Παρασκευή, 23 Νοεμβρίου 2012

ΓΣΧ ΒΟΛΛΕΫ - Αγωνιστική δραστηριότητα 24-26/11

GS Halandriou volley team

Συνεχίζεται η αγωνιστική δραστική δραστηριότητα για τις ομάδεςμβόλεϊ του Γ.Σ. Χαλανδρίου, το τριήμερο 24-26/11.

Το Σάββατο 24/11, για την 7η αγωνιστική της α΄ φάσης του  πρωταθλήματος κορασίδων και το γ΄ όμιλο, ο Γ.Σ. Χαλανδρίου 1  υποδέχεται την Ένωση Βύρωνα, σε αγώνα που είναι προγραμματισμένος να διεξαχθεί στις 17:30, στο κλειστό του Δ.Γ. Χαλανδρίου "Ν. Πέρκιζας". Λίγο αργότερα, σε εξ αναβολής αγώνα για την 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος κορασίδων  και το γ΄ όμιλο, για ομάδες εκτός συναγωνισμού, ο Γ.Σ. Χαλανδρίου 2  υποδέχεται το Δ.Α.Σ Αραφήν 2, σε αγώνα που έχει προγραμματιστεί να ξεκινήσει στο κλειστό Ν. Πεντέλης, στις 19:45.

Την Κυριακή 25/11, για την 7η αγωνιστική, του γ΄ ομίλου του πρωταθλήματος κορασίδων για ομάδες εκτός συναγωνισμού, ο Γ.Σ. Χαλανδρίου 2 αντιμετωπίζει στις 16:30, τον Α.Ο. Παλλήνης 2, σε αγώνα που πρόκειται να γίνει στο κλειστό Παλλήνης.

Τέλος, τη Δευτέρα 26/11, για την 6η αγωνιστική της α΄ φάσης της Τοπικής Κατηγορίας Γυναικών Ε.Σ.Π.Α.Α.Α., ο Γ.Σ. Χαλανδρίου υποδέχεται τον Α.Ο. Καρέα, σε αγώνα που έχει οριστεί στο κλειστό
του Δ.Γ. Χαλανδρίου "Ν. Πέρκιζας", στις 21:45.

37η ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ                                                        Αθήνα, 21–11–2012
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ                                            Αριθμ. Πρωτ. οικ. 171758
Λεωφ. Συγγρού 15-17
Τ.Κ. 117 43 Αθήνα
Τηλ. 213 2063532, 2132063775
Συνεδρίαση 37η
Πρόσκληση μελών Περιφερειακού Συμβουλίου Αττικής           
Καλείστε σε τακτική συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Αττικής που θα γίνει την 27/11/2012 ημέρα Τρίτη και ώρα 15:00 στο αμφιθέατρο του Υπουργείου  Aνάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας, Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων (Αναστάσεως 2 και Τσιγάντε, Παπάγου-Χολαργού), με τα παρακάτω θέματα Ημερησίας Διατάξεως:
  1. Γνωμοδότηση επί της Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων (ΜΠΕ) για την λειτουργία της μονάδας παραγωγής ορυκτελαίων  και αποθήκευσης – διακίνησης υγρών καυσίμων της εταιρείας  BP ΕΛΛΗΝΙΚΗ Α.Ε Πετρελαιοειδών, στη Δραπετσώνα Αττικής. 
        (Εισηγητής ο Περιφερειακός Σύμβουλος κ. Ι. Προμπονάς)
 2. Γνωμοδότηση επί της Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων για την λειτουργία της δραστηριότητας: Δημοτικό Στάδιο Περιστερίου.
      (Εισηγητής ο Περιφερειακός Σύμβουλος κ. Ι. Προμπονάς)
 3. Γνωμοδότηση επί της Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων (Μ.Π.Ε.) για την έγκριση περιβαλλοντικών όρων για τη λειτουργία του Δημοτικού Σταδίου Γ.Σ. Παπασιδερής, σε γήπεδο εμβαδού 74.327 τ.μ., 1560 θεατών και 503 θέσεων στάθμευσης οχημάτων του Δήμου Κρωπίας.
      (Εισηγητής ο Περιφερειακός Σύμβουλος κ. Ι. Προμπονάς)
4. Γνωμοδότηση επί της Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων για τη δραστηριότητα αποθήκευσης λιπαντικών ελαίων (ΑΛΕ) και προσωρινής αποθήκευσης βρωσίμων ελαίων και λιπών της Λ. ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ – Μ. ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ Ο.Ε. (ΕΛ.ΒΙ.ΠΕ. OIL) που πρόκειται να εγκατασταθεί επί της οδού Ναυπλίου 7 στη Θέση “Στρατώνας” στο Δήμο Μεταμόρφωσης Αττικής (ΒΙΠΑ/ΒΙΟΠΑ).
      (Εισηγητής ο Περιφερειακός Σύμβουλος κ. Ι. Προμπονάς)
5. Γνωμοδότηση επί της Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων για την ανανέωση – τροποποίηση των εγκεκριμένων περιβαλλοντικών όρων για την δραστηριότητα προσωρινής αποθήκευσης, διαλογής και μηχανικής επεξεργασίας μεταλλικών και μη μεταλλικών μη επικινδύνων στερεών αποβλήτων, ανακύκλωσης οχημάτων τέλους κύκλου ζωής τους (ΟΤΚΖ), απορρύπανσης και ανακύκλωσης αποβλήτων ηλεκτρικού και ηλεκτρονικού εξοπλισμού (ΑΗΗΕ), δευτερογενούς αποθήκευσης χρησιμοποιημένων συσσωρευτών μολύβδου – οξέος και πρατηρίου υγρών καυσίμων για ιδία χρήση, της εταιρείας “ΚΛΕΙΔΑΣ ΜΕΤΑΛ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ Ε.Π.Ε.” στη Θέση “Ήμερος Τόπος” στον Ασπρόπυργο Αττικής.
      (Εισηγητής ο Περιφερειακός Σύμβουλος κ. Ι. Προμπονάς)

       Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
    ΤΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΑΤΤΙΚΗΣ

            

                                                               ΚΑΡΑΜΠΕΛΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ 

 ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ                                                  

1. κ. Σγουρό Ιωάννη                                     
    Περιφερειάρχη Αττικής
2. Αντιπεριφερειάρχες Περιφέρειας Αττικής
3. Εκτελεστικό Γραμματέα Περιφέρειας Αττικής     
4. Νομική Υπηρεσία                                      
ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΣΗ:                                                                
1. Βουλευτές Νομού Αττικής
2. Γενικό Γραμματέα Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αττικής
3. Γραφεία κ.κ. Δημάρχων Δήμων Περιφέρειας Αττικής
4. Μ.Μ. Ενημέρωσης (δια του γραφείου τύπου Περιφέρειας Αττικής)

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: ΚΛΑΠΗΚΕ ΦΟΡΤΗΓΟ ΑΠΟ ΤΟ ΚΤΗΜΑ ΤΗΣ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΣ

Ωραία!
Τα είχανε χύμα στο δήμο τους έρχονται και τσουβαλάτα.

Εχθές το βράδυ κλάπηκε από τον χώρο της υπηρεσίας καθαριότητας (δίπλα στο Γυμναστήριο) το φορτηγό αποκομιδής των κλαδιών (αυτό με την αρπάγη).

Αμάν ρε Μύρωνα! Ποιος είχε το "γερμανικό" γαμώ την τρέλα μου;;;

LIVE σήμερα στο "ΕΝ ΦΛΥΑ"

http://enflya.blogspot.gr/

ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΟΙ ....


Η Θράκη στο στόχαστρο της Γερμανίας και της ΤουρκίαςΕπικίνδυνα παιχνίδια Γερμανών και Τούρκων στην Θράκη 
Η βόμβα και το φυτίλι έχουν τοποθετηθεί και αναμένεται η… πυροδότηση Ανθελληνικό γεωπολιτικό πόκερ εις βάρος της Ελληνικότητας της Θράκης
Επικίνδυνο παιχνίδι εις βάρος της Ελλάδας παίζουν οι Γερμανοί στη Θράκη, στο πλαίσιο ενός ολοκληρωμένου σχεδίου του Βερολίνου για τη μετατροπή της χώρας σε κανονικό προτεκτοράτο.
Αποκαλύπτοντας πλέον τις γερμανικές μεθοδεύσεις και τις...
πιέσεις προς την κυβέρνηση προκειμένου να επιτραπεί η επιστροφή δεκάδων χιλιάδων απελαθέντων «τουρκοφρόνων» μουσουλμάνων και των οικογενειών που δημιούργησαν μετέπειτα στη Δυτική Θράκη, ώστε να αποτελέσουν εργατικό δυναμικό για την Ειδική Οικονομική Ζώνη που επιδιώκουν να στήσουν οι Γερμανοί στην ακριτική περιοχή.
Πρόκειται, σύμφωνα με το δημοσίευμα… για έναν πυρήνα 50.000 και πλέον ανθρώπων, που σήμερα ζουν συγκεντρωμένοι από το τουρκικό κράτος στην Προύσα, οργανωμένοι σ’ ένα δίκτυο αλυτρωτικών συλλόγων, τους οποίους χρηματοδοτούν και καθοδηγούν οι τουρκικές μυστικές υπηρεσίες.
Γερμανοί και Τούρκοι συμπορεύονται στη Θράκη
Γερμανοί και Τούρκοι επιχειρηματίες, σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα του περιοδικού «Επίκαιρα», αναμένουν τη δημιουργία ΕΟΖ στη Θράκη.
Όταν δοθεί το «ok», 180 Τούρκοι μεγαλοεπιχειρηματίες -αρκετοί εξ αυτών με γερμανικά διαβατήρια και με επιχειρήσεις στο Μόναχο και στην Κολονία- ετοιμάζονται να προχωρήσουν σε «επενδύσεις» στη Θράκη.
Τόσο οι ίδιοι όσο και οι Γερμανοί «επενδυτές» έχουν προαποφασίσει την άντληση φθηνού εργατικού δυναμικού από τη μουσουλμανική μειονότητα της περιοχής αλλά, όπως προαναφέρθηκε, και απ’ όσους έχουν απελαθεί και τις οικογένειές τους και διαβιούν στη γείτονα.
Περιμένουν στην Προύσα
Η Άγκυρα άδραξε την ευκαιρία για να προωθήσει το σχέδιο της επανόδου των μουσουλμάνων Δυτικοθρακιωτών, οι οποίοι απελάθηκαν από το ελληνικό κράτος τις δεκαετίες του ΄60, του ΄70 και του ΄80 εξαιτίας της εξτρεμιστικής δράσης τους, και των απογόνων τους, οι οποίοι διεκδικούν ανάκτηση της ιθαγένειας που τους έχει «αφαιρεθεί».
Ωστόσο, αυτός ο αριθμός που επικαλούνται οι Γερμανοί, τον οποίο έχουν «πληροφορηθεί» από τους Τούρκους, είναι αυθαίρετος και πλασματικός.
Η αλήθεια είναι ότι πολλοί απ’ αυτούς- σκληροί «τουρκόφρονες»- είχαν ζητήσει και είχαν λάβει την τουρκική ιθαγένεια χάνοντας την ελληνική. Εξάλλου, ούτε η Τουρκία επέτρεπε τότε διπλή υπηκοότητα.
Σε αυτό το περιβάλλον και εν μέσω του Ψυχρού Πολέμου το ελληνικό κράτος είχε αφαιρέσει την ιθαγένεια από άτομα τα οποία διαπιστωμένα λειτουργούσαν εις βάρος της χώρας και για λογαριασμό της Άγκυρας. Σε αυτούς ζητούν οι Γερμανοί, αισθανόμενοι προφανώς ότι μπορούν να απαιτούν οτιδήποτε, να επιστραφεί η ιθαγένεια για να… εργαστούν στην Ειδική Οικονομική Ζώνη της Θράκης.
Το τουρκικό κράτος, σύμφωνα με το δημοσίευμα, όλ’ αυτά τα χρόνια έχει εξελίξει το σχεδιασμό του και κλιμακώνει την επιβουλή κατά της Θράκης. Στήριξε τους απελαθέντες, παρέχοντας οικονομικά και κοινωνικά προνόμια, τους κράτησε ενωμένους συγκεντρώνοντάς τους στην ευρύτερη περιοχή της Προύσας, συντήρησε και καλλιέργησε τον αλυτρωτισμό.
Οι προπαγανδιστικοί μηχανισμοί της Άγκυρας λειτούργησαν αδιάλειπτα για το σκοπό αυτό, υποδαυλίζοντας το αίσθημα μίσους κατά της Ελλάδας. Ένα δίκτυο οργανώσεων και συλλόγων στήθηκε μεθοδικά, διευρύνθηκε και εξαπλώθηκε μεταφέροντας την προπαγάνδα στην Ευρώπη.
Τα «Επίκαιρα» αναφέρουν ότι με πρωτεργάτη το «Σύλλογο Αλληλεγγύης Τούρκων Δυτικής Θράκης» που διατηρεί παραρτήματα σε δεκάδες ευρωπαϊκές πόλεις, και υπό τη σκεπή της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Τούρκων Δυτικής Θράκης (ABTTF), τα όργανα της Άγκυρας έχουν αποθρασυνθεί. Τώρα βλέπουν στη γερμανική δραστηριότητα στην περιοχή μια ακόμα χρυσή ευκαιρία για την ενίσχυση του σχεδίου τους. Για την ακρίβεια, υπάρχει απόλυτη συνεννόηση μεταξύ τους.
Το ζήτημα όμως είναι αν η ελληνική κυβέρνηση θα δεχτεί, αφενός, να δημιουργηθεί ΕΟΖ στη Θράκη και, αφετέρου, να ικανοποιήσει τους Γερμανούς επιστρέφοντας την ιθαγένεια σε χιλιάδες μουσουλμάνους που βρίσκονται στην Τουρκία.
Η ΕΟΖ, για την οποία έχουν διατυπωθεί έντονες ενστάσεις διότι προσθέτει μια «ιδιαιτερότητα» σε μια ήδη ευαίσθητη περιοχή, είναι ακόμα υπό συζήτηση. Το ζήτημα της επιστροφής της ιθαγένειας είναι τόσο εγκληματικό, που είναι αναμφίβολο αν θα μπορούσε οποιαδήποτε κυβέρνηση να το αποδεχτεί. Είναι εξωφρενικό ακόμα και γι’ αυτά που γίνονται στην Ελλάδα το τελευταίο διάστημα.
Υπενθυμίζεται ότι, όπως είχαν αποκαλύψει τα «Επίκαιρα», στο πλαίσιο του γερμανικού σχεδιασμού, που έχει ξεκινήσει εδώ και πολύ καιρό και κλιμακώνεται, η δημιουργία κέντρων κράτησης λαθρομεταναστών στη Θράκη είχε, μεταξύ άλλων, ως στόχο την απασχόλησή τους ως φθηνού εργατικού δυναμικού στην ΕΟΖ…
Δημογραφική αλλοίωση
Διπλωματική πηγή, σχολιάζοντας τις γερμανικές ιδέες, έλεγε «αλήθεια, μήπως έχουν προτείνει και την επιστροφή της ιθαγένειας σε περίπου 60.000 πολίτες Έλληνες της Πόλης, της Ίμβρου και της Τενέδου, την οποία αφαίρεσε το τουρκικό κράτος στο πλαίσιο της εκδίωξης των Ρωμιών από την Τουρκία;»…
Όλα αυτά, βέβαια, δεν έχουν μόνο οικονομικό περιεχόμενο. Η δημογραφική αλλοίωση της περιοχής, αν αφεθούν να εξελιχθούν όλα αυτά, είναι προφανές που θα οδηγήσει.
