Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Κυριακή 28 Δεκεμβρίου 2014

ΕΣΗΕΑ: ΠΡΟΣΒΟΛΗ ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗ ΔΕΟΝΤΟΛΟΓΙΑ Η "ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ" ΣΑΜΑΡΑ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΥΕΝΕΔ

 

Η ανακοίνωση της ΕΣΗΕΑ για τη συνέντευξη Σαμαρά στη ΝΕΡΙΤ...

«Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ άφωνο παρακολούθησε τον τρόπο με τον οποίο η κατ΄ όνομα «δημόσια» τηλεόραση ΝΕΡΙΤ παρουσίασε ως «συνέντευξη» το διάγγελμα του πρωθυπουργού κ. Α. Σαμαρά. Το τηλεοπτικό αποτέλεσμα που παρήχθη προσβάλει τη δημοσιογραφική δεοντολογία.

Η χθεσινή εικόνα που παρουσίασε η ΝΕΡΙΤ δυστυχώς επιβεβαιώνει για άλλη μια φορά την ορθότητα της σταθερής απόφασης της ΕΣΗΕΑ να μην αναγνωρίζει το μόρφωμα της ΔΤ/ΝΕΡΙΤ.

Το Δ.Σ. της ΕΣΗΕΑ ενόψει των κρίσιμων πολιτικών εξελίξεων για τη χώρα, επαναλαμβάνει ότι οι δημοσιογράφοι οφείλουν να λειτουργούν πρώτα απ’ όλα ως δημοσιογράφοι και να υπερασπίζονται την δημοσιογραφική δεοντολογία, μένοντας μακριά από κομματικά παιχνίδια.»
Αιχμηρή ανακοίνωση της Ένωσης Συντακτών για την «συνέντευξη» του πρωθυπουργού στη ΝΕΡΙΤ και την δημοσιογραφική δεοντολογία  
Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ άφωνο παρακολούθησε τον τρόπο με τον οποίο η κατ΄ όνομα «δημόσια» τηλεόραση ΝΕΡΙΤ παρουσίασε ως «συνέντευξη» το διάγγελμα του πρωθυπουργού κ. Α. Σαμαρά. Το τηλεοπτικό αποτέλεσμα που παρήχθη προσβάλει τη δημοσιογραφική δεοντολογία.
Η χθεσινή εικόνα που παρουσίασε η ΝΕΡΙΤ δυστυχώς επιβεβαιώνει για άλλη μια φορά την ορθότητα της σταθερής απόφασης της ΕΣΗΕΑ να μην αναγνωρίζει το μόρφωμα της ΔΤ/ΝΕΡΙΤ. Το Δ.Σ. της ΕΣΗΕΑ ενόψει των κρίσιμων πολιτικών εξελίξεων για τη χώρα, επαναλαμβάνει ότι οι δημοσιογράφοι οφείλουν να λειτουργούν πρώτα απ’ όλα ως δημοσιογράφοι και να υπερασπίζονται την δημοσιογραφική δεοντολογία, μένοντας μακριά από κομματικά παιχνίδια.
- See more at: http://www.stokokkino.gr/article/1000000000002137/ESIEA-I-NERIT-parousiase-san-sunenteuksi-to-diaggelma-Samara-Prosboli-gia-ti-dimosiografia#sthash.nEhTztfX.dpuf

Πλατιά εκλογική συμμαχία για έναν νέο συνασπισμό εξουσίας


- Η κυβέρνηση Σαμαρά καταρρέει. Η Ελλάδα βρίσκεται στο κατώφλι μιας μεγάλης, μιας ιστορικής πολιτικής αλλαγής
- Έχουμε πλήρη συνείδηση ότι ερχόμαστε για να ενώσουμε, όχι για να διχάσουμε. Για να ξαναχτίσουμε πάνω στα ερείπια μιας κοινωνίας λεηλατημένης. Γι' αυτό και η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ δεν θα είναι κυβέρνηση μιας παράταξης. Θα είναι κυβέρνηση όλου του λαού

"Η επιχείρηση εκβιασμών, τρομοκρατίας και φόβου" είναι το "τελευταίο αποκούμπι" της "πολιτικής συμμαχίας του Μνημονίου" που "αντιλαμβάνεται ότι καταρρέει και βυσσοδομεί", σημειώνει ο Αλ. Τσίπρας σε άρθρο του στην "Αυγή".

Όμως, επισημαίνει, "η επανάληψη της ιστορίας συνήθως καταλήγει σε φάρσα. Το 2015 δεν θα είναι 2012". Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ τονίζει ότι, "είτε το θέλουν είτε όχι, ο ΣΥΡΙΖΑ με τη στήριξη του λαού θα παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο σε μια μεγάλη πολιτική αλλαγή". Η εκλογική του νίκη "θα είναι η αρχή μιας μεγάλης εθνικής προσπάθειας για την κοινωνική σωτηρία και την ανασυγκρότηση του τόπου".

Για τον λόγο αυτό "ο ΣΥΡΙΖΑ θα επιδιώξει να συσπειρώσει γύρω του όσο το δυνατόν περισσότερες δυνάμεις στον λαό" και, στη βάση του προγράμματός του, "ευρύτερες συναινέσεις".

Σήμερα, τονίζει ο Αλ. Τσίπρας, αναφερόμενος στην πρόταση του 2012 για έναν νέο συνασπισμό εξουσίας, "είναι η ώρα να την κάνουμε πράξη, να την εμβαθύνουμε και να νικήσουμε, συγκροτώντας μια πλατιά εκλογική συμμαχία σε ισχυρές προγραμματικές βάσεις". Είναι η ώρα, καταλήγει, "μαζί με τον λαό να γυρίσουμε σελίδα για τον τόπο".

http://www.avgi.gr

ΧΩΡΙΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 2 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ

 
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΔΗΜΟΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ
ΤΕΧΝΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ
Δ/νση: Φ.Λίτσα 29 & Αγ.Γεωργίου
Τ.Κ. 15234, Χαλάνδρι
ΤΜΗΜΑ : Συγκοινωνιών & Κυκλοφορίας
ΤΗΛΕΦΩΝΟ : 213 2023959

Σας ενημερώνουμε ότι η Δημοτική Συγκοινωνία δε θα λειτουργήσει την Παρασκευή 2 Ιανουαρίου 2015.

 
               Ο Δήμος Χαλανδρίου σας εύχεται Καλή Χρονιά!

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΣΟΥ ΛΕΕΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ ΜΟΥ ....


ΕΕΕΕΕ ΤΟΥΡΚΟΓΥΦΤΟΙ!

"Δεν κληρονομείται, δεν χαρίζεται και δεν τεμαχίζεται σε τιμάρια ...."


ΚΑΛΑ ΑΥΤΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΚΟΜΜΑ; ΕΙΜΑΙ ΚΑΛΑ ΓΙΑΤΡΕ ΜΟΥ;


Ανδ. Λοβέρδος: Κανείς δεν δικαιούται να διασπάσει την παράταξη.
 
 Αποφεύγω - όπως θα έχεις παρατηρήσει αναγνώστη μου - να ασχολούμαι με τα υπολείμματα του κόμματος για το οποίο χαραμίσαμε τα καλύτερα χρόνια της ζωής μας.

Και εμμένω στην άποψη που έχω διατυπώσει από το 2010 που λέει
"ΑΦΗΣΤΕ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΔΙΚΑΙΟΥΤΑΙ ΕΝΑΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΗ ΘΑΝΑΤΟ". 

Και βέβαια αυτά που συμβαίνουν αυτές τις ώρες είναι - κατά την γνώμη μου - άλλη μια δικαίωσή αυτής της άποψης για όποιον ΠΙΣΤΕΨΕ στο ΠΑΣΟΚ και τον ΑΝΔΡΕΑ και δεν το ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕ.

Ιδιοκτήτες - κληρονόμοι και οπαδοί της συντηρητικής μετάλλαξης του, σκυλεύουν το κουφάρι του ΠΑΣΟΚ με προφανείς ιδιοτελείς στόχους αλλά υπηρετούν ολοιμαζί τον προφανή καθεστωτικό τους στόχο: Στήνουν αναχώματα προς τα αριστερά.

Στο προσκήνιο παριστάνουν ότι τσακώνονται για τις καρέκλες.

ΤΡΙΧΕΣ σου λέει ο Νταβίας. Αυτό θέλουν να πιστέψεις. Να σταματήσεις τον προβληματισμό σου στην επιφάνεια, μην πας παρακάτω.

Στο παρασκήνιο επιχειρούν - ΚΑΙ ΘΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΟΥΝ λυσσαλέα - να αποτρέψουν την πρωτιά του ΣΥΡΙΖΑ. 

ΤΡΙΑ ΠΑΣΟΚ - σου λέει - υπάρχουν (Βενιζέλος, ΓΑΠ και οι πέστροφες). Δεν θα βρεις ένα να σου κάνει; Με τους κομμουνιστάς και τα αναρχοφρικιά θα πάς;

Σε αυτό βέβαια έχουν πολλούς συμμάχους και μέσα στον ΣΥΡΙΖΑ. Συνειδητούς υπονομευτές που προτιμούν για τον εαυτό τους τον εύκολο ρόλο της αντιπολίτευσης από τον επικίνδυνο ρόλο της ΑΝΑΛΗΨΗΣ ΤΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ.

Υπηρέτες των plan b,c,d,e και το λουρί της μάνας που εντείνουν σκόπιμα και συντονισμένα την δυσπιστία των συντηρητικών κοινωνικών στρωμάτων ΓΙΑ ΤΟΝ ΡΕΑΛΙΣΜΟ ΤΟY PLAN A, το οποίο πρέπει να διεκδικήσουμε και τελικά να ΑΠΑΙΤΗΣΟΥΜΕ από την ΕΥΡΩΠΗ ανεξάρτητα ιδεολογικοπολιτικής αφετηρίας.

 Την ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΕΥΡΩΠΗ, που όσο και να φωνάζουν οι τραπεζίτες και τα funds, ΞΕΡΕΙ ότι χωρίς την ΕΛΛΑΔΑ είναι κολοβή, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ.

ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΣΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΡΑΤΕΥΤΟΥΜΕ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΑΝΑΡΩΤΙΟΜΑΣΤΕ - ΩΣ ΓΝΗΣΙΟΙ ΤΟΥΡΚΟΣΠΟΡΟΙ - ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕ ΑΝ ... 

Όμως γι' αυτά θα πούμε πολλά από ... Τρίτη (ΟΤΕ θέλοντος, γμω την Deutche Telecom).

Όμως προς ώρας και για να διατηρήσουμε το κλίμα ευφορίας των εορτών μπορεί κάποιος να μου πει ΤΙ ΠΙΝΕΙ Ο ΛΟΒΕΡΔΟΣ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ;

Έκανε κόμμα αυτός ή όχι;
Θα εννοεί φαίνεται ότι "κανείς άλλος - εκτός από μένα - δεν δικαιούται να διασπάσει την παράταξη".
ΠΑΡΑΝΟΙΑ!
 
ΥΓ: Το τι κέφι κάνω τις αναρτήσεις του Νίκου Πανταζή αυτές τις μέρες αναγνώστη μου, δεν λέγεται. 
ΜΝΗΜΕΙΑ! 
Αν έβαζα τίτλο θα ήταν: Ο ΓΑΠ ΔΙΑΣΠΑΕΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ και ΕΓΩ (ο Πανταζής) ΕΛΕΓΑ ΣΤΟΝ ΜΠΕΝΙ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΣΠΑΣΟΥΜΕ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ  ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΠΡΟΛΑΒΟΥΜΕ.
 ΔΙΩΞΤΕ ΤΟ ΓΑΠ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΦΥΓΕΙ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ!
 ΠΑΝΤΑΖΗΣ FOR VICE PRESIDENT (του ΠΑΣΟΚ του Βενιζέλου).
Και να φανταστείς ότι ήταν .... φιλοσυριζαίος (λέει) και ήταν το 2010 με τον Μητρόπουλο, μαζί μας.
Νίκο συνέλαβαν τον κουνιάδο του Βενιζέλου, το διάβασες βρε εσύ που σχολιάζεις τα του ΠΑΣΟΚ ή σου ξέφυγε η είδηση; Πες μας την γνώμη σου.

ΚΑΛΗΜΕΡΑ (ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΟΙ ΛΟΓΩ ΟΤΕ! 22 ΜΕΡΕΣ ΚΑΙ Η ΒΛΑΒΗ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ! DEUTCHE TELECOM!)


ΑΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ! ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ!

Μπουτίκ στο Χαλάνδρι "ντύνει" τον ΣΥΡΙΖΑ

Μαθήματα μόδας επιβάλλει ο Αλέξης Τσίπρας στα στελέχη του

Είδαν κι απόειδαν κάποιοι στην Κουμουνδούρου με το ότι ορισμένα στελέχη τους που κάνουν τηλεοπτικές εμφανίσεις θυμίζουν περιθωριακούς τύπους των Εξαρχείων -και πάντως δεν γεμίζουν το μάτι του μέσου νοικοκυραίου-, και αποφάσισαν να τους… ντύσουν σαν ανθρώπους.

Όπως έγραψε το SECRET, ένθετο της εφημερίδας ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ, με ευγενικό τρόπο, πολύ γνωστό στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ, που ανήκει στην ομάδα των συνομιλητών του Αλέξη Τσίπρα, έστειλε μήνυμα σε ορισμένους των οποίων οι δημόσιες εμφανίσεις… βγάζουν μάτι ότι μπορούν να επισκέπτονται γνωστή μπουτίκ στο Χαλάνδρι και να προμηθεύονται σακάκια και γενικότερα ρουχισμό σε πολύ καλές τιμές.
Πρόκειται για κατάστημα αλυσίδας, που έχει μαγαζιά τόσο στα βόρεια και τα νότια προάστια όσο και στην επαρχία, αλλά το συγκεκριμένο είναι εκείνο που έχει κλείσει άτυπη συμφωνία με την Κουμουνδούρου για… εκπτώσεις σε όσους πηγαίνουν συστημένοι.
Παράλληλα, στον ΣΥΡΙΖΑ φρόντισαν να φτιάξουν μια μικρή… γκαρνταρόμπα, την οποία μπορούν να χρησιμοποιούν στελέχη που κάνουν τηλεοπτικές εμφανίσεις και δεν διαθέτουν κοστούμια (αφού δεν τα φόρεσαν ούτε στον γάμο τους).

Φυσικά, η μίνι γκαρνταρόμπα περιλαμβάνει λίγα κομμάτια, τα οποία έχουν προμηθευτεί από το συγκεκριμένο κατάστημα, εννοείται σε πολύ καλές τιμές. Ισως γι’ αυτό το τελευταίο διάστημα οι ΣΥΡΙΖΑίοι εμφανίζονται πιο… σουλουπωμένοι στα κανάλια.

http://www.parapolitika.gr