Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Κυριακή 4 Οκτωβρίου 2015

ΟΛΙΓΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΛΥΑ ΚΑΙ ΟΣΑ ΕΓΙΝΑΝ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΗ συζήτηση για την ΦΛΥΑ στο δημοτικό συμβούλιο ήταν ένα προσχεδιασμένο show με μοναδικό στόχο να βάλει "αριστερό" περιτύλιγμα στην απόφαση του δημάρχου Σ. Ρούσσου να διατηρήσει εν λειτουργία  την εταιρία  που τώρα - ΕΥΤΥΧΩΣ -  ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ χαρακτηρίζει ΧΡΗΣΙΜΟ  ΕΡΓΑΛΕΙΟ, διαφοροποιούμενος καθαρά από την "επίσημη συλλογική γραμμή της ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ" που εξέφρασε ο ..... Ευθυμίου και που είναι "Θα την κρατήσουμε ανοικτή όσο θα την ελέγχουμε για να βρούμε τα σκάνδαλα του παρελθόντος" και όσα απίθανα είχαν πει προεκλογικά. (Λες να τον διαγράψουν τον Ρούσσο; Όλα πιθανά είναι με αυτούς.)

ΓΙΑ ΟΣΑ ΕΙΠΕ Ο ΕΥΘΥΜΙΟΥ ΕΝΑ ΕΧΩ ΝΑ ΠΩ:

 Ώπα ρε μεγάλε: Σκιαχτήκαμε!
Αλλά άκου να σου πω και δυο φωνήεντα: Δεν τα λες καλά που θα πληρώνουν Προέδρους, Αντιπροέδρους, Διευθύνοντα Σύμβουλο και μέλη ΔΣ οι δημότες για να ελέγξεις ΕΣΥ αυτά που έχει ελέγξει το ΣΔΟΕ!
ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ ΡΕ ΜΕΓΑΛΕ;
Πού τα βρήκες αυτά γραμμένα;

Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ  ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΑΝΟΙΚΤΗ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΗΣ, ΝΑ ΕΙΣΠΡΑΞΕΙ ΤΑ ΠΑΛΙΑ ΧΡΩΣΤΟΥΜΕΝΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΞΕΙ .... ΝΕΑ ΧΡΩΣΤΟΥΜΕΝΑ και ΝΕΕΣ ΕΙΣΠΡΑΞΕΙΣ, να κάνει νέες επενδύσεις όπως αυτές που έχει κάνει και που όσο και να προσπαθούν κάποιοι να παραστήσουν ότι δεν ξέρουν ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙ και ακόμα παράγουν ΕΣΟΔΑ για τον δήμο.

Τους ελέγχους σε αυτή την χώρα ΜΕΓΑΛΕ τους έχουν αναλάβει ΕΛΕΓΚΤΙΚΟΙ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΙ, όχι οι πολιτικοί αντίπαλοι των προηγουμένων.

Η εταιρεία πρέπει να μείνει ανοικτή για την παραγωγή ΕΡΓΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΗ και ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ σε μια εποχή που ο ασφυκτικός έλεγχος από ένα θεσμικό πλαίσιο που πνίγει την αυτοδιοίκηση - και δεν είναι μόνο ο Καλλικράτης όπως λένε οι καργαριστεροί - είναι κυρίως οι μνημονιακές επιβολές και το θεσμικό πλαίσιο που κατσίκωσε στην χώρα ο Φούχτελ - δεν επιτρέπει στον δήμο να νοικιάσει ούτε  ηχητικά για μια εκδήλωση ΟΠΩΣ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΑΣ ΕΙΠΕ.

Η ΦΛΥΑ είναι  ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΟ ΕΡΓΑΛΕΙΟ που πρέπει να αξιοποιηθεί ως τέτοιο.
Και για να γίνει αυτό πρέπει το ΔΣ να υπάρχει και να ελέγχεται για το έργο του, για τα αποτελέσματά του, όχι για το αν βρήκε μια απόδειξη για .... στραγάλια (που κακώς βεβαίως μπήκε στα έξοδα της εταιρίας αλλά ας ήταν η μόνη σπατάλη που έχει γίνει στον δήμο ή να έρθουν όλες οι αντίστοιχες στο Δ.Σ.).

Φαίνεται ότι ο δήμαρχος - μετά από ένα χρόνο εμπειριών - το έχει συνειδητοποιήσει και παρά την προσπάθεια να ισορροπήσει με όσα έλεγε για την ΦΛΥΑ πριν - ήταν ΞΕΚΑΘΑΡΟΣ.
Και η Γιάννα Αθανασάτου, η πρόεδρος της εταιρίας κατά την άποψή μου έκλεισε το θέμα, εξαγγέλλοντας ΝΕΕΣ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΕΣ για αξιοποίηση των περιουσιακών στοιχείων της εταιρίας. (ΜΠΡΑΒΟ).

Οι αιώνιοι αντίπαλοι της εταιρίας συνασπίστηκαν: "Λειτουργεί για να παραβιάζει παράνομα το δημόσιο λογιστικό " λένε.

Φοβερή σοφιστία!
Μια ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΙΑ - καθόλα νόμιμα ιδρυθείσα - δεν λειτουργεί με το δημόσιο λογιστικό αλλά με το νόμο περί ανωνύμων εταιριών, τον 2190!
Γι' αυτό είναι ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΙΑ!
ΑΥΤΟ ΠΡΟΕΒΛΕΨΕ ΤΟ ΘΕΣΜΙΚΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΠΟΥ ΕΠΕΤΡΕΨΕ ΤΗΝ ΙΔΡΥΣΗ ΤΗΣ, ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ;

Αν καργαριστεροί γραφειοκράτες δεν το γουστάρουν αυτό και το ονομάζουν .... παράνομο, δεν σημαίνει ότι είναι κι όλας παράνομο.

Αν αντιπολιτευόμενες παρατάξεις  και στελέχη με μοναδικό μέλημα τη νομή της εξουσίας δεν θέλουν την ΦΛΥΑ γιατί προτιμούν την δουλειά της να την αναλάβουν"σύλλογοι, εθελοντές. παραμάγαζα, παραταξιακοί φίλοι " που ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΎΟΝΤΑΙ ΤΣΑΜΠΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ και ουσιαστικά ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ Ο ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΠΑΡΑΓΕΙ ΕΡΓΟ γιατί έτσι αποτυχαίνει η διοίκηση και μπορούν να λένε ότι είναι οι μόνοι που παράγουν έργο στην πόλη (δε ξέρω αν με εννοείτε ....) τότε είναι η ώρα να κατανοήσουν όσοι ΛΙΓΟΙ έχουν μυαλό στην μεριά της πλειοψηφίας του δήμου ποιοι θέλουν πραγματικά ΝΑ ΠΕΤΥΧΟΥΝ στο έργο τους και ποιοι τους ΟΔΗΓΟΥΝ ΣΕ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ ΒΕΒΑΙΑ ΑΠΟΤΥΧΙΑ, εκβιάζοντάς τους να τους δώσουν τα πάντα για να .... τους στηρίζουν. (ΤΕΤΟΙΑ ΠΙΣΩΣΤΗΡΙΞΗ ...),

Δεν θα κριθείτε ρε σύντροφοι από τους πολίτες σε 4 χρόνια από το αν είσαστε καλύτεροι ελεγκτές από το ΣΔΟΕ, πάρτε το χαμπάρι.

ΑΠΟ ΤΟ ΕΡΓΟ ΠΟΥ ΘΑ ΔΩΣΕΤΕ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΘΑ ΚΡΙΘΕΙΤΕ!
Μην πιαστείτε μαλάκες και μη σας παρασύρουν.

Η συζήτηση για σύκα, στραγάλια, πιττόγυρα, σουμάδες και πεϊνιρλί στο δημοτικό συμβούλιο σας υποτιμά, δεν σας τιμά.

Δεν θέλω να πω περισσότερα σε αυτή την φάση για όσα ειπώθηκαν για το 2014, την μοναδική χρονιά που δεν συμμετείχα στο ΔΣ.

Θα επαναλάβω μόνο την δήλωσή μου στο δημοτικό συμβούλιο:

ΕΙΜΑΙ ΠΕΡΗΦΑΝΟΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΤΗΝ ΤΙΜΗ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΩ ΤΗΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΗΣ ΦΛΥΑ ΚΑΙ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΧΩ ΥΠΗΡΕΤΉΣΕΙ ΓΙΑ ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΚΑΙ ΩΣ ΔΙΕΥΘΥΝΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ, δεν έχω ΚΑΜΙΑ ΕΝΟΧΗ και καμία επιφύλαξη ότι μέχρι το 2013 η εταιρία είχε λειτουργήσει γενικά ΜΕ ΘΕΤΙΚΟ ΠΡΟΣΗΜΟ (δεν χρησιμοποιώ λέξεις όπως ΑΨΟΓΑ, ΑΛΑΝΘΑΣΤΑ, ΤΕΛΕΙΑ κλπ, δεν είμαι ΤΕΛΕΙΟΣ, δεν είμασταν ΤΕΛΕΙΟΙ, ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΕΛΕΙΟΙ - ΕΥΤΥΧΩΣ!).