Σε αυτά θα πρέπει να προστεθεί η γενικότερη σύγκλιση Άγκυρας-Βερολίνου. Μπορεί η Άνγκελα Μέρκελ να λέει «όχι» στην ένταξη της Τουρκίας στην ΕΕ, αλλά η Γερμανία, μετά την οικονομική ηγεμονία της, δείχνει να αναζητεί ευρύτερο και πιο ενεργό γεωπολιτικό ρόλο. Θα πρέπει επίσης να σημειωθεί η άμεση ανταπόκριση των Γερμανών στο αίτημα των Τούρκων για νατοϊκή συνδρομή στον έλεγχο των συνόρων με τη Συρία.
Αμερικανογερμανικός πόλεμος και φόβοι για προβοκάτσια
Εν τω μεταξύ, ο πρωταγωνιστικός ρόλος των Γερμανών στο ελληνικό ζήτημα και η επέλασή τους, που δεν περιορίζεται στο οικονομικό πεδίο, προκαλούν το αμερικανικό «ενδιαφέρον».
Η Ουάσινγκτον δεν είναι ευχαριστημένη με την προσπάθεια της Γερμανίας να εντάξει απολύτως την Ελλάδα στη σφαίρα επιρροής της. Η αμερικανική κινητικότητα στη Θράκη είναι επίσης έντονη.
Σύμφωνα με πληροφορίες του περιοδικού, Αμερικανοί παράγοντες προσεγγίζουν άτομα από τη μειονότητα, εσχάτως πολλές γυναίκες, φροντίζοντας να τις στείλουν στις ΗΠΑ για να παρακολουθήσουν σεμινάρια σχετικά με τη δημιουργία Μη Κυβερνητικών Οργανώσεων στον τομέα των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, γυναικείας δραστηριότητας και όλη τη γνωστή μεθοδολογία.
Αρμόδιες πηγές, που εκ της θέσεώς τους παρακολουθούν την κατάσταση, εκφράζουν την ανησυχία τους- βάσει πληροφοριών που έχουν- για το ενδεχόμενο ξένες υπηρεσίες, στο πλαίσιο του μεταξύ τους ανταγωνισμού για την επιρροή στη χώρα, να επιχειρήσουν προβοκάτσια, προκαλώντας συντονισμένη ανάφλεξη μελών της μειονότητας στη Θράκη και λαθρομεταναστών στην Αθήνα.
Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι πυκνώνουν οι μυστικές συγκεντρώσεις μουσουλμάνων… κυνηγών στα ορεινά των νομών και η εκπαίδευση στα όπλα ακραίων στοιχείων της μειονότητας υπό την «επίβλεψη» του τουρκικού προξενείου, το οποίο συνεχίζει να δρα ανεξέλεγκτο.
Βουλευτές της ΝΔ κατέθεσαν ερώτηση για την παρακρατική δράση του Τούρκου πρόξενου και των πρακτόρων της Άγκυρας.
Την ίδια ώρα, η πυριτιδαποθήκη της Αττικής, με τους χιλιάδες εκτός ελέγχου και κοινωνικών δομών λαθρομετανάστες, προσφέρεται για προβοκάτσια, γι’ αυτό και οι αρμόδιες Αρχές, οι οποίες έχουν πληροφορίες για την παρουσία ξένων υπηρεσιών στις διάφορες ισλαμικές ομάδες, βρίσκονται σε διαρκή συναγερμό.
Η σύγκρουση ΗΠΑ-Γερμανίας στον ελληνικό χώρο μεταφέρεται και στο χώρο των μουσουλμάνων. Υπάρχουν σε εξέλιξη συγκεκριμένες διεργασίες και σχεδιασμοί, μέσω των οποίων κάποιοι-αν προχωρήσουν- θέλουν να μετατρέψουν την Ελλάδα σε «Συρία». Η Θράκη και η Αττική αποτελούν πεδία των σχεδιασμών τους. 

