓΝΑ ακόμα και τον Παναγιώτη Αλεξανδρή ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΥΡΑΣΗΣ ΖΗΤΗΣΕ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΤΕΒΕΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΣΤΙΣ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΔΝΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΤΗΣ ΦΛΥΑ (υπάρχει ασυμβίβαστο), σε συνέχεια του αδειάσματος στον Γιώργο Παρασκευόπουλο και τον Άγγελο Νταβία

Η ΠΙΟ ΑΝΑΞΙΟΠΙΣΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΕ ΠΟΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΧΑΛΑΝΔΡΙ

εξέλεξε εχθές τη νέα διοίκηση της ΦΛΥΑ Α.Ε.

Πρόεδρος παρέμεινε ο Σωτήρης Παρασκευόπουλος, ο οποίος υλοποίησε μέχρι τέλους το σχέδιο της ΝΤΡΟΠΗΣ.

Αντιπρόεδρος Α έγινε ο - υποδεικνυόμενος από τον αντιδήμαρχο της διοίκησης Π. Βάσιο για πλαστογραφία  - Βαγγέλης Λέκκας

(αυτό είναι από τα άγραφα, αφού ή ο Βάσιος έχει δίκιο οπότε έπρεπε να μην χρησιμοποιηθεί ο Λέκκας ή ο Λέκκας έχει αδικηθεί από τον Βάσιο, ο οποίος έχει κάνει μια ανυπόστατη καταγγελία, οπότε θα έπρεπε ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ)
(Στο ΣΤΟΙΧΗΜΑ θα ποντάραμε στο δεύτερο).

Αντιπρόεδρος β έγινε ο Χρήστος Κιάκος

ενώ

ΝΕΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ είναι ο εκ Αργυρουπόλεως καταγόμενος και εκ Κορίνθου ερχόμενος φιλόλογος το επάγγελμα, Θανάσης Μπαλέρμπας αντί του Τάκη Αλεξανδρή - στον οποίο ο δήμαρχος είχε δεσμευτεί ότι θα παραμείνει Δνων στην ΦΛΥΑ και με αυτό το δεδομένο του στέρησε την δυνατότητα να ζητήσει την επανεκλογή του στο Δημοτικό Συμβούλιο.

Ήταν τέτοια η εξαπάτηση των πάντων από τον Δήμαρχο Γιώργο Κουράση και τον Σ. Παρασκευόπουλο, που ο διευθυντής της Πλατείας Άγγελος Νταβίας, βρέθηκε εχθές να ψηφίζει τον .... Μπαλέρμπα στο Δ.Σ., που όπως είναι γνωστό συμμετέχει.

Πώς έγινε αυτό;;;

Λόγω ενός μικρού προβλήματος υγείας που τον ταλαιπωρεί ΕΣΤΕΙΛΕ ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΣΗ (προβλέπεται από το καταστατικό της ΦΛΥΑ) ΣΤΟΝ ΚΟ ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΠΟΥΛΟ ΣΩΤΗΡΗ να ψηφίσει την αρχική και συμφωνημένη πρόταση συγκρότησης του Δ.Σ., με διευθύνοντα βέβαια τον Τάκη Αλεξανδρή και βρέθηκε τελικά να ψηφίζει .... τον Θ. Μπαλέρμπα, τον οποίο ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΟΥΤΕ ΕΞ ΟΨΕΩΣ, και τον γνώρισε από το VIDEAKI που αναρτήσαμε εχθές το βράδυ - (Είναι ο κύριος που μας προτρέπει να στηρίξουμε Κυριάκο Μητσοτάκη στην χθεσινή μας ανάρτηση).

ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΗ Η ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΝΤΑΒΙΑ ΟΤΙ ΦΥΤΕΥΤΟΥΣ ΔΙΟΙΚΗΤΕΣ ΔΕΝ ΣΤΗΡΙΖΕΙ. 
ΨΗΦΙΖΕΙ ΜΟΝΟ ΣΤΕΛΕΧΗ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΣΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ ΚΟΜΜΑΤΙΚΗΣ ΠΡΟΕΛΕΥΣΗΣ, ΑΡΑ ΗΤΑΝ ΑΔΥΝΑΤΟ ΝΑ ΤΟΝ ΨΗΦΙΖΕ.

