Τετάρτη, 13 Ιουλίου 2011

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ: ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑΚΗ ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΣΤΟ ΙΑΣΩ

  
Πρωτοποριακή επέμβαση στο ΙΑΣΩ General


Μια πρωτοποριακή επέμβαση επανόρθωσης πέους πραγματοποιήθηκε πριν λίγες μέρες στο ΙΑΣΩ General από τον Ιατρό Εμμανουήλ Προκοπάκη, πλαστικό γεννητο-ουρηθρικό χειρουργό.

Σε διεθνές ιατρικό κέντρο αναφοράς αναδεικνύεται ακόμα μια φορά το ΙΑΣΩ General και η μονάδα της Πλαστικής Γεννητο-ουρηθρικής χειρουργικής του άρρενος.  Πρωτοποριακή χειρουργική μέθοδος για επανόρθωση του πέους και του οσχέου, που έχει χρησιμοποιηθεί παγκοσμίως ελάχιστες φορές, εφαρμόστηκε με πλήρη επιτυχία στην Κλινική. 

Ο ασθενής ταξίδεψε από την Αμερική ειδικά για την Αθήνα και το ΙΑΣΩ General, προκειμένου να υποβληθεί σε εγχειρητική μείωση λεμφοιδήματος και επανόρθωση του πέους και του οσχέου του χωρίς τη χρήση δερματικών μοσχευμάτων. Η επανόρθωση βασίστηκε αποκλειστικά στη χρήση άθικτων τοπικών δερματικών κρημνών επιταχύνοντας την ανάρρωση του ασθενούς και αποδίδοντας ένα εντυπωσιακό φυσικό μετεγχειρητικό αποτέλεσμα.

Ο ασθενής έφερε 9,5 κιλά πλεονάζοντος λεμφοιδηματικού πεϊκού και οσχεϊκού ιστού γεγονός που καθιστούσε αδύνατη την μετακίνησή του και επέβαλε την παραμονή εντός της οικίας του για το διάστημα των 2 τελευταίων χρόνων.  Στην επιστολή, που ακολούθησε, του ασθενούς προς το νοσοκομείο απεικονίζεται ο ενθουσιασμός του ιδίου, της οικογενείας και των  θεραπόντων ιατρών του για το τελικό μετεγχειρητικό αποτέλεσμα .

Δεν είναι η πρώτη φορά που η μονάδα της Πλαστικής Γεννητο-ουρηθρικής χειρουργικής αναλαμβάνει και διαχειρίζεται με μεγάλη επιτυχία περιστατικά από το εξωτερικό με πραγματικά και δυσεπίλυτα προβλήματα υγείας.  Απαραίτητη προϋπόθεση σε αυτό είναι το ειδικά εξειδικευμένο ιατρικό προσωπικό της μονάδας και ο υπερσύγχρονος ιατροτεχνολογικός εξοπλισμός του νοσοκομείου.  Το αντικείμενο της μονάδας αφορά γενικότερα συγγενείς και επίκτητες βλάβες της ανατομίας και της λειτουργίας του πέους και της ουρήθρας περιφερικότερα του έξω σφιγκτήρος.

ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΜΟΥΣΙΚΑ ΑΛΜΠΟΥΜ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΠΟΧΩΝ

John Lee Hooker - “Don’t Look Back”
(Pointblank/Virgin)


Ο John Lee Hooker (22 Αυγούστου 1917 - 21 Ιουνίου 2001) ήταν ένας Αμερικανός μπλουζ τραγουδιστής-τραγουδοποιός και κιθαρίστας, που γεννήθηκε κοντά στο Clarksdale του Μισισιπή. Κατέφερε με το δικό του ύφος να γίνει ξεχωριστός και βεβαίως άμεσα αναγνωρίσιμος. Εκτός από τα αργόσυρτα «ρεμπέτικα» στους δίσκους του πολύ συχνά θα συναντήσουμε Boogie-Woogie ρυθμό που θα μας χορέψει . Ας μην ξεχνάμε “Boogie Chillen” (1948), “I’m in the mood” (1951) και το “Boom Boom” (1962),όπου τα δύο πρώτα έφθασαν στο νούμερο 1 στα charts του Billboard

To άλμπουμ “Don’t Look Back” το 1998 κέρδισε βραβείο Grammy στην κατηγορία καλύτερης παραδοσιακής Blues μουσικής, η παραγωγή του οποίου ανήκει στον Van Morrison.

Ο John Lee Hooker έχει συνεργαστεί με μουσικούς όπως οι Rolling Stones, Carlos Santana, Los Lobos, B.B. King και ένα σορό άλλους σπουδαίους μουσικούς, εδώ βρίσκετε με τον παλαιό φίλο & μαθητή του Van Morrison, με τον οποίος είχαν συνεργασία και σε άλλες δουλείες τους όπως στο «CHILL OUT» του 1995.

Καινούργια τραγούδια, καινούργιες εκτελέσεις σε παλιότερα του John Lee Hooker, μια καταπληκτική διασκευή στο “Red House” του Jimmy Hendrix, τέσσερα ντουέτα με τον Van Morrison αλλά και ένα καινούργιο τραγούδι του παραγωγού το “The Healing Game”, κάνουν άλμπουμ απαραίτητο για βράδια χαλάρωσης και όχι μόνο.

Εκτός από το “Dimples,” που είναι ένα παλιότερο τραγούδι του και βρίσκετε σε συνεχή επαφή με το buggie τo υπόλοιπο άλμπουμ κλίνει προς διάφορες αποχρώσεις αργού blues.

Οι δύο καλλιτέχνες που γνωρίστηκαν το 1964 την διασκευή στο


Track Listings

1. Dimples
2. The Healing Game
3. Ain’t No Big Thing
4. Don’t Look Back
5. Blues Before Sunrise
6. Spellbound
7. Travellin’ Blues
8. I Love You Honey
9. Frisco Blues
10. Red House
11. Rainy Day


ΑΠΟ ΤΟ BLOG ΤΗΣ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΗΣ ΑΝΑΣΥΝΘΕΣΗΣ: ΑΜΑ ΕΙΝΑΙ ΚΙΜΠΑΡΗΣ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ....Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *