Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Κυριακή 6 Αυγούστου 2017

ΕΝΑ ΠΟΛΥ ΑΣΧΗΜΟ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ


Το Σάββατο 5/8/2017 κατά τις 12.30 έγινα αυτόπτης μάρτυρας ενός πολύ κακού περιστατικού στην πλατεία. (Σχεδόν αυτόπτης μιας και έφτασα την ώρα που ο «δράστης» έφευγε τρέχοντας).

Μία νεαρή κυρία που είχε μαζί της το κοριτσάκι της, περίπου 3 ετών, μόλις είχε χτυπηθεί βίαια στα μάρμαρα της πλατείας. Στη σκάλα που ανεβαίνει κανείς από τον χώρο της παιδικής χαράς προς την Εθνική Τράπεζα. Κάποιος νεαρός μόλις της είχε επιτεθεί, την έριξε κάτω και της χτύπαγε το πρόσωπο στα μάρμαρα. Η γυναίκα ταραγμένη σε κατάσταση σοκ με μώλωπες στο πρόσωπο και στο κεφάλι , το κοριτσάκι της τρομαγμένο, σε ακόμα χειρότερη κατάσταση.

Δράστης, γνωστός Χαλανδραίος με ψυχολογικά προβλήματα, όπως λέγεται γιος γνωστού ηθοποιού. Όπως βεβαιώνουν θαμώνες από το πλαϊνό πρακτορείο ΠΡΟΠΟ, έχει κάνει πολλές τέτοιες βίαιες ενέργειες. Μάλιστα λίγη ώρα μετά το περιστατικό, ξαναπέρασε από την παιδική χαρά, βρίζοντας και απειλώντας.

Το θύμα, αφού συνήλθε, αποχώρησε χωρίς να μεταβεί στο αστυνομικό τμήμα να καταθέσει κάποια μήνυση.

Η αναφορά αυτή δεν γίνεται για να «συλληφθεί ο δράστης για τα περαιτέρω». Θα πρέπει όμως κάποιος επίσημος δημόσιος φορέας να επέμβει. Εάν η οικογένεια, όπως λέγεται, δεν ενδιαφέρεται, δεν υπάρχουν διαδικασίες που να εξασφαλίζουν ότι θα του παρασχεθεί κάποια φροντίδα; Δεν γνωρίζω αν θα πρέπει να είναι οι διωκτικές αρχές, κάποια κοινωνική υπηρεσία του Δήμου μας ή άλλος. Το βέβαιο είναι ότι ο νεαρός αυτός χρειάζεται ιατρική βοήθεια και υποστήριξη. Αλλά και οι γονείς και τα παιδιά τους που παίζουν στην παιδική χαρά, χρειάζονται ασφάλεια και προστασία.

Γιώργος Γεωργιάδης

Συνελήφθη 24χρονος εμπρηστής γιατί έβαλε 16 πυρκαγιές στην Αττική και μετά καλούσε φίλους του εθελοντές πυροσβέστες να τις σβήσουν.


Συνελήφθη 24χρονος κατηγορούμενος ως υπαίτιος πρόκλησης δεκαέξι πυρκαγιών από πρόθεση σε αγροτοδασικές εκτάσεις και οικοπεδικούς χώρους, στις περιοχές Πεντέλη, Ανθούσα και Γέρακα κατά το χρονικό διάστημα από 14 Μαρτίου έως 1 Αυγούστου 2017 και ειδοποιούσε φίλους του εθελοντές πυροσβέστες να τις σβήσουν (!!!!!)

Ο νεαρός συνελήφθη με ένταλμα που εκδόθηκε από τον 23o τακτικό ανακριτή Αθηνών και έπειτα από ενδελεχή έρευνα της Δίωξης Αντιμετώπισης Εγκλημάτων Εμπρησμού.

Ο συλληφθείς πρόκειται να οδηγηθεί αύριο ενώπιον του εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

6 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ

Enola gay, is mother proud of little boy today?
Oho, this kiss you give, it's never ever gonna fade awayΚΑΛΗΜΕΡΑ