Σε συνέχεια λοιπόν του όργιου ΑΝΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑΣ που έγινε 4 μήνες τώρα:

1. Με την βεβαίωση της παράταξής του αλλά  και άλλων παρατάξεων (σίγουρα των κ.κ. Καρατζά, Παττακού και Πανταζή) από το Γ. Κουράση, ότι έκανε δεκτό το αίτημα του Δ.Σ. της ΦΛΥΑ που του μετέφεραν οι Σ. Παρασκευόπουλος, Τ. Αλεξανδρής και Α. Νταβίας δύο μέρες πριν την εκλογή του Δ.Σ. στο Δημοτικό Συμβούλιο και που αναιρέθηκε με ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑ μία ώρα πριν το δημοτικό συμβούλιο και ΚΑΡΑΤΟΜΗΘΗΚΑΝ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙ οι κ.κ. Γ. Παρασκευόπουλος (μέχρι τότε ΨΥΧΗ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ και υπεύθυνος για τους συνεχείς κερδοφόρους ισολογισμούς της), και ο Μπάμπης Κίτσιος - έμπειρο στέλεχος της αγοράς, πρ. μέλος της διοίκησης του ΣΕΒ και ΣΥΜΠΟΛΙΤΗΣ ΜΑΣ, με τρόπο ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΟ τόσο  για την διαδρομή τους όσο και την προσωπικότητά τους.

2.  Με την "λάθος" - που αποδεικνύεται ότι ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΚΑΘΟΛΟΥ ΛΑΘΟΣ - διατύπωση της απόφασης του Δημ. Συμβουλίου για το νέο Δ.Σ. της ΦΛΥΑ " (βλ. Αναρτήσεις μας Απριλίου) η οποία διορθώθηκε ύστερα από την παρέμβαση ΝΤΑΒΙΑ και την αρθρογραφία της ΠΛΑΤΕΙΑΣ.

3. Το χθεσινό νέο σούργελο, όπου άλλα λέγανε πάλι και άλλα βγήκαν στον δρόμο για να ΥΛΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΑΝΟΜΟΛΟΓΗΤΗ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗ ΔΕΣΜΕΥΣΗ ΚΟΥΡΑΣΗ σε μηχανισμούς εκτός Χαλανδρίου,

πιστεύει πλέον κανείς ότι δεν υπάρχει κάποιο ΠΕΡΙΕΡΓΟ και ΑΝΟΜΟΛΟΓΗΤΟ σχέδιο που καθοδηγεί τις πράξεις της διοίκησης του δήμου;;;;

Σ.Σ.

1.  Σήμερα ο Διευθυντής μας Άγγελος Νταβίας, με έγγραφό του, θα διευκρινίσει ότι ΔΕΝ ΨΗΦΙΖΕΙ ΜΠΑΛΕΡΜΠΑ, και ότι για ΑΛΛΟΝ ΕΔΩΣΕ ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΣΗ και να μην μετρηθεί η ψήφος του για το νέο Δνωντα που ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΨΗΦΙΣΕΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟΝ ΕΧΕΙ ΔΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΝ ΤΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΤΟΥ.
Η ψήφος του για Σ. Παρασκευόπουλο, Β. Λέκκα και Χ. Κιάκο βεβαίως ισχύει αφού πρόκειται για γνωστά στελέχη στην πόλη μας.

2. Ο κος Αλεξανδρής ΔΕΝ ΨΗΦΙΣΕ ΚΑΙ ΕΚΕΙΝΟΣ - τον  νεο GAULEITER στην ΦΛΥΑ.
 Ο ΜΟΝΟΣ!
 Όλοι άλλοι δέχτηκαν χωρίς κιχ την νέα μεγάλη επίδειξη αυθαιρεσίας και αναξιοπιστίας των κ.κ. Κουράση και Παρασκευόπουλου Σωτήρη.

3. Ο Άγγελος Νταβίας θα συζητήσει  με τους επικεφαλής των παρατάξεων της ελάσσονος αντιπολίτευσης - που με την στάση τους τον έχουν στηρίξει
(Πανταζής 2006 - "Καλυπτόμαστε από την παρουσία Νταβία στο Δ.Σ.,
Παττακός 2010 - "΄Καλυπτόμαστε από την παρουσία Νταβία στο Δ.Σ.) αλλά και της Λούλας Καρατζά και τον Σίμο Ρούσσο το ενδεχόμενο της παραίτησής του από το Δ.Σ. της ΦΛΥΑ Α.Ε. .

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΔΗΜΟΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ
Χαλάνδρι, 1/7/2011
ΤΜΗΜΑ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑΣ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ
Α.Π. :11074
- 17η
ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ
--------
- 2011


Ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου σας καλεί σε συνεδρίαση του Σώματος στο Παλαιό Δημαρχείο (Γρ. Γυφτόπουλου 2), την 6η Ιουλίου, ημέρα Τετάρτη και ώρα 20:30 να συζητήσουμε και να αποφασίσουμε σχετικά με τα παρακάτω θέματα:


Α/Α Θ Ε Μ Α Τ Α


1. Συζήτηση και λήψη απόφασης για έγκριση του κανονισμού λειτουργίας του Δημοτικού Συμβουλίου.

