Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Τετάρτη 17 Αυγούστου 2016

17 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 1982 - Η ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΗΣ ΕΝΙΑΙΑΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ


ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΕΤΑΑ ΤΑ ΠΡΟΣΩΡΙΝΑ ΑΠΟΤΕΛΕΜΣΑΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΣΤΑΘΜΩΝ -ΠΟΥ ΕΠΙΔΟΤΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΕΣΠΑΣτο site της ΕΕΤΑΑ, στο link http://www.eetaa.gr/enarmonisi/paidikoi_stathmoi_2016/results_2016/goneis_pro_select.php οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δουν αν έχουν επιλεγεί με το ΑΦΜ και το ΑΜΚΑ τους

Όσοι δεν έχουν επιλεγεί μπορούν να καταθέσουν ένσταση.

Οπως διευκρινίζει η ΕΕΤΑΑ, από τις ενστάσεις που θα υποβληθούν, θα ληφθούν υπόψη μόνο αυτές που έχουν παραληφθεί και πρωτοκολληθεί μέχρι τις 22/8/2016 και ώρα 14.00.

ΠΑΤΑΣ ΤΑ ΜΟΝΟΠΑΤΙΑ ΤΩΝ ΠΥΡΗΝΩΝ ΤΗΣ ΦΩΤΙΑΣ .....


ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΗΝ ΑΠΩΛΕΙΑ ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ - ΜΕΡΙΚΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΜΟΥ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΟΙΡΑΣΤΟΥΜΕΤο ότι "δεν κάνω πλέον πολιτική" δηλαδή αδιαφορώ παντελώς για το πολιτικό (πολιτικάντικο) κόστος και αναλαμβάνοντας το βάρος  γράφω  αλήθειες - όπως βέβαια εγώ τις αντιλαμβάνομαι, δεν διεκδικώ κανένα αλάθητο - , αλήθειες που δυσαρεστούν ισχυρά πολιτικά και οικονομικά συμφέροντα που εμπλέκονται με το δήμο,  είναι σίγουρo ότι "παράγει" και  δυσαρεστημένους φίλους, "φίλους" και γνωστούς.

Και καθημερινά σχεδόν βρίσκομαι στο δίλημμα για το αν πρέπει να γράψω ή όχι αυτό που θεωρώ ότι είναι χρήσιμο να ξέρεις εσύ αναγνώστη μου, χρήσιμο πάντα κατά την γνώμη μου που όμως τίθεται στην ΔΗΜΟΣΙΑ κρίση και βάσανο.
Αν πρέπει ή όχι  να διατυπώσω την άποψή μου εκεί που θεωρώ - με την δική μου βέβαια οπτική - ότι έχει νόημα να το κάνω ή να σωπάσω για να μην παρεξηγηθεί κάποιος συμπολίτης γνωστός ή άγνωστος.

Μηχανισμοί απροκάλυπτου εμπορίου ιδεολογίας - όπως είναι κατά την γνώμη μου πλέον η ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ - δια των Ρούσσου, Ευθυμίου, Τακόπουλου αλλά  και κάτι αναρχικών του κόλπου - επιχείρησαν να μας κάνουν να σωπάσουμε χρησιμοποιώντας .... τον εισαγγελέα.
Ή τουλάχιστον να πετύχουν να μην γράφουμε ονόματα, λέει.

Δημοσιογραφία όμως χωρίς να ενοχλείς την εξουσία ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ, είναι δημόσιες σχέσεις, όπως έλεγε ο Όργουελ.

Υπάρχει βέβαια και η δημοσιογραφία των χορηγών που καλούν την εξουσία να γίνεται περισσότερο "αποτελεσματική" στην επιβολή του στάτους της στον απλό πολίτη, αλλά τι να κάνουμε, παπαγαλάκια και λαγοί πάντα υπήρχαν, υπάρχουν και θα υπάρχουν όσο η χειραφέτηση του πολίτη είναι ανολοκλήρωτη και ημιτελής.

