Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Σάββατο 3 Σεπτεμβρίου 2016

ΚΟΥΙΖ 1 ΓΙΑ ΔΥΝΑΤΟΥΣ ΛΥΤΕΣ - ΜΟΝΟ Ο ΤΑΚΤΙΚΟΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ ΤΗΣ ΠΛΑΤΕΙΑΣ ΓΙΑ ΚΑΙΡΟ ΘΑ ΤΟ ΛΥΣΕΙΠοιος δημοτικός σύμβουλος Χαλανδρίου - που όπως του λέει ένας φίλος "εσύ κανονικά δεν έπρεπε να μιλάς, σου πήρανε οι Τούρκοι τα Ίμια" -  (πλάκα είναι, έτσι; μην απαντήσει κανείς σε αυτό σοβαρά γιατί θα τον μπανάρω από την ΠΛΑΤΕΙΑ) -  όπως μου είπε ο σμπίρος μου κατά την συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου της Τετάρτης έκανε κλάκα στον Συμεών και τις δοσιλογάρες της ταχαμουαριστεράς,  που ψήφισαν το συσσωρευμένο χρήμα του δήμου - από την υπερφορολόγηση που σου επέβαλε ο Αεικίνητος - να πάει στο ΤΑΙΠΕΔ για να αγοράσει την δημόσια γη για δημόσιο σκοπό;;;

ΕΜΠΑΙΝΕ ΔΗΜΑΡΧΕ ΚΑΙ ΓΟΗΤΕΥΕ!
ΜΗΝΝ ΑΚΟΥΣ ΚΑΝΕΝΑ! Πρέπει να υλοποιήσεις την δέσμευση (ΜΑΣ) του έλεγε!

(Έτσι. μου είπαν ότι περίπου έλεγε στο Δ.Σ. ο .... Τάκαρος του νεοφιλελευθερισμού στο Χαλάνδρι!)

Ο Τάσος - μάθαμε - τον έπαθε πάλι τον ντουβρουτζά και ζήταγε συγνώμη ο άνθρωπος!

(Για άλλους "αριστερούς" που είχαν πάρει αποστάσεις πριν και κωλοτούμπιασαν θα επανέλθουμε.
Θα επιβεβαιώσουμε τις πληροφορίες,  για να μην αμολύσουμε κανένα μαρουλόφυλλο - αφού δεν ήταν παρών ο ακατανόμαστος, πήρε τα βουνά - και θα τα πούμε.Και δεν θα πούμε μόνο ΄γι' αυτούς. Θα πούμε ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΘΟΔΗΓΗΤΕΣ ΤΟΥΣ!
Είναι καιρός να βγουν από το παρασκήνιο κάποιοι .... αρ ...χηγοί!

Όποιος βρει την απάντηση στο κουίζ κερδίζει δωρεάν ανάρτηση των - επί άνω της πενταετίας - ΠΑΡΑΝΟΜΩΣ ΜΗ ΔΗΜΟΣΙΟΠΟΗΜΕΝΩΝ στο site του δήμου  ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ ΤΟΥ , (χωρίς κανείς να τον ελέγχει ) εδώ στην ΠΛΑΤΕΙΑ.

Ο δήμαρχος Πεντέλης κ. Στεργίου «αλλάζει τα φώτα» στους δημότες


Με απίστευτη και… παρεξηγήσιμη εμμονή, η διοίκηση του δημάρχου Πεντέλης αποφάσισε, στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου την Τρίτη 30/8/2016, να εκχωρήσει τον δημοτικό οδοφωτισμό της πόλης σε ιδιώτη για 15 χρόνια έναντι του ποσού των 6 εκατ. Ευρώ (η αμοιβή του εργολάβου θα γίνει με εκχώρηση σε αυτόν του συνόλου των σχετικών δημοτικών τελών 14 εκ. ευρώ για 15 χρόνια σύμφωνα με τον κ. Στεργίου από τα οποία θα πληρώνετε η ΔΕΗ περί τα 4 εκ. ευρώ ενώ αυτός θα παρακρατεί το μερίδιο που του αναλογεί συνολικά σχεδόν 6 εκ. ευρώ και ότι περισσεύει θα το αποδίδει στο Δήμο!!!), βάζοντας έτσι τους κατοίκους να πληρώσουν ένα πράγματι χρήσιμο έργο για τον Δήμο, τρεις φορές πάνω από την πραγματική αξία του!

Επικαλούμενος τα στοιχεία μιας μελέτης τα στοιχεία της οποίας η παράταξη Πεντέλη Εν Δράσει απέδειξε ότι είναι «στον αέρα», ο κ. Δ. Στεργίου-Καψάλης παραπλάνησε τους δημοτικούς συμβούλους της διοίκησης, μόνο και μόνο για να φανεί συνεπής στις δεσμεύσεις που έχει αναλάβει απέναντι στα όποια επιχειρηματικά συμφέροντα.

Μόνο που δεν υπολόγισε και μάλλον ενοχλήθηκε, όπως έδειξε με τη στάση του από το γεγονός ότι ο επικεφαλής της παράταξής μας, Αντώνης Φειδοπιάστης, όχι μόνο «ξεγύμνωσε» τα επιχειρήματα υπέρ της εμπλοκής στο έργο ιδιώτη, αλλά αντιπρότεινε μια λύση που θα γλύτωνε από τον Δήμο τουλάχιστον 4 εκατ. ευρώ.

Με συγκεκριμένα στοιχεία, ο Αντώνης Φειδοπιάστης απέδειξε ότι το έργο θα μπορούσε να χρηματοδοτηθεί από πρόγραμμα της Ευρωπαϊκής Τράπεζας Επενδύσεων και του Ταμείου Παρακαταθηκών & Δανείων, με ευνοϊκό επιτόκιο 3,3% και να υλοποιηθεί κάτω από τον έλεγχο του Κέντρου Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας, απαλλάσσοντας τον Δήμο από οποιαδήποτε εξάρτηση από τα ιδιωτικά επιχειρηματικά συμφέροντα. Μάλιστα, έφερε για παράδειγμα τους Δήμους Θεσσαλονίκης και Αλεξανδρούπολης που υλοποίησαν αντίστοιχου μεγέθους έργα οδοφωτισμού με κόστος που δεν ξεπέρασε τα 2 εκατ. ευρώ.

Μόνο που τόσο η πρόταση του επικεφαλής μας, όσο και η έκκλησή του να αποσυρθεί το θέμα και να επανέλθει, αφού γίνει συνάντηση μεταξύ του δημάρχου και των προέδρων του ΤΠΔ και του ΚΑΠΕ, οι οποίοι μένουν στον Δήμο μας, σχετικά με τη δυνατότητα χρηματοδότησής του έργου μέσω δανεισμού, «έπεσαν στο κενό». Ο δήμαρχος, χωρίς ουσιαστικό αντεπιχείρημα, επέμεινε μέχρι τέλους στην εισήγησή του, παρασύροντας τους συμβούλους της παράταξής του σε μία απόφαση που ελέγχεται τόσο σε ηθικό, όσο και σε οικονομικό επίπεδο.

ΒΑΣ. ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ: Διαλύεται η δημόσια ασφάλεια στην Περιφέρεια Αττικής. Καταργούνται εννιά (9) Αστυνομικά Τμήματα!!!


Με νέα Κοινοβουλευτική παρέμβαση, ο Βουλευτής Επικρατείας της Ν.Δ., Β. Οικονόμου επανέρχεται στο ζήτημα των Αστυνομικών Τμημάτων της Περιφέρειας Αττικής, καθώς σύμφωνα με το Προεδρικό Διάταγμα περί αναδιαρθρώσεως της Ελληνικής Αστυνομίας εννιά (9) εξ αυτών καταργούνται. Η Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ αποφάσισε την οριστική κατάργηση των Αστυνομικών Τμημάτων Καπανδριτίου και Καλάμου, αλλά και τη μείωση των Αστυνομικών Τμημάτων στους Δήμους Παιανίας, Βάρης, Βούλας και Βουλιαγμένης, Σαρωνικού, Παλλήνης, Σπάτων – Αρτέμιδας και Μαραθώνα. Δυστυχώς, παρά τις επανειλημμένες Κοινοβουλευτικές παρεμβάσεις και προτάσεις μας προς το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, η Κυβέρνηση αφήνει ξέφραγο αμπέλι την Περιφέρεια Αττικής στην παραβατικότητα και την ανομία. Χωρίς ουσιαστικό διάλογο με τις Δημοτικές Αρχές και τους Κοινωνικούς Φορείς αποφασίστηκε το ξήλωμα των Αστυνομικών Τμημάτων αφήνοντας τους πολίτες απροστάτευτους με τις άστοχες και επικίνδυνες αποφάσεις της Κυβέρνησης Τσίπρα.

Θ. ΓΕΩΡΓΑΚΗΣ: ΑΦΡOΕΣΣΑ

του Θ. ΓΕΩΡΓΑΚΗ

Γυρίσαμε απ' τις διακοπές;

'Ενα ποίημα απ' την ανέκδοτη ποιητκή μου συλλογή ;ΨΥΧΗ ΜΟΥ ΣΚΙΠΤΡΟ, ύμνο προς την γυναίκα.Γ.Γ.: ΓΑΪΔΟΥΡΙΑ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ
Μια μικρή βόλτα στην πλατεία σήμερα Τρίτη. Ακολουθούν 2 φωτογραφίες, τραβηγμένες μέσα σε 10 λεπτά.

Η πρώτη στη συμβολή Λ. Πεντέλης με Ηρώδου Αττικού, έξω από το Bakers. Παρκάρεις όπυ θέλεις, αδιαφορώντας από πού θα περάσει ο πεζός απέναντι. Το μαύρο αυτοκίνητο κλείνει τελείως την δίοδο.

Οι άλλες δύο φωτογραφίες έξω από τον Ευριπίδη. Κάποια κυρία θεώρησε ότι δεν πειράζει εκεί που άφησε το αυτοκίνητό της και δεν χωράνε εύκολα τα λεωφορεία και το τρόλεϊ.

Αλλά δεν είναι μόνον αυτό. Δύο γαϊδουριές στην ίδια σκηνή. Από την στοά του Ευριπίδη κάποιος καθάριζε. Τα νερά που έβγαιναν από την σωλήνα χωνεμένη στο πεζοδρόμιο, δημιουργούσαν μια λιμνούλα ακριβώς εκεί που περίμενε ο κόσμος το λεωφορείο στη στάση, με αποτέλεσμα να τους πιτσιλάνε τα διερχόμενα αυτοκίνητα.

Η δημοτική αστυνομία επί το έργον. Εκείνη την ώρα σουλατσάρανε αδιάφορα και βαριεστημένα στην πλατεία Δούρου. Αλήθεια, τι εντολές έχουν; Τι αστυνομεύουν;

Γιώργος Γεωργιάδης
 
ΣΧΟΛΙΟ: 1. Σόρυ για την καθυστέρηση στην ανάρτηση αλλά ήμουν ... όξω από δώ.
2. Πάλι με τυς πολίτες τα έβαλες και ζητάς πυγμή; Για την εξουσία θα πεις τίποτα ή όλα καλά τα κάνει εκτός από το ότι δεν κόβει πολλές κλήσεις;

460 ΣΤΡΕΜΑΤΑ ΤΟΥ ΣΚΟΠΕΥΤΗΡΙΟΥ ΠΑΡΑΧΩΡΟΥΝΤΑΙ ΓΙΑ 40 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗΣ


Ιστορική η κυβερνητική απόφαση για παραχώρηση πλέον των 465 στρεμμάτων του σκοπευτηρίου στον δήμο Καισαριανής για 40 χρόνια για χρήση χώρου ιστορικής μνήμης και πάρκο αναψυχής.

Συγχαρητήρια στον ΑΡΙΣΤΕΡΟ - ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗ δήμαρχο Ηλία Σταμέλο που δεν πρότεινε .... να τον αγοράσει ο δήμος όπου οι Γερμανοί εκτελούσαν πατριώτες .... από το ΤΑΙΠΕΔ για να μειωθεί το χρέος της χώρας προς .... τους Γερμανούς.

ΑΚΟΥΣΤΕ ΜΕ ΠΟΣΗ ΠΑΡΡΗΣΊΑ, ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΣΥΝΕΠΕΙΑ, ΣΕΒΑΣΜΟ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΚΑΤΟΧΟΥΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΜΕΤΡΟ ΜΙΛΑΕΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΑΛΛΟΣ ΘΑ ΕΚΑΝΕ ΤΟΝ - ΠΡΩΤΗΦΟΡΑ - ΣΩΤΗΡΑ (το video είναι από τον 902).


3 Σεπτέμβρη στο Χαλάνδρι που πληρώνει .... ΠΟΛΕΜΙΚΕΣ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙΣ!Καλημέρα.

Τις ευχές μας σε όσους νιώθουν ότι σήμερα είναι μια ιστορική επέτειος που αξίζει να την μνημονεύει κανείς.
ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ - ΛΑΪΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ.
Επίκαιρα ζητούμενα.

Εχθές Παρασκευή αργά το βράδυ επέστρεψα από μια πολύ σύντομη, σχετικά απρογραμμάτιστη απόδραση που ξεκίνησε την Τρίτη.

Οι αναρτήσεις της Πλατείας την εβδομάδα που πέρασε ήταν προγραμματισμένες από την Δευτέρα ή έγιναν από το τηλέφωνο, οπότε χάθηκε για εμάς η εβδομαδιαία επικαιρότητα από τον δήμο κιι βέβαια χρωστάμε το ρεπορτάζ από το δημοτικό συμβούλιο της Τετάρτης.

Και αυτή η επικαιρότητα είχε τρία πολύ μεγάλα θέματα για σχολιασμό και ενημέρωσή σου.

Χωρίς την ΠΛΑΤΕΙΑ κανείς - επιχορηγούμενος ή όχι - δεν έγραψε λέξη γι΄αυτά.
Παρά μόνο την άποψη του δήμου και μόνο για ένα εξ αυτών. Η ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ.
Να μιλάει μόνο η ΕΞΟΥΣΙΑ και να θάβεται η ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ που την ελέγχει. Όχι η αντιπολίτευση του Κουράση, αυτή δεν είναι αντιπολίτευση, αυτή είναι συμπολίτευση και αυτό το καταλαβαίνουν πλέον όλοι.

Το σύστημα, με τα τοπικά συστεμικά δημοσιογραφικά  τσιράκια του δεν θέλει να ξέρεις τι κάνουν οι εντολοδόχοι του στον δήμο. Τι υπηρετούν.

Τα τρία θέματα για τα οποία δεν ενημερώθηκες από κανέναν, επειδή απλά τρεις μέρες έπρεπε να υπολειτουργήσουμε εμείς, γιατί ο ακατανόμαστος έλειψε:

- Προσφυγή του Γ. Θωμά και πρωτοβάθμια απόρριψή της από την εκτελούσα χρέη ΓΓ Περιφέρειας Αττικής ΔΗΜΟΣΙΑ ΥΠΑΛΛΗΛΟ και νέα προσφυγή του Γιώργου στην επιτροπή του άρθρου 152.

