Κυριακή, 26 Ιουνίου 2011

ΑΠΟ ΤΟ BLOG ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΠΑΝΤΑΖΗ! ΔΕΝ ΕΙΧΑΜΕ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑ! ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΟ! ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΟΥΜΕ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΠΟΥ ΑΝΤΙΣΤΕΚΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΣΤΑΘΜΩΝ!

Σάββατο, 25 Ιουνίου 2011

Όλοι στο Δημοτικό Συμβούλιο –Παίρνουμε την πόλη στα χέρια μας


Κιν.6944433097 e-mail pantazisniko.gmail.com
Πρωτοφανές Ντροπή τους
Βάλανε το Συμβούλιο στις 15.00 μ.μ για να αποφύγουν τον κόσμο
Δευτέρα 27 Ιουνίου 2011

Παλιό δημαρχείο 16.00μμ

Θέμα :Παιδικοί Σταθμοί

Θα τους αφήσουμε να τους κλείσουν;

θα αντιδράσουμε;

Νίκος Πανταζής Υποψήφιο Δήμαρχος Χαλανδρίου

Βιβή Κυπριώτη υπεύθυνος κοινωνικής πολιτικής του Συνδυασμού


ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΛΠΙΣ! ΜΠΡΑΒΟ ΓΙΑΝΝΗ!

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗΣ  ΄
(από το http://vathiprasino.blogspot.com/2011/06/blog-post_9811.html)

Προς: το Γραμματέα του Εθνικού Συμβουλίου
Αγαπητέ Γραμματέα
Υποβάλλω την παραίτηση μου απο το Εθνικό Συμβούλιο του ΠΑΣΟΚ , δηλώνοντας την πλήρη διαφωνία μου με την πολιτική της κυβέρνησης.
Οι αρνητικές συνέπειες και το στίγμα της πολιτικής αυτής θα ακολουθούν τη χώρα και το κίνημά μας για χρόνια.
Το μεσοπρόθεσμο είναι οικονομικά αδιέξοδο και κοινωνικά άδικο. Συνεχίζει και διευρύνει την αποτυχημένη συνταγή του πρώτου μνημονίου. Το μεσοπρόθεσμο δεν είναι μεταρρυθμιστικό σχέδιο, δεν σώζει την οικονομία της χώρας. Θα ισοπεδώσει την κοινωνία και θα επιδεινώσει την ύφεση, χωρίς να καταστήσει το χρέος βιώσιμο. Νέα μέτρα θα απαιτούνται συνεχώς, καθώς είναι αδύνατο να επιτευχθούν οι στόχοι με αυτή τη συνταγή.
Η πολιτική αυτή δεν είναι μονόδρομος.
Η κυβέρνηση επιτίθεται στο εισόδημα των οικονομικά ασθενέστερων, ενώ έχει εγκαταλείψει κάθε μεταρρυθμιστική προσπάθεια. Το κράτος δε μειώνεται, τα κλειστά επαγγέλματα δεν ανοίγουν, τα προνόμια των ισχυρών συντεχνιών διατηρούνται, η φοροδιαφυγή παραμένει αλώβητη .
Η κυβέρνηση δεν έχει την πολιτική νομιμοποίηση για να εφαρμόσει αυτή την πολιτική, ούτε από το εκλογικό σώμα αλλά ούτε και από το ίδιο το κόμμα της. Αλήθεια ποιος εξουσιοδότησε την ηγεσία του κινήματος και της κυβέρνησης για αυτή την πολιτική; Ούτε οι πολίτες ρωτήθηκαν ούτε το ΠΑΣΟΚ.
Αποτελεί ευθεία υποτίμηση των πολιτών να ισχυρίζεται η κυβέρνηση ότι έχει λαϊκή εντολή να «αλλάξει» τη χώρα και να εννοεί την πολιτική που περιλαμβάνει την πλήρη αποδιάρθρωση των εργασιακών σχέσεων και τις ιδιωτικοποιήσεις σε τιμή ευκαιρίας. Οι ιδιωτικοποιήσεις γίνονται με λάθος τρόπο σε λάθος χρόνο. Ιδιαίτερα στους τομείς της κοινής ωφέλειας υπάρχει ο κίνδυνος δημιουργίας ιδιωτικών εταιριών με μονοπωλιακή θέση στην αγορά.
Η λαϊκή εντολή δεν υποκαθίσταται με δημοψηφίσματα εκτός ύλης και δημοκρατική ευαισθησία a la carte.
Με την πολιτική που εφαρμόζεται, αλλά και την κυβερνητική συμπεριφορά που αγνοεί προκλητικά την κατάσταση που ζει η πλειοψηφία των πολιτών, το ΠΑΣΟΚ παίρνει διαζύγιο από τα ριζοσπαστικά τμήματα της κοινωνίας. Επιχειρεί με εσωκομματικές ισορροπίες και αναδιανομή ρόλων να απαντήσει στις κοινωνικές αγωνίες και αναζητήσεις.
Υπάρχουν στην κοινωνία διεργασίες που αναζητούν νέες πολιτικές και άλλους κώδικες συμπεριφοράς. Αν το ΠΑΣΟΚ δεν ανταποκριθεί, θα υπάρξουν άλλοι δρόμοι.
Εύχομαι και ελπίζω να αλλάξουμε ρότα. Αν και φοβάμαι, ότι με τις υπάρχουσες συνθήκες στο κίνημά μας, κάτι τέτοιο είναι εξαιρετικά αμφίβολο.
Με φιλικούς χαιρετισμούς
Γιάννης Νικολάου
Μέλος του Εθνικού Συμβουλίου
Αθήνα 26/6/2011