Πάντως εμείς το 2013 αποφασίσαμε να κατέβουμε ξανά στο πολιτικό κουρμπέτι για να ρίξουμε φως στα άδυτα του δήμου, έχοντας την πεποίθηση ότι μέσα σε αυτά τα άδυτα έχει συσσωρευτεί πολύ μούχλα.

Και η μούχλα - ως γνωστόν - αντιμετωπίζεται με το φως του ήλιου, με ανοικτά παράθυρα και αέρα φρέσκο.

Η κλεισούρα και τα στεγανά τρέφουν την μούχλα.

Αυτό συμφωνήσαμε εμείς οι ισχνοί και λίγοι να κάνουμε κατεβαίνοντας στις δημοτικές εκλογές.
Αυτή ήταν η πολιτική μας συμφωνία που θέσαμε στην κρίση σου.
Να γίνουμε ΕΝΟΧΛΗΤΙΚΟΙ.

Το είπαμε καθαρά και σε όλους τους τόνους προεκλογικά, δεν το κρύψαμε από κανέναν, δεν παίξαμε ούτε στιγμή τους political correct.
Το είπα και εγώ προσωπικά καθαρά από την πρώτη ώρα σε όσους φίλους και συνεργάτες ζήτησα να με βοηθήσουν στο εγχείρημα συμμετέχοντας στην παράταξη.

Προσωπικά ήξερα πόσο δύσκολο θα είναι. Δεν είχα αυταπάτες.
Αλλά ήξερα και το δήλωνα ότι η παρέμβασή μας - που δεν είχε σταματήσει τα προηγούμενα - πριγκιπικά - χρόνια αλλά γινόταν μόνο μέσα από την αρθρογραφία μας - θα γίνει ιδιαίτερα πιο αποτελεσματική αν έχουμε εκπροσώπηση και στο δημοτικό συμβούλιο. Καμία αυταπάτη δεν είχα.
Μόνο 1,5% - 2% παραπάνω στο εκλογικό ποσοστό περίμενα άλλωστε και αυτό το ξέρουν όλοι όσοι άκουγαν τις εκτιμήσεις μου.

Όποιος νόμιζε ότι θα ήταν αλλιώς τα πράγματα, όπως πίστευε ότι θα έστρεφε την δράση μας κατά πώς βολεύει ανομολόγητα δικά του σενάρια για να δομήσει προσωπικές στρατηγικές του, προφανώς δεν με ήξερε καλά ή αν με ήξερε έκανε λάθος.

Όποιος θέλει να αυτοπροσδιοριστεί και να είναι ουρά των σχεδιασμών ισχυρών κέντρων του τοπικού κατεστημένου, προσφέροντας την σιωπή του, έχει κάθε δικαίωμα να το κάνει.

Οι πολιτικές επιλογές είναι προσωπική υπόθεση του καθενός και πρέπει να είναι ΑΠΟΛΥΤΑ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ καθένας να ακολουθήσει την καρδιά και την συνείδησή του.

Ο δημοτικός σύμβουλος - εκπρόσωπος της ισχνής μας δημοτικής κίνησης όμως θα εκφράζει ολόκληρη την πενταετία, την πολιτική συμφωνία πάνω στην οποία αυτή συγκροτήθηκε στην αφετηρία της. Αυτό είναι πρωτίστως ευθύνη και καθήκον δικό μου - ως επικεφαλής αυτής της μικρής κίνησης.

Εκείνος που εκπροσωπεί λοιπόν την κίνηση στο ΔΣ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΚΑΙ ΘΑ ΑΝΟΙΓΕΙ - ΣΚΑΒΟΝΤΑΣ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΚΟΥΤΑΛΑΚΙ ΤΟΥ ΓΛΥΚΟΥ - ΤΙΣ ΧΑΡΑΜΑΔΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΕΙ ΟΣΟ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΟ ΦΩΣ ΣΤΑ ΜΟΥΧΛΙΑΣΜΕΝΑ ΣΚΟΤΕΙΝΑ ΔΩΜΑΤΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ γιατί αυτό εμείς που συγκροτήσαμε την παράταξη ΧΑΛΑΝΔΡΙ ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ ΠΟΡΕΙΑ αξιολογήσαμε συλλογικά ότι πρέπει να κάνουμε για το καλό της τοπικής κοινωνίας.
Κάθε άλλη θεώρηση για την δράση μας δεν είναι συμβατή με την λαϊκή εντολή, δεν εκπορεύεται από την ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.

ΑΥΤΟ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ως ΚΑΛΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ στην πόλη, αυτό υποσχεθήκαμε στους δημότες μας και αυτό θα κάνουμε, αυτό θα κάνει ο εκπρόσωπός μας στο δημοτικό συμβούλιο και τα υπόλοιπα τρία χρόνια όσο δύσκολο και αν είναι.

Το γιατί γράφονται αυτά σήμερα θα γίνει κατανοητό τις επόμενες μέρες, όταν - με αφορμή σκέψεις που έχουν γίνει για την απώλεια του Νίκου Κεχαγιόγλου  και την πρόταση που ετοιμάζομαι να καταθέσω σε άλλες παρατάξεις και μετά στο δημοτικό συμβούλιο της πόλης - για να τιμηθεί ο εκλιπών συνάδελφος που εκτός από την αυτοδιοικητική του ιδιότητα ήταν και ο αδιαμφισβήτητος ιστορικός εκπρόσωπος των Μικρασιατών του Χαλανδρίου, όχι γιατί το λέω εγώ αλλά γιατί αυτό είπαν σε συνεχείς εκλογικές αναμετρήσεις που τον τίμησαν ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΟΙ ΧΑΛΑΝΔΡΑΙΟΙ ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΕΣ.

Και ελπίζω αυτή η πρόταση να υποστηριχτεί ευρύτερα στο δημοτικό συμβούλιο παρά την δυσκολία που θα έχει η εφαρμογή της.

Στο δημοτικό συμβούλιο Χαλανδρίου που - αν είναι δυνατόν, ΝΤΡΕΠΟΜΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΗΣ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑ - δεν συνεκλήθει καν, ούτε δια περιφοράς,  για να εκδώσει ένα ψήφισμα για τον εκλιπόντα και την προσφορά του στην πόλη και ειδικότερα τον Συνοικισμό και τους Μικρασιάτες από την ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ ΠΡΟΕΔΡΟ (ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ)!

Θα στεναχωρηθούν και φίλοι και αντίπαλοι με όσα θα γραφτούν.

Γιατί θα είναι με ΟΝΟΜΑΤΑ.

Και δυστυχώς κάποια από αυτά τα ονόματα είναι ανθρώπων που δεν είναι πια μαζί μας, στον μάταιο τούτο κόσμο αλλά δεν μπορεί να μην κληθούμε συλλογικά ως πόλη και τοπική κοινωνία να αξιολογήσουμε το μέγεθος της προσφοράς άλλων τοπικών παραγόντων που έχουν τιμηθεί και καλώς γι' αυτήν, σε σύγκριση με την προσφορά του Νίκου.

Και να βάλουμε μέτρο σύγκρισης την τιμή που τους έκανε η πόλη με αυτή ΠΟΥ ΧΡΩΣΤΑΕΙ, που οφείλει να κάνει στο Νίκο. Και όχι μόνο στο Νίκο  (ένα - ένα όμως).

Προσωπικά νιώθω την υποχρέωση να ανοίξω το θέμα  με έναν τρόπο δημιουργικά - θέλω να πιστεύω - προκλητικό, που θεωρώ σωστό, άσχετα με το αν κάποιοι θα νιώσουν άβολα. ΠΟΛΥ ΑΒΟΛΑ!

Α,Ν.

Καταγγελίες Δημάρχων για τα δημοτικά τέλη του «Ελ. Βενιζέλος»

Καταγγελίες Δημάρχων για τα δημοτικά τέλη του Ελ. Βενιζέλος
Κοινή ανακοίνωση των Δημάρχων Μαρκοπούλου Μεσογαίας, Σωτήρη Μεθενίτη, Κρωπίας Δημήτρη Κιούση, Ραφήνας – Πικερμίου Βασίλη Πιστικίδη και Σπάτων – Αρτέμιδας Δημήτρη Μάρκου, κατά του Υφυπουργού Εσωτερικών Γιάννη Μπαλάφα, σχετικά με το θέμα της επιβολής δημοτικών φόρων και τελών στην εταιρεία του αεροδρομίου, και ειδικότερα επί της τοποθέτησής του, απαντώντας σε τακτικό κοινοβουλευτικό έλεγχο, πως οι Δήμοι των Μεσογείων έχουν ήδη εισπράξει ποσά από την εν λόγω εταιρία και μάλιστα περισσότερα απ’ όσα ορίζει ο σχετικός νόμος. «Ο Υφυπουργός εμφανίστηκε απροετοίμαστος, απληροφόρητος και με απολύτως ελλιπή γνώση της νομικής πραγματικότητας», σχολιάζουν οι Δήμαρχοι στην ανακοίνωσή τους και προσθέτουν:
«Στην απάντησή του δήλωσε εσφαλμένα, ότι οι Δήμοι μας έχουν εισπράξει από την Εταιρεία του Αεροδρομίου,  ποσά που υπερκαλύπτουν τις προβλέψεις του νόμου, καθώς και ότι οι Δήμοι μας “δεν έδειξαν ενδιαφέρον” για το ζήτημα! Απέρριψε μάλιστα, το πάγιο αίτημα των Δήμων και των δημοτών των Μεσογείων για την επιβολή δημοτικών φόρων και τελών και άλλων οικονομικών επιβαρύνσεων σε βάρος της Εταιρείας του Αεροδρομίου, εμφανιζόμενος επί της ουσίας, ως υπερασπιστής της».
H ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
“Οι Δήμοι των Μεσογείων διεξάγουν τα τελευταία χρόνια, όπως είναι ευρύτερα γνωστό, σκληρή μάχη για να επιτύχουν τη ρύθμιση του ζητήματος της επιβολής δημοτικών φόρων και δημοτικών τελών σε βάρος της Εταιρείας του Αεροδρομίου και των λοιπών επιχειρήσεων που λειτουργούν στο χώρο του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών «ΕΛ. ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ».  Μάλιστα, τον ερχόμενο Οκτώβριο συζητούνται στην Ολομέλεια του Συμβουλίου της Επικρατείας, οι αιτήσεις ακυρώσεως που άσκησαν οι Δήμοι μας, ζητώντας την ακύρωση της παράλειψης της Κεντρικής Διοίκησης να ρυθμίσει το ζήτημα σύμφωνα με την αρχή της ισονομίας.
Ο Υφυπουργός Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης Ι. Μπαλάφας κλήθηκε πρόσφατα να απαντήσει στη Βουλή σε επίκαιρη ερώτηση του Βουλευτή Γ. Καρρά, εάν η Κυβέρνηση προτίθεται να επιλύσει το πρόβλημα αυτό, που ταλανίζει την κοινωνία των Μεσογείων αφαιρώντας μάλιστα απολύτως αναγκαίους οικονομικούς πόρους από τους Δήμους.
Ο Υφυπουργός εμφανίστηκε απροετοίμαστος, απληροφόρητος και με απολύτως ελλιπή γνώση της νομικής πραγματικότητας.
Στην απάντησή του δήλωσε εσφαλμένα, ότι οι Δήμοι μας έχουν εισπράξει από την Εταιρεία του Αεροδρομίου,  ποσά που υπερκαλύπτουν τις προβλέψεις του νόμου, καθώς και ότι οι Δήμοι μας «δεν έδειξαν ενδιαφέρον» για το ζήτημα! Απέρριψε μάλιστα, το πάγιο αίτημα των Δήμων και των δημοτών των Μεσογείων για την επιβολή δημοτικών φόρων και τελών και άλλων οικονομικών επιβαρύνσεων σε βάρος της Εταιρείας του Αεροδρομίου, εμφανιζόμενος επί της ουσίας,  ως υπερασπιστής της.
Οι Δήμοι μας αποδοκιμάζουν ευθέως τη στάση του Υφυπουργού Εσωτερικών, ο οποίος εκφράζει, όπως φαίνεται, την επίσημη θέση της Κυβέρνησης στο ζήτημα αυτό.
Δεν μπορεί να κρύψει εξάλλου κανείς, τον προβληματισμό του, για τις άστοχες επισημάνσεις και την ελλιπή ενημέρωσή του!!
Οι Δήμοι μας συνεχίζουν τον αγώνα τους, συμμετέχοντας μάλιστα, για τον λόγο αυτό, ενεργά, στην υπό εξέλιξη διαπραγμάτευση των αρμοδίων φορέων για την τροποποίηση  της Συμβάσεως Παραχώρησης του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών και την επέκταση της ισχύος της. Καταλείπουν δε, τα λεχθέντα του Υφυπουργού Ι. Μπαλάφα, στην κρίση των κατοίκων των Μεσογείων!!”

http://epoli.gr

Ανακοινώνονται σήμερα τα προσωρινά αποτελέσματα για τους παιδικούς σταθμούς ΕΣΠΑ


Σήμερα, Τετάρτη 17 Αυγούστου, θα αναρτηθούν κατά πάσα πιθανότητα, τα προσωρινά αποτελέσματα και στις 24 του ίδιου μήνα τα τελικά για τους παιδικούς σταθμούς που εντάσσονται στο ΕΣΠΑ.
Συγκεκριμένα τα Κέντρα Κοινωνικής Πρόνοιας – Φροντίδας & Προσχολικής Αγωγής των Δήμων μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας υποβολής αιτήσεων για τη δωρεάν συμμετοχή βρεφών, νηπίων, παιδιών και παιδιών με αναπηρία μέσω ΕΣΠΑ, ενημερώνουν για τα προσωρινά αποτελέσματα που καταρτίζονται από την ΕΕΤΑΑ για τους παιδικούς σταθμούς ΕΣΠΑ ανά Περιφέρεια και Περιφερειακή Ενότητα, τα οποία θα αναρτηθούν στην ιστοσελίδα της (www.eetaa.gr, paidikoi.eetaa.gr).
Μετά την ανακοίνωση των προσωρινών αποτελεσμάτων οι αιτούντες θα έχουν τη δυνατότητα να μάθουν για την πορεία της αίτησης τους σε ειδική εφαρμογή που θα αναρτηθεί την ημέρα έκδοσης των προσωρινών αποτελεσμάτων στην ιστοσελίδα της ΕΕΤΑΑ, με την εισαγωγή του ΑΦΜ και του ΑΜΚΑ που αναφέρονται στην αίτηση συμμετοχής του κάθε υποψηφίου.
Ενστάσεις επί των προσωρινών αποτελεσμάτων, οι ενδιαφερόμνοι θα μπορούν να υποβάλλονται από 18/8/2016 – 22/8/2016 εγγράφως ή ηλεκτρονικά μέσω e-mail με σκαναρισμένα έγγραφα και εντός τριών (3) εργάσιμων ημερών από την επόμενη της ημερομηνίας ανάρτησης τους.
Μετά τη λήξη της διαδικασίας ενστάσεων θα αναρτηθούν οι τελικοί πίνακες κατάταξης στις 24/8/2016 από την ΕΕΤΑΑ και οι δικαιούχοι θα παραλάβουν την ¨Εντολή τοποθέτησης¨ (Vouchers) την οποία πρέπει να προσκομίσουν στο Δήμο για την τελική εγγραφή των παιδιών τους στους παιδικούς σταθμούς.

http://www.aftodioikisi.gr

1800 ΕΥΡΩ ΣΤΟΝ ΔΙΚΗΓΟΡΟ ΠΟΛΥΔΩΡΟ ΤΑΚΟΠΟΥΛΟ ΓΙΑ ΝΑ .... ΔΙΕΡΕΥΝΗΣΕΙ ΠΩΣ ΧΑΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΤΟ ΔΟΥΖΕΝΗΟ Αύγουστος είναι ο μήνας των πανηγηριών.

Και των πανηγυρτζήδων!

Και όσων είναι ... για τα πανηγύρια!

Αύγουστο ανέβηκε στην ΔΙΑΥΓΕΙΑ αυτό το πράγμα που δεν μπορούσαμε να το δείξουμε λόγω διακοπών αλλά πρέπει να το μάθεις, ΔΙΑΒΑΣΕ ΤΟ!

Θυμίζουμε ότι ο δικηγόρος Πόλυς Τακόιπουλος (της ΛΑΕ - κάργα αριστερά όπως έρχεσαι) ήταν ο δικηγόρος στον οποίο ανέθεσε ο Αεικίνητος πρώην Δήμαρχος Χαλανδρίου Γεώργιος Κουράσης να χειριστεί την υπόθεση Δουζένη γιατί ήταν εκπρόσωπος της επιτροπής των καταληψιών της επιτροπής κατοίκων.

Ενώ τα λεφτά για την αποζημίωσή του υπήρχαν, η διοίκηση του Αεικίνητου άφησε να παρέλθει το 18μηνο της αναγκαστικής απαλλοτρίωσης, η δέσμευση έληξε - ο δικαιόρος βέβαια είχε πλερωθεί και τότε, τα έχουμε δείξει όλα - googlάρισέ τα άμα θες) και το ακίνητο που είναι ο μοναδικός χώρος για το Κάτω Χαλάνδρι δεν πέρασε στην ιδιοκτησία του δήμου.
Ο δικηγόρος (της επιτροπής κατοίκων) δεν αντέδρασε.

Και μετά ήρθαν οι μέλισσες, που λέει ένα φιλαράκι.
Και μαζί τους ο Συμεών και η ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ στα τέσσερα.

  • Μελέτη αξιοποίησης για υποβολή πρότασης στο ΠΡΑΣΙΝΟ ΤΑΜΕΙΟ δωρεάν - 4 χιλιάδες ευρώ,
  •  Παρουσίαση της μελέτης - πάρτυ  για τους μπαμπουίνους 
  •  Κόψιμο της μελέτης από το ΠΡΑΣΙΝΟ ΤΑΜΕΙΟ, διότι δεν χρηματοδοτεί - βεβαίως - πρόταση αξιοποίησης από τον δήμο ακινήτου ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ
  • Αποκάλυψη από την ΠΛΑΤΕΙΑ ότι το ακίνητο είναι κατασχεμένο από το ελληνικό δημόσιο μετά από έρευνα στο κτηματολόγιο 
  •  Επιμονή από Θωμά και Νταβία στο ΔΣ να επανεπιβληθεί η διαδικασία της αναγκαστικής απαλλοτρίωσης για να μην χαθεί το ακίνητο, άρνηση από τον Συμεών και τον Τακόπουλο (φερόμενο ως γραμματέα της ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ στα 4) να αποδεχτούν την πρόταση με το επιχείρημα ότι διαπραγματεύονται με την τράπεζα την αγορά του ακινήτου (που είναι κατασχεμένο), 
  • Αγωγή στον Νταβία (από συνεπώνυμο έμισθο σύμβουλο του δημάρχου με δικηγόρο τον Τακόπουλο) μπας και σταματήσει να τους βγάζει στην σέντρα (μπα δε νομίζω Πόλυ)
ΚΑΙ ΤΩΡΑ;

Με απόφαση της Ο.Ε. σε συνεδρίαση που (εντελώς τυχαία) έλειπαν ο Αεικίνητος και ο Μύρωνας έλαβαν απόφαση να δώσουν 1800 ευρώ στον ΙΔΙΟ δικηγόρο που άφησε να λήξει ο χρόνος του 18μηνου επί Κουράση για να .... διερευνήσει λέει ....... τι γίνεται με το ΔΟΥΖΕΝΗ!

