Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Πέμπτη 21 Ιουνίου 2018

ΚΑΙ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΙΧΑΜΕ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙ ΓΙ΄ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΠΙΜΑΧΗ ΕΔΕ;;;;Πέμπτη 17 Μαρτίου στην ΠΛΑΤΕΙΑ!

ΑΙΔΩΣ ΑΡΓΕΙΟΙ! "Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΤΡΥΠΑ ΤΟΥ ΖΟΥΡΝΑ ..." ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΚΥΡΙΟΙ!

Μετά την συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου - την ξαναθυμήσαμε εχτές - από την ΠΛΑΤΕΙΑ τοποθετηθήκαμε καθαρά και ξάστερα και προειδοποιήσαμε τον νέο - το 2011 - δήμαρχο Χαλανδρίου Γιώργο Κουράση (αλλά όχι νέ στον δήμο αφού ήταν τα προηγούμενα 8 συναπτά έτη πρόεδρος του ΔΣ) - αλλά και τους υπηρεσιακούς που ανέλαβαν να διενεργήσουν την ΕΔΕ, δηλαδή την ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΡΙΑ τότε διευθύντρια Ελένη Κούκα που ανέλαβε να διενεργήσει την ΕΔΕ που ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ εκείνης της περιόδου δεν ανέλαβε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΜΑΣ, ΕΧΟΝΤΑΣ ΠΑΝΤΑ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΑΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΓΡΑΨΑΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΓΝΩΣΗ ΤΩΝ ΔΕΔΟΕΜΕΝΩΝ ΤΟΥ 2018 ΑΛΛΑ ΤΟ 2011.

Γιατί τώρα κάνουν όλοι τους προφήτες και τους ξερόλες.
Αλλά oi μετά Χριστόν προφήτες είναι ΓΑΪΔΑΡΟΙ.

Ειδική αναφορά θα κάνουμε στην ακόλουθη  παράγραφο:

Αλήθεια οι υπάλληλοι που θα διενεργήσουν την ΕΔΕ ΤΙ ΘΑ ΕΞΕΤΑΣΟΥΝ;
Θα προκαταλάβουν το πόρισμα Ρακιντζή; Θα το προβλέψουν; Θα πάνε σε καφετζού;
ΤΙ ΘΑ ΕΛΕΓΞΟΥΝ;
 Και αν βγάλουν απόφαση διαφορετική από το πόρισμα ΠΟΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ; (Φιλική προειδοποίηση).

 
Αλήθεια ο κος Βάσιος πώς θα διοικήσει την υπηρεσία; Πώς θα παράξει έργο; ΠΟΙΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ - καλοπροαίρετος ή κακοπροαίρετος - θα εκτελεί τις εντολές του αν δεν είναι γραπτές και με γνήσιο της υπογραφής από την αστυνομία, αν ξέρει ότι η διοίκηση είναι έτοιμη να τους αδειάσει γιατί δεν μπορεί να αναλάβει την ευθύνη ούτε για ένα δημοσίευμα και δείχνει αμέσως με το δάκτυλο τους εργαζόμενους ακόμα και όταν ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΡΟΚΥΨΕΙ ΤΙΠΟΤΑ συγκεκριμένο, όπως σε αυτή την περίπτωση, που ό,τι και αν αμφισβητεί  η επιστολή Βάσιου ΑΦΟΡΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΠΡΟΣΩΠΑ;

Ο κος Κουράσης έκανε ΛΑΘΟΣ! Και οφείλει γρήγορα να το αποκαταστήσει.

 
Οφείλει να ζητήσει από τον κο Βάσιο να παραιτηθεί και να καθαρίσει την υπόθεση στην δικαιοσύνη και οφείλει ΝΑ ΑΝΑΣΤΕΙΛΕΙ ΤΗΝ ΕΔΕ μέχρι την κοινοποίηση του πορίσματος ΡΑΚΙΝΤΖΗ ώστε η ΕΔΕ να αναζητήσει ευθύνες εκεί που θα προκύψουν - ΑΝ ΠΡΟΚΥΨΟΥΝ - προβλήματα.