2. Συζήτηση και λήψη απόφασης για έγκριση της υπ΄ αριθμ. 24/2011 απόφασης του Διοικητικού Συμβουλίου του Ν.Π.Δ.Δ. «Οργανισμός Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης» που αφορά στις εγγραφές των παιδιών στους Παιδικούς Σταθμούς και στον καθορισμό τροφείων.

3. Συζήτηση και λήψη απόφασης για αποδοχή ποσού 14.400,00 € από το ΥΠ.ΕΣ. ως οικονομική ενίσχυση για κάλυψη δαπανών πληρωμής μισθοδοσίας μόνιμου προσωπικού των Κέντρων Εξυπηρέτησης Πολιτών.

4. Συζήτηση και λήψη απόφασης για αποδοχή ποσού 1.268,43 € από το ΥΠ.ΕΣ. ως οικονομική ενίσχυση για κάλυψη δαπανών καταβολής μισθωμάτων των κτιρίων των Κέντρων Εξυπηρέτησης Πολιτών.

5. Συζήτηση και λήψη απόφασης για αποδοχή ποσού 17.835,00 € από Π.Ε.Π. ΑΤΤΙΚΗΣ 2007 – 2013 για την πληρωμή της 1ης εντολής υποέργου «Δράσεις Δημοσιότητας» του έργου «Πράσινη Ζωή στην πόλη του Δήμου Χαλανδρίου».

6. Συζήτηση και λήψη απόφασης για την αποδοχή και την κατανομή β΄ δόσης 2011 ποσού 145.399,90 € στις σχολικές επιτροπές του Δήμου Χαλανδρίου για την κάλυψη λειτουργικών αναγκών.

7. Συζήτηση και λήψη απόφασης για την έγκριση ποσού 10.000,00 € από το λογαριασμό του κληροδοτήματος Κεφαλληνού για την ενίσχυση του προγράμματος καλοκαιρινής δημιουργικής απασχόλησης.

8. Συζήτηση και λήψη απόφασης για τροποποίηση ιδιωτικού συμφωνητικού μίσθωσης ακινήτου στην οδό Αγ. Γεωργίου 34 και Φιλ. Λίτσα.

9. Συζήτηση και λήψη απόφασης για έγκριση προσκύρωσης τμήματος οικοπέδου στο Ο.Τ. 1142 επί της οδού Αλκαμένους σύμφωνα με την υπ΄αριθμ. 2/1994 πράξη εφαρμογής.

10. Συζήτηση και λήψη απόφασης για έγκριση του 2ου Α.Π.Ε. – Τακτοποιητικού του έργου ‘Συντηρήσεις δημοτικού οδικού δικτύου (λακκούβες)’, Α.Μ. 9/2009.

11. Συζήτηση και λήψη απόφασης για έγκριση παράτασης προθεσμίας του συμβατικού χρόνου του έργου ‘Κατασκευή αποτμήσεων πεζοδρομίων για κάδους απορριμμάτων και διόδων πρόσβασης ΑΜΕΑ’, Α.Μ. 20/2010.

12. Συζήτηση και λήψη απόφασης για έγκριση παράτασης προθεσμίας του συμβατικού χρόνου του έργου ‘Μικρά υδραυλικά έργα προς αποχέτευση όμβριων’, Α.Μ. 5/2010.

13. Συζήτηση και λήψη απόφασης για χορήγηση άδειας στη ΔΕΗ, για εκσκαφή-τομή σε πεζοδρόμια και δρόμους, στην Πλατεία Ελευθερωτών και πέριξ αυτής.

14. Συζήτηση και λήψη απόφασης για αποδοχή παραίτησης μέλους του Διοικητικού Συμβουλίου του Οργανισμού Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης Δήμου Χαλανδρίου και ορισμός νέου.

15. Συζήτηση και λήψη απόφασης για έκδοση ψηφίσματος διαμαρτυρίας για την στάση αδιαφορίας που επιδεικνύει το Υπουργείο Εσωτερικών στο φλέγον θέμα της δυσλειτουργίας των βρεφονηπιακών σταθμών.


Αρμόδιος κλητήρας του Δήμου μας παραγγέλλεται να επιδώσει αυτή την πρόσκληση προς όλα τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου και τον Δήμαρχο.Χαλάνδρι 1/7/2011
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Δ.Σ.


ΓΕΩΡΓΙΟΣ Ν. ΘΕΟΔΩΡΟΥ


Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *