Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Σάββατο 9 Δεκεμβρίου 2017

ΕΙΔΕΣ Η ..... ΔΟΥ;;;;Είδες η ΔΕΗ;;; σου λέει το γνωστό σποτάκι της ηλεκτρικής εταιρίας.

Όμως στο Χαλάνδρι της αυτοεξυπηρέτησης το σποτάκι αλλάζει.

Και γίνεται: ΕΙΔΕΣ Η ΔΟΥ;;;;

Η ΔΟΥ ΤΗΣ ΑΥΤΟΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΛΗΣΤΕΙΑΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ήταν η ΔΟΥ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ!

Η ΔΟΥ ΠΟΥ ΜΕ ΜΙΑ ΨΗΦΟ ΣΤΗΝ ΑΥΤΟΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ, μια παρουσία στην ομιλία του αρχηγού, μια συμμετοχή στο ψηφοδέλτιο, μια επίθεση στην εργασία του πολιτικού αντιπάλου του κανακάρη, ΕΠΑΙΡΝΕΣ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΟΤΗΤΑ

Γιατί τα λέμε σήμερα αυτά;;;;

Μα γιατί δημοσιεύτηκαν οι λίστες των μεγάλων οφειλετών του δημοσίου από την ΑΑΔΕ

http://www.aade.gr/dl_assets/dos/ofeilfp2017_1.html

http://www.aade.gr/dl_assets/dos/ofeilnp2017_1.htmlΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΤΑ ΨΑΞΑΜΕ ΛΙΓΟ.

Ειδικά το δεύτερο link που είναι εύκολο.

Όπου λέει ΧΑΛΑΝΔΡΙ και ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ αφορούν την διαχείριση που έγινε στην ΔΟΥ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ τα προηγούμενα χρόνια.

Τα χρόνια που διαμορφώθηκαν αυτές οι οφειλές.

Έχει ΜΕΓΑΛΟ πολιτικό και αυτοδιοικητικό ενδιαφέρον να βλέπεις στην λίστα των μεγαλοφειλετών του δημοσίου στην υπόλοιπη Ελλάδα βιομηχανίες, μεγάλες εισαγωγικές ή εξαγωγικές επιχειρήσεις, μεγαλοεργολάβους με κύκλους εργασιών που - τέλος πάντων μπορεί να δικαιολογούν να οφείλουν ένα και δύο εκατομμύρια στο κράτος , σε όλη την Ελλάδα και να βλέπεις στο Χαλάνδρι της ΑΥΤΟΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ να περιλαμβάνονται στην λίστα μονοπρόσωπες εταιρείες παροχής υπηρεσιών , λουλουδάδικα, βιβλιοπωλεία,κέντρα αδυατίσματος, συνοικιακά ζαχαροπλαστεία, χασάπικα, κέντρα ψυχικής υγείας, νιχούδες και σουβλατζήδες, λογιστικά γραφεία, οικογενειακοί παιδικοί σταθμοί στελεχών της τοπικής ΠΑΣΟΚΑΡΙΑΣ, εταιρίες που έχουν έδρα μία τρύπα σε περιοχές αμιγούς κατοικίας ή ..... καφενεία στο ισόγειο της ΠΑΡΑΣΧΟΥ 8 ,,,,,

Ή έδρες σε γνωστά κτίρια ΣΚΑΝΔΑΛΑ - ιδρυμάτων και εργολάβαρων με τεράστιες πολεοδομικές παραβάσεις.

ΔΗΛΑΔΉ ΤΑ ΡΟΥΣΦΕΤΙΑ ΤΗΣ ΔΟΥ ΚΑΘΑΡΑ!!!

ΚΑΙ ΤΟ ΚΥΚΛΩΜΑ ΤΗΣ ΣΥΜΜΟΡΙΑΣ!

ΤΑ ΚΟΥΚΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΚΟΛΛΗΤΟΙ!

όοοοοοξω ρεεεεε!

ΥΓ: Πάνο Σκουρλέτη στην επερχόμενη μεταρρύθμιση για την αυτοδιοίκηση λάβε υπόψη σου το παράδειγμα του ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ!