Και έχω και μια υποψία ρε σύντροφοι  (που συνήθως οι υποψίες μου δικαιώνονται): Όσα έγιναν το 2014 - σουβλάκια, πίτσες, φουντούκια κλπ - έγιναν με σκοπιμότητα για να προετοιμαστεί το έδαφος ώστε να έχετε το άλλοθι για να κλείσετε την εταιρία.
Σας ρήξαν το δόλωμα για να τσιμπήσετε και να κόψετε τα ..... χέρια σας.

Αλλά η διοίκηση του δήμου - τώρα που βλέπει το έργο από μέσα - φαίνεται ότι δεν θα πέσει στον λάκκο που και οι ίδιοι έσκαβαν, θα στηρίξει και θα βασιστεί στο μοναδικό εργαλείο που έχει για να ΕΠΙΤΥΧΕΙ ΠΕΝΤΕ ΣΤΟΧΟΥΣ τα επόμενα χρόνια.

Παρά των συμβουλών των .... "φίλων της" που την συμβουλεύουν να μην δίνει την χρήση των ακινήτων του δήμου στην δημοτική επιχείρηση αλλά να την δίνει (βλ προαύλια σχολείων) σε ιδιωτικά επιχειρηματικά σχήματα (ΚΟΙΝΣΕΠ, συλλόγους κλπ)

Δεν το έχω ξανακάνει γιατί δεν το θεωρώ "πρέπον" αλλά ειδικά τώρα θα το κάνω και θα απευθυνθώ δημόσια με "συμβουλή" στον δήμαρχο: Ρούσσο μην πιαστείς μαλάκας. Νταβίας speaking!

ΥΓ: Προσέξτε επίσης να μην μεταβάλλετε την ΦΛΥΑ σε μηχανισμό κονόμας των δικηγόρων και σε βιομηχανία παραγωγής δικηγορικής ύλης. (θα επανέλθω σε αυτό).

Τα ισοδύναμα για τον ΦΠΑ 23% στην εκπαίδευση - Πάρτε τα από τα καρτέλ


Η Κυβέρνηση αναζητεί ισοδύναμα για να καταργήσει το απαράδεκτο 23% στην εκπαίδευση. Προτείνω στην Κυβέρνηση να ενεργοποιηθεί στο θέμα των καρτέλ για να μαζέψει ακόμα περισσότερα. Πιο συγκεκριμένα:

Επιτάχυνση σε εκκρεμείς δίκες

• Να επιταχύνει όλα τα δικαστήρια που αφορούν αποφάσεις της Επιτροπής Ανταγωνισμού (οι οποίες έχουν καταλογίσει πρόστιμα δεκάδων εκατομμυρίων ευρώ που εκκρεμούν). Αν δεν επαρκεί το νομοθετικό πλαίσιο που υπάρχει ας ψηφίσει αύριο το πρωί σχετική διάταξη με βάση την οποία κάθε δίκη που αφορά προσφυγή εταιρειών που καταδίκασε η Επιτροπή Ανταγωνισμού θα προσδιορίζεται εντός 2 μηνών και δεν θα επιδέχεται δεύτερη αναβολή. Για παράδειγμα οι αναιρέσεις στο ΣτΕ των βασικών εταιρειών του καρτέλ του ξενόγλωσσου βιβλίου, που τιμωρήθηκαν το 2009, έως σήμερα δεν έχουν εκδικαστεί (πρόστιμα περίπου 10.000.000€ σε αναμονή).

