Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Σάββατο 12 Δεκεμβρίου 2015

ΝΤΡΕΠΟΜΑΣΤΕ ΣΥΝΤΡΟΦΕ ΝΙΚΟ ΤΟΣΚΑ!!!! ΜΙΑ ΔΙΜΟΙΡΙΑ ΜΑΤ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΣΤΑΝΑ;;;;


DSC00664
DSC00662 
DSC00670

φωτο:http://papaioannou-giannis.net/
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ 0 Σύλληψη Καστανά στην Θεσ

Διαβάστε περισσότερα:

Η ΔΑΣ-ΟΤΑ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ
 ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ
ΔΗΜΟΥ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ

Καταγγέλλουμε τη Δημοτική Αρχή Χαλανδρίου (ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΤΑΡΣΥΑ), που ακολουθώντας τη πολιτική συγκυβέρνησης και Ευρωπαϊκής Ένωσης, επιχειρεί να ιδιωτικοποιήσει το πράσινο.
Όπως συμβαίνει σε πολλούς τομείς και υπηρεσίες σε όλους τους δήμους της χώρας λόγω μη πρόσληψης προσωπικού και ελλιπούς χρηματοδότησης, έτσι και στην υπηρεσία πρασίνου στο Χαλάνδρι το προσωπικό που έχει απομείνει με τις συνταξιοδοτήσεις και την απαγόρευση προσλήψεων δε επαρκεί. Ο Δήμος Χαλανδρίου είναι ένας δήμος με αρκετό πράσινο και το προσωπικό που έχει απομείνει όχι μόνο δεν φτάνει αλλά και δεν έχει τα μέσα για να κάνει τη δουλειά του. Συγκεκριμένα: μηχανήματα έχουν μείνει χωρίς ανταλλακτικά, δεν αγοράζονται καινούρια και τα παλιά συνεχώς χαλάνε, δεν υπάρχουν αυτοκίνητα μεταφοράς των εργαζομένων εκεί που πρέπει να δουλέψουν με αποτέλεσμα να παίρνουν τα δικά τους, δεν χρησιμοποιούνται τα είδη ατομικής προστασίας έτσι όπως θα έπρεπε, γιατί δεν υπάρχει ο τρόπος μεταφοράς τους αλλά ούτε και χώρος για να αλλάζουν και να αποθηκεύουν οι εργαζόμενοι όσα χρειάζονται, δε γίνονται οι ιατρικές εξετάσεις και τα εμβόλια που πρέπει να κάνουν οι άνθρωποι που ασχολούνται με τέτοιες επικίνδυνες δουλείες.

Η συνεχής απαξίωση της υπηρεσίας, οι περίεργες εντολές από αιρετούς και οι απειλές που αιωρούνταν, έκαναν τους εργαζόμενους να είναι ανάστατοι. Σε συνάντηση που κάλεσε ο σύλλογος εργαζομένων στην οποία παραβρέθηκαν οι εργαζόμενοι και ο Δήμαρχος oι υποψίες επιβεβαιώθηκαν και τα λόγια που λέγονταν πίσω από κλειστές πόρτες ακούστηκαν δημόσια. Όταν οι εργαζόμενοι ζήτησαν το ημερήσιο πρόγραμμα, να σχεδιάζετε από τους υπεύθυνους και όχι από τους αιρετούς, γιατί χαλάει ο προγραμματισμός της δουλειάς, ο Δήμαρχος κατηγόρησε τους εργαζόμενους ότι είναι δικό τους πρόβλημα η εικόνα που παρουσιάζουν τα πάρκα του Χαλανδρίου, την οποία θεωρεί απαράδεχτη, και για να τρομοκρατήσει μάλιστα τους εργαζόμενους δεν δίστασε να ρίξει λάσπη σε συγκεκριμένο εργαζόμενο, που πρωτοστατούσε όλο το προηγούμενο διάστημα στην ενημέρωση των συναδέλφων. Δήλωσε ευθέως πως θα δώσει κομμάτια του πρασίνου σε εργολαβία και απείλησε πως αν σε τρεις μήνες δεν αλλάξει η εικόνα θα προβεί σε συρρίκνωση του τομέα πρασίνου.