"People Are Strange"Στην πλατεία γεννιέται μια άλλη Ελλάδα


Είναι μεγάλο αλλά αξίζει τον κόπο.

ΑΣ ΓΕΛΑΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΛΙΓΟ: ΣΚΟΤΩΝΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΓΚΟΜΕΝΑ! ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΗΤΑΝ ΕΙΔΗΣΗ ΑΥΤΟ ΑΝ .......

ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΠΑΤΕΡΑΣ ΜΕ ΓΙΟ!

Και τέλως πάντων ούτε αυτό θα ήταν είδηση αν ....

Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΔΕΝ ΗΤΑΝ 100 ΧΡΟΝΩΝ και Ο ΓΙΟΣ 80!!!!!!

ΔΕΝ ΜΑΣ ΠΙΣΤΕΥΕΤΑΙ;;; ΟΡΙΣΤΕ Η ΕΙΔΗΣΗ:http://www.axortagos.gr/pateras/gios-pateras-skotothikan-voulgara.html
(Δημοσίεύτηκε και στον Ελ. Τύπο του Σαββάτου)

Το κεφαλοχώρι του Ηρακλείου εδώ και καιρό είναι στο πόδι με το ... γεροντοέρωτα πατέρα και γιου. Πριν μήνες χρειάστηκε ο 80χρονος γιος να προσλάβει μια γυναίκα για την κατάκοιτη μάνα του.
Διάλεξε, όχι τυχαία όπως αποδείχθηκε, μια 50χρονη Βουλγάρα. Δεν πέρασε καιρός και ο 80χρονος έπεσε στον έρωτά της. Δεν ήταν όμως ο μόνος. Η μάνα μπορεί να ήταν κατάκοιτη, ο
πατέρας του όμως αν και 100 ετών φαίνεται ότι ήταν... κοτσονάτος!

Όχι απλά το... έλεγε η περδικούλα του, ήθελε κι άλλα. Μέσα στο σπίτι ήταν άλλωστε δεν χρειαζόταν να ... κυνηγήσει.

