Τετάρτη, 5 Οκτωβρίου 2011

ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΕΙΑ!Από την ΣΙΒΥΛΛΑ

Ένωση Ηπειρωτών Χαλανδρίου - Δελτίο Τύπου

Χαλάνδρι, 3/10/2011

Σας ενημερώνουμε ότι από την Κυριακή 3 Οκτωβρίου  αρχίζουν τη λειτουργία τους οι πρόβες του Χορευτικού μας. Λειτουργούν και φέτος 3 τμήματα ( αρχαρίων, μεσαίο και προχωρημένων). Στο χορευτικό μπορούν να συμμετάσχουν όλοι όσοι αγαπούν την παραδοσιακή μουσική και το χορό, από όπου κι αν κατάγονται.

Μετά από αίτημα πολλών μελών και φίλων μας και με στόχο να δώσουμε τη δυνατότητα σε όσους το επιθυμούν να  συμμετάσχουν σε καλλιτεχνικές δραστηριότητες αναπτύσσοντας τη δημιουργικότητά τους και ταυτόχρονα να εμπεδώσουμε σχέσεις αλληλεγγύης και συλλογικότητας, αποφασίσαμε να δημιουργήσουμε επιπλέον νέα καλλιτεχνικά τμήματα:

Μαθήματα κλαρίνου ,Χορωδία Πολυφωνικού τραγουδιού, Χορωδία Παραδοσιακού τραγουδιού, Τμήμα Καλλιτεχνικής Φωτογραφίας και  Τμήμα Κατασκευής Εικαστικού Κοσμήματος που θα λειτουργήσουν από το Νοέμβριο.

Πληροφορίες-Εγγραφές : Βήχας Κώστας 6977651991

                             Γαλάνη Λίτσα 6978258081Το ΔΣ


ΦΙΛΑΡΜΟΝΙΚΗ ΔΗΜΟΥ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ: Πρόγραμμα Μουσικοθεραπείας για παιδιά ειδικής φροντίδας

ΔΗΜΟΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
2132023926


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

          H Φιλαρμονική του Δήμου Χαλανδρίου  οργανώνει μαθήματα για όλες τις ηλικίες με θέμα: «Πρόγραμμα Μουσικοθεραπείας για παιδιά ειδικής φροντίδας». Τα μαθήματα θα γίνονται στο Κέντρο Νεότητας του Δήμου μας (Αντιγόνης & Δαναϊδων) κάθε Πέμπτη από τις 17:00 έως τις 21:00 και οι ώρες διδασκαλίας θα καθορίζονται από την καθηγήτρια του προγράμματος κ. Κατερίνα Ζαχαριάδου, μουσικό της Φιλαρμονικής (τηλ. επικ. 211 11156201/6948373589).
        Οι εγγραφές ξεκινούν τη Δευτέρα 3 Οκτωβρίου 2011 στο χώρο της Φιλαρμονικής του Δήμου από τις 09:00 έως τις 15:00 και θα διαρκέσουν μέχρι και δέκα εργάσιμες ημέρες.
Για περαιτέρω πληροφορίες παρακαλούμε επικοινωνήστε με τη Φιλαρμονική του Δήμου Χαλανδρίου στο τηλέφωνο 2132023931-932.

                                                Το Γραφείο ΤύπουΚΑΙ ΕΜΕΙΣ - ΠΑΡΟΛΑ ΑΥΤΑ - ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΤΕΒΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ΄BOLLYWOOD!Η Δανία της Ινδίας

Από τον ΠΙΤΣΙΡΙΚΟ! http://pitsirikos.net/2011/10/%ce%b7-%ce%b4%ce%b1%ce%bd%ce%af%ce%b1-%cf%84%ce%b7%cf%82-%ce%b9%ce%bd%ce%b4%ce%af%ce%b1%cf%82/#more-14035