Καταγγέλλουμε στους συναδέλφους και στους δημότες την απαράδεκτη μεθόδευση του Δημάρχου που απαξιώνει συνειδητά την υπηρεσία πρασίνου με ξεκάθαρο στόχο να την ιδιωτικοποιήσει. Όλοι θα βιώσουμε τις συνέπειες αυτής της πολιτικής με αυξήσεις στα δημοτικά τέλη, υποβάθμιση του πρασίνου στη πόλη μας και ξεζούμισμα των εργαζομένων στα χέρια μεγαλοεργολάβων που θα κερδίζουν από τον κόπο μας και την αύξηση των δημοτικών τελών.

Φαίνεται πως εκτός από την κεντρική κυβέρνηση και στο δήμο μας η αριστερά του κεφαλαίου είναι αποφασισμένη να κάνει τη βρόμικη δουλειά, για λογαριασμό των μεγάλων επιχειρηματικών ομίλων.

Για να περάσουν βέβαια αυτές οι πολιτικές με “συναίνεση” χρειάζονται και οι ανάλογοι εργοδοτικοί συνδικαλιστές. Και στο δήμο μας η ανεκδιήγητη πλειοψηφία του ΔΣ των εργαζομένων με επικεφαλής το νέο πρόεδρο του ΔΣ (ΑΝΤΑΡΣΥΑ), ενώ άκουσε το δήμαρχο να μιλάει ευθέως για ιδιωτικοποίηση, σε πρότασή μας να βγάλουμε ανακοίνωση καταγγελίας του και να οργανώσουμε τον αγώνα των συναδέλφων, απάντησε ότι θα βγάλουμε ανακοίνωση αλλά θα τη συζητήσουμε πρώτα με το Δήμαρχο (!!!!!!) αυτόν δηλαδή που δήλωνε ότι θα μας ιδιωτικοποιήσει! Ποιο εργοδοτικοί δεν γίνεται! Έχουν μετατρέψει το σωματείο σε παραμάγαζο του Δημάρχου.

Συνάδελφοι σας καλούμε όλους να μην υποκύψετε στις απειλές και τη τρομοκρατία. Να παραμερίσετε τους εργοδοτικούς συνδικαλιστές και να οργανώσουμε όλοι μαζί τον αγώνα μας με τις ταξικές δυνάμεις και τους ταξικούς φορείς του δήμου μας.

Η διάθεση του δημάρχου για ιδιωτικοποιήσεις πρέπει να κοπεί σύριζα. Έχουμε τη δύναμη, όλοι μαζί, με τον αγώνα μας, να αποτρέψουμε τους σχεδιασμούς της δημοτικής αρχής που θα οδηγήσουν σε απολύσεις.

ΕΚΟΨΑΝ ΤΑ ΜΙΣΑ ΓΕΥΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΥΣ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΣΥΣΣΙΤΙΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ!!!!!
ΑΙΣΧΟΣ!!!! 

ΟΙ "ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΙ" ΕΚΟΨΑΝ ΤΑ ΜΙΣΑ ΓΕΥΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΣΥΣΣΙΤΙΑ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ!!!!


Αυτά που το ΖΕΣΤΟ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΧΡΗΜΑ για την αντιμετώπιση της φτώχειας ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ ΣΕ ΚΟΛΛΗΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΟΙΚΙΑ ΚΑΙ ΔΙΟΡΙΣΜΟΥΣ αντί να πηγαίνει στους αδύνατους που τα έχουν ανάγκη, όπως συνεχώς ουρλιάζουμε από την πρώτη μέρα που αυτό το αίσχος ξεκίνησε.

ΤΟ ΦΟΒΕΡΟ "ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΠΑΝΤΟΚΟΡΟΪΔΕΙΟ"!!!

Ο κατήφορος αυτής της διοίκησης του δήμου που είχε υποσχεθεί ότι θα  άλλαζε τις εμορφιές των προηγουμένων, δεν έχει σταματημό.

Σήμερα έχουμε πάθει από το πρωί ντουβρουτζά αναγνώστη μου, όταν μας έγινε η καταγγελία και αρχίσαμε να της ερευνούμε πριν γράψουμε γιατί αρχικά ΔΕΝ ΤΗΝ ΠΙΣΤΕΨΑΜΕ.

ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΟΜΩΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΡΟΥΣΣΟ και τον ΣΥΡΙΖΑ  ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ Η ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΓΙΝΕ!
ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΡΟΥΣΣΟ    - παρόλο ότι μάθαμε αξιόπιστα ότι ο ίδιος δεν είχε πάρει μυρωδιά για τις περικοπές.
Αυτό όμως δεν τον απαλλάσσει των ευθυνών.
Δεν είναι πλέον ΝΤΟΥΝΤΟΥΚΑΡΧΗΣ, ούτε ο αρχηγός της κλίκας της Αβέρωφ αλλά είναι ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ .

ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΤΗΣ ΑΝΑΛΓΗΣΙΑΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΔΥΝΑΜΙΑΣ ΤΟΥΣ ΝΑ ΔΙΟΙΚΗΣΟΥΝ:
ΟΙ ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΙ ΤΩΝ ΣΥΣΣΙΤΊΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΔΕΝ ΤΡΩΝΕ ΠΛΕΟΝ 30 ΜΕΡΕΣ ΤΟΥ ΜΗΝΑ, όπως λέει το πρόγραμμα επίσημα,  ΑΛΛΑ .... 15!

Τα άλλα 15 γεύματα τα έκοψε - λέει - η εταιρία διαχείρισης!!!!!!

 ΤΗΝ ΑΜΟΙΒΗ ΤΗΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΜΟΙΒΗ ΤΩΝ ΚΟΛΛΗΤΩΝ ΠΟΥ ΔΙΟΡΙΣΕ ΤΑ ΕΚΟΨΕ ΑΡΑΓΕ Η ΕΤΑΙΡΙΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ;;;

ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ Π@^#*%Σ ΕΛΕΓΧΕΙ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΔΙΑΧΕΊΡΙΣΗΣ ΓΜΩ ΤΗΝ ΤΡΕΛΑ ΜΟΥ;;;;

Μιλάμε για το ΕΠΙΔΟΤΟΥΜΕΝΟ με ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΧΡΗΜΑ πρόγραμμα παροχής συσσιτίων σε απόρους, αυτό που πολυδιαφημίζεται με κάθε ευκαιρία, αυτό που εμείς έχουμε καταγγείλει πολλές φορές ως μηχανισμό καταπάτησης της ανθρώπινης αξιοπρέπειας, εμπορίου ευαισθησίας και εξαγοράς συνειδήσεων , ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΤΟ ΕΠΙΒΛΕΠΕΙ ΓΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΟΥ  ΔΗΜΟΥ ΟΧΙ ΑΙΡΕΤΟΣ ΑΛΛΑ ΕΚΕΙΝΟ ΤΟ ΘΡΑΣΙΜΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΚΑΝΕ ΑΓΩΓΗ, εκείνο το ΘΡΑΣΙΜΙ που το πληρώνει ο λαός του Χαλανδρίου για να υπαγορεύει στην αντιδήμαρχο τι να απαντάει σε αιρετούς στα δημοτικά συμβούλια, έχει - εδώ και δεν ξέρει κανείς πόσο καιρό - σταματήσει να δίνει ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΣΥΣΣΊΤΙΟ στους έχοντας την ανάγκη συνδημότες μας!!!!!!!

ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΥΘΥΜΙΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ, κατά παράβαση βεβαίως των θεσμικών διαδικασιών!!!!

Ξέρει άραγε ο ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΣ  αυτό το όργιο διαπλοκής και εξαπάτησης των πιο αδύνατων κατοίκων της πόλης στο οποί φαίνεται να συμμετέχει η εκκλησία;

Το όργιο διαπλοκής της διαχειρίστριας  εταιρίας, του ιδρύματος Κουρτέση, του  δήμου και .των ... "ευαίσθητων δεθελοντών" στο οποίο εμπλέκεται και η εκκλησία επίσημα;
(κάτι έγινε λέει με την κουζίνα του ιδρύματος Κουρτέση  λέει και κόπηκαν τα σισσίτια, οπότε εμπλέκεται και το ΙΔΡΥΜΑ ΚΟΥΡΤΕΣΗ στην διακοπή των συσσιτείων.  Όπου γάμος και χαρά ......)

ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΙΡΕΤΟΣ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΟΜΩΝ  ΔΕΝ ΗΞΕΡΕ ΤΙΠΟΤΑ ΜΕΧΡΙ ΕΧΘΕΣ, αναγνώστη μου. ΚΑΝΕΝΑΣ!!!!!

Μάλιστα ο σμπίρος μου λέει ότι ούτε ο ΔΗΜΑΡΧΑΡΑΣ ήξερε και όταν το έμαθε ο Ρούσσος .... κάπνισε από τα αυτιά.

Εκτός αν έχει ενημερωθεί ο δήμαρχος, οπότε έπαιζε θέατρο εχθές, ότι δεν ήξερε.

ΘΑ ΦΑΝΕΙ ΑΥΤΟ ΑΠΟ ΤΟ ΑΝ ΘΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΤΟΥ "ΕΙΔΙΚΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ, ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ. ΑΛΛΙΩΣ ΗΞΕΡΕ!!!!

Διότι ή ευθύνες θα αποδώσει ο δήμαρχος για το γεγονός ότι άφησαν τους "φτωχούς" να πεινάνε τον μισό μήνα - και αν επιβιώσουν δεκαπέντε μέρες νηστικοί  θα τρώνε τον άλλο μισό -  ή ΣΥΝΕΝΟΧΟΣ θα γίνει ο ΔΗΜΑΡΧΑΡΑΣ καλύπτοντας τον "ΥΠΕΥΘΥΝΟ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ" ΕΥΘΥΜΙΟΥ!

Τα μέλη της (διακοσμητικής) επιτροπής κοινωνικής πολιτική του δημοτικού συμβουλίου δεν κρύβουν ότι έχουν τα νεύρα τους με το γεγονός ότι από επιτροπή παρακολούθησης του προγράμματος έχουν γίνει υποπόδια του διορισμένου  που ενημερώνει τον δήμο για ... ό,τι έχει ευχαρίστηση σχετικά με το τι αποφασίζεται στο τριημερές συντονιστικό.

Μένει να δούμε αν θα μιλήσει κανείς άλλος - άλλη παράταξης -  δημόσια ή πάλι μόνοι μας θα είμαστε (όχι ότι μας χαλάει να βλέπεις την αλήθεια της μοναξιάς μας) ενώ οι άλλοι θα μοιράζουν τα ιμάτια των πτωχών, στο παρασκήνιο ΡΟΥΣΦΕΤΟΛΟΓΟΝΤΑΣ και εξαγοράζοντας συνειδήσεις.


"ΚΑΛΑ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ, ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΑ ΘΑ ΤΡΩΝΕ ΤΙΣ ΜΙΣΕΣ ΜΕΡΕΣ ΤΟΥ ΜΗΝΑ;;;" αναρωτήθηκε ο σμπίρος μας, όταν μας ενημέρωνε.
ΤΙ ΝΑ ΤΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ;;;

Ο Δ. Λέρτας - εκ μέρους της "μικρής δημοτικής παράταξης" ΧΑΛΑΝΔΡΙ ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ ΠΟΡΕΙΑ έκανε ήδη έρευνα και μίλησε με μέλη της επιτροπής ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΟΝΤΑΣ ΑΠΟΛΥΤΑ την καταγγελία που μας έγινε.

ΝΤΡΟΠΗ!!!!

ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ!!!!
ΜΟΝΟ ΝΤΡΟΠΗ!!!

"ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΙ ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ!!!!


ΥΓ: Θυμίζουμε αυτό για την λειτουργία των ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΟΜΩΝ ΤΟΥ ΠΑΝΤΟΚΟΡΟΪΔΕΙΟΥ.

ΕΠΙΤΡΟΠΗ "ΜΑΖΙ ΤΑ ΜΟΙΡΑΣΑΜΕ" ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΩΝ ΔΟΜΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΨΕΥΤΟΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΧΩΡΙΣ ΑΙΡΕΤΟ ΣΤΟ ΧΑΛΑΝΔΡΙ