• Να υποχρεώσει την Επιτροπή Ανταγωνισμού αλλά και τα Δικαστήρια, οι αποφάσεις που εκδίδονται να καθαρογράφονται από την ίδια την Επιτροπή Ανταγωνισμού αμέσως μόλις εκδοθούν. Αυτό θα εξοικονομήσει τεράστιο χρόνο από την καθυστερημένη καθαρογραφή αποφάσεων που «κρύβουν» εκατομμύρια ευρώ για το Κράτος

• Να ζητήσει την επίσπευση εκδίκασης της υπόθεσης στο ΣτΕ μεγάλης πολυεθνικής που τιμωρήθηκε από την Επιτροπή Ανταγωνισμού με πρόστιμο 7.000.000€ για κατάχρηση δεσπόζουσας θέσης και της οποίας το πρόστιμο ΜΗΔΕΝΙΣΤΗΚΕ από το Διοικητικό Εφετείο ΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΤΗΝ ΒΡΗΚΕ ΕΝΟΧΗ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ Η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟΥ. Το πρόστιμο μηδενίστηκε (επαναλαμβάνω για να γίνει κατανοητό)

Επιτάχυνση έκδοσης αποφάσεων από την Επιτροπή Ανταγωνισμού

• Να αναγκάσει επιτέλους την Επιτροπή Ανταγωνισμού να εκδίδει (τουλάχιστον) τις αποφάσεις της σε εύλογο χρόνο. Για παράδειγμα η υπόθεση της μεγαλύτερης Ζυθοποιίας στην Ελλάδα, που ήδη έχει κατηγορηθεί από την Γενική Διεύθυνση Ανταγωνισμού για κατάχρηση δεσπόζουσας θέσης, και της οποίας το πρόστιμο (αν τελικά τιμωρηθεί) θα πλησιάσει τα 30.000.000€. Το γεγονός φυσικά ότι το διάστημα που παρανομούσε είχε κέρδη προ φόρων στην Ελλάδα (παράνομα) 803.000.000€ είναι άνευ αξίας για το θέμα μας. Η υπόθεση βρίσκεται στην Επιτροπή Ανταγωνισμού από το 2005 και η απόφαση θα εκδοθεί το 2016 (προφανώς) για να εισπραχθούν τα χρήματα (χωρίς πίεση νομοθετική) ένας Θεός ξέρει πότε

• Ανάλογα με την παραπάνω υπόθεση εκκρεμούν οι αποφάσεις για σημαντικές υποθέσεις, από την Επιτροπή Ανταγωνισμού. Παρά το γεγονός ότι έχει στο ταμείο της 23.590.000€ (τελευταίος δημοσιευμένος ισολογισμός στην ιστοσελίδα της για το έτος 2013), παρά το γεγονός ότι δεν την εμποδίζει κανείς να προσλάβει προσωπικό, παρά το γεγονός ότι έχει ήδη 100 άτομα προσωπικό (υπερεπαρκές), παρά το γεγονός ότι (όπως συστηματικά αναφέρει) η Πολιτεία την στηρίζει, οι καθυστερήσεις είναι μνημειώδεις.

Έλεγχος για νομιμοποίηση εσόδων από εγκληματική δραστηριότητα

Όλες οι επιχειρήσεις που τιμωρούνται για εναρμονισμένη πρακτική (καρτέλ), παραβιάζουν ταυτόχρονα τον Νόμο για την Νομιμοποίηση Εσόδων από Εγκληματική Δραστηριότητα. Ας ενεργοποιήσει αμέσως την σχετική νομοθεσία η Κυβέρνηση και να παει στους εγκληματίες που έστηναν επί χρόνια της αγορές για να μας ληστεύουν για να τους τα πάρει πίσω.

Επιπλέον μπορεί η Κυβέρνηση, αύριο το πρωί, να αλλάξει την Νομοθεσία και η ανωτέρω σχέση παράβαση ανταγωνισμός-Μαύρο χρήμα, να ισχύει για όλες τις υποθέσεις ανταγωνισμού. Αυτό σημαίνει ότι όλα τα κέρδη μιας εταιρείας που συλλαμβάνεται να παραβιάζει το Δίκαιο του Ανταγωνισμού θα χαρακτηριστούν προϊόν εγκληματικής δραστηριότητας και η Πολιτεία μπορεί να το ανακτήσει.

Χρηματικά διαθέσιμα Επιτροπής Ανταγωνισμού

Αφού αναζητεί ισοδύναμα η Κυβέρνηση ας πάρει τα χρηματικά διαθέσιμα της Επιτροπής Ανταγωνισμού, τα οποία ούτως ή άλλως είναι αναξιοποίητα. Το σωστή θα ήταν να τα δαπανούσε για να πατάξει έργο, για να τσακίσει τα καρτέλ εγκαίρως, αλλά αφού δεν το πράττει, ας τα δώσει υπέρ της εκπαίδευσης χωρίς ΦΠΑ 23%

Ανάλογα η Κυβέρνηση θα μπορούσε επιτέλους να διορίσει 2-3 δικηγόρους στην Επιτροπή Ανταγωνισμού, όπως ορίζει ο νόμος και η προηγούμενη Κυβέρνηση ηθελημένα δεν έπραττε (γιατί άραγε;), έτσι ώστε να σταματήσει να αναγκάζεται να απασχολεί εξωτερικούς δικηγόρους και να δαπανά περίπου 500.000€ σε τρία χρόνια.

Δεδομένη η στήριξη από τη ΝΔ

Οι πιθανές ενέργειες της Κυβέρνησης για τα τσακίσει τα καρτέλ και να εισπράξει ισοδύναμα για να μηδενίσει τον ΦΠΑ στην Εκπαίδευση, είναι βέβαιο ότι θα βρουν την στήριξη της Νέας Δημοκρατίας. Όχι απλά επειδή ενδιαφέρεται για τον λαό να μην πληρώνει ΦΠΑ 23% αλλά επειδή βασικά στελέχη της Επιτροπής Ανταγωνισμού σχετίζονται άμεσα ή έμμεσα μαζί της και είναι βέβαιο ότι θα στηρίξουν την ειλικρινή προσπάθεια της Κυβέρνησης.

- Όπως ο Πρόεδρος της Επιτροπής Ανταγωνισμού που είναι προσωπική επιλογή του κ. Χατζηδάκη (δυο θητείες από τον Χατζηδάκη).
- Όπως ο Αντιπρόεδρος της Επιτροπής Ανταγωνισμού που είναι σύζυγος της Βουλευτού Επικρατείας της ΝΔ.
- Όπως ο διευθυντής του Προέδρου της Επιτροπής Ανταγωνισμού που ήταν επί 2 χρόνια σύμβουλος του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Μείωση των τιμών για τους καταναλωτές

Κάθε ενέργεια της Κυβέρνησης να τσακίσει τα καρτέλ ωφελεί πολλαπλά την Κοινωνία, με σημαντικότερο ζήτημα την μείωση των τιμών στα καταναλωτικά προϊόντα.

* Ο Γιώργος Φλωράς είναι Μέλος στο ΔΣ του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών
 
http://tvxs.gr

ΜΕΙΩΣΗ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ ΜΕΣΩ ΠΥΡΟΔΟΤΗΣΗΣ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΩΝ ΦΑΝΑΤΙΣΜΩΝ

του Γ. ΠΑΠΙΔΑ
Ο πιο σίγουρος τρόπος μείωσης του παγκόσμιου πληθυσμού είναι η εξόντωσή του μέσω πολέμων. Ένας σίγουρος τρόπος έναρξης πολέμων είναι και ο θρησκευτικός φανατισμός.
 Στα εργαστήρια των μυστικών υπηρεσιών εύκολα σχεδιάζεται και μετά κατασκευάζεται κάθε είδους θρησκευτική υστερία. Η πίστη στον Θεό , στον Αλλάχ , στον Βούδα και σε οποιονδήποτε άλλον Θεό είναι ένα άριστο προσάναμμα στα χέρια των εξουσιαστών της Νέας Τάξης Πραγμάτων....
Η φωτιά που θα επακολουθήσει είναι δυνατή και άσβεστη και δυστυχώς τα αποτελέσματά της παρακολουθούμε σήμερα.
Ο άνθρωπος από την φύση του έχει έντονη την ανάγκη της πίστης σε κάτι ανώτερο, σε κάτι θείο, ανεξερεύνητο άρα και άβατο και απροσπέλαστο και σεβαστικό.
Τα μεγαλύτερα εγκλήματα της ανθρωπότητας είχαν αφετηρία θρησκευτικά μίση και πάθη και αυτό είναι το χειρότερο για τα επερχόμενα.
Δυστυχώς για την ανθρωπότητα τις τύχες της τις διαχειρίζονται ενεργούμενα της Ν.Τ.Π . Η εξουσία τους πλέον ασκείται με την οικονομική πίεση και εξαθλίωση και σε πολλές περιπτώσεις και με την τρομοκρατία που οι ίδιοι έχουν φροντίσει να δημιουργήσουν μέσω δήθεν φανατικών θρησκευτικών οργανώσεων που βασιζόμενες στην φτώχεια και την εξαθλίωση στρατολογούν με περίσσια ευκολία υποτακτικούς έτοιμους να αλεστούν στις κρεατομηχανές τους για την επίτευξη των στόχων τους.

Η απόφαση για την δραστική μείωση του παγκόσμιου πληθυσμού έχει παρθεί εδώ και δάκα χρόνια περίπου.

Το σχέδιο βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη και φοβάμαι ότι εχουμε δει μ'ολις την κορυφή του παγόβουνου.

Τα ερωτήματα προκύπτουν αβίαστα και ζητούν απαντήσεις.

Ποιος εξοπλίζει και προωθεί τους τζιχαντιστές στην Μέση Ανατολή αλλά και στην Ευρώπη;

Ποιος αποφάσισε τον οικονομικό στραγγαλισμό της Ελλάδας αλλα και όλης της Νότιας Ευρώπης για παραδειγματισμό αλλα και πειραματισμό;

Ποιος ο ρόλος του Πούτιν και ποια η θέση του απέναντι στην Ν.Τ.Π;

Γιατί εμπλέκεται ο Πούτιν στρατιωτικά στην Συρία και δεν αντιδρούν οι ΗΠΑ και οι σύμμαχοί τους;

Σίγουρα οι μήνες που θα επακολουθήσουν θα χαρακτηρισθούν από τον ιστορικό του μέλλοντος καθοριστικοί για το μέλλον της ανθρωπότητας, για το μελλον της Ελλαδας μας για το μελλον ΟΛΩΝ μας...

Η επίκληση του Θεού και της Παναγίας προς βοήθεια μας δεν αρκεί.

Συν Αθηνά και χείρα κίνει έλεγαν εξ άλλου οι ένδοξοι πρόγονοί μας....

ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΚΕ ΚΑΤΡΟΥΓΚΑΛΕ;;;


Για την εκλογική νίκη του ΣΥΡΙΖΑ


Το αποτέλεσμα των εκλογών της 20ης Σεπτέμβρη 2015 αποτελεί μια μεγάλη νίκη του ΣΥΡΙΖΑ και του Ελληνικού λαού, ο οποίος με την ψήφο του έβαλε τέλος στα σχέδια για «αριστερή παρένθεση» και επιστροφή στο παρελθόν, ανανεώνοντας την εμπιστοσύνη του και δίνοντας καθαρή εντολή στη νέα Κυβέρνηση να συνεχίσει τον αγώνα που ξεκίνησε τον Γενάρη.
Η δύσκολη και κρίσιμη αυτή εκλογική μάχη, απέδειξε τους δεσμούς που έχει δημιουργήσει ο ΣΥΡΙΖΑ με την ελληνική κοινωνία και ιδιαίτερα με τα λαϊκά στρώματα. Με την ψήφο τους στήριξαν αποφασιστικά τον ΣΥΡΙΖΑ συμβάλλοντας στη νίκη για μια Ελλάδα της ισότητας, της δικαιοσύνης, της κοινωνικής προκοπής. Χρειαζόμαστε τη δική τους στήριξη και την ενεργητική συμβολή στον μεγάλο αγώνα για να αλλάξουμε την Ελλάδα. Ένας αγώνας που απαιτεί δουλειά, αφοσίωση και ενότητα.
Τα μέλη της ΟΜ Χαλανδρίου, που στον προεκλογική περίοδο, μέσα σε δύσκολες συνθήκες, αγωνίστηκαν με όλες τους τις δυνάμεις κι ενθουσιασμό για να πάμε όλοι μαζί μπροστά και να κερδίσουμε το Αύριο, επιβεβαίωσαν ότι χαμένες είναι μόνο οι μάχες που δεν δίνονται.
Από τη Συντονιστική Επιτροπή της ΟΜ Χαλανδρίου

4 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΣΗΜΕΡΑ! Εκοπρίσθη η φοράς παρά τοις αλωνίοις! Πάμε ρε Άδωνη!ΥΓ: Πλατειάκια ΑΥΤΟ είναι ο ύμνος της ΝΔ, δεν είναι σάτυρα.(Δεν φταίμε εμείς, μόνοι τους τον διέλεξαν)

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ 1970 ΠΕΡΑΣΕ ΣΤΗΝ ΑΙΩΝΙΟΤΗΤΑ


ΕΛΑ ΚΑΛΗΜΕΡΕΣ