Τρίτη, 11 Σεπτεμβρίου 2012

«Μήνυμα του Αντιπεριφερειάρχη Βορείου Τομέα Αθηνών Κωνσταντίνου Μανιάτη για τη Νέα Σχολική Χρονιά».


ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ
ΒΟΡΕΙΟΥ ΤΟΜΕΑ ΑΘΗΝΩΝ
Τηλ. 210 6522311, 213 2100531
Fax: 210 6084483
Αγ. Παρασκευή 11/9/2012

«Μήνυμα του Αντιπεριφερειάρχη Βορείου Τομέα Αθηνών Κωνσταντίνου Μανιάτη για τη Νέα Σχολική Χρονιά».

Η έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς προσφέρει κάθε χρόνο τη χαρά του νέου ξεκινήματος και μας γεμίζει με αισιοδοξία για μια καλύτερη σχολική περίοδο.
Η σημερινή γενιά, η ελπίδα του τόπου μας,  παρότι διαθέτει περισσότερα εφόδια και προσόντα σε σχέση με όλες τις προηγούμενες, έχει λιγότερες ευκαιρίες και μειωμένες προοπτικές για την ομαλή ένταξη της στην αγορά εργασίας. 
Ως Αντιπεριφερειάρχης της Περιφερειακής Ενότητας του Βόρειου Τομέα Αθηνών και ως πρώην πρόεδρος της Ομοσπονδίας Λειτουργών Μέσης Εκπαίδευσης (ΟΛΜΕ) εύχομαι σε όλες τις μαθήτριες, τους μαθητές και τους εκπαιδευτικούς υγεία και δύναμη. Η νέα σχολική περίοδος να είναι δημιουργική, με ολόπλευρη γνώση και μάθηση γιατί όλοι γνωρίζουμε ότι η επένδυση στη γνώση είναι επένδυση στο μέλλον της χώρας.
Εκφράζω τη βεβαιότητα ότι οι εκπαιδευτικοί θα κατορθώσουν μέσα σε αυτές τις πρωτόγνωρα δύσκολες συνθήκες για την πατρίδα μας και την εκπαίδευση  να ανταποκριθούν για ακόμη μία φορά στο κρίσιμο και δύσκολο έργο τους με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.
Η Πολιτεία ούτε και φέτος ανταποκρίθηκε στις ευθύνες της απέναντι στο δημόσιο σχολείο, τους μαθητές και τους εκπαιδευτικούς.
Η Περιφέρεια Αττικής, έχει ως πρώτη προτεραιότητα την απρόσκοπτη λειτουργία της εκπαιδευτικής διαδικασίας και στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων της θα συνεχίσει να παρέχει κάθε δυνατή στήριξη και βοήθεια ώστε να αντιμετωπιστούν  με τον καλύτερο δυνατό τρόπο  τα όποια προβλήματα παρουσιαστούν.
Καλή και δημιουργική σχολική χρονιά.

Ο Αντιπεριφερειάρχης
Π.Ε. Βορείου Τομέα Αθηνών
Κωνσταντίνος Μανιάτης

ΤΑ ΔΗΜΟΜΠΑΤΣΑΚΙΑ ΔΕΝ ΤΑ ΛΥΠΑΣΤΕ ΠΟΥ ΑΡΧΙΣΑΝ ΝΑ ΤΡΩΝΕ ΞΥΛΟ;;;

Δεν αντέχει ο κόσμος άλλες επιβαρύνσεις.
Τα μαγαζιά έχουν ερημώσει και οι δρόμοι είναι άδειοι.

Στο κέντρο του Χαλανδρίου ήδη έγιναν τα πρώτα επεισόδια αφού η εντολή Αντιδήμαρχου Βάσιου (διατάξτε με να λιώσω) είναι καθαρή:
ΜΟΙΡΑΣΤΕ ΚΛΗΣΕΙΣ ΑΒΕΡΤΑ.

Εχτές μάλιστα βγήκε και ο ίδιος μαζί με τους δημοτικούς παγανιά.

Σήμερα πέσαν οι πρώτες ψιλές μας είπαν στο τηλέφωνο.

Ο προβληματισμός ΠΟΛΛΩΝ δημοτικών συμβούλων πνίγεται στον φόβο.
Τα τηλέφωνά τους έχουν ανάψει από διαμαρτυρόμενους συμπολίτες μας.

Δεν γράφουμε περισσότερα ΠΟΥ ΞΕΡΟΥΜΕ γιατί η φωτιά είναι μεγάλη για να ρίχνουμε και λάδι. Αλλά δεν θα αποσιωπήσουμε αυτό που βλέπει γύρω του κάθε Χαλανδραίος.