Αίσθηση δημιούργησε η δήλωση του Γιώργου Παπανδρέου ότι «δεν είμαστε Ινδία, ούτε θα γίνουμε Ινδία». Αφού δεν γίναμε Δανία, τώρα δεν θα γίνουμε ούτε Ινδία αλλά εσείς καλού-κακού ξεκινήστε αμέσως τα μαθήματα Κάμα Σούτρα γιατί μας πάνε γαμιώντας· να το ευχαριστηθούμε τουλάχιστον.
Τη δήλωση περί Ινδίας, ο Γιώργος Παπανδρέου φέρεται να την έκανε κατά τη συνάντησή του με τους βουλευτές του ΠΑΣΟΚ από την Κεντρική Μακεδονία, οι οποίοι σίγουρα δεν είναι Ινδοί, γιατί, αν ήταν Ινδοί, θα είχαν και λίγη τσίπα και θα είχαν παραιτηθεί.
Ο Γιώργος Παπανδρέου είπε ότι δεν θα γίνουμε Ινδία επειδή η Τρόικα -και καλά- πιέζει να μειωθούν οι κατώτατοι μισθοί στον ιδιωτικό τομέα· αν δεν το καταλάβατε, με το δημόσιο καθαρίσανε. «Όχι» τους λέει ο Παπανδρέου, «θα περάσετε πάνω από το πτώμα μου» – έχει καταλάβει πως είναι πτώμα.
Τώρα, ο Γιώργος Παπανδρέου θα υπερασπιστεί την Εθνική Γενική Συλλογική Σύμβαση Εργασίας – ας τον ενημερώσει κάποιος πως στην πράξη έχει καταργηθεί ήδη. Έχουν καταργηθεί τα πάντα – σε λίγο θα καταργηθούν και τα συνορά μας.
Όσο πληθαίνουν οι φωνές που αποκαλούν ευθέως τον Γιώργο Παπανδρέου «προδότη» -και όλο και περισσότεροι αντιλαμβάνονται το πώς «έστησε» τη χρεοκοπία της χώρας-, τόσο θα πληθαίνουν και οι «ηρωικές» δηλώσεις του. Βέβαια, την κρίσιμη ώρα, δεν θα του φανούν καθόλου χρήσιμες οι δηλώσεις.
Βέβαια, τον Γιώργο Παπανδρέου θα τον συνέφερε να γίνουμε Ινδία, με την προϋπόθεση οι δικές μας ιερές αγελάδες να είναι οι Παπανδρέου – αυτός είναι ο μόνος τρόπος να την βγάλει καθαρή.
Από την άλλη, είναι περίεργη αυτή η διαχρονική εμμονή των Ελλήνων πολιτικών για το τι πρέπει να γίνει ή να μη γίνει η Ελλάδα. Τη μία θα γίνουμε Ευρώπη, μετά Ιρλανδία, την άλλη πιάνουμε το σουηδικό μοντέλο, την παράλλη θα γίνουμε η Δανία του Νότου και τώρα δεν θα γίνουμε Ινδία – ό,τι να ΄ναι.
Πάντως, είναι προσβλητικό για την Ινδία να λέει ο πρωθυπουργός μιας χώρας «δεν θα γίνουμε Ινδία» – άλλο αν οι σοφοί πολιτικοί της Ινδίας τον έχουν γραμμένο στ’ αρχίδια τους.
Ευέλικτος ο Γιώργος Παπανδρέου. Από κει που θα έκανε την Ελλάδα Δανία του Νότου -στις αυτοκτονίες την έκανε-, τώρα ξεκαθαρίζει πως δεν θα γίνουμε Ινδία.
Στείλαμε το ευρώ στο διάολο, καιρός είναι να στείλουμε και τη ρουπία. Να καταστρέψουμε και το διαστημικό πρόγραμμα της Ινδίας· ναι, η Ινδία έχει διαστημικό πρόγραμμα – βέβαια, κι εμείς έχουμε έναν πρωθυπουργό που ζει μόνιμα στο διάστημα. Και τον ψήφισαν 3 εκατομμύρια Αρειανοί.
Το πρόβλημα για τον Γιώργο Παπανδρέου είναι πως δηλώνει ότι δεν θα γίνουμε Ινδία σε μια εποχή που όλοι οι πρωθυπουργοί του πλανήτη δηλώνουν «δεν θα γίνουμε Ελλάδα».
Εμείς γίναμε Ελλάδα – τελικά, τα καταφέραμε.