ΟΙ ΔΙΕΥΘΥΝΤΕΣ ΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΝΑΚΑΡΗΔΕΣ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΝ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΠΟΛΗ που υπηρετούν.

ΜΕΤΑΤΡΕΠΟΥΝ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΣΕ ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ και ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΜΑΥΡΟΓΥΑΛΟΥΡΟΥ!!!!

ΥΓ 2: ΨΗΛΕ ...... ΜΕ ΕΣΕΝΑ ΘΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΣ!
Πού τόλμαγες να μας χαλάς και τα συμβόλαια μαζί με το πτηνό! ΠΑΛΙΟΛΑΜΟΓΙΟ!


ΣΥΛΛΟΔΟΣ ΑΡΓΩ: Νέο Διοικητικό Συμβούλιο και Video με εικόνες από τις εκδηλώσεις του Συλλόγου


Ο Πολιτιστικός – Επιστημονικός Σύλλογος Χαλανδρίου «ΑΡΓΩ» πραγματοποίησε την Κυριακή 19 Νοεμβρίου Εκλογο-απολογιστική Συνέλευση των μελών του.

Στη Συνέλευση, πέρα των πολύ θετικών αποτιμήσεων που εκφράστηκαν από τα μέλη του Συλλόγου για τις πλούσιες και πολύμορφες δράσεις στο σύντομο χρόνο λειτουργίας του, αναπτύχθηκε και εγκρίθηκε, μετά από προτάσεις και διαλογική συζήτηση, ένας φιλόδοξος προγραμματισμός με νέες πρωτοβουλίες για το επόμενο διάστημα.

Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο που προέκυψε από την εκλογική διαδικασία, στην πρώτη του συνεδρίαση συγκροτήθηκε με την ακόλουθη σύνθεση:
Πρόεδρος: Στέφανος Καμπάς - Αντιπρόεδρος: Άρης Λαζαρίδης - Γεν. Γραμματέας: Νίκος Οικονομίδης - Ταμίας: Νικόλας Καϊμάκης - Ειδική Γραμματέας: Εύη Κορομάντζου - Μέλη: Σοφία Κονσολάκη - Άγγελος Τσίχλας

Ανακατασκευή 162 οδών σε Μελίσσια, Νέα Πεντέλη και Πεντέλη από την Περιφέρεια Αττική


Την ανακατασκευή και αποκατάσταση τμημάτων 162 οδών στα Μελίσσια, την Νέα Πεντέλη και την Πεντέλη αναλαμβάνει να χρηματοδοτήσει, με ίδιους πόρους, η Περιφέρεια Αττικής. Τους όρους σύναψης της σχετικής προγραμματικής σύμβασης με το Δήμο Πεντέλης ενέκρινε το Περιφερειακό Συμβούλιο, στις 7/12/2017, μετά από εισήγηση του Αντιπεριφερειάρχη Βόρειου Τομέα Αθηνών, Γιώργου Καραμέρου. Ειδικότερα, στο έργο με προϋπολογισμό 4.720.067€, προβλέπονται εργασίες αποκατάστασης – συντήρησης του οδικού δικτύου και των 3 Δημοτικών Ενοτήτων του Δήμου Πεντέλης που παρουσιάζει φθορές, κυρίως λόγω των καιρικών φαινομένων, ενώ εγκυμονεί κινδύνους ατυχημάτων. Οι οδοί στις οποίες θα γίνουν παρεμβάσεις κατατάσσονται στις ακόλουθες τρείς κατηγορίες, ανάλογα με τις εργασίες που απαιτούνται:

· Ανακατασκευή ασφαλτοστρωμένων οδών, με απόξεση (φρεζάρισμα) ασφαλτοτάπητα και διάστρωση νέας ασφαλτικής στρώσης κυκλοφορίας (ενδεικτικά: οδοί Μήλου, Ζωοδόχου Πηγής, Αγ. Γεωργίου, Γ. Παπανδρέου, Περικλέους, Σαλαμινομάχων κ.α.).

· Οδοί από οπλισμένο σκυρόδεμα, όπου θα αφαιρεθεί το σκυρόδεμα και θα διαστρωθεί νέο αντιολισθηρό οδόστρωμα από σκυρόδεμα με πλέγμα και με κατάλληλη διαμόρφωση της τελικής επιφάνειας (ενδεικτικά: οδοί Κοτζιούλα, Κωνσταντινουπόλεως, Παπαφλέσσα, Αρτεμισίας, Κολοκοτρώνη κ.α.).