Να σας πω εγώ τι γίνεται ΤΣΑΜΠΑ - ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΑ: Αν δεν φέρετε στο Δ.Σ. αναγκαστική απαλλοτρίωση ΑΜΕΣΑ, πάει το ακίνητο για τον δήμο.

Και τα 1800 ευρώ στον γραμματέα της ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ, να τα φέρετε στο ΔΣ να τα εγκρίνουμε για έκτακτη επιχορήγηση στο ΜΑΖΙ ΘΑ ΤΑ ΦΑΜΕ χωρίς μεσάζοντες!

ΘΑ ΤΑ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΤΡΑΒΗΞΕΙ ΚΑΝΑ ΔΥΟ ΑΩΓΕΣ ΑΚΟΜΑ!

ΝΤΑΞΕΙ;;;;
ΥΓ: ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΜΜΙΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΡΝΗΤΙΚΗ ΨΗΦΟ ΤΗΣ ΛΟΥΛΑΣ, ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ ΔΙΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΛΑ ΝΑ ΛΕΓΟΝΤΑΙ!

Εξαρθρώθηκε εγκληματική ομάδα, τα μέλη της οποίας διέπρατταν κλοπές από οικίες της Βορειανατολικής Αττικής Συνελήφθησαν τέσσερις (4) υπήκοοι Γεωργίας Εξιχνιάσθηκαν εννέα (9) περιπτώσεις κλοπών Κατασχέθηκε πλήθος κοσμημάτων και διαρρηκτικών εργαλείωνΕξαρθρώθηκε από το Τμήμα Ασφαλείας Χαλανδρίου εγκληματική ομάδα, τα μέλη της οποίας διέπρατταν διαρρήξεις-κλοπές από οικίες της Βορειανατολικής Αττικής.

Συνελήφθησαν επ’ αυτοφώρω, πρώτες πρωινές ώρες της 12-8-2016 στο Χαλάνδρι, από αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης (Ομάδα ΔΙ.ΑΣ), τρείς (3) υπήκοοι Γεωργίας ηλικίας 30, 33 και 34 ετών, οι οποίοι επιχειρούσαν να εισέλθουν σε διαμέρισμα της περιοχής. Επιπλέον συνελήφθη λίγες ώρες αργότερα στο Ψυχικό, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βορειανατολικής Αττικής και του Τμήματος Ασφάλειας Χαλανδρίου, μία 39χρονη συνεργός τους, μέλος της συμμορίας.

Σε βάρος τους, σχηματίσθηκε ποινική δικογραφία για τα κατά περίπτωση αδικήματα της σύστασης και συμμετοχής σε εγκληματική οργάνωση, των διακεκριμένων κλοπών καθώς και της αντίστασης.

Όπως προέκυψε από την έρευνα, οι συλληφθέντες μαζί με συνεργούς τους που αναζητούνται, είχαν συστήσει από τον περασμένο Ιούνιο εγκληματική ομάδα και με διαφορετική σύνθεση κάθε φορά, διέπρατταν διαρρήξεις-κλοπές από οικίες της Βορειανατολικής Αττικής.

Ειδικότερα, τα μέλη της σπείρας έχοντας διακριτούς ρόλους, εντόπιζαν οικίες στις οποίες απουσίαζαν οι ιδιοκτήτες τους και στη συνέχεια εισέρχονταν στο εσωτερικό τους, αφαιρώντας χρήματα, κοσμήματα και ηλεκτρονικές συσκευές.

Ύστερα από κατ’ οίκον έρευνα, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν πλήθος κοσμημάτων, ρολογιών και διαρρηκτικών εργαλείων καθώς και το χρηματικό ποσό των -2.000- ευρώ

Από την μέχρι στιγμής έρευνα, έχουν εξιχνιασθεί εννέα (9) περιπτώσεις κλοπών στο Χαλάνδρι, στον Γέρακα και στην Αγία Παρασκευή.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών ο οποίος τους παρέπεμψε για ανάκριση σε Τακτικό Ανακριτή.

www.astynomia.gr

ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ: Απάντηση στην προκλητική ανακοίνωση του Τουρκικού Υπουργείου Εξωτερικών

Ας αφήσουν τις θεατρικές παραινέσεις για αμαθείς και ανιστόρητους

Oταν, ανάμεσα στους αιώνες, η ιστορία κάποιων είναι βαριά στιγματισμένη με τις κηλίδες σφαγών και εξανδραποδισμών μειονοτήτων, όταν η ιστορία αναφέρει πως πριν ένα αιώνα ξεκληρίστηκαν εκατομμύρια Αρμενίων και Ποντίων, καλύτερη επιλογή είναι η σιγή.

Ας θυμίσουμε στο Τουρκικό Υπουργείο Εξωτερικών ότι η Ελλάδα ουδέποτε έστειλε τους πολίτες της σε Τάγματα Εργασίας (Amele Taburu), ουδέποτε εξέδωσε Μυστικά Διατάγματα (Kararname), ουδέποτε προέβη σε προγκρόμ των ίδιων της των πολιτών διαφορετικού θρησκεύματος, ουδέποτε επέβαλε στους μειονοτικούς πολίτες της την αποκλειστική δημόσια χρήση της Ελληνικής γλώσσας (vatandaş türkçe konuş) και ουδέποτε προέβη σε μαζικές απελάσεις όσων αλλόθρησκων νόμιμα ζούσαν στο έδαφός της.

Το Ποτάμι συνιστά στο Τουρκικό Υπουργείο Εξωτερικών να αποφεύγει τις θεατρικές παραινέσεις που μόνο αμαθείς και ανιστόρητους μπορούν να συγκινήσουν. Και, πέρα από την δυτικοφανή συμπεριφορά, να υιοθετήσει και πραγματική δυτική και δημοκρατική νοοτροπία. Για να συμβάλει, χωρίς απειλές πολέμου, στο πνεύμα της φιλίας και των σχέσεων καλής γειτονίας και να συνεισφέρει στην ανάπτυξη της συνεργασίας μεταξύ των δύο χωρών.

ΝΕΟ: ΑΜΕΣΗ ΤΕΧΝΙΚΗ ΒΟΗΘΕΙΑ!

SMALLWORKSSMALL
Από τη Δευτέρα 22 Αυγούστου, είμαστε στη διάθεσή σας για :
  • ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΤΕΧΝΙΚΗΣ ΦΥΣΗΣ
  • ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΕ ΕΠΙΛΥΣΗ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΩΝ ΣΤΟ ΚΤΙΡΙΟ
  • ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΓΙΑ ΣΤΕΓΑΝΩΣΕΙΣ - ΜΟΝΩΣΕΙΣ - ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ
  • ΜΕΛΕΤΕΣ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΕΙΔΟΥΣ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ
Για την εξυπηρέτησή σας μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μας ΜΕ ΤΗ ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ  στην σελίδα "Για Εμας" αφήνοντας τα στοιχεία σας ώστε να επικοινωνήσουμε για ραντεβού ή να σας απαντήσουμε τηλεφωνικά ή μέσω e-mail.
Αν θεωρείτε απαραίτητη την επισύναψη φωτογραφίας ή αρχείων, μπορείτε να μας τα στείλετε στο DHMHTRHS.PASAMIXALHS@Gmail.com με σύντομη περιγραφή του προβλήματος και βέβαια τα στοιχεία σας για να επικοινωνήσουμε.
Γίνεται προσπάθεια για την άμεση εξυπηρέτησή σας, αλλά θεωρείστε εύλογο το διάστημα των 24 ωρών μέχρι να λάβετε απάντηση.
Ελπίζω να βρείτε την υπηρεσία μας χρήσιμη.
Φιλικά,
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΣΑΜΙΧΑΛΗΣ
ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ Τ.Ε.
 
https://texnikografeiodp.wordpress.com/