Ό,τι άλλο γίνει θα είναι ΕΚ ΤΟΥ ΠΟΝΗΡΟΥ  και οι εργαζόμενοι - και όσοι εμπλέκονται στην διαδικασία αλλά και όσοι εμπλακούν στην ΕΔΕ πριν το πόρισμα, θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί. 

Και ο σύλλογος σε εγρήγορση αφού ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΑΔΙΚΗΘΟΥΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΜΙΑ ΕΞ ΟΡΙΣΜΟΥ ΑΔΙΚΗ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ του θέματος που προτρέχει για τους υπηρεσιακούς και σφυρίζει αδιάφορα για τις ευθύνες πολιτικών προσώπων.


ΥΓ: 
Τελικά οι μόνοι που έφταιγαν ήταν .... στην ΦΛΥΑ.
Όλοι οι άλλοι .... έχουν στρογγυλή, που έλεγε ένας φίλος.
Το πλυντήριο με τις τσαπέλες.
Το πλυντήριο των ευθυνών όσων ευθύνονται για ΜΕΓΑΛΑ ΣΚΑΝΔΑΛΑ. 
Το μέσο ΑΠΟΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟΥ από εκεί που δεν βολεύει τους ΓΑΛΑΖΟΠΡΑΣΙΝΟΛΟΥΛΑΚΙ να είναι στραμμένη η κοινή γνώμη.

ΑΡΧΙΣΕ Η Β ΦΑΣΗ ΤΗΣ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ - ΛΙΣΤΑ ΟΣΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΑΠΕΧΟΥΝ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ - ΕΚΤΟΣ ΛΙΣΤΑΣ ΑΠΕΡΓΩΝ Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥΕκδόθηκε η υπ. αρ. ΔΑΠΔΕΠ/Φ.2/41/οικ.22046 εγκύκλιος του Υπουργείου Διοικητικής Ανασυγκρότησης με την οποία γνωστοποιείται η έναρξη της Γ’ Φάση της Αξιολόγησης για την αξιολογική περίοδο του έτους 2017.

Σύμφωνα με την εγκύκλιο, η προθεσμία καταχώρισης των στοιχείων από τον Αξιολογητή Α’ ξεκινά σήμερα, Τετάρτη 20 Ιουνίου 2018, και λήγει την Τετάρτη 4 Ιουλίου 2018, καταληκτική ημερομηνία υποβολής της έκθεσης αξιολόγησης στον Β’ Αξιολογητή.

Ακολουθεί, από 6 Ιουλίου 2018 έως 20 Ιουλίου 2018, η Δ’ Φάση της Αξιολόγησης για την αξιολογική περίοδο 2017, όπου οι Αξιολογητές Β’ προβαίνουν στην αξιολόγηση των υφισταμένων τους ως δεύτεροι ιεραρχικά προϊστάμενοι.

Η είσοδος στην εφαρμογή γίνεται με τους προσωπικούς κωδικούς Taxis και η διαδικασία δεν μπορεί να ολοκληρωθεί χωρίς να συμπληρωθεί η αίτηση.

Μέχρι τις 18 Ιουνίου λοιπόν οι ΑΞΙΟΛΟΓΗΤΕΣ Α, έπρεπε να καταθέσουν τα δελτία ΑΥΤΟΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ τους ώστε μέχρι τις 4 Ιουλίου να αξιολογήσουν τους υφισταμένους τους.

Η ΠΟΕ ΟΤΑ και η ΑΔΕΔΥ έχει καλέσει όλους τους εργαζόμενους να απέχουν από την διαδικασία αυτοαξιολόγησης - αξιολόγησης και οι συνδικαλιστές καθησυχάζουν τους εργαζόμενους για πιθανές συνέπειες από την άρνησή τους αν μετάσχουν στην διαδικασία συμμετέχοντας στην αποχή της ΑΔΕΔΥ..

Στον δήμο Χαλανδρίου το σωματείο - δια της προέδρου - κινήθηκε πολύ δραστήρια, τόσο στο δημοτικό συμβούλιο, όσο και στις υπηρεσίες για να πειστούν οι εργαζόμενοι να απέχουν της διαδικασίας.

