Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου 2016

ΤΟ ΠΟΛΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΣΥΖΗΤΗΣΗΣ ΣΤΟ ΔΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ ΚΑΙ ΤΟΝ "ΧΩΡΟ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ" ΔΗΛΑΔΗ ΤΑ ΑΚΙΝΗΤΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΕΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΑ ΤΟΥ ΤΑΙΠΕΔ
ΓΙΑ ΜΠΑΜΠΟΥΙΝΟΥΣ!

ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ 21 -9- 2016: Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΗΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ ΕΓΚΡΙΝΕΙ ΝΕΑ ΠΕΝTΑΕΤΗ ΣΥΜΑΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗΣ ΑΕ.

ΚΑΝΤΕ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ ΝΑ ΣΩΣΟΥΜΕ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ, ΕΤΣΙ;

ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΩΤΗΡΕΣ (του περιβάλλοντος) ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΜΑΣ ΣΩΣΕΙ;

ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΙΣΟ ΤΗΣ ΣΥΖΗΤΗΣΗΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΗΣ ΤΕΤΑΡΤΗΣ.

Να υπενθυμίσουμε τι έλεγαν για την ΙΔΙΩΤΙΚΟΠΟΙΗΜΕΝΗ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ οι της σημερινής διοίκησης ή δεν έχει νόημα;

ΔΕΝ ΕΧΕΙ!
ΑΣ ΑΚΟΥΣΕΙ Η ΠΡΩΣΥΝΑΤ και τα κινήματα  τώρα τι κάνουν οι ..... σύντροφοι όταν αφήνουν την ντουντούκα και πιάνουν την καρέκλα της εξουσίας.

Και όποιος ακούσει το γνωστό επιχείρημα περί μονόδρομου ας ακούσει όλη την συζήτηση, όπου ΔΟΘΗΚΕ εναλλακτική για να μην πάει ο δήμος σε ΝΕΑ ΠΕΝΤΑΕΤΗ ΣΥΜΒΑΣΗ που τον δεσμεύει ό,τι και να γίνει από ΕΣΔΝΑ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟ κλπ.

Τη νέα σύμβαση ψήφισε ολόκληρη η δεξιά στον δήμο (ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ, ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΚΟΥΡΑΣΗ και ο εκπρόσωπος της παράταξης ΛΑΔΟΠΟΥΛΟΥ).

Κατά Θωμάς, Καρατζά, Νταβίας.

ΚΑΝΕΙΣ ΠΑΡΩΝ (πάλι) ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΑΝΔΡΕΟΠΟΥΛΟΥ.

(Στο δεύτερο μέρος που ακολουθεί η ΠΟΛΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΣΑ - για σκεπτόμενους - ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΑ 3 ΟΙΚΟΠΕΔΑ ΤΟΥ ΤΑΙΠΕΔ .


ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ 21-9 HIGHLIGHT: Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ - ΚΑΤΑ ΠΑΡΑΒΑΣΗ ΤΟΥ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥ - ΛΕΕΙ ΟΧΙ ΣΕ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ ΠΟΥ ΖΗΤΑΕΙ ΤΟΝ ΛΟΓΟ!ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΠΟΛΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΣΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΗΣ ΤΕΤΑΡΤΗΣ ΓΙΑ ΔΥΟ ΜΕΓΑΛΑ ΘΕΜΑΤΑ (ΝΕΑ ΣΥΜΒΑΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗΣ ΑΕ και Η ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΠΟΥ ΠΡΟΚΛΗΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΘΩΜΑ ΓΙΑ ΤΑ ΟΙΚΟΠΕΔΑ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΕΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΤΑΙΠΕΔ) ΘΑ ΑΝΕΒΕΙ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ.

ΞΕΚΙΝΑΜΕ ΟΜΩΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΑΡΝΗΣΗ ΤΗΣ ¨ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΣΤΟΝ ΝΤΑΒΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΟΥ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΔΣ ΠΟΥ ΠΑΡΕΝΕΒΗ ΚΑΙ .... "ΕΣΩΣΕ" ΤΗΝ ΠΑΡΤΙΔΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΕΔΡΕΙΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΚΑΙ Ο,ΤΙ ΕΧΕΙ ΑΠΟΜΕΙΝΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΕΤΑΙ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ "ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΟΡΓΑΝΟ".

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΛΕΤΕ ΜΕΤΑ ΟΤΙ ΕΜΕΙΣ ΥΠΕΡΒΑΛΛΟΥΜΕ ΟΤΑΝ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΦΑΣΙΣΜΟ!

ΥΠΟΓΡΑΦΤΗΚΕ - ΜΕΤΑ ΑΠO ΕΝΤΟΝΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ - Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΟΡΙΣΜΟΥ ΤΩΝ ΔΙΟΡΙΣΜΕΝΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

ΚΕΡΝΑΜΕ ΝΕΡΑΤΖΑΚΙ

 Στις 13 Σεπτεμβρίου η Αποκεντρωμένη Διοίκηση Αττικής είχε εκδώσει την απόφαση ορισμού των ΔΙΟΡΙΣΜΕΝΩΝ ΜΕΛΩΝ όλων των υπηρεσιακών συμβουλίων της Αττικής, εκτός από ένα!

Το Δ Υπηρεσιακό. ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ!
Το υπηρεσιακό της περιοχής μας που έχει έδρα τον δήμο Χαλανδρίου.

Μετά από ΕΝΤΟΝΟ παρασκήνιο και ασφυκτικές πιέσεις προερχόμενες ΚΥΡΙΩΣ από το Χαλάνδρι, αφού κάποια διευθύντρια έβαλε λυτούς και δεμένους για να διοριστεί ΑΛΛΑ .....  ΠΗΡΕ ΤΑ ΦΡΥΔΙΑ ΜΑΣ.
(Ευτυχώς είναι γυναίκα η Γ.Γ. και μάλλον straight, αλλιώς ....)

Σήμερα ανέβηκε στην ΔΙΑΥΓΕΙΑ η απόφαση συγκρότησης του Δ Υπηρεσιακού Συμβουλίου και .... το όνειρο να είναι πρόεδρός του, όπως διέδιδε .... ΕΤΕΛΕΙΩΣΕ!

ΔΕΝ ΔΙΟΡΙΖΟΝΤΑΙ ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΟΙ ΣΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΘΕΣΕΙΣ!

Ήθελε να έχει την εξουσία και να επιβάλλει το στάτους της έστω  και ΔΙΟΡΙΣΜΕΝΗ η ... μεγάλη αυτή δημοκράτισσα.

Και βέβαια δεν θα μπορεί να είναι ούτε ΕΚΛΕΓΜΕΝΗ, στις εκλογές για τους εκπρόσωπους των εργαζομένων στο υπηρεσιακό συμβούλιο, που θα γίνουν στις 13 Δεκεμβρίου , αφού δεν θα είναι υποψήφια όπως αρχικά πίστευε.

Μάθαμε έφαγε ΠΟΡΤΑ! Δεν είμαστε και σίγουροι, έτσι λένε οι κακές γλώσσες.

ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΘΑ ΓΙΝΟΣΟΥΝΑ ΜΑΝΑ ΜΟΥ;

ΕΤΣΙ ΝΟΜΙΖΕΣ;

ΟΤΙ ΟΛΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΝ ΠΗΓΑΙΝΕΙΣ  &ΟΥΤΣΑ %ΟΥΤΣΑ;

Για την απόφαση συγκρότησης του Δ Υπηρεσιακού στην ΔΙΑΥΓΕΙΑ, κάντε ΚΛΙΚ ΕΔΩ!

ΥΓ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΧΑΛΑΝΔΡΑΙΟΥΣ ΠΟΥ ΕΠΙΛΕΧΤΗΚΑΝ: Συγχαρητήρια στην Αρετή Γαβριηλίδου για την επιλογή της ως αναπληρωματικό μέλος του Υπηρεσιακού Συμβουλίου, είναι αξιόλογη και ΔΙΚΑΙΑ υπάλληλος και στην Φωτεινή την Οικονομίδου για τον ορισμό της στην θέση της Γραμματέως του Υπηρεσιακού Συμβουλίου.

ΥΓ2: Ο μέχρι σήμερα πρόεδρος του Υπηρεσιακού Συμβουλίου Χρήστος Μπαμπανιώτης με το βαθμό του Γενικού Διευθυντή αναβαθμίστηκε πλέον, συμμετέχει στο Υπηρεσιακό Συμβούλιο του Υπ. Εσωτερικών που κρίνει Γενικούς Διευθυντές και στο δευτεροβάθμιο πειθαρχικό συμβούλιο του Υπουργείου Εσωτερικών . Συχαρητήρια.

Β. ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ - Ν.Δ: Από τους πανηγυρισμούς πριν ένα μήνα, για τις συντάξεις του ΙΚΑ χωρίς δανεικά, φτάσαμε στο χείλος του γκρεμού ξανά!!!


ΕΡΩΤΗΣΗ

Προς: Υπουργό Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης

Κύριε Υπουργέ,
Με την πρόσφατη ασφαλιστική μεταρρύθμιση και παρά τις προηγούμενες δεσμεύσεις – διαβεβαιώσεις για προστασία των συντάξεων, έχουν γίνει περικοπές σε κύριες και επικουρικές συντάξεις, με αποτέλεσμα το “πετσόκομμα” των εισοδημάτων των συνταξιούχων.
Χαρακτηριστικά να αναφέρουμε, τη μείωση των επικουρικών συντάξεων ως και 50%, την κατάργηση του ΕΚΑΣ για 158.000 χαμηλοσυνταξιούχους, τη μείωση στα μερίσματα του Μετοχικού Ταμείου Πολιτικών Υπαλλήλων ως και 60%, τη μείωση στις κύριες συντάξεις στους νέους συνταξιούχους ως και 35%, τη μείωση στις συντάξεις χηρείας, τη μείωση στα νέα Εφάπαξ, τη μείωση στις συντάξεις των τραπεζοϋπαλλήλων, αλλά και τις αναδρομικές παρακρατήσεις στην εισφορά ασθενείας 6%.
Παρά, όμως, τις “θυσίες” των συνταξιούχων, το έλλειμμα του Ταμείου του ΙΚΑ διπλασιάστηκε, λόγω της μείωσης της κρατικής χρηματοδότησης και της κάμψης των εσόδων.
Μάλιστα σύμφωνα και με ανακοίνωση της Ομοσπονδίας των Εργαζομένων στο ασφαλιστικό ταμείο (ΠΟΣΕ – ΙΚΑ), το έλλειμμα του ταμείου κλειδώνει στα 2,1 δις ευρώ από τα 950 εκατ. ευρώ που ήταν πέρυσι. Στην ίδια ανακοίνωση αναφέρεται πως το ΙΚΑ πρόκειται να ζητήσει χρηματοδότηση από το Ασφαλιστικό Κεφάλαιο Αλληλεγγύης Γενεών (ΑΚΑΓΕ), για να καλυφθεί μέρος του ελλείμματος.
Καθώς γνωρίζουμε, το ΑΚΑΓΕ είναι ένα Ταμείο – Κουμπαράς που είχε δημιουργηθεί από την Κυβέρνηση της Ν.Δ. το 2008, με σκοπό τη χρηματοδότηση των συντάξεων για τις επόμενες γενεές.
Επίσης, με πρόσφατες δηλώσεις τους, Κυβερνητικά στελέχη, καθησύχαζαν πως τα έσοδα του ΙΚΑ, κινούνται σε ικανοποιητικά επίπεδα.
Κατόπιν αυτών:

Ερωτάστε:
  1. Προτίθεστε να χρησιμοποιήσετε πόρους του ΑΚΑΓΕ, για την κάλυψη της μαύρης τρύπας στο ταμείο του ΙΚΑ;

  1. Σε ποιά επίσημα στοιχεία στηρίχθηκαν οι δηλώσεις Κυβερνητικών στελεχών, για την βελτίωση των εσόδων στο ΙΚΑ;
  1. Πού οφείλεται η αύξηση της μαύρης τρύπας στο συγκεκριμένο ταμείο, πώς θα καλύψετε το χρηματοδοτικό κενό και τι μέτρα λάβατε για την εισφοροδιαφυγή;


ΌΙ ΕΡΩΤΩΝΤΕΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ
ΒΑΣΙΛΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ
ΑΥΓΕΝΑΚΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ
ΤΣΙΑΡΑΣ ΚΩΣΤΑΣ
ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
ΚΕΛΛΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ
ΜΑΡΙΑ ΑΝΤΩΝΙΟΥ
ΒΑΓΙΩΝΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
ΒΟΥΛΤΕΨΗ ΣΟΦΙΑ
ΓΙΑΚΟΥΜΑΤΟΣ ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ
ΓΙΑΝΝΑΚΗΣ ΣΤΕΡΓΙΟΣ
ΓΙΟΓΙΑΚΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ
ΚΑΤΣΑΝΙΩΤΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ
ΣΤΥΛΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
ΣΚΡΕΚΑΣ ΚΩΣΤΑΣ
ΒΕΣΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ
ΑΣΗΜΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΑΝΝΑ ΜΙΣΕΛ
ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΑΝΝΑ

Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΑΖΥΓΙΟ BRANDGELINA

... Έχετε όλοι καταλάβει τι έπαιξε, έτσι;


Γ.Γ.

Γκαλερί Χρυσόθεμις:ΟΜΑΔΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ ΖΩΓΡΑΦΙΚΗΣ

Η    Γκαλερί  Χρυσόθεμις σας εύχεται
 
    Καλό  Φθινόπωρο !

Η Γκαλερί Χρυσόθεμις παρουσιάζει ομαδική έκθεση

Ζωγραφικής

Συμμετέχουν

Α. Κατσιμάρδος

Γ. Κυριακίδης

Θ. Ξενάκη

Ν. Οικονομίδης

Β. Προκόπος

Τ. Σιδέρης

Ν. Σουλακέλλη

Μ. Σπυριδωνίδου-ΣτέφουΔιάρκεια 21 Σεπτεμβρίου έως 8 Οκτωβρίου 2016

Ώρες λειτουργίας:

Σεπτέμβριος
Πρωί: Τετάρτη έως Παρασκευή 11:00-14:00 / Σάββατο: 11:00-15:00

Οκτώβριος
Πρωί: Τετάρτη έως Παρασκευή 11:00-14:00 / Σάββατο: 11:00-15:00
Απόγευμα: Τρίτη έως Παρασκευή 19:00-21:00

Τηλ. 2106811418