Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Παρασκευή 13 Σεπτεμβρίου 2013

Ο mr «καμία απόλυση»Μη φανταστείτε ότι έχουν ενθουσιαστεί όλοι οι συνάδελφοι του Αδωνι Γεωργιάδη, οι άλλοι υπουργοί της κυβέρνησης, από τις δεσμεύσεις του ότι δεν πρόκειται να γίνει καμία απόλυση εργαζόμενου στο χώρο της δημόσιας υγείας, παρά μόνο αν κάποιος «διαθέσιμος» δεν υπογράψει το χαρτί της μετακίνησής του σε άλλη υπηρεσία. Επειδή υπάρχει η αγωνία του σταυρού, όποτε και αν γίνουν οι εθνικές εκλογές, λειτουργεί ένας ιδιότυπος ανταγωνισμός μεταξύ των κυβερνητικών στελεχών για το ποιος θα έχει μικρότερο πολιτικό κόστος από την εφαρμογή του μνημονίου. 
Και θεωρείται ότι ο Αδωνις Γεωργιάδης, με τις ευλογίες της Τρόικας, που -όπως λέγεται- τον συμπαθεί ιδιαιτέρως, έχει καταφέρει να μη λερώσει πολύ τα χέρια του, παρόλο που κάθεται σε ηλεκτρική καρέκλα. Σε αντίθεση, παραδείγματα εργασίας, με τον Κ. Αρβανιτόπουλο ή τον Γ. Μιχελάκη. Για να μυηθείτε στα γαλάζια μυστήρια και να αφήσετε τη φαντασία σας ελεύθερη, θα πρέπει πρώτα να συγκρατήσετε ότι Αδωνις και Κυριάκος εκλέγονται στην ίδια περιφέρεια, στη Β Αθήνας.

http://www.aftodioikisi.gr/, 13/9/2013

Π.Ο.Ε. - Ο.Τ.Α. : 48ωρη Απεργία, 18 & 19 Σεπτεμβρίου


"Κράτος εν κράτει"...Κορυφαίο!


ΑΓΓΕΛΟΣ ΝΤΑΒΙΑΣ: ΜΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΔΗΛΩΣΗ

Τις τελευταίες μέρες φίλοι μου μεταφέρουν συζητήσεις που γίνονται πίσω από την πλάτη μας από όσους θέλουν να αντιπαρατεθούν μαζί μας αλλά δεν τολμούν να βγουν και να πούνε την αποψούλα τους ωραία και καθαρά, να αναλάβουν την ευθύνη για αυτή και να δεχτούν ενδεχομένως απαντήσεις.

Ως σκιές και παλιοκουτσομπόλες προσπαθούν να αποτρέψουν το μοιραίο για το κατεστημένο στο Χαλάνδρι, του οποίου αποτελούν απλά χαμηλόβαθμα υπαλληλάκια.

Λοιπόν μερικά ωραία για ... όποιον νομίζει ότι τον αφορούν:

1. Από τα δεξιά μας τα παπαγαλάκια ομιλούν πλέον για "ακροαριστερούς".
Από τα "αριστερά μας" τα παπαγαλάκια ομιλούν για δεξιούς. 
ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ: ΣΕ ΚΑΛΟ ΔΡΟΜΟ ΕΙΜΑΣΤΕ, δεν παίζουμε το παιχνίδι κανενός.

2. Η ΠΛΑΤΕΙΑ έχει αναγνωσιμότητα γιατί την διαβάζουν οι .... εχθροί της.
ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ: Έχουμε πολύ kinky εχθρούς. Έχουν περίεργα γούστα και κάθονται κάθε μέρα και μαζοχίζονται. Βέβαια εμείς δεν είμαστε ψώνια και γνωρίζουμε ότι όσοι μας διαβάζουν δεν συμφωνούν μαζί μας σε όλα. ΑΛΛΑ ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΝΑ ΠΕΡΝΑΝΕ ΑΠΟ ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΉ ΤΟΥΣ ΒΟΛΤΑ.

3. Ο Νταβίας είναι ακόμα στο Δ.Σ. της ΦΛΥΑ (για μυημένους).
Όταν και όπως ΘΕΛΩ ΕΓΩ! 
Και δεν θα αργήσει!

Αλλά ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΟΥΣΤΕ ΔΙΑ ΝΑ ΟΜΙΛΕΙΤΕ! Ούτε οι εκ δεξιών, ούτε οι εξ ευωνήμων!

ΣΥΝΕΝΟΗΘΗΚΑΜΕ ή θα μιλήσει κανείς χωρίς μάσκα για να το σπάσουμε και σε δίφραγκα;

ΣΑΣ ΕΧΩ ΞΑΝΑΠΕΙ ΑΠΟ ΠΑΛΙΑ. ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΣΤΟ LINK ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΘΥΜΗΘΕΊΤΕ!

ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΚΒΙΑΖΟΝΤΑΙ, ΕΞΑΓΟΡΑΖΟΝΤΑΙ Ή ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΟΥΝΤΑΙ!

Απόφαση ΚΕΔΕ για οικονομικά και Τσίπρα
Συνάντηση με τον πρωθυπουργό Α. Σαμαρά αποφάσισε να ζητήσει το Διοικητικό Συμβούλιο της ΚΕΔΕ μετά τη χθεσινή αδιέξοδη συνάντηση που είχε με τον αναπληρωτή υπουργό Οικονομικών Χρ. Σταϊκούρα, ο οποίος προανήγγειλε νέες μειώσεις στα οικονομικά της Τοπικής Αυτοδιοίκησης τόσο για τον τρέχοντα προϋπολογισμό όσο και για αυτόν του 2014.
Το Δ.Σ. της ΚΕΔΕ, όπως δήλωσε και ο πρόεδρος Κ. Ασκούνης, θεωρεί ότι η Τοπική Αυτοδιοίκηση έχει ήδη υποστεί μεγάλες περικοπές και ως εκ τούτου δεν μπορεί σε καμία περίπτωση να αποδεχθεί νέες μειώσεις των πόρων του 2013 – που είχαν ήδη συμφωνηθεί και με βάσει τους οποίους οι δήμοι εκτελούν τους προϋπολογισμούς τους – αλλά ούτε και άλλες που προγραμματίζει το Γενικό Λογιστήριο του Κράτους για το 2014.
«Η Τοπική Αυτοδιοίκηση έχει υποστεί περικοπές άνευ προηγουμένου. Οι πόροι είναι τόσο περιορισμένοι που ακόμη και αν περικοπούν 20 – 30 εκ. ευρώ, είναι πάρα πολύ σημαντικό το ποσό. Οι δήμοι θα βρεθούν σε οικονομικό αδιέξοδο και δεν θα μπορέσουν να λειτουργήσουν», τόνισε ο κ. Ασκούνης.
«Ζητάμε συνάντηση με τον πρωθυπουργό για τα πολύ σοβαρά θέματα που απασχολούν την Τοπική Αυτοδιοίκηση. Και πρέπει να γίνει κατανοητό σε όλους ότι ισχυρή Τοπική Αυτοδιοίκηση σημαίνει να μπορούμε να προσφέρουμε υπηρεσίες στους πιο φτωχούς και αδύναμους συμπολίτες μας που έχουν υποστεί μεγάλες μειώσεις στο προσωπικό και οικογενειακό τους εισόδημα εξαιτίας της κρίσης που διέρχεται η χώρα μας», κατέληξε ο πρόεδρος της ΚΕΔΕ.

Σε ότι αφορά στη συζήτηση που έχει ανοίξει η κυβέρνηση για την αλλαγή του εκλογικού νόμου για την ανάδειξη των δημάρχων και δημοτικών συμβούλων το Δ.Σ. της ΚΕΔΕ υιοθέτησε τις χθεσινές δηλώσεις του προέδρου, αμέσως μετά τη συνάντηση με τον υπουργό Εσωτερικών Γ. Μιχελάκη. Ότι δηλαδή σήμερα η Τοπική Αυτοδιοίκηση αντιμετωπίζει πάρα πολλά προβλήματα, και ως εκ τούτου δεν μπορεί να συζητά μεμονωμένα και ξεκομμένα ένα ζήτημα. Θα πρέπει να ανοίξει συνολική συζήτηση για το νέο ρόλο της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, για την ουσιαστική αποκέντρωση και ενίσχυση του θεσμού στην περίοδο της κρίσης και για την αναβάθμιση του ρόλου της μέσα στο πολιτικό σύστημα.

Κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης του Δ.Σ. της ΚΕΔΕ έγινε εκτεταμένη συζήτηση για την αναφορά του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ Α. Τσίπρα «περί φθαρμένων βλαχοδημάρχων». Το Δ.Σ. της ΚΕΔΕ στην συντριπτική του πλειοψηφία καταδίκασε ως ύβρεις προς τον θεσμό της Αυτοδιοίκησης τις αναφορές αυτές, ενώ ο πρόεδρος της ΚΕΔΕ χαιρέτησε την τοποθέτηση –διευκρίνιση του μέλους του Δ.Σ. της ΚΕΔΕ και επικεφαλής του Τμήματος Αυτοδιοίκησης του ΣΥΡΙΖΑ Σπ. Τζόκα ότι σε καμία περίπτωση οι αναφορές αυτές δεν αφορούσαν συλλήβδην το σύνολο των δημάρχων που στηρίχθηκαν από τη ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ.

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: ΝΕΑ ΜΕΓΑΛΗ ΠΙΤΥΧΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΣ! ΘΑ ΒΓΑΛΟΥΝΝ ΑΥΘΑΙΡΕΤΟ ΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΤΗΣ ΡΕΜΑΤΙΑΣ;Από δύο πλευρές μας έχει έρθει τις τελευταίες μέρες μια πολύ περίεργη ιστορία σχετική με την θεώρηση εισητηρίων από το Αετοπούλειο για μια συναυλία που προγραμματίζεται στο θέατρο της ρεματιάς για να πάνε τα έσοδά της στο κοινωνικό παντοκοροϊδείο.

Έχουν καταφέρει, οι μεγάλοι φωστήρες, να κινδυνεύει να βγάλουν το θέατρο .... αυθαίρετο λέει ο σμπίρος μου.

ΤΡΕΙΣ ΛΑΛΟΥΝ ΚΑΙ ΔΥΟ ΧΟΡΕΥΟΥΝ!

Άντε, κανονιστείτε να χαλάσετε ΚΑΙ το θέατρο με τις εξυπνάδες σας.

ΦΩΣΤΗΡΕΣ!

Θα επανέλθουμε στο θέμα.

Ο ΜΠΑΜΠΗΣ Ο ΦΛΟΥ! ΝΤΑΞΕΙ ΜΕΓΑΛΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΜΕ!

Κλιμάκωση των κινητοποιήσεων από την Π.Ο.Ε. - Ο.Τ.Α.