Μάλιστα η Πρόεδρος του ΔΣ του Σωματείου Εργαζομένων με παρέμβασή της στο δημοτικό συμβούλιο είχε κατηγορήσει ως εργοδοτικούς συνδικαλιστές και γλείφτες της εξουσίας όσους εκ των συναδέλφων της και κυρίως των άλλων διευθυντών του δήμου είχαν μετάσχει στην διαδικασία της αξιολόγησης από την προηγούμενη περίοδο και είχε ζητήσει από το δημοτικό συμβούλιο και τον δήμαρχο να εμποδίσουν όσους εργαζόμενους δεν πειθαρχούν στην εντολή της ΑΔΕΔΥ για αποχή, χωρίς όμως αποτέλεσμα αφού κάτι τέτοιο - εκτός από παράνομο - θα ήταν και παράλογο και αντιδημοκρατικό: ΝΑ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙ ΔΗΛΑΔΗ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΝΑ ΜΕΤΕΧΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΕΙΑ ΤΟΥΣ.

Η κινητοποίηση του συλλόγου εργαζομένων εναντίον της αξιολόγησης δεν είχε τα αναμενόμενα αποτελέσματα, αφού προχθές - τελευταία μέρα της προθεσμίας για την κατάθεση των δελτίων αυτοαξιολόγησης ώστε να αρχίσει η δεύτερη φάση με την αξιολόγηση από τους διευθυντές των υφισταμένων τους το σωματείο κατέθεσε στο πρωτόκολλο του δήμου λίστα με τα ονόματα των περίπου 70 εργαζομένων - σύμφωνα με πληροφορίες μας - του δήμου, που δηλώνουν ότι μετέχουν στην απεργία και δεν θα καταθέσουν δελτίο αυτοαξιολόγησης.

Στην λίστα - λένε οι πηγές μας στον δήμο - μετέχουν κυρίως τα μέλη και οι φίλοι του ΠΑΜΕ .

Αλλά το μεγάλο ενδιαφέρον βρίσκεται στα μέλη του ΔΣ του Συλλόγου εργαζομένων - των ίδιων των συνδικαλιστών δηλαδή, που δηλώνουν ότι θα μετάσχουν στην αποχή.

Και μεταξύ αυτών που ΔΗΛΩΝΟΥΝ ΟΤΙ μετέχουν στην αποχή - σύμφωνα με πληροφορίες μας - ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΔΣ ΕΛΕΝΗ ΚΟΥΚΑ!!!!

Η οποία - πάλι σύμφωνα με πηγές μας στον δήμο - κλαίγοντας για την κωλοτούμπα της, εξηγούσε στους συναδέλφους της ότι είναι διευθύντρια και έχει παιδιά και δεν μπορούσε να θέσει σε κίνδυνο την καριέρα της και την υπηρεσιακή της εξέλιξη και είναι υποχρεωμένη να αξιολογήσει τους υφισταμένους τους άρα έπρεπε να υποβάλλει ηλεκτρονικά την φόρμα αυτοαξιολόγησης.

Σεβαστή η προσωπική επιλογή του καθενός για το αν θα μετάσχει ή όχι σε μια κινητοποίηση.

ΑΛΛΑ ΤΟ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΟ ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΗΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥ του σωματείου,  αφού ΞΕΠΟΥΛΗΣΕ τους συναδέλφους της, που η ίδια ενεθάρρυνε να απειθαρχήσουν και να θέσουν σε κίνδυνο τα .... παιδιά τους, της πέρασε καθόλου από το μυαλό;;;

Ή μόνο εκείνη έχει παιδιά σε αυτή την πόλη και σε αυτό τον δήμο;;; 

ΥΓ: Η χθεσινή μας σατυρική ανάρτηση κατέβηκε για μερικές μόνο ώρες διότι μας τέθηκε πάλι θέμα .... προσωπικών δεδομένων - ΤΟ ΝΕΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΠΟΥ ΚΟΛΛΑΕΙ ΠΑΝΤΟΥ πλέον, όταν είναι να γίνει ΚΡΙΤΙΚΗ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΑ ΠΡΟΣΩΠΑ και ΝΑ ΔΩΘΟΥΝ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΠΡΟΣΩΠΑ και τις πρακτικές τους  - αλλά αφού διασταυρώσαμε δύο και τρεις φορές τις πληροφορίες μας την ξανανεβάσαμε και περιμένουμε τη νέα μήνυση.

Με πληροφορίες από το epoli.gr