· Οδοί όπου θα απαιτηθεί αποξήλωση ασφαλτοταπήτων, περαιτέρω εκσκαφή, κατασκευή στρώσεων οδοστρωσίας (βάση–υπόβαση) και διάστρωση ασφαλτικής στρώσης (ενδεικτικά: οδοί Αγ. Σοφίας, Αγ. Γεωργίου, Πράππα, Λόντου, Π.Π. Γερμανού, Πίνδου).

Επιπλέον, στο έργο περιλαμβάνεται η ανακατασκευή πεζοδρομίων (αποξήλωση πλακών, κατασκευή ρείθρων και κρασπέδων, τοποθέτηση πλακοστρώσεων κ.λπ.) καθώς και εργασίες προσαρμογής των υφιστάμενων φρεατίων Οργανισμών Κοινής Ωφέλειας στην νέα τελική στάθμη του οδοστρώματος. Ο Δήμος Πεντέλης που εκπόνησε τη σχετική μελέτη, θα δημοπρατήσει και θα εκτελέσει το έργο, ενώ μετά την οριστική παραλαβή του αναλαμβάνει την ευθύνη για την άρτια και προσήκουσα συντήρησή του με δικές του δαπάνες.

Ξένοι και Έλληνες συγγραφείς στο βιβλιοπωλείο Επί Λέξει τη Δευτέρα 11 Δεκεμβρίου, στις 19:00


H Εταιρεία Συγγραφέων & το Συμβούλιο Τριών Θαλασσών Συγγραφέων και Μεταφραστών (Three Seas Writers’ and Translators’ Council = TSWTC) σας προσκαλούν σε κοινή εκδήλωση τη Δευτέρα, 11 Δεκεμβρίου 2017, στις 19:00 η ώρα, στο Βιβλιοπωλείο Επί Λέξει (Ακαδημίας 32 & Λυκαβηττού, Αθήνα).

Στην εκδήλωση θα παρουσιαστεί η πολύγλωσση συλλογική έκδοση Wayfarers (Verlag Expeditionen, 2017) από εργαστήριο με θέμα «Τι είναι παράξενο μέσα μας» που διοργάνωσαν η Ένωση Συγγραφέων Αμβούργου & το Συμβούλιο Τριών Θαλασσών στη Ρόδο, ενώ θα ακολουθήσει συζήτηση στα αγγλικά με συνοπτική διερμηνεία στα ελληνικά.

Συμμετέχουν (με αλφαβητική σειρά) οι συγγραφείς Λίλυ Εξαρχοπούλου, Uwe Friesel (πρώην πρόεδρος της ενοποιημένης Εταιρείας Γερμανών Συγγραφέων), Gino Leineweber (πρώην πρόεδρος της Ένωσης Συγγραφέων Αμβούργου & πρόεδρος του Συμβουλίου Τριών Θαλασσών) και Dalia Staponkute, που επίσης θα αναφερθεί στο μεταφρασμένο από τα λιθουανικά βραβευμένο βιβλίο της Από τις δύο διαλέγω την τρίτη. Η μικρή μου Οδύσσεια (Νεφέλη, 2017), ενώ τη συζήτηση θα συντονίσει ο Γιώργος Χουλιάρας (πρόεδρος της Εταιρείας Συγγραφέων).

Η συμβολή της Εταιρείας Συγγραφέων και άλλων ελληνικών και ξένων φορέων υπήρξε καθοριστική για τη συγκρότηση του Συμβουλίου Τριών Θαλασσών [Αιγαίου, Βαλτικής & Ευξείνου Πόντου] Συγγραφέων & Μεταφραστών παράλληλα προς τη δημιουργία του Διεθνούς Κέντρου Συγγραφέων και Μεταφραστών στη Ρόδο.

Χορηγοί της Εταιρείας Συγγραφέων είναι ο ΟΣΔΕΛ και τα Ιδρύματα Κώστα & Ελένης Ουράνη και Πέτρου Χάρη της Ακαδημίας Αθηνών.