Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Σάββατο 28 Δεκεμβρίου 2019


ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ. ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΑΣ


Θερμαινόμενοι χώροι στο Δήμο Χαλανδρίου λόγω της κακοκαιρίας

 

Το Κεντρικό ΚΑΠΗ Χαλανδρίου (25ης Μαρτίου & Καραολή Δημητρίου), θα λειτουργήσει το Σάββατο 28 και την Κυριακή 29 Δεκεμβρίου, από τις 16:00, ως θερμαινόμενος χώρος για την προστασία από το κρύο των πολιτών που το έχουν ανάγκη.
Σημειώνεται ότι η προσέλευση των ενδιαφερομένων θα πρέπει να γίνεται έως τις 21:00.
Η ανακοίνωση του Δήμου Χαλανδρίου έρχεται σε συνέχεια των μετεωρολογικών προβλέψεων για την επέλαση του κύματος κακοκαιρίας “Ζηνοβία”, το σαββατοκύριακο. Οι αρμόδιες υπηρεσίες του Δήμου παρακολουθούν την εξέλιξη των φαινομένων και θα επανέλθουν με νεότερη ανακοίνωση, αν παραστεί ανάγκη.
Σε έκτακτη περίσταση, οι πολίτες μπορούν, όπως πάντα, να επικοινωνούν με την γραμμή Έκτακτης Ανάγκης του Δήμου, στο 210 68 11 275.

ΤΣΑΜΠΑ ΚΑΙΕΙ Η ΛΑΜΠΑ ΜΙΑ ΒΔΟΜΑΔΑ ΣΤΗ ΓΙΑΣΕΜΙΩΝ


Καλοί μου άνθρωποι Χρόνια Πολλά.

Θα γκρινιάξω λίγο - και με το συμπάθιο δηλαδή - σήμερα.
(Είδατε, έχω γίνει κόρη ναυάρχου τώρα τελευταία. Το καλύτερο κορίτσι. Δεν γκρινιάζω, δεν μιλάω, δε λαλάω, για να μην με λένε τρελό, γιατί άρχισα να το πιστεύω και εγώ κιόλας)

Θα σπάσω λοιπόν το εμπάργκο που μου έχω επιβάλλει,  ΓΙΑΤΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΜΙΑ ΒΔΟΜΑΔΑ ΥΠΟΜΟΝΗ ΣΗΜΕΡΑ ΤΑ ΠΗΡΑ ΚΡΑΝΙΟΕΓΚΕΦΑΛΙΚΑ ΠΡΩΙ ΠΡΩΙ.

Με έπιασε το οικολογικό μου.

Βγήκα λοιπόν στην Γιασεμιών και είδα ότι ΑΚΟΜΑ, μετά από περίπου μια βδομάδα που συμβαίνει αυτό - και λέω μια βδομάδα τώρα "Σήμερα να γράψω; Μπα, άσε να γκρινιάξει κανένας άλλος"-  ΟΙ ΛΑΜΠΕΣ ΣΤΙΣ ΚΟΛΩΝΕΣ ΗΛΕΚΤΡΟΦΩΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙΝΕ ΤΣΑΜΠΑ.

ΚΑΙΝΕ ΝΥΧΤΑ - ΜΕΡΑ - ΜΕΣΗΜΕΡΙ επί μία βδομάδα - ίσως και περισσότερο - και κανένας αρμόδιος, αναρμόδιος, ευαίσθητος, αναίσθητος, δεν έχει κάνει κάτι.

Να δες μόνος σου. Πρωινές είναι οι φωτό. Φρέσκες, σπαρταράνε.Παρακαλώ λοιπόν - ευγενικά και χωρίς να έχω πρόθεση να  ενοχληθεί ή να θίξω κανέναν  από εκείνους τους  (αν)αρμοδίους - πολιτικούς και υπηρεσιακούς - που θα έπρεπε να φροντίζουν να ΜΗΝ ΚΑΙΕΙ ΤΣΑΜΠΑ Η ΛΑΜΠΑ - να ρυθμιστούν οι χρονοδιακόπτες, διότι έχω πολλά επιχειρήματα για για να τεκμηριώσω αυτό το αίτημα:  Ενεργειακή εξοικονόμησις, φαινόμενο θερμοκηπίου, κλιματική αλλαγή, οικολογικά βραβεία και κύπελλα στους πράσινους δήμους και τα πράσινα άλογα, τα λεφτά του δημότη, το "εγώ πληρώνω και απαιτώ"  κλπ που σας τα γράφουν οι "γνωστικοί" κάθε μέρα.

Τα ξέρετε καλά αυτά τα μεγαλόστομα. Τα έχουν εύκολα.

ΝΑ ΣΒΗΝΟΥΤΝ ΤΗΝ ΛΑΜΠΑ  ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΔΥΣΚΟΛΟ.
Το "κάνω".
Στο "μπλα μπλα"  είναι όλοι μαστόροι.

Παρακαλώ  επίσης ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΕΙ ΣΤΟΝ ΚΟΠΟ, NA ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ - υπηρεσιακός ή πολιτικός -  για το ποιος και τι φταίει "εδωκαισαράντα χρόνια" που ΤΣΑΜΠΑ ΚΑΙΕΙ Η ΛΑΜΠΑ και κυρίως να μην μου στείλει καμία (ή κανένας) κανένα εξώδικο  που να ζητάει να κατέβει η ανάρτηση διότι είναι κακόβουλη και συκοφαντική για την υπηρεσιακή επάρκεια των συναδέλφων της και τους θίγει.

Δεν θα ασχοληθώ περισσότερο με απαντήσεις σαν την ακόλουθη (υποθετική είναι, αλλά την έχω μάθει απέξω, οπότε την γράφω μόνος μου, για να μην κουράζονται).

"Παρακαλώ να αποκαταστήσετε άμεσα την αλήθεια, την οποία τόσο βάναυσα προσβάλατε άλλη μια φορά, με το κακόβουλο δημοσίευμά σας, το οποίο επιχειρεί να παρουσιάσει ψευδώς και δολίως συκοφαντικώς,  ότι η αρμόδια υπηρεσία μας είναι υπεύθυνη που η λάμπα καίει τσάμπα. 
Εμφανίζετε δηλαδή ψευδώς ότι  η υπηρεσία δεν εκτελεί με συνέπεια τα καθήκοντά της, ισχυρισμός  που είναι βαθιά προσβλητικός,  δόλιος καις  συκοφαντικός τόσο για τον πολιτικό  προϊστάμενο, τον/την Γενικό Διευθυντή, τον/την Διευθύντρη/τρια όσο βεβαίως και τον Προϊστάμενο, ενώ αναδεικνύει εύγλωττα την βαθιά σας αδιαφορία και απαξίωση για τις συνθήκες εργασίας των τεχνικών και εργατών μας.
Οίτινες μέσα στις ακραίες καιρικές συνθήκες της Ζηνοβίας και του επερχόμενου Φούφουτου - είναι υποχρεωμένοι να συντηρούν τον ηλεκτροφωτισμό, τα πάρκα, να μαζεύουν τα απορρίμματα από τους - άσπρα, κόκκινα κίτρινα, μπλε - κάδους και κώδωνες ενώ εσείς τους ασκείτε κακόβουλη κριτική.

Είστε δε τέτοιος χυδαίος ψεύτης και συκοφάντης που τολμάτε να γράφετε ξεδιάντροπα ότι "ΤΣΑΜΠΑ καίει η λάμπα" ενώ όλοι οι καλόπιστοι πολίτες που δεν δίνουν απολύτως καμία σημασία στους κιτρινισμούς σας, γνωρίζουν καλά ότι καμία κατανάλωση ηλεκτρικής ενέργειας δεν νοείται δωρεάν και οι δήμοι ή oi περιφέρειες καταβάλουν ανελλιπώς το κόστος της καταναλωμένης για τον δημόσιο ηλεκτροφωτισμό ηλεκτρικής ενέργειας, στην ΔΕΗ, άρα δεν είναι ΤΣΑΜΠΑ.

Και τα πράττετε όλα αυτά τα εγκληματικά, εν μέσω εορτών,  ενώ  ξέρετε πολύ καλά -και σκοπίμως και με δόλο  αποκρύπτετε από τους αναγνώστες σας  - ότι ισχύει απαγόρευση προσλήψεων από το 2010 και βεβαίως κατά την εορταστική περίοδο η υπηρεσία είναι ιδιαίτερα υποστελεχωμένη λόγο των νόμιμων αδειών των συναδέλφων, που προφανώς εσείς και η κίτρινη φυλλάδα σας, θεωρούν ότι δεν θα έπρεπε να τους έχει χορηγηθεί, αφού είναι γνωστός ο αντεργατικός σας χαρακτήρας, για τον οποίο έχετε καταγγελθεί και από τους συνδικαλιστικούς εκπροσώπους των εργαζομένων.

Διατηρούμε κάθε νόμιμο δικαίωμά μας να σας μηνύσουμε, αν δεν παραδεχτείτε δημόσια ότι ΚΑΚΩΣ ΙΣΧΥΡΙΣΤΗΚΑΤΕ ΟΤΙ ΤΣΑΜΠΑ ΚΑΙΕΙ Η ΛΑΜΠΑ".

Όπως είδατε λοιπόν την απάντηση που θα γράφατε την έχω γράψει ήδη μόνος μου, μην κάνετε τον κόπο.

ΑΠΛΑ ΣΒΗΣΤΕ ΤΑ ΜΑΜΗΜΕΝΑ ΦΩΤΑ. 

ΚΑΛΗ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ.

Α.Ν.

Η ΑΝΝΙΕ ήρθε και φώτισε τα φετινά μας Χριστούγεννα! // Τελευταίες παραστάσεις έως τις 29/12


Η ΑΝΝΙΕ ήρθε και φώτισε τα φετινά μας Χριστούγεννα!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ

Σάββατο 28/12, 2.30μμ & 5.30μμ
Κυριακή 29/12, 11.30πμ & 2.30 μμ

Η τεράστια παραγωγή της ΑΝΝΙΕ μοίρασε φως και ελπίδα σε μικρούς και μεγάλους!
Η Θέμις Μαρσέλλου ετοίμασε μια φαντασμαγορική παράσταση ζωντανεύοντας στη σκηνή τη συγκινητική ιστορία της μικρής ΑΝΝΙΕ με τους λαμπερούς πρωταγωνιστές Μίρκα Παπακωνσταντίνου, Αλέξανδρο Μπουρδούμη, Νάντια Μπουλέ, Αργύρη Αγγέλου / Άρη Πλασκασοβίτη, Κατερίνα Στικούδη και τις μικρές Πέγκυ Μανωλά και Δανάη Τσούμου στον ρόλο της Annie!

Με έναν 55μελή θίασο, που περιλαμβάνει, 27 ηθοποιούς – χορευτές, 20μελή ορχήστρα, 8 παιδιά και έναν σκύλο… η ΑΝΝΙΕ είναι το καλύτερο δώρο για τα παιδιά!

Μια αξέχαστη χριστουγεννιάτικη εμπειρία για όλη την οικογένεια!
Μια παράσταση που δεν πρέπει να χάσεις κανείς!

ANNIE
Έως 29 Δεκεμβρίου στο ΤΑΕ ΚΒΟ ΝΤΟ
Σκηνοθεσία-απόδοση κειμένου και στίχων: Θέμις Μαρσέλλου

Η ANNIE, το συγκινητικότερο μιούζικαλ όλων των εποχών παρουσιάζεται έως τις 29 Δεκεμβρίου στο ΤΑΕ ΚΒΟ ΝΤΟ με την σκηνοθετική υπογραφή της Θέμιδας Μαρσέλλου και τους λαμπερούς πρωταγωνιστές: Μίρκα Παπακωνσταντίνου, Αλέξανδρο Μπουρδούμη, Νάντια Μπουλέ, Αργύρη Αγγέλου/ Άρη Πλασκασοβίτη και Κατερίνα Στικούδη. Στον ρόλο της Annie οι μικρές: Πέγκυ Μανωλά και Δανάη Τσούμου

Η καταξιωμένη σκηνοθέτις Θέμις Μαρσέλλου, με τις μεγάλες επιτυχίες των μιούζικαλ Grease, Το μαγαζάκι του τρόμου, Annie, Rent, Fame, Μελωδία της ευτυχίας, Οικογένεια Addams, Jesus Christ Super Star, Mamma mia, Matilda κ.ά. στο ενεργητικό της, ξανασυναντά την Annie στη σκηνή του ΤΑΕ ΚΒΟ ΝΤΟ και μετατρέπει την ιστορία της σε ένα φανταστικό υπερθέαμα µε πολύ χορό και µουσική.

Με έναν 55μελή θίασο, που περιλαμβάνει, 27 ηθοποιούς – χορευτές, 20μελή ορχήστρα, 8 παιδιά και έναν σκύλο… η ΑΝΝΙΕ είναι το καλύτερο δώρο για τα παιδιά! Μια αξέχαστη χριστουγεννιάτικη εμπειρία για όλη την οικογένεια! Ένας υπέροχος συνδυασμός διασκέδασης και ψυχαγωγίας! Μια πανδαισία αισθήσεων και συναισθημάτων που γεννιέται απ’ τα τραγούδια, τον χορό και το όραμα της μικρής Annie που ονειρεύεται έναν κόσμο καλύτερο για όλους. Για να ξαναβρούμε το παιδί που κρύβουμε μέσα μας!

Έχοντας πιστούς συντρόφους της την επιμονή, την αισιοδοξία, τη χαρά και την πίστη στην καρδιά της, η μικρή Annie τραγουδά «Το αύριο πλησιάζει, ο ήλιος χαράζει και διώχνει το χθες μακριά…», και η ζωή της αλλάζει για πάντα!

Η ιστορία της μικρής Annie είναι μια ιστορία γεμάτη περιπέτεια που αγγίζει την ψυχή μικρών και μεγάλων. Ένα συγκινητικό, μουσικό και παραμυθένιο ταξίδι που μας μεταφέρει μαγικά στο πνεύμα των Χριστουγέννων και μας θυμίζει ότι η ευτυχία μπορεί να βρεθεί στα πιο απρόσμενα μέρη!

Υπόθεση:
Πλησιάζουν Χριστούγεννα… Σε ένα ορφανοτροφείο της Νέας Υόρκης, ένα εντεκάχρονο κορίτσι και οι φίλες του ονειρεύονται να βρουν τη δική τους οικογένεια. Η μοχθηρή, όμως, διευθύντρια του ιδρύματος, Μις Χάνιγκαν (Μίρκα Παπακωνσταντίνου), τα προσγειώνει βίαια στην πραγματικότητα: είναι ορφανά και κανείς δεν νοιάζεται για αυτά.
Ώσπου μια μέρα, ένα από τα κορίτσια, η Annie, βλέπει τη ζωή της να αλλάζει: η Γκρέις Φάρελ (Νάντια Μπουλέ), η γραμματέας του δισεκατομμυριούχου ‘Ολιβερ Γουώρμπακς (Αλέξανδρος Μπουρδούμης), επιλέγει την Annie για να περάσει τα Χριστούγεννα στην έπαυλη του Γουώρμπακς.
Μόνο που η υποδοχή που της επιφυλάσσει ο Γουώρμπακς είναι πολύ διαφορετική από αυτή που περιμένει. Ο στρυφνός και αυστηρός Γουώρμπακς περιφρονεί ακόμα και την ύπαρξή της και ασχολείται με τις επιχειρήσεις του. Γρήγορα, όμως, η γλυκιά και χαμογελαστή Annie θα καταφέρει να του κλέψει την καρδιά. Ο σκληρός επιχειρηματίας συγκινείται από την ιστορία του κοριτσιού και αποφασίζει να την υιοθετήσει. Η πεισματάρα Annie θέλει να βρει την οικογένειά της και ο Γουώρμπακς θα είναι βοηθός της σε αυτή την αναζήτηση. Η χρηματική αμοιβή που υπόσχεται ο Γουώρμπακς στους γονείς της Annie δελεάζει την πανούργα Μις Χάνιγκαν, η οποία με τη βοήθεια του αδελφού της, Ρούστερ (Αργύρης Αγγέλου/ Άρης Πλασκασοβίτης), και της φίλης του, Λίλυ (Κατερίνα Στικούδη) θα σχεδιάσουν μια πλεκτάνη που θα βάλει σε κίνδυνο τη ζωή της μικρής.

Θα καταφέρει άραγε το Πνεύμα των Χριστουγέννων
να πραγματοποιήσει την ευχή της;
Η συνέχεια στο Κλειστό Γήπεδο Παλαιού Φαλήρου!
Την μικρή ηρωίδα της Annie εμπνεύστηκε ο Χάρολντ Γκρέι (το 1924) φτιάχνοντας το κόμικ «Little Orphan Annie». Η μεταφορά του σε μιούζικαλ στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία, αφού απέσπασε 7 βραβεία TONY και 6 βραβεία κριτικών (Drama Desk Award) εκ των οποίων και το Tony Award for Best Musical. Δεν είναι τυχαίο πως δυο από τα τραγούδια του μιούζικαλ, το «Tomorrow» και το «Hard-Knock Life» θεωρούνται από τα δημοφιλέστερα τραγούδια μιούζικαλ όλων των εποχών.
Στο πολυβραβευμένο μιούζικαλ που έχει αγαπηθεί παγκοσμίως από μικρούς και μεγάλους έκανε πρεμιέρα το 1976 στο Κονέκτικατ και τον αμέσως επόμενο χρόνο μπήκε στο Μπρόντγουεϊ. Υπολογίζεται από τους New York Times πως ανεβαίνει ετησίως μόνο στις ΗΠΑ 700 με 900 φορές.

Πρωταγωνιστούν:
Μίρκα Παπακωνσταντίνου
Αλέξανδρος Μπουρδούμης
Νάντια Μπουλέ
Αργύρης Αγγέλου/ Άρης Πλασκασοβίτης
Κατερίνα Στικούδη

Στο ρόλο της Annie οι μικρές:
Πέγκυ Μανωλά και Δανάη Τσούμου

Σκηνοθεσία-απόδοση κειμένου και στίχων: Θέμις Μαρσέλλου
Μουσική διεύθυνση- Διδασκαλία ορχήστρας: Ηλίας Καλούδης
Χορογραφία: Άννα Αθανασιάδη
Σκηνικά: Μαίρη Τσαγκάρη
Κοστούμια: Παναγιώτα Κοκκορού
Φωτισμοί: Μελίνα Μάσχα
Video design: Κάρολος Πορφύρης
Φωνητική διδασκαλία: Δημήτρης Μπουζάνης
Βοηθός σκηνοθέτη Α: Μαρία Βασιλάτου
Βοηθός σκηνοθέτη Β: Βαρβάρα Νέμπη
Βοηθός Σκηνογράφου Α: Κατερίνα Τζιβελοπούλου
Βοηθός Σκηνογράφου Β: Άντρια Μπαντή

Διεύθυνση παραγωγής: Τάκης Γεώργας


ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ
Παρασκευή 27/12, 5.30μμ
Σάββατο 28/12, 2.30μμ & 5.30μμ
Κυριακή 29/12, 11.30πμ & 2.30 μμ

Τιμές εισιτηρίων:
Διακεκριμένη Ζώνη: 45 ευρώ
Α' Ζώνη: 32 ευρώ
Β' Ζώνη: 25 ευρώ
Γ' Ζώνη: 20 ευρώ
Δ' Ζώνη: 15 ευρώ
Ε' Ζώνη: 10 ευρώ

Εισιτήρια: https://www.viva.gr/tickets/theater/tae-kwon-do/annie/
Facebook event: https://www.facebook.com/events/533985494045694/