Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Τετάρτη 26 Απριλίου 2017

ΕΠΙΠΟΛΑΙΕΣ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ ......
ΦΑΣΙΣΜΟΣ ή ΤΡΑΠΕΖΟΦΑΣΙΣΜΟΣ.
Το Ευρωπαϊκό δίλημμα.που πρέπει οπωσδήποτε να απαντήσετε όλοι!
ΜΠΑΜΠΟΥΙΝΟΙ!

Είναι εκεί, διχασμένο και ασθενεί!!
Δεν ντρεπόσαστε μωρέεεεε!

Τεμαχίζεται, χαρίζεται, κληροδοτείται!

Ο ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΜΟΣ ΜΙΑΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ από μερικούς καρεκλοκένταυρος.

"Να κλείσει την αξιολόγηση για να μην καταστραφεί η χώρα και να αφήσει αυτές τις αηδίες περί διαπραγμάτευσης και αυτά τα Βενεζουιλιάνικα.
 Aλλά μόλις την κλείσει υπογράφοντας όλα τα .... ευρωπαϊκά μέτρα , θα έχει καταστρέψει την χώρα άρα πρέπει να φύγει για να έρθουμε εμείς που δεν θα τα έχουμε ψηφίσει τα μέτρα αλλά συμφωνούμε σε όλα, γιατί είμαστε ευρωπέη και θα τα εφαρμόσουμε καλύτερα  και αποτελεσματικότερα εμείς - αυτά που καταστρέφουν την χώρα.
Και έτσι η χώρα θα καταστραφεί πιο γρήγορα, με την εφαρμογή των μέτρων που υπόγραψε αλλά εμείς θα εφαρμόσουμε"!

Όχι πες: ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΦΗΓΗΜΑ ΤΗΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΕΩΣ ή εγώ καταλαβαίνω λάθος;;;;;

ΟΚΤΑΚΟΣΙΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΘΑ ΜΑΣ ΒΑΛΟΥΝΕ με τέτοιους πολιτικούς ρε φίλε.

Δηλαδή τώρα να σοβαρευτούμε λίγο (εμείς, να σοβαρευτούμε - τες πάντων): Αν εσύ ήσουν η Μέρκελ - ας πούμε - ΘΑ ΕΠΑΙΡΝΕΣ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΣΤΑ ΣΟΒΑΡΑ; Όχι να λέμε και της στραβής το δίκιο δηλαδή!

Ο ένας θα έσκιζε τα μνημόνια και τελικά έσκισε το καλσόν.

Οι άλλοι πάνε έξω μόνοι τους και τους λένε!:
"Κα Μέρκελ εμένα να διαλέξεις που θα είμαι καλύτερος τσάτσος από αυτόν που έχεις τώρα" ή "εγώ είμαι μόνος μου, ο μέγας μεταρρυθμιστής ενώ οι άλλοι δεν είναι"
 ή "εγώ είμαι ο μόνος ευρωσοσιαλιστής", (αυτό το λένε στον Σούλτς).

Ε ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΛΑΚΑ ΤΟΥΣ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΕΞΩ, μπαμπουίνε μου!
Ό,τι θένε θα μας κάνουν, οκτακόσια μνημόνια θα περνάνε.

Τες πάντων, ας γυρίσουμε στο Χαλά Ντερέ.

Και ας αρχίσουμε με τα δικά μας. Από εδώ στην Πλατεία και την φιλότιμη προσπάθεια του Νίκου (Κομπότη) να ξεχρεώσει την υπόλοιπη αριστερά από τον Συμεών και να τον φορτώσει αποκλειστικά στον ΣΥΡΙΖΑ και τέλος να τον ταυτίσει με τον Τσίπρα.

Α όχι, εδώ Νίκο μου θα διαφωνήσω μαζί σου. Δεν είδα εγώ να διαχωρίζει την θέση της από τα πεπραγμένα Συμεών καμία ΛΑΕ ή καμία ΑΝΤΑΡΣΥΑ.  Η πλειοψηφία  των συμβούλων στο δημοτικό συμβούλιο είναι της ΕΝΙΑΙΑΣ ΚΑΡΓΑΡΙΣΤΕΡΑΣ μαζί με τον ΣΥΡΙΖΑ στο προσκήνιο. ΜΑΖΙ ΤΑ ΚΑΝΟΙΥΝΕ!

ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ - να τα λέμε και αυτά - ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΠΑΣΟΚΑΡΑ στο παρασκήνιο.

Διότι ο Συμεών, αφού ξεκίνησε από τη ΚΝΕ, την εξωκοινοβουλευτική και τον ΣΥΡΙΖΑ κατάφερε στα στερνά του, ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ, ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΑΣΟΚ !

Το σημερινό, καθεστωτικό, ιντριγκαδόρικο, νεοφιλελευθερο, μνημονιακό, σταλινικό ΠΑΣΟΚ, που δεν θέλει καμία διαφορετική φωνή, αρνείται να συνδιαλλαγεί με άλλες, όμορες απόψεις για να καταλήξει σε μια κοινή παραταξιακή συνισταμένη, πιστεύοντας ότι κατέχει την εξ αποκαλύψεως αλήθεια, και θεωρεί "φίλους" μόνο τους γλείφτες και την κλίκα.

Οπότε η σύγκριση με τον Τσίπρα μάλλον αδικεί .... ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ, που στο κάτω της γραφής δεν κάνει μηνύσεις στον Χατζηνικολάου. Κάθετε και δίνει λογαριασμό σε όλους του μπαμπουίνους (και όποιος θέλει τον πιστεύει).

Προς επιβεβαίωση τούτων έρχονται αι αυριαναί αρχαιρεσίαι του Συλλόγου Εργαζομένων του Δήμου Χαλανδρίου.

Ο Πρόεδρος (της προέδρου) δεν έβαλε ξανά υποψηφιότητα διότι είχε γίνει πανελλήνιο ανέκδοτο να είναι ο αρχισυνδικαλιστής ο σύζυγος του νούμερου 2 της εργοδοσίας.

Τα οικονομικά πεπραγμένα των προηγούμενων δεν έχουν εγκριθεί από γενική συνέλευση,  διότι .... τα λεφτά του συλλόγου - πώς να το θέσω κομψά τώρα, να μην τρέχουμε πάλι στους ανακριτές -
Α να το βρήκα - ΕΠΕΝΔΎΘΗΚΑΝ (στον ΟΠΑΠ ίσως;).

Αλλά στο πόδι  του προέδρου , στην παράταξη που στηρίζει ολόκληρο το τοπικό κατεστημένο αρχηγός μπήκε η ..... ,,,,,,, ?????? !!!!!!!!

Ναι, ναι, ρε αυτή!

"ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ - ΕΠΕΝΔΥΤΙΚΗ και ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ "ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ" ΚΟΛΛΗΤΩΝ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ" νομίζω λέγεται το ψηφοδέλτιο.

 JACKPOT!

Κατάλαβες Νίκο;

Απέναντί τους μόνο Η ΔΑΣ ΟΤΑ και το "ΕΝΩΤΙΚΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ" με εργάτες καθαριότητας και πρασίνου.

Οι συντηρητικοί ΔΕΝ ΚΑΤΕΒΑΣΑΝ ψηφοδέλτιο. Στηρίζουν την ....

Ε ναι ρε .... ΜΑΖΙ!

Ναι, ναι, αυτή! Τι δεν καταλαβαίνεις;;;

Τα στελέχια του δήμου που είναι εκτός του κόλπου ΤΗΝ ΦΟΒΗΘΗΚΑΝ !
Φοβήθηκαν ΤΗΝ ΕΡΓΟΔΟΣΙΑ.
ΟΙ ΚΟΤΕΣ!

Ας την φάνε στη μάπα τώρα.

Εμείς πάρτυ κάνουμε που θα έχουμε θέμα!

Το πιο αστείο είναι ότι Ακατανόμαστος έχει καλέσει και πειθαρχικό της παράταξης.
Για τον - πρώην - της παρατάξεως που κατέβηκε υπό την ...... ... ΝΑΙ , ΑΥΤΗ!

ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΕΣ ΔΕΝ ΘΕΜΕ!

Είμαστε γλυκατζήδες πάντως εμείς. Μας αρέσει η πορτοκαλόπιττα. (άσχετο).
 

 'Αντε τα ξαναλέμε.ΠΑΜΕ ΝΤΟΛΥ!

ΞΕΚΙΝΟΥΝ ΟΙ ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ


Ξεκινούν οι εγγραφές σε νηπιαγωγεία και δημοτικά σχολεία για το 2017 - 2018 (25/4/2017)
Για τη σχολική χρονιά 2017-2018 οι εγγραφές μαθητών για πρώτη φορά στο νηπιαγωγείο και στην πρώτη τάξη του δημοτικού σχολείου θα πραγματοποιηθούν από 2 έως 19 Μαΐου 2017.

Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλούνται, οι ενδιαφερόμενοι να επικοινωνούν με τη Διεύθυνση των σχολείων.

Συνελήφθη στο Χαλάνδρι 47χρονος ιδιοκτήτης εταιρείας για παράβαση του νόμου περί προστασίας του περιβάλλοντος

Ενας 47χρονος ιδιοκτήτης επιχείρησης, στο Χαλάνδρι, συνελήφθη από αστυνομικούς του Τμήματος Περιβαλλοντικής Προστασίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, κατηγορούμενος για παράβαση του νόμου περί προστασίας του περιβάλλοντος.

Σύμφωνα με την αστυνομία, κατά τον έλεγχο που διενεργήθηκε στο χώρο της επιχείρησης, έκτασης περίπου 2 στρεμμάτων, διαπιστώθηκε ανεξέλεγκτη διάθεση διαφόρων αποβλήτων στο έδαφος.

Ειδικότερα, στο χώρο υπήρχαν απόβλητα εκσκαφών κατεδαφίσεων (χώμα, μπάζα), παλέτες, χαρτί, ηλεκτρικός και ηλεκτρονικός εξοπλισμός, ελαστικά αυτοκινήτων και επί του εδάφους, στραγγίσματα σκούρου χρώματος και απόβλητα ορυκτέλαιων.

Η ανεξέλεγκτη διάθεση στερεών αποβλήτων, επικινδύνων υγρών και ελαίων που βρέθηκαν επί του εδάφους, προκαλούν υποβάθμιση του περιβάλλοντος και κίνδυνο ρύπανσης του.

Ο 47χρονος, με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του, οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

http://www.matrix24.gr

Νέο ηχηρό ΟΧΙ στα πλευρικά διόδια από την Περιφέρεια Αττικής. Διάνοιξη της Λ. Κύμης έως την Εθνική οδό έθεσε ο Γιώργος Καραμέρος.


Σταθερά προσηλωμένη παραμένει η Περιφέρεια Αττικής στην αντίθεσή της ως προς την εγκατάσταση νέων πλευρικών διοδίων στους κόμβους Μεταμόρφωσης και Αγίου Στεφάνου, καθώς και στην απομάκρυνση των ήδη εγκατεστημένων, ενώ ζητά να τεθεί σε εφαρμογή η αναλογική χιλιομετρική χρέωση, όχι μόνο για το εθνικό οδικό δίκτυο, αλλά και για την Αττική οδό. Τις θέσεις αυτές διατύπωσε από το βήμα του Περιφερειακού Συμβούλιου, στις 25/04/2017, ο εισηγητής της πλειοψηφίας Αντιπεριφερειάρχης Βόρειου Τομέα Αθηνών, Γιώργος Καραμέρος, ο οποίος, ταυτόχρονα, έθεσε ως επιτακτική ανάγκη τη διάνοιξη της Λεωφόρου Κύμης, από το «τριεθνές» (Μαρούσι-Πεύκη-Ηράκλειο) έως την εθνικό οδό Αθηνών- Λαμίας, έργο που πρέπει να τεθεί σε προτεραιότητα. Επιπλέον, ζήτησε να παραμείνει ελεύθερο από διόδια το περιαστικό τμήμα της Εθνικής οδού από τη Μεταμόρφωση έως τις Αφίδνες, να απαλλαγούν από την υποχρέωση καταβολής διοδίων ευάλωτες κοινωνικές ομάδες, κάτοικοι και εργαζόμενοι όμορων, σε σταθμούς διοδίων, περιοχών, καθώς και την οριστική παύση των διώξεων πολιτών που συμμετείχαν σε κινήματα κατά των διοδίων. Τέλος, ο κ. Γ. Καραμέρος, υπογράμμισε ότι «η κυβέρνηση θα κριθεί για το πως και αν θα έχει αναχαιτίσει την επιβολή νέων διοδίων και όχι για το αν αυτά θα επιβληθούν το 2019 ή το 2020».

Αναλυτικά η παρέμβαση του Αντιπεριφερειάρχη

6Η ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΗΜΕΡΙΔΑ ΙΑΣΩ ΠΑΙΔΩΝ ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ ΠΑΙΔΙΑΤΡΙΚΗΣ, 29.04.2017, ΣΤΟ ΠΟΛΕΜΙΚΟ ΜΟΥΣΕΙΟ
Η 6η Επιστημονική Ημερίδα του ΙΑΣΩ Παίδων με θέμα «Σύγχρονα Παιδιατρικά Θέματα» θα διεξαχθεί το Σάββατο 29 Απριλίου 2017, στις 09:00, στo Πολεμικό Μουσείο.

Διακεκριμένοι επιστήμονες από όλο το φάσμα των παιδιατρικών ειδικοτήτων θα παρουσιάσουν σύγχρονα παιδιατρικά θέματα, νέες μεθόδους που εφαρμόζονται, καθώς και τις τελευταίες εξελίξεις της Παιδιατρικής.

Μερικά από τα θέματα που θα αναπτυχθούν κατά τη διάρκεια της ημερίδας είναι τα παρακάτω:

  • · Εμβολιασμοί 2017 – Προβληματισμοί
  • · Πολυδύναμη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας Παίδων – Ανασκόπηση 3,5 χρόνων λειτουργίας
  • · Ηλεκτροφυσιολογικές μέθοδοι ελέγχου ακοής στα παιδιά. Πότε και γιατί
  • · Γωνιώδεις και στροφικές παραμορφώσεις των κάτω άκρων στα παιδιά. Φυσιολογικοί σταθμοί ορθοπαιδικής ανάπτυξης ή παθολογία;
  • · Παθήσεις – Παραμορφώσεις της σπονδυλικής στήλης σε παιδιά και εφήβους
  • · Η Νευροενδοκρινολογία και η διαχείριση του STRESS
  • · Συριγμός προσχολικής ηλικίας και παιδικό άσθμα
  • · Ακμή από τη νεογνική μέχρι την εφηβική ηλικία
  • · Πυρετοφοβία: Μύθος ή Πραγματικότητα;
  • · Ενδιαφέροντα περιστατικά ΙΑΣΩ Παίδων διαφόρων ειδικοτήτων όπως Παιδιατρικά, Παιδοχειρουργικά, Καρδιοχειρουργικά, Νευροχειρουργικά και Πλαστικής Χειρουργικής
Επιστημονικός Υπεύθυνος της Ημερίδας είναι ο Δρ. Παναγιώτης Λαγός, Καθηγητής Παιδιατρικής, Διευθυντής Ιατρικής Υπηρεσίας ΙΑΣΩ Παίδων.

Η συμμετοχή στην ημερίδα είναι ελεύθερη.

Για περισσότερες πληροφορίες: Μαρίζα Καμηλάρη, Εμπορική Διεύθυνση Ομίλου ΙΑΣΩ – Τμήμα Συνεδρίων & Εκδηλώσεων, τηλ.: 210 6383949, E-mail: mkt@iaso.gr

ΤΑ ΣΚΑΚΙΣΤΙΚΑ ΝΕΑ ΑΠΡΙΛΙΟΥ

   ΣΚΑΚΙΣΤΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΟΧ ΑΠΡΙΛΙΟΣ 2017(1) by Αγγελος Νταβίας on Scribd

Κυκλοφόρησε από τις εκδόσεις Ψυχογιός το νέο παιδικό βιβλίο του Μάκη Τσίτα «Μια μικρή διάσημη» με εικονογράφηση της Ελίζας Βαβούρη

ΜΑΚΗΣ ΤΣΙΤΑΣ
Μια μικρή διάσημη
Εικονογράφηση: Ελίζα Βαβούρη
Σελίδες: 56, Τιμή: 7,70 €
ISBN: 978-618-01-1783-7
Εκδόσεις Ψυχογιός


Κυκλοφόρησε από τις εκδόσεις Ψυχογιός το νέο παιδικό βιβλίο του Μάκη Τσίτα «Μια μικρή διάσημη» με εικονογράφηση της Ελίζας Βαβούρη.

Η Θεοδοσία ονειρευόταν να γίνει διάσημη. Κι έγινε! Παίζει στην τηλεοπτική σειρά «Οδοντόβουρτσες στο ηλιοβασίλεμα». Την αναγνωρίζουν όλοι στον δρόμο, της ζητάνε αυτόγραφα, συμμαθητές και συμμαθήτριες τη θαυμάζουν, δίνει συνεντεύξεις… Η Θεοδοσία είναι ενθουσιασμένη.

Όμως, απ’ την άλλη, κουράζεται πολύ, τα γυρίσματα συχνά είναι βαρετά, δεν έχει καθόλου χρόνο για να παίζει με τις φίλες της και πρέπει πάντα να προσέχει τι λέει…

Είναι ζωή αυτή για ένα μικρό κορίτσι; Και τι θα κάνει όταν της προτείνουν να γίνει πρωταγωνίστρια σε μια καινούρια τηλεοπτική σειρά;

Το «Μια μικρή διάσημη» είναι ένα πρωτότυπο και επίκαιρο βιβλίο που απευθύνεται σε παιδιά από 5 ετών και πάνω.

Βιογραφικό:

Ο Μάκης Τσίτας είναι συγγραφέας και διευθυντής του ενημερωτικού site για το βιβλίο και τον πολιτισμό diastixo.gr.

Γεννήθηκε το 1971 στα Γιαννιτσά. Πήρε πτυχίο δημοσιογραφίας και συνεργάστηκε με ραδιοφωνικούς σταθμούς στη Θεσσαλονίκη. Από το 1994 ζει μόνιμα στην Αθήνα και εργάζεται στον χώρο των εκδόσεων. Ήταν αρχισυντάκτης του περιοδικού Περίπλους (1994-2005) και συνεκδότης του περιοδικού Index (2006-2011).

Λογοτεχνικά κείμενά του έχουν συμπεριληφθεί σε ανθολογίες, έχουν δημοσιευτεί σε περιοδικά και εφημερίδες κι έχουν μεταφραστεί στα γερμανικά, τα γαλλικά, τα ισπανικά, τα αγγλικά, τα εβραϊκά, τα αλβανικά, τα σουηδικά, τα φινλανδικά και τα ιταλικά. Έργα του παίχτηκαν στο «Θέατρο των Καιρών», σε σκηνοθεσία Έρσης Βασιλικιώτη και στο «Vault», σε σκηνοθεσία Σοφίας Καραγιάννη. Στίχους του μελοποίησαν ο Τάκης Σούκας, ο Γιώργος Σταυριανός και η Τατιάνα Ζωγράφου.

Έχει εκδώσει δεκαεφτά βιβλία για παιδιά και τρία για ενήλικες.

Το μυθιστόρημά του «Μάρτυς μου ο Θεός» απέσπασε το Βραβείο Λογοτεχνίας της Ευρωπαϊκής Ένωσης 2014 (European Union Prize for Literature) και πρόκειται να κυκλοφορήσει σε δέκα ευρωπαϊκές γλώσσες.