Τόσο δύσκολο είναι να αντιληφθείτε ότι δεν είναι εποχή αυτή που διαλέξατε για νέο χαράτσωμα;;;;

ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΑΛΛΙΩΣ ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ!
ΘΑ ΒΡΕΙΤΕ!

Και μια και επανερχόμαστε :

ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΙΑΠΑΡΑΤΑΞΙΑΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΤΩΝ ΚΑΡΤΩΝ; (Αριθμός, διάθεση, κλπ;)
Στην Αθήνα έγινε καλή μαϊμουδιά - http://www.protothema.gr/greece/article/?aid=217312,
Μην έχουμε τα ίδια γιατή η πείνα είναι μεγάλη και "πενία τέχνας κατεργάζεται" ως γνωστόν.

ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ, αλλά αύριο.ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΤΟΥ Γ.Γ. ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΗΛΙΑ ΓΙΑΤΣΙΟΥ. ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΡΗΓΜΑ;Με επιστολή του στο Δήμαρχο Χαλανδρίου, ο στενός συνεργάτης -  και προσωπική επιλογή του Γ. Κουράση Ηλίας Γιάτσιος - παραιτήθηκε από την θέση του Γ.Γ. του δήμου Χαλανδρίου.

Στην επιστολή του ο Ηλίας Γιάτσιος αναφέρει ότι πλέον "δεν δύναται να εκτελέσει τα καθήκοντά του λόγω επαγγελματικών και προσωπικών προβλημάτων".

Η παραίτηση έγινε αποδεκτή με μια επιστολή του κου Κουράση, στην οποία ο Δήμαρχος ευχαριστεί τον κο Γιάτσιο για τις υπηρεσίες του και υπογραμμίζει τον επαγγελματισμό του και την επιστημονική του κατάρτιση.

Πρόκειται για μια απλή παραίτηση;;;

ΠΛΑΤΕΙΑ SPEAKING: ΟΧΙ!!! 
Αλλά δεν μπορούμε να μιλήσουμε ακόμα! ΚΩΛΥΟΜΑΣΤΕ.

Αλλά όταν σας λένε τα δικά τους,  μην λέτε ότι δεν σας ειδοποιήσαμε - ΠΑΛΙ - εμείς πρώτοι, ότι δεν είναι   απλό θεματάκι.

ΕΣΩΠΑΡΑΤΑΞΙΑΚΟ ΤΟΥΡΛΟΥΜΠΟΥΚΙ!
Πού να αρχίσουν και οι "κρίσεις".
ΕΙΔΗΣΗ ΒΟΜΒΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΣΕ ΛΙΓΟ .....


Θα είστε πάλι οι πρώτοι που μαθαίνετε τα νέα.

ΖΗΤΕΙΤΑΙ... αντιδήμαρχος


Αν δείτε από τις αρχές του επόμενου χρόνου, στις μικρές αγγελίες, δίπλα στο ΖΗΤΕΙΤΑΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ και το ΖΗΤΕΙΤΑΙ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ, μην παραξενευτείτε.

Διότι εκεί θα καταλήξει η θέση του αντιδημάρχου, στις μικρές αγγελίες.

Η στήλη μιλούσε με δήμαρχο επαρχιακής πόλης, μεγάλης σε έκταση, με πολλά χωριά, και μεγάλο επαρχιακό δίκτυο, και της αποκάλυψε ότι «με τις νέες αντιμισθίες στους αντιδημάρχους, κανείς δε θέλει τη θέση».

«Γιατί;», ρώτησε η στήλη;

«Διότι άμα είναι να παίρνει 820 ευρώ και να χαλά τα 300 από την τσέπη του σε βενζίνη, διότι πλέον είναι υποχρεωμένος να πηγαίνει με δικό του μέσο, όπου τον καλεί ο πολίτης που έχει πρόβλημα, τι να τι κάνει τη θέση; Για 500 ευρώ θα δουλεύει, την ώρα που από τη δική του απασχόληση μπορεί να έχει λιγότερο κόστος;»

Πράσινο Κίνημα: Ο Β. Λυσσαρίδης ταυτίστηκε με τον αγώνα της Κύπρου για ελευθερία και δημοκρατία

  Το Πολιτικό Συμβούλιο του Πράσινου Κινήματος εκφράζει τη θλίψη του και τα θερμά του συλλυπητήρια για την απώλεια του ιδρυτή και Επίτιμου ...

Δημοφιλείς αναρτήσεις