Κάπως έτσι η
Βουλγάρα μπήκε ανάμεσα σε πατέρα και γιο. Τι κι αν έπεσαν πάνω τα σόγια, οι δυο τους δεν έπαιρναν από κουβέντα κι έτσι κατέληξαν στο δικαστήριο.

Τελικώς, λίγο πριν την εκφώνηση της υπόθεσης, υπήρξε συμβιβασμός ... το σκηνικό πάντως θα το διηγούνται για χρόνια οι κάτοικοι.
    

ΤΙ ΝΑ ΛΕΜΕ ΤΩΡΑ;;; ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΣΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ! ΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΒΛΕΠΩ ΟΥΤΕ ΣΤΑ .... 60!

ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ - ΑΡΘΡΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΣ ΧΡΕΟΚΟΠΗΜΕΝΟΥΣ

ΤΡΙΤΗ 28-ΤΕΤΑΡΤΗ 29 ΙΟΥΝΙΟΥ 2011...

http://eleftheroi-hreokopimenoi.blogspot.com/


Μέχρι τώρα σε όποια πορεία κατέβηκα, σε όποια συγκέντρωση πήρα μέρος δεν είχα την επιτακτική ανάγκη να υπερασπιστώ τόσα πολλά όπως αυτά που διακυβεύονται στο κρίσιμο διήμερο.

Την Τρίτη και την Τετάρτη όμως δε θα είμαι ένας ακόμα αγανακτισμένος που θα μουτζώνει απλά και θα βρίζει τους αλιτήριους πολιτικούς που μας έφτασαν εδώ που μας έφτασαν...

Θέλω και απαιτώ να μην ψηφιστεί το μεσοπρόθεσμο για ένα και μόνο λόγο,
ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΜΕΛΛΟΝΤΟΣ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΟΥ.

Δεν είναι απλά μια διαμαρτυρία γιατί νιώθω καυτή την φτώχεια να με πλησιάζει. Έτσι κι αλλιώς θα με αγκαλιάσει και αν δεν ψηφιστεί το μεσοπρόθεσμο και θα θα με αναγκάσει να αγωνιστώ σκληρότερα για την επιβίωση τα επόμενα χρόνια. Όμως δεν μπορώ να ανεχθώ λιγότερο αγώνα τώρα και την ορατή πτώχευση να οριστεί ΟΧΙ ΑΠΟ ΜΕΝΑ, ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ , ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΚΑΙ ΧΡΟΝΟ ΠΟΥ ΘΑ ΟΡΙΣΟΥΝ ΑΥΤΟΙ, με όλα τα μπαλαντέρ και τους άσσους στα χέρια τους και με την εθνική μας περιουσία στο πορτοφόλι τους.

Δηλώνω σύμμαχος με κάθε ομάδα και φορέα που θα διεκδικήσει το αύριο αυτού του τόπου στο κρίσιμο διήμερο στο Σύνταγμα, είτε είναι ΚΚΕ και ΠΑΜΕ, είτε Αριστεριστές και Αναρχικοί, είτε Οικολόγοι, είτε ΣΥΡΙΖΑ, είτε ΣΠΙΘΑ, είτε απογοητευμένοι Νεοδημοκράτες και Πασόκοι, είτε Εθνικιστές, είτε ο λαος των Αγανακτισμενων που διαρκώς μεγαλώνει…

ΞΥΠΝΗΣΤΕ
ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΟΧΙ ΣΤΟΝ ΑΞΟΝΑ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ.


ΚΑΙ ΑΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΤΩΝ ΛΑΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΜΕΛΛΟΝ ΚΑΙ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ…

…κατεβαίνουμε σαν ενα μεγάλο λαϊκό κ'ινημα που θα αποκλείσει τη Βουλή και θα διεκδίκησει τα όνειρα της νέας γενιάς και των παιδιών μας.

ilisiοs


... ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΛΠΙΔΑΚΥΡΙΑΚΗ ....ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΗ ΚΑΛΗΜΕΡΑΦόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *