Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Σάββατο 20 Αυγούστου 2016

ΕΡΩΤΗΜΑ - ΑΠΟΡΙΑ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΩΝ ΣΤΟΥΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ ΤΟΥ ΣΚΑΙ - ΑΦΟΡΑ ΤΟΥΣ ΟΛΥΜΠΙΟΝΙΚΕΣ ΜΑΣ

 

Νίκος Υποφάντης - παρουσιαστής με μια ξαν΄θιά ωραία κυρία της οποίας το όνομα ειλικρινώς μου διαφεύγει δια να αναζητήσω την φωτό της

  • Με δεδομένο ότι υπερασπιζόμαστε από αυτή την μικρή, ερασιτεχνική γωνιά το δικαίωμά σας να λέτε ό,τι σας κατεβαίνει και εσείς οι επαγγελματίες, όπως κάνουμε εμείς οι ερασιτέχνες ....
  • Αλλά με δεδομένο ΚΑΙ το δικαίωμά μας να ελέγχουμε, κριτικάρουμε ή σατυρίζουμε τα μαρουλόφυλλα που αμολάτε καθημερινώς ....
  • ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΝΑ ΕΛΕΓΧΟΥΜΕ ΤΗΝ - υποτιθέμενη - ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΕΓΚΥΡΟΤΗΤΑ  που μάλλον πρέπει αν είναι μεγαλύτερη της ημετέρας ερασιτεχνικής .....
 Ναι παρακολουθώ τακτικά την εκπομπή ΣΚΑΙ στις 6, όπως και όλες τις ενημερωτικές - ειδησιογραφικές εκπομπές της τελεόρασης όταν είμαι μπροστά σε δέκτη, λόγω .... επαγγελματικοερασιτεχνικής διαστροφής και διότι θέλω να είμαι κοινωνός ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΠΟΨΕΩΝ και γι' αυτό ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΚΑΝΑΛΙΑ και ΝΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΟΥΝ ΦΩΝΕΣ, αρκεί να έχουν τις ίδιες υποχρεώσεις ως ιδιωτικές επιχειρήσεις με τον περιπτερά της γειτονιάς.

Άλλωστε με τι θα κάνουμε πλάκα μετά, αν μας στερήσουν τον Μπογδάνο, τον Πορτοσάλτε ή τον Πρετεντέρη;

Παρακολουθώντας όμως όσα είπαν ο Νίκος Υποφάνης με την συμπαρουσιάστριά του (ειλικρινά δεν θυμάμαι το όνομά της, δεν έχω τίποτα προηγούμενα με την κοπέλα για να θέλω να την απαξιώνω προσωπικά) για την υποδοχή του Γιαννιώτη στο αεροδρόμιο ειλικρινά μου γεννήθηκε μαι απορία που με βασανίζει. Απορία δεοντολογικής, δημοσιοκαφρικής φύσεως.

- "ΔΕΝ ΠΗΓΕ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΝΑ ΤΟΝ ΤΙΜΗΣΕΙ ΣΤΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ" έλεγαν και ξαναέλεγαν και γω δεν ξέρω πόσες φορές, υποτιμητικά και με εκείνη την χαρακτηριστική γκριμάτσα αηδίας που κάνει ο Υποφάντης όταν μιλάει για τους κυβερνητικούς και το ειρωνικό γελάκι της ξανθούλας συναδέλφου του που αν δαγκώσει την γλώσσα της όταν μιλάει για τους κυβερνητικούς μάλλον θα πεθάνει από δηλητηρίαση.

Σκοπός τους βέβαια   να την πέσουν στα στελέχη της πρωτηφορά αριστερής κυβερνήσεως, να δημιουργήσουν εντυπώσεις κάτι που κάνουν με κάθε ευκαιρία βεβαίως όλοι εκεί στον ΣΚΑΙ
(για ξεκάρφωμα που θα είναι οι μόνοι εκ των παλαιών που το έχουν σίγουρο ότι θα πάρουν άδεια λέω εγώ αλλά δεν είναι της ώρας αυτό).

Να την πέσουν στους κυβερνητικούς πολιτικούς που όσο και αν δεν αρέσει, μέχρι τας επόμενας εκλογάς που ενδεχομένως ο ΄"κυρίαρχος λαός" αλλιώς θα αποφασίσει, είναι οι "ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΙ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ", αυτοί είναι δηλαδή, να το ξεκαθαρίσουμε για να μην μπερδευόμαστε. Ο Κουρουμπλής, ο Σκουρλέτης και ο Κοντονής, έτσι; Με βάση το Σύνταγμα δηλαδή, δεν είναι δική μου εκτίμηση αυτό.

"Δεν πήγε λοιπόν εκπρόσωπος" στηλίτευε ο Υποφάντης.

"ΑΠΟΨΗ ΤΟΥ ΡΕ ΜΕΓΑΛΕ" θα μου πεις. "ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΧΟΥΜΕ" θα μου πεις," έχει δικαίωμα και ο Υποφάντης και ο Πορτοσάλτε και ο Πρετεντέρης  να λέει την άποψή του" θα μου πεις.
Τι δηλαδή; Μόνο η ΕΦΗΜΕΡΙΣ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ και η ΕΡΤ;;;

ΒΕΒΑΙΩΣ ΚΑΙ ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΩ. Αυτό είναι το μεγαλείο της και δεν το βάζω εγώ αυτό κάτω από καμιά σκοπιμότητα. "ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ είναι τα όρια" όπως είπε ένας καλός μου σύντροφος και θα του το κλέψω.

Αλλά ρε μεγάλε αφού αυτή είναι η άποψη του Υποφάντη ΓΙΑΤΙ όταν ήρθε η ΚΟΡΑΚΑΚΗ πίσω και είχε πάει ο Κουρουπλής κράζανε και μιλούσαν για πολιτική εκμετάλλευση δηλαδής;

Και τι να κάνουν - για να λέμε και του στραβού εκπρόσωπου της πολιτείας το δίκιο - και αυτοί οι  όταν έρθουν ο Πετρούνιας, η Στεφανίδη και ο Μάντης με το Καγιαλή;

Να πάνε ρε παιδιά  για να μην πάνε στο αεροδρόμιο;

Δεν έχει άλλο έτσι; 'Η θα πάνε ή δεν θα πάνε!
Γιατί αν στέιλουν κανέναν τζε τους ας πούμε "γραμματέα" θα λέει ο Νικόλας μετά ότι "είχε υποβαθμισμένη εκπροσώπηση η πολιτεία στην υποδοχή των Ολυμπιονικών" άρα πάλι αυτοί θα φτάινε.

Και αν πάνε να κάνουν δήλωση οι εκπρόσωποι για να μην κάνουν για να μην τους λένε ότι εκμεταλλεύονται τα παιδιά;

Και αν δεν κάνουν δεν θα λένε ότι έγραψε τους παρευρισκόμενους δημοσιοκάφρους στα φρύδια του ο εκπρόσωπος και δεν έκανε μια δήλωση;

ΟΧΙ ΕΓΩ ΔΗΛΑΔΗ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣ θα ήθελα να ξέρω τι είναι το σωστό κατά την επαγγελματική δημοσιοκαφρική δεοντολογία!

Να πάει ο εκπρόσωπος ρε Νίκο για να μην πάει;

ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΜΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΤΩΝ ΔΕΛΤΙΩΝ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΡΕΜΑΤΙΑ ΑΦΟΥ ΗΘΕΛΑΝ ΕΝΑΝ ΜΟΝΟ ΧΟΡΗΓΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ - Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΤΟΥ Δ.Σ.Ξαναρχίζει το φεστιβάλ της ρεματιάς, επιμένουμε εμείς να μην αναρτούμε τα δελτία τύπου που στέλνει το γραφείο τύπου του δήμου για τις εκδηλώσεις αφού ο δήμος παρεμβαίνει ΧΥΔΑΙΑ στον ανταγωνισμό, στην αγορά και προβάλει ως χορηγό ανταγωνιστικό τοπικό μέσο ενημέρωσης ΧΩΡΙΣ ΑΥΤΟ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ούτε ένα ευρώ στο φεστιβάλ, ενώ όπως παραδέχτηκε ο αντιδήμαρχος άλλοι "χορηγοί επικοινωνίας" αντί να δώσουν πήραν και από πάνω λεφτά, όπως θα δείτε σήμερα με τα μάτια σας και με τον πιο επίσημο τρόπο.

Επειδή εμείς για κάθε θέμα που "σηκώνουμε" θέλουμε να ΚΡΙΝΟΜΑΣΤΕ από ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ σήμερα θα αναρτήσουμε ΟΛΟΚΛΗΡΗ την συζήτηση που έγινε στο δημοτικό συμβούλιο για το θέμα των "χορηγών επικοινωνίας" ΄του φεστιβάλ και τα ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ που είπε ο Σέργιος Γκάγκας πριν ο Σουλτάνος του Χαλά Ντερέ Συμεών απειλήσει τον Νταβία που τόλμησε να βάλει το θέμα στο "δημοκρατικό" (πρώην δυστυχώς) όργανο για συζήτηση.

(ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΧΩ ΑΝΑΦΕΡΘΕΙ ΑΜΕΣΩΣ ΜΕΤΑ ΕΚΕΙΝΟ ΤΟ Δ.Σ. ΜΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΜΟΥ ΑΥΤΟ ΕΔΩ: ΑΓΓΕΛΟΣ ΝΤΑΒΙΑΣ: ΟΙ ΑΠΕΙΛΕΣ ΡΟΥΣΣΟΥ ΔΕΝ ΜΕ ΑΓΓΙΖΟΥΝ


Ο αναγνώστης μας που θα αφιερώσει 5 λεπτά να διαβάσει τον διάλογο στο ΔΣ ας βγάλει τα συμπεράσματά του.ΚΑΙ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗΣ ΑΛΛΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΠΑΝΗΛΘΕ εμβόλιμα σε άλλο θέμα ο αντιδήμαρχος γίνεται απόλυτα σαφής! Τους χορηγούς επικοινωνίας ο δήμος τους πληρώνει! 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΙ ΕΙΠΕ Ο ΣΕΡΓΙΟΣ ΓΚΑΓΚΑΣ, όταν πιέστηκε:Κος ΓΚΑΚΑΣ:

Τι σημαίνει αυτό; Μας παρακάλεσαν οι άνθρωποι αν μπορούμε για λόγους δικούς τους να κάνουμε αυτό το πράγμα και είπα ναι. Για αυτό το φέρνω και προ ημερησίας, επειδή έγινε τις προάλλες η συζήτηση.

       Παράλληλα, για να καταλάβουμε τι σημαίνει χορηγός επικοινωνίας. Ο χορηγός επικοινωνίας σημαίνει ή σου δίνει δωρεάν χρόνο που θα τον πλήρωνες ή δωρεάν χώρο που θα τον πλήρωνες .

       Και ενδεικτικά διαβάζω το κείμενο που μας στείλανε, σαν προσφορά ας πούμε, μπορείτε να κάνετε τα μαθηματικά μόνοι σας. Για φιλοξενία ολοσέλιδης καταχώρησης σε φύλλο Σαββατοκύριακου το κόστος ανέρχεται για εμάς, για το Δήμο σε 1.000 ευρώ, συν 24% ΦΠΑ, έναντι αρχικής τιμής τιμοκαταλόγου, που είναι 11.700 ευρώ.

       Για τη φιλοξενία ημισέλιδης από εδώ και πέρα σε φύλλο Σαββατοκύριακου, το κόστος ανέρχεται σε 600 ευρώ.
 
Η ολοσέλιδη καταχώρηση σε εφημερίδα - ΣΗΜΕΡΑ λοιπόν κάνει 11700 ευρώ, ο δήμος δίνει 1240, οπότε η εφημερίδα είναι χορηγός. 

ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝ ΕΤΣΙ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΚΕ ΓΚΑΓΚΑ!

ΧΡΥΣΟ Η ΣΤΕΦΑΝΙΔH. ΣΤΟΝ ΣΤΙΒΟ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ ΠΙΟ ΓΛΥΚΟ!!! ΜΠΡΑΒΟ ΚΟΡΙΤΣΑΡΑ!!!

Ο ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ ΡΟΜΠΕΡΤ ΠΛΑΝΤ (των ZEPPELIN) ΣΥΜΠΛΗΡΩΝΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΑΙΣΙΩΣ ΤΑ 68 ΤΟΥ ΧΡΟΝΙΑ