- Σύγκλιση του δημοτικού συμβουλίου χωρίς να υπάρχει στην ημερήσια διάταξη θέμα συζήτησης για την απώλεια του Νίκου Κεχαγιόγλου. ΟΙ ΜΑΣΚΕΣ ΕΠΕΣΑΝ!
Παρ΄ επιπτόντος έγινε η "τιμητική" συζήτηση - εκτάκτως και εκτός ημερησίας διάταξης - για την προσφορά του στο Χαλάνδρι από τους ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ ΜΑΥΡΟΓΥΑΛΟΥΡΟΥΣ και χωρίς καν την έκδοση ψηφίσματος.

- ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΤΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΌΤΕΡΟ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΘΕΜΑ: Η ΔΟΣΙΛΟΓΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΝΑ ΜΙΣΘΩΣΕΙ ή ΑΓΟΡΑΣΕΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΓΗ ΑΠΟ ΤΟ ΤΑΙΠΕΔ
 . 
Θέλω να απολογηθώ σε σένα συνδημότη μου, όχι ως δημοσιογράφος γιατί θα ενημερωθείς με μερικές μέρες καθυστέρηση,  - εδώ οι άλλοι δημοσιογράφοι ΔΕΝ ΣΕ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΝ παρά μόνο για τις μεταγραφές της ομαδάρας για το Χαλάνδρι - αλλά ως δημοτικός σύμβουλος για την απουσία μου από ΑΥΤΟ το ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ δημοτικό συμβούλιο της περασμένης Τετάρτης αλλά δεν γινόταν αλλιώς, υπάρχουν και προσωπικές - οικογενειακές υποχρεώσεις που μερικές φορές είναι ανυπέρβλητες.

Ένα δημοικό συμβούλιο που ολοκλήρωσε το ΕΓΚΛΗΜΑ του ΣΥΜΕΩΝ, έριξε τις μάσκες και το μετέτρεψε σε ΕΓΚΛΗΜΑ ολόκληρης της ΔΟΣΙΛΟΓΙΚΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ  - ολόκληρης της ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ στο Χαλάνδρι -  της ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ ΣΤΑ 4 (φαίνεται ότι υπάρχει ακόμα και άλλη ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ, ΟΡΘΙΑ,  κανονική, αφού υπάρχει ο Κομπότης και όσοι εκφράζονται από όσα γράφει) Κουράσης  και Λαδόπουλοι διαμόρφωσαν την αναγκαία πλειοψηφία για να λάβει μέρος ο δήμος Χαλανδρίου - με τα λεφτά από την υπερφορολόγησή σου - στην ηλεκτρονική δημοπρασία του ΤΑΙΠΕΔ για την μίσθωση και την αγορά των ΧΕΥ της Αττικής Οδού που είναι στο Χαλάνδρι.

 Βεβαίως ο αναγνώστης της ΠΛΑΤΕΙΑΣ, ο Χαλανδραίος θα ενημερωθεί σε βάθος για αυτή την - αρνητικά  ιστορική - ανιστόρητη  και ντροπιαστική για την αυτοδιοίκηση, απόφαση της πλειοψηφίας του ΔΣ,  της Κουρασικής Αριστεράς με τους συνοδοιπόρους - μέντορές της, τις παρατάξεις Κουράση και  Λαδόποουλου.
Της ανίερης συμμαχίας του ΔΟΣΙΛΟΓΙΣΜΟΥ στο Χαλάνδρι.

Του πιο ακραίου ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΔΟΣΙΛΟΓΙΣΜΟΥ που έχει καταγραφεί μέχρι σήμερα στην χώρα και αυτό όποιος νομίζει ότι είναι υπερβολή να μου υποδείξει πού, σε ποιον δήμο έχει γίνει κάτι αντίστοιχο.

Θα ενημερωθείς για την στάση των εκπροσώπων σου, των εκλεκτών σου σε αυτή. Τι είπαν, τι ψήφισαν, ποιοι κωλοτούμπιασαν από όσα είχαν πράξει σε προηγούμενες συνεδριάσεις.

ΟΙ ΔΟΣΙΛΟΓΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΘΑ ΚΡΕΜΑΣΤΟΥΝ ΣΤΑ ΤΣΙΓΓΕΛΙΑ, όπως τους πρέπει.

ΟΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΟΣΩΝ ΨΗΦΙΣΑΝ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΘΑ ΑΝΕΒΟΥΝ - μία μία - στο ΔΙΑΔΥΚΤΙΟ για να μείνουν εκεί, να τους δοξάζεις αν είσαι ΠΗΛΙΟΓΟΥΣΗΣ ΓΕΡΜΑΝΟΤΣΟΛΙΑΣ ή να τους θυμάσαι στις επόμενες δημοτικές εκλογές αν δεν είσαι ΧΡΥΣΟΨΑΡΟ ή ΗΛΙΘΙΟΣ.

ΟΙ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΙ ΣΟΥ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΝ ΑΥΓΟΥΣΤΙΑΤΙΚΑ ότι ΟΙ ΧΑΛΑΝΔΡΑΙΟΙ ΘΑ  ΚΑΤΑΒΑΛΟΥΝ ΠΟΛΕΜΙΚΕΣ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙΣ στους Γερμανούς.

Γιατί αυτό σημαίνει να δώσεις χρήματα στο ΤΑΙΠΕΔ, δηλαδή στους δανειστές, για να χρησιμοποιήσεις την ΔΗΜΟΣΙΑ ΓΗ για ΔΗΜΟΣΙΟ ΣΚΟΠΟ!

Όλα τα άλλα είναι μπαρούφες.

Τα κόμματα κι τα κεντρικά πολιτικά στελέχη της ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ και του "ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟΥ ΤΟΞΟΥ" που στήριξαν την ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ στις δημοτικές εκλογές   - ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ, όχι μόνο ο κυβερνητικός πλέον ΣΥΡΙΖΑ που λέγεται ότι υπαγόρευσε αυτή την επιλογή στον Συμεών - αλλά και  η ΛΑΕ, η ΑΝΤΑΡΣΥΑ, οι ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ ΠΡΑΣΙΝΟΙ , οι επίδοξοι συνεχιστές του (υποτιθέμενου;) αντιμνημονιακού αγώνα Κωνσταντοπούλου, Μητρόπουλος κλπ - ΕΧΟΥΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΝΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΟΥΝ για αυτή την απόφαση του δημοτικού συμβουλίου του Χαλανδρίου.

ΔΙΟΤΙ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΛΑΒΕΙ ΕΚΕΙΝΟΙ!
Δια των πολιτικών εκπροσώπων τους στο Χαλάνδρι έχει ληφθεί !

Κανείς δεν θα δικαιούται δια να ομιλεί και να παριστάνει την "ΑΡΙΣΤΕΡΑ¨ ή τον ΕΘΝΙΚΟΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑΚΟ, αν δεν ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΕΙ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ και πάρει ουσιαστικές αποστάσεις από τα στελέχη  που την ενέκριναν.

Τι θα μας πει τώρα δηλαδή ο Καλομοίρης;
Ότι οι "δανειστές" επιβάλλουν να κοπούν τα προνόμια των επαγγελματιών συνδικαλιστών και εμείς πρέπει να κινητοποιηθούμε για να στηρίξουμε τα δικαιώματά τους να ..... "αντιστέκονται";

Όσοι χρεώνονται πολιτικά αυτή την απόφαση δια των εκπροσώπων τους και σιωπήσουν,  είναι ΑΚΡΙΒΩΣ όσο υπεύθυνος είναι ο ΣΥΡΙΖΑ για την πολιτική του κωλοτούμπα και την υλοποίηση του μνημονίου.

ΤΟ ΚΑΡΓΑΡΙΣΤΕΡΟ ΔΟΥΛΕΜΑ ΤΕΛΟΣ!

 Α.Ν.

ΚΑΛΗΜΕΡΑ