Η ΤΑΙΝΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΧΩΜΑΤΕΡΕΣ ΜΕ ΠΡΟΤΥΠΟ ΤΗΝ ΧΩΜΑΤΕΡΗ ΑΝΩ ΛΙΟΣΙΩΝ-ΦΥΛΗΣ.

Καλησπέρα,
                        Διαδώστε όπου μπορείτε την ταινία που θα βρείτε στην παρακάτω διεύθυνση και  

          σκεφτείτε τί και πόσα έχουμε υποφέρει εμείς οι κάτοικοι του δήμου Φυλής για 50 συνεχόμενα 
          χρόνια!!!!!!!!!!!                   
                      
                      Γιατί συνεχίζετε να μας σκοτώνετε;;;;;;;; 
                 http://www.youtube.com/watch?v=QjUzMmnM8p0


Από κατοίκους του Δήμου Φυλής που ζήτησαν την φιλοξενία μας

ΚΙΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ αλά ΦΟΥΧΤΕΛ


ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΗ ΣΤΑΘΜΕΥΣΗ . ΧΑΛΑΝΔΡΙ ΕΡΗΜΩΜΕΝΗ – ΝΕΚΡΗ ΠΟΛΗ                 ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΗ ΣΤΑΘΜΕΥΣΗ

            ΧΑΛΑΝΔΡΙ ΕΡΗΜΩΜΕΝΗ – ΝΕΚΡΗ ΠΟΛΗ


Από τις 10 Σεπτεμβρίου 2012 μας επιβλήθηκε το μέτρο της ελεγχόμενης  στάθμευσης.
Ζούμε όλοι μια πρωτόγνωρη κρίση που  ρημάζει τα ελληνικά νοικοκυριά,  που διαλύει την οικονομία,  πού οδηγεί καθημερινά σε χιλιάδες λουκέτα επιχειρήσεων. Μια κρίση πού οδηγεί εκατομμύρια συνανθρώπων μας στην απελπισία.
      3000 αυτοκτονίες
      Πραγματική ανεργία πάνω από 30%
      Ανεργία νέων 55%
      Πτώση του τζίρου των καταστημάτων 70 – 80 %
      Πάνω από 486.000 λουκέτα μικρομεσαίων επιχειρήσεων
      Απολύσεις σε δημόσιο και ιδιωτικό τομέα.

Η Δημοτική Αρχή αντί να αναλάβει πρωτοβουλίες ανακούφισης των εξαθλιωμένων συμπολιτών μας όπως γίνεται σε πολλούς άλλους Δήμους ,  προχωράει σ’ ένα ακόμα ύπουλο χαράτσι: την ελεγχόμενη στάθμευση.
Ένα μέτρο καθαρά εισπρακτικό και μη ανταποδοτικό με 1 ευρώ ωριαία χρέωση και πρόστιμο 80 ευρώ.
Η ηχηρή απουσία οποιασδήποτε κοινωνικής πολιτικής δεν μας επιτρέπει πλέον να σιωπούμε.
      Περιορισμός θέσεων σε παιδικούς σταθμούς
      Ελλιπής καθαριότητα
      Κατεστραμμένοι και κακοφωτισμένοι δρόμοι και πεζοδρόμια που τσακίζονται                 
      καθημερινά άνθρωποι και αυτοκίνητα
      Καμιά μέριμνα για συμπολίτες μας που τρέφονται πλέον από τα σκουπίδια των κάδων των σούπερ μαρκετ και των λαϊκών αγορών

Το επιχείρημα απ’ τη μεριά της Δημοτικής Αρχής ότι το μέτρο βελτιώνει  την κυκλοφορία και την προσβασιμότητα στο κέντρο του Χαλανδρίου είναι έωλο.

Εφαρμόζει μία πρόχειρη μελέτη που παραβιάζει ακόμα και τον κώδικα οδικής κυκλοφορίας, αφού σε απαγορευμένα από τον νόμο σημεία στάθμευσης, υπάρχει κόκκινη διαγράμμιση που την επιτρέπει.

Ανύπαρκτη δημοτική συγκοινωνία δύο μόνο λεωφορειακές γραμμές που περνούν αραιά και πού για την εξυπηρέτηση 140,000 κατοίκων.

Το μοναδικό δημοτικό πάρκιν που υπήρχε επί των οδών 25ης Μαρτίου κ Βασιλέως Γεωργίου γωνία έχει ανατεθεί σε ιδιώτη. Ένας χώρος που εξυπηρετούσε 500 περίπου αυτοκίνητα ημερησίως.

Παραμένει αναξιοποίητο ένα ακόμη οικόπεδο ιδιοκτησίας του Δήμου επί της οδού Αγ. Παρασκευής, πού θα κάλυπτε 1000 θέσεις στάθμευσης ημερησίως θα εξυπηρετούσε συμπολίτες μας που εργάζονται ή συναλλάσσονται με την εφορία, τον Δήμο και τις Τράπεζες και θα συνέβαλε στην αποσυμφόρηση του κέντρου του Χαλανδρίου.
Με την κοντόφθαλμη αυτή πολιτική της «αρπαχτής » δίνει την χαριστική βολή στην ήδη διαλυμένη αγορά του Χαλανδρίου αφού οδηγεί τους λιγοστούς εναπομείναντες πελάτες μας στα περιφερειακά του Χαλανδρίου πολυκαταστήματα μεγαθήρια της λεωφόρου Κηφισίας όπου υπάρχει άπλετος χώρος στάθμευσης.

Προσθέτει μία ακόμη οικονομική επιβάρυνση στους πελάτες μας, στους εργαζόμενους στις υπηρεσίες και τα καταστήματα και σε εμάς ( Χρονοχρέωση 1 ευρώ την ώρα , 80 ευρώ πρόστιμο).

Απαξιώνει έτσι το Χαλάνδρι και από το Μεγάλο Ιστορικό Εμπορικό Κέντρο των Βορείων Προαστίων το μετατρέπει σε Νεκρή Ζώνη.

Καλούμε τους συμπολίτες μας, τις επιτροπές κατοίκων, τις συλλογικότητες, τις πολιτικές παρατάξεις ν’ αγωνιστούν μαζί μας για την

ΑΜΕΣΗ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΟΥ ΜΕΤΡΟΥ ΤΗΣ ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΗΣ ΣΤΑΘΜΕΥΣΗΣ

ΟΧΙ ΑΛΛΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΑΦΑΙΜΑΞΗ

ΟΧΙ ΑΛΛΑ ΧΑΡΑΤΣΙΑ

ΟΧΙ ΣΤΟ ΘΑΝΑΤΟ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ ΤΟΥ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥΕΜΠΟΡΙΚΟΣ   ΣΥΛΛΟΓΟΣ   ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΟΥ ΜΕΤΡΟΥ ΤΗΣ ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΗΣ ΣΤΑΘΜΕΥΣΗΣ 

Εκπληκτικό: Η τελευταία λέξη που θα ακουστεί πάνω στην Γη, θα είναι…


Εκπληκτικό κείμενο (από Γάλλο λογοτέχνη):

Γκρεμίστε όλη την Ελλάδα σε βάθος 100 μέτρων.
Αδειάστε όλα τα μουσεία σας, από όλον τον κόσμο.
Γκρεμίστε κάθε τι Ελληνικό από όλο τον πλανήτη…
Έπειτα σβήστε την Ελληνική γλώσσα από παντού.
Από την ιατρική σας, την… … φαρμακευτική σας.
Από τα μαθηματικά σας (γεωμετρία, άλγεβρα)
Από την φυσική σας, χημεία
Από την αστρονομική σας
Από την πολιτική σας
Από την καθημερινότητα σας.
Διαγράψτε τα μαθηματικά, διαγράψτε κάθε σχήμα, κάντε το τρίγωνο-οκτάγωνο, την ευθεία-καμπύλη, σβήστε την γεωμετρία από τα κτίρια σας, τους δρόμους σας, τα παιχνίδια σας, τα αμάξια σας, σβήστε την ονομασία κάθε ασθένειας και κάθε φαρμάκου, διαγράψτε την δημοκρατία και την πολιτική, διαγράψτε την βαρύτητα και φέρτε το πάνω κάτω, αλλάξτε τους δορυφόρους σας να έχουν τετράγωνη τροχιά, αλλάξτε όλα τα βιβλία σας (γιατί παντού θα υπάρχει και έστω μια ελληνική λέξη), σβήστε από την καθημερινότητα σας κάθε ελληνική λέξη, αλλάξτε τα ευαγγέλια, αλλάξτε το όνομα του Χριστού που και αυτό βγαίνει από τα Ελληνικά και σημαίνει αυτός που έχει το χρίσμα, αλλάξτε και το σχήμα κάθε ναού (να μην έχει την ελληνική γεωμετρία), σβήστε τον Μέγα Αλέξανδρο, σβήστε όλους τους Μυθικούς και Ιστορικούς ήρωες, αλλάξτε την παιδεία σας, αλλάξτε το όνομα της ιστορίας, αλλάξτε τα ονόματα στα πανεπιστήμια σας, αλλάξτε τον τρόπο γραφής σας, χρησιμοποιήστε τον αραβικό, διαγράψτε την φιλοσοφία, διαγράψτε, διαγράψτε, διαγράψτε…
Θα πείτε «δεν γίνεται».
Σωστά, δεν γίνεται γιατί μετά δεν θα μπορείτε να στεριώσετε ούτε μία πρόταση! Δεν γίνεται να σβήσει η Ελλάδα, ο Έλληνας, η προσφορά του πάνω σε αυτόν τον πλανήτη…
Η πρόκληση πάντως ισχύει.

Jean Richepin

Πράσινο Κίνημα: Ο Β. Λυσσαρίδης ταυτίστηκε με τον αγώνα της Κύπρου για ελευθερία και δημοκρατία

  Το Πολιτικό Συμβούλιο του Πράσινου Κινήματος εκφράζει τη θλίψη του και τα θερμά του συλλυπητήρια για την απώλεια του ιδρυτή και Επίτιμου ...

Δημοφιλείς αναρτήσεις