Διαρρήκτες χτύπησαν με ρόπαλα ζευγάρι ηλικιωμένων στο Χαλάνδρι για να τους δώσουν χρήματα και κοσμήματαΑπίστευτη σκληρότητα έδειξαν πέντε διαρρήκτες που εισέβαλαν σε κατοικία στο Χαλάνδρι τα ξημερώματα, χτυπώντας ένα ηλικιωμένο ζευγάρι για να αποσπάσουν χρήματα και κοσμήματα.
Οι δράστες διέρρηξαν την οικία στις 4.30 τα ξημερώματα και αφού ακινητοποίησαν τους ηλικιωμένους, στη συνέχεια τους χτύπησαν με ρόπαλα, προκειμένου να αποκαλύψουν πού έκρυβαν τα κοσμήματα και τα μετρητά.
Αφού πήραν τα κλοπιμαία, οι διαρρήκτες αποχώρησαν από το διαμέρισμα, ενώ έντρομοι οι ηλικιωμένοι επικοινώνησαν με τον γιο τους, αναφέροντάς του τι είχαν ζήσει μόλις. Ο ηλικιωμένος άνδρας μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο.

Πηγή: iefimerida.gr

ΣΧΟΛΙΟ Γ.Γ.:
ΝΑ ΑΣΦΑΛΙΖΟΥΜΕ ΚΑΛΑ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΩΝ ΠΑΠΟΥΔΩΝ ΚΑΙ ΓΙΑΓΙΑΔΩΝ ΜΑΣ

Σπίτια για τους ΡΟΜΑ  αναζητά ο δήμαρχος Ρόδου Πηγή : Σπίτια για τους ΡΟΜΑ  αναζητά ο δήμαρχος Ρόδου

Ξεκίνησε από το Δήμο της Ρόδου η διαδικασία της διερεύνησης του ενδιαφέροντος που υπάρχει από ιδιοκτήτες ακινήτων στο νησί για να μισθώσουν κατοικίες τους σε ΡΟΜΑ μέσα από επιδοτούμενο Σχέδιο Δράσης.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, ο Δήμος Ρόδου απευθύνει πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος σε συμπολίτες μας για ενοικίαση κατοικιών σε ΡΟΜΑ και όσοι ενδιαφέρονται καλούνται να το δηλώσουν μέχρι τις 30 Δεκεμβρίου.

Όπως κατ’ επανάληψη έχει δηλώσει ο Δήμαρχος κ. Φώτης Χατζηδιάκος, το πρώτο βήμα για τη μετεγκατάσταση των ΡΟΜΑ από το Κορακόνερο είναι να εξετάσουν πόσοι από τους ίδιους ενδιαφέρονται να ενοικιάσουν σπίτια αλλά και πόσοι ιδιοκτήτες ακινήτων στη Ρόδο επιθυμούν να μισθώσουν σπίτια σε ΡΟΜΑ με επιδότηση ενοικίου.

Αναλυτικά, αναφέρει στην ανακοίνωσή του ο Δήμος:

Με την υπ΄ αριθμ. 50/2015 απόφαση της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου (ΑΔΑ: ΩΞΞΥ7ΛΞ-ΥΒΡ) εγκρίθηκε το Επιχειρησιακό Σχέδιο Δράσης για την ένταξη των ΡΟΜΑ στην Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, προβλέποντας συγκεκριμένα για τους ΡΟΜΑ των Δήμων Ρόδου και Κω την εξασφάλιση και εγγύηση του «κατοικείν» τους και την ανάπτυξη υποστηρικτικού πλέγματος κοινωνικής παρέμβασης στους τομείς της απασχόλησης, εκπαίδευσης, υγείας και κοινωνικής φροντίδας.

Προκειμένου να ενεργοποιηθεί το Σχέδιο Δράσης απαιτείται η ωρίμανση του μέσω της διερεύνησης τόσο της προσφοράς κατοικιών, που οι ιδιοκτήτες τους επιθυμούν να ενοικιάσουν σε ΡΟΜΑ και να ενταχθούν στο πρόγραμμα επιδότησης ενοικίου, όσο και της ζήτησης από πλευράς των ΡΟΜΑ να κατοικήσουν σε οικίες.

Ο Δήμος Ρόδου επιθυμώντας να συνδράμει στην ωρίμανση του έργου, που θα αποτελέσει τη βέλτιστη προσέγγιση στη λύση του χρόνιου προβλήματος των ΡΟΜΑ, καλεί όσους ιδιοκτήτες επιθυμούν να ενταχθούν στο πρόγραμμα επιδότησης ενοικίου και να ενοικιάσουν την κατοικία τους σε ΡΟΜΑ να δηλώσουν ενδιαφέρον έως τις 30/12/2015

Πηγή : Η ΡΟΔΙΑΚΗ