«Κάτω τα χέρια από τα παιδιά μας»

Πανό στη Βουλή ύψωσε η πρόεδρος της Ομοσπονδίας Γονέων Αθηνών

Κατά τη συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Ισότητας, Νεολαίας και Δικαιωμάτων του Ανθρώπου
Το σύνθημα: «Κάτω τα χέρια από τα παιδιά μας» ανέγραφε το πανό που ύψωσε το μέλος του Δ.Σ. της Ανώτατης Συνομοσπονδίας Γονέων Μαθητών Ελλάδας και πρόεδρος της Ομοσπονδίας Γονέων Αθηνών, Διονυσία Αθανασοπούλου, κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Ισότητας, Νεολαίας και Δικαιωμάτων του Ανθρώπου.
Αντικείμενο της συνεδρίασης ήταν το φαινόμενο του σχολικού και διαδικτυακού εκφοβισμού.
Κατά την ακρόαση των φορέων και όταν η Διονυσία Αθανασοπούλου πήρε το λόγο κατήγγειλε την πολιτική ηγεσία του υπουργείου Παιδείας ότι με τους χειρισμούς στο θέμα των καταλήψεων επιχειρεί να μετατρέψει τους μαθητές σε "χαφιέδες".
Οι δηλώσεις της προκάλεσαν τις αντιδράσεις των βουλευτών. Από την πλευρά της η πρόεδρος της Ομοσπονδίας Γονέων Αθηνών επέμεινε στις καταγγελίες και ανάρτησε το πανό στην αίθουσα που συνεδρίαζε η επιτροπή. Εξερχόμενη από την αίθουσα και σε διάδρομο του ισογείου, ξανάνοιξε το πανό, προκειμένου να το επιδείξει στους δημοσιογράφους.
Αμέσως μετά οδηγήθηκε στο γραφείο του φρουράρχου της Βουλής, όπου και παρέμεινε για λίγα λεπτά. Στη συνέχεια αποχώρησε με συνοδεία αστυνομικού έως την λεωφόρο Βασιλίσσης Σοφίας.
Σε ανακοίνωσή της η Ανώτατη Συνομοσπονδία Γονέων και Μαθητών αναφέρει: "Αξιοποιήσαμε την παραπάνω συζήτηση για να καταγγείλουμε την όξυνση της ποινικοποίησης των μαθητικών κινητοποιήσεων" και εξηγεί ότι στο πλαίσιο αυτό η Διονυσία Αθανασοπούλου ανήρτησε το πανό.
Η Συνομοσπονδία σε άλλη ανακοίνωσή της για την κατάσταση στα σχολεία, εκφράζει την σφοδρή της αντίδραση στην εισαγγελική παρέμβαση για τις καταστροφές που έχουν συντελεστεί σε ορισμένα σχολεία.
"Ο ανώτατος εισαγγελέας του Αρείου Πάγου, ζητά από όλες τις εισαγγελικές αρχές, σε συνεργασία με τις αστυνομικές αρχές, να προχωρούν σε αυτόφωρη διαδικασία όπου εκτιμούν ότι υπάρχει εγκληματική δράση μέσα στα σχολεία που τελούν υπό κατάληψη. Δεν αποκλείει και αυτή ακόμα τη σύλληψη ανήλικων. Ζητείται δε η συμβολή των εκπαιδευτικών του κάθε σχολείου, οι οποίοι «κατά κανόνα γνωρίζουν την ταυτότητα όσων πρωταγωνιστούν στις καταλήψεις». Φαίνεται για να λειτουργήσει το «νέο» σχολείο δεν χρειάζεται βιβλία αλλά χρειάζεται τον εισαγγελέα του", σημειώνει
enet


AΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΟΜΟΡΦΑ: Στην πεθερά του Αντρίκου Παπανδρέου μισθώνει ακατάλληλο ακίνητο που ξενοικιάστηκε το ΤΤ

Ο κύριος Κλέων Παπαδόπουλος είναι Πρόεδρος του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου.

Οι ζημιές εξαμήνου για το ΤΤ ανέρχονται στο ιλιγγιώδες ποσό των 498,4 εκατ. ευρώ.

Kαι δεν είναι κάτι το ξεχωριστό, αφού οι περισσότερες τράπεζες έχουν φέτος ζημίες. Τι κάνουν λοιπόν οι Τράπεζες; Μαζεύονται. Κλείνουν δηλαδή καταστήματα και μεταφέρουν το προσωπικό σε άλλα ώστε να επιτύχουν οικονομίες κλίμακος....

Μία τράπεζα όμως, ανοίγει καινούριο υποκατάστημα ! Ποιά; Το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο του κ.Κλέωνα Παπαδόπουλου.
Ποιός είναι ο κ. Παπαδόπουλος;
Στενός φίλος του Ανδρέα Ανδρέα Παπανδρέου ("Αντρίκου"), του αδερφού του Πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου δηλαδή, που έγινε γνωστός από κάτι CDS, I4CENSE, χορηγίες κλπ, αλλά αυτά μπορείτε να τα διαβάσετε παντού στο διαδίκτυο και κυρίως στο olympia.gr.

Πού στήνεται το νέο κατάστημα του Τ.Τ. του οποίου η μετοχή διαπραγματεύεται 12 φορές κάτω από την εισαγωγή της; Στη Θεσσαλονίκη και για την ακρίβεια στην οδό Βασιλίσσης 129Α, δίπλα από την εκκλησία της Ανάληψης, στον παράδρομο που βλέπετε όσοι κατεβαίνετε στο κέντρο από τα Ανατολικά. Και πού είναι το παράξενο; Ότι στα 200 μέτρα από το σημείο, στην οδό Βασιλίσσης Όλγας 84 και Σκιάθου, υπάρχει κι άλλο κατάστημα ΤΤ !Αλλά και 300 μέτρα παρακάτω, υπάρχει κι άλλο κατάστημα! Στην οδό Βασ. Όλγας 84 !

Δείτε τα καταστήματα από το site του ΤΤ. (http://www.ttbank.gr)


Τι ήταν όμως το συγκεκριμένο ακίνητο, πριν ανοίξει εκεί νέο κατάστημα Τ.Τ.;
Στο ισόγειο κατάστημα της οδού Βασιλίσσης Όλγας 129 Α (Ανάληψη) στη Θεσσαλονίκη, στεγαζόταν μέχρι πρόσφατα ένα κατάστημα πώλησης ηλεκτρικών συσκευών της γνωστής σειράς EXPERT, (ενοικιάστρια η εταιρεία ΑΝΑΔΡΑΣΙΣ Α.Ε.) το οποίο όπως χιλιάδες άλλα καταστήματα έκλεισε, αφήνοντας πίσω του χρέη, ανεργία, πόνο και δυστυχία.
Όπως ήταν φυσικό θα έμενε κενό λόγω της μεγάλης οικονομικής κρίσης δημιουργώντας αντίστοιχα οικονομικά προβλήματα και στην ιδιοκτήτρια.
Όμως, παρά το γεγονός ότι στη Θεσσαλονίκη, υπάρχουν 20.000 ανοίκιαστα ακίνητα, το συγκεκριμένο ακίνητο, έδωσε ο ....Θεός και νοικιάστηκε. Ξεκίνησαν μάλιστα οι εργασίες.

Ποιανού όμως είναι το συγκεκριμένο κατάστημα που είχε την τύχη να ενοικιαστεί γρήγορα;

Από το blog της ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΗΣ ΑΝΑΣΥΝΘΕΣΗΣ

 Ιδιοκτήτριά του ακινήτου ειναι η κυρία ΑΛΕΞΙΟΥ ΑΝΝΑ σύζυγος ΖΑΧΑΡΙΑ ΑΛΕΞΙΟΥ, το γένος ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΚΑΙ ΜΑΡΙΑΝΘΗΣ ΤΣΟΥΔΗ. Με το υπ'αριθμ. 39541/30-4-1996 συμβόλαιο η κ.Αλεξίου Άννα παρεχώρησε την ψιλή κυριότητα του συγκεκριμένου ακινήτου στον γιό της Ευάγγελο και κράτησε την επικαρπία (το εισόδημα δηλαδή). Η κυρία Αλεξίου όμως έχει και μια κόρη: Την Μαριάνθη Αλεξίου του Ζαχαρία και της Άννας (η οποία έχει το όνομα της γιαγιάς της Μαριάνθης). Και εδώ αρχίζει το ενδιαφέρον: Η Μαριάνθη Αλεξίου του Ζαχαρία και της Άννας, η κόρη της ιδιοκτήτριας του ακινήτου που νοίκιασε με υψηλό μάλιστα τίμημα (300% περισσότερο από ότι το διπλανό κατάστημα UNITED SPORTS), τυχαίνει να είναι ...σύζυγος του Αντρίκου Παπανδρέου! Του φίλου του Κλέωνα Παπαδόπουλου. Του αδερφού του Πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου. (Οικογενειακή μερίδα 34377 στο δήμο Ν. Ερυθαία).

Διατυπώνεται λοιπόν το ερώτημα, αν όλη αυτή η υπόθεση είναι νόμιμη, αν είναι προς το συμφέρον της κρατικής τράπεζας να κάνει και τρίτο κατάστημα στα 200 μέτρα, και το κυριότερο αν είναι πολιτικά ηθικό να μισθώνεται από κρατική Τράπεζα, εν μέσω κρίσης, κατάστημα από την πεθερά του αδελφού του Πρωθυπουργού. Αναμένονται απαντήσεις για τη «σύμπτωση». Για την υπόθεση πιστεύουμε ότι θα ακολουθήσει αίτημα, κατά τη διαδικασία κοινοβουλευτικού ελέγχου, να προσκομίσει η διοίκηση του ΤΤ, την απόφαση του Διοικητικού της Συμβουλίου, με την οποία εγκρίθηκε η μίσθωση του συγκεκριμένου χώρου της πεθεράς του κ.Α. Παπανδρέου.
Αν υπάρχει απόφαση Δ.Σ. !!!
Σημείωση: τα cds που είχε το ΤΤ πουλήθηκαν τον Δεκέμβριο του 2009 στην τιμή του 1,4 δισ. , δηλ. όταν ο ΓΑΠ συζητούσε με το ΔΝΤ, που σημαίνει ότι όταν οι συζητήσεις θα δημοσιεύονταν ή το ΔΝΤ θα ανελάμβανε την Διοίκηση της χώρας, όπως και έγινε τελικά λίγους μήνες αργότερα, η αξία των θα πολλαπλασιαζόταν, Η αξία αυτών των cds υπολογίζεται σήμερα πάνω από 35 δισ . Όμως σύμφωνα με δημοσιογράφο του CBS η πώληση αυτή έγινε με εντολή του ΓΑΠ και το Fund που τα αγόρασε έχει στο Διοικητικό του Συμβούλιο γνωστά ονόματα Ελλήνων..... Πόσα έχασε το Ελληνικό Δημόσιο και πόσα κερδίζουν "μερικοί" που γνώριζαν από πρώτο χέρι τις ενέργειες του ΓΑΠ με το ΔΝΤ.
Τα συμπεράσματα δικά σας.
Τελικά ο αδελφός του ΓΑΠ είναι πανταχού παρόν.

Η ΝΕΑ ΑΦΙΣΑ ΤΟΥ WWF!ΣΧΟΛΙΟ ΠΛΑΤΕΙΑΣ: Α ΝΑ ΧΑΘΕΙΤΕ ΠΙΑ! ΤΟΝ ΑΣΠΡΙΣΑΤΕ!

ΑΥΤΑ ΒΛΕΠΕΙ ΚΑΙ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΛΟΥΦΑΞΕΙ.
ΣΟΥ ΛΕΕΙ ΝΑ ΜΕ ΚΑΝΟΥΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΕΓΩ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΓΑΠ, ΝΑ ΜΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΤΕΤΟΙΑ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ.

ΔΕΝ ΓΑΜΙΕΤΑΙ! ΚΑΛΑ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ  ΕΤΣΙ!

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *