Τετάρτη, 19 Σεπτεμβρίου 2012

ΥΠΟΘΕΣΗ ΚΑΤΑΥΛΙΣΜΟΥ ΤΩΝ ΡΟΜΑ: ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΡΙΟ ΤΩΝ ΣΥΜΦΩΝΙΩΝ ΤΟΥ ΕΛΣΙΝΚΙ


ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΡΙΟ ΤΩΝ ΣΥΜΦΩΝΙΩΝ ΤΟΥ ΕΛΣΙΝΚΙ (ΕΠΣΕ)
Τ.Θ. 60820, 15304 Γλυκά Νερά, Tηλ. 2103472259 Fax: 2106018760

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

17 Σεπτεμβρίου 2012

Αναστολή κατεδάφισης παραγκών 42 Ρομά στο Χαλάνδρι με δικαστική απόφαση

Το Ελληνικό Παρατηρητήριο των Συμφωνιών του Ελσίνκι (ΕΠΣΕ) γνωστοποιεί πως σήμερα ο Πρόεδρος του Α’ Τμήματος του Διοικητικού Εφετείου της Αθήνας Βασίλειος Οδαμπάσογλου με προσωρινή διαταγή διέταξε την αναστολή εκτέλεσης της απόφασης του Γενικού Γραμματέα Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αττικής για την κατεδάφιση των κατοικιών 42 Ρομά στο Νομισματοκοπείο στο Χαλάνδρι.

Η αναστολή εκτέλεσης ισχύει μέχρι την έκδοση της απόφασης του Συμβουλίου του Διοικητικού Εφετείου για την εκκρεμούσα αίτηση αναστολής εκτέλεσης της απόφασης κατεδάφισης. Η εκδίκαση της αίτησης αναστολής θα γίνει σε ημερομηνία που θα προσδιοριστεί αφού η Διοίκηση υποβάλει στο δικαστήριο το φάκελο με τις παρατηρήσεις της. Μετά την εκδίκαση δε θα ακολουθήσει σε άλλη ημερομηνία η έκδοση απόφασης. Αν γίνει δεκτή η αίτηση αναστολής, για τους ίδιους λόγους που έγινε δεκτό και το αίτημα προσωρινής διαταγής, η απόφαση κατεδάφισης δεν θα εκτελεστεί μέχρι να εκδικασθεί η αίτηση ακύρωσης, που με τους τρέχοντες ρυθμούς αναμένεται να εκδικασθεί και στη συνέχεια να εκδοθεί η απόφαση το 2014.

Την αίτηση αναστολής και την αίτηση ακύρωσης κατέθεσαν στις 14/4/2012 οι δικηγόροι Ευθύμιος και Σπύρος Πολιτόπουλος. Σειρά (νομολογιακών και άλλων) εγγράφων υποστήριξης προστέθηκαν σήμερα από το Ελληνικό Παρατηρητήριο των Συμφωνιών του Ελσίνκι και από το Διευθυντή του 4ου Δημοτικού Σχολείου Χαλανδρίου (όπου φοιτούν δεκάδες παιδιά Ρομά) μέσω των δικηγόρων.

Ουσιαστική στήριξη στους Ρομά παρείχαν ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Παναγιώτης Κουρουμπλής, η Επιτροπή Δικαιωμάτων του ΣΥΡΙΖΑ και η Τ.Ε. Σύριζα Χαλανδρίου. Το έγγραφο του διευθυντή και τα κείμενα του ΣΥΡΙΖΑ (που δεν έχουν αναρτηθεί στις ιστοσελίδες ΣΥΝ και ΣΥΡΙΖΑ…) επισυνάπτονται.

Τα κείμενα που κατέθεσε το ΕΠΣΕ περιλαμβάνουν απόφαση (σε δεύτερο βαθμό) ακύρωσης πρωτόκολλων διοικητικής αποβολής Ρομά από το Μονομελές Πρωτοδικείο Πατρών με εκτεταμένη νομολογία που συνοψίζεται πως κανένα μέτρο αποβολής Ρομά δεν μπορεί να ληφθεί πριν τους παραχωρηθεί κατάλληλη εναλλακτική στέγαση. Περιλαμβάνουν επίσης απόφαση (σε πρώτο βαθμό) του Διοικητικού Πρωτοδικείου Αθηνών με την οποία η Γενική Γραμματεία Περιφέρειας και ο Δήμος Χαλανδρίου υποχρεώνονται να καταβάλουν αποζημίωση σε 52 οικοπεδούχους επειδή οι φορείς αυτοί αδράνησαν επί μακρό να λάβουν όλα τα αναγκαία μέτρα για τον καθορισμό κατάλληλων χώρων στέγασης των πληθυσμών Ρομά και επέδειξαν με τη συμπεριφορά τους καθυστέρηση που υπερβαίνει τον εύλογο χρόνο για την αποδέσμευση των ακινήτων των εναγόντων και την μετεγκατάσταση των πληθυσμών Ρομά σε νομίμως οριοθετημένες περιοχές: κατά της απόφασης αυτής ασκήθηκαν εφέσεις από όλους τους εμπλεκόμενους που θα εκδικασθούν από το Διοικητικό Εφετείο Αθηνών στις 14 Φεβρουαρίου 2013. Περιλαμβάνουν επίσης απάντηση σε κοινοβουλευτική ερώτηση του Υπουργείου Περιβάλλοντος στην οποία αναφέρεται ότι οποιαδήποτε ενέργεια μετακίνηση του καταυλισμού από την περιοχή του Νομισματοκοπείου θα πρέπει να συνοδεύεται από πρόταση κατάλληλου χώρου για τη μετεγκατάστασή του. Τέλος, περιλαμβάνουν δημοσίευμα για μεγάλο σκάνδαλο που διερευνά ο ΣΔΟΕ και το Σώμα Επιθεωρητών Δημόσιας Διοίκησης στο Δήμο Χαλανδρίου, επειδή χάθηκε ένα μεγάλο μέρος των τριών εκατομμυρίων ευρώ που προορίζονταν για τη βελτίωση χώρων που διέμεναν οι Ρομά.

Το ΕΠΣΕ θεωρεί τέλος λυπηρή την εκτεταμένη σημερινή παραπληροφόρηση ότι δήθεν δόθηκε αναστολή μόνο για ένα δίμηνο, ότι δήθεν δόθηκε γιατί δεν είχαν επιδοθεί νόμιμα οι αποφάσεις κατεδάφισης, ότι δήθεν δόθηκε γιατί υπήρχε η απεργία των δικαστικών, κτλ. Κανένας δεν έκανε τον κόπο να έρθει στο δικαστήριο ή έστω να ρωτήσει τους δικηγόρους ή το ΕΠΣΕ. Το χειρότερο είναι πως τα δημοσιεύματα δημιουργούν την λανθασμένη εντύπωση πως μέσα σε δύο μήνες μπορεί να βρεθεί τόπος μετεγκατάστασης και να δημιουργηθεί σε αυτόν οικισμός.


Χαλάνδρι 14-9-2012

ΠΡΟΣ: Διοικητικό Εφετείο Αθηνών

KΟIN: Γενικό Γραμματέα Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αττικής

ΘΕΜΑ: Οι συνέπειες της κατεδάφισης αυθαίρετων κατασκευών στην περιοχή «Πεύκο Πολίτη» για τα παιδιά που φοιτούν στο σχολείο μας.

Σας παρακαλούμε στη διαμόρφωση της απόφασής σας να συνεκτιμήσετε και τη βλάβη που θα υποστούν τα παιδιά Ρομά που διαμένουν στον καταυλισμό της περιοχής «Πεύκο Πολίτη» του Δήμου Χαλανδρίου και φοιτούν στο 4Q Δημοτικό Σχολείο Χαλανδρίου.
            
Το προηγούμενο σχολικό έτος έγινε μια πολύ σοβαρή προσπάθεια, σε συνεργασία με ένα Πρόγραμμα του Πανεπιστημίου Αθήνας, για την ένταξη των παιδιών Ρομά του καταυλισμού στην περιοχή «Πεύκο Πολίτη» στο εκπαιδευτικό μας σύστημα. Τα αποτελέσματα ήταν πολύ ελπιδοφόρα Το Σεπτέμβριο του 2011 είχαμε 31 εγγραφές παιδιών και τα 26 από αυτά φοίτησαν συστηματικά όλη την προηγούμενη χρονιά σε δύο τμήματα υποδοχής Ρομά. Τόσο η πρόοδός τους σε μαθησιακό επίπεδο όσο και η κοινωνικοποίησή τους στο χώρο του σχολείου μάς επέτρεψαν να τα εντάξουμε κανονικά σε τάξεις, κατά την τρέχουσα σχολική χρονιά, και να φιλοδοξούμε να τα δούμε να αποφοιτούν από το σχολείο μας.

Χωρίς να είναι στις προθέσεις μας και στις αρμοδιότητές μας να μπούμε στη ουσία της υπόθεσης της κατεδάφισης των αυθαίρετων κατασκευών, οφείλουμε να επισημάνουμε τις συνέπειές της και να εκφράσουμε την ανησυχία μας ότι το γεγονός αυτό θα οδηγήσει ξανά τα 26 παιδιά μας (μαζί με τα 6 νήπια Ρομά του 4ου και 10ου Νηπιαγωγείου Χαλανδρίου καθώς και όσα εγγράφηκαν φέτος στα 7ο και 10ο Δημοτικά Σχολεία Χαλανδρίου) εκτός σχολείου, με ό,τι αυτό συνεπάγεται για την κοινωνία μας και τον πολιτισμό μας.

Ο Διευθυντής του 4ου Δημοτικού Σχολείου


Δευτέρα, 17 Σεπτεμβρίου 2012

Ανακοίνωση ΣΥΡΙΖΑ Χαλανδρίου για τις κατεδαφίσεις στο Νομισματοκοπείο και την αδιαφορία των "αρμοδίων"

Με μια "περίεργη" ταχύτητα (αναντίστοιχη με αυτή που επιδεικνύεται σε πανάκριβες κατασκευές "επωνύμων" μέσα σε δασικές περιοχές ή άλλους απαγορευμένους χώρους), οι αρμόδιες υπηρεσίες Περιφέρειας Αττικής και Δήμου Χαλανδρίου προχωρούν, την Τρίτη 18/9 στην κατεδάφιση των παράνομων κτισμάτων (παράγκες) των ρομά, στην περιοχή του Νομισματοκοπείου, στο Χαλάνδρι.

Οι ρομά, που κατοικούν στην περιοχή κοντά 50 χρόνια, είναι πολίτες Χαλανδρίου και τα παιδιά τους πηγαίνουν στο σχολείο της περιοχής. Ηδη φέτος 26 παιδιά πηγαίνουν στο 4ο Δημοτικό Σχολείο του Κάτω Χαλανδρίου. Πολλοί από αυτούς έχουν γεννηθεί και μεγαλώσει στο Χαλάνδρι.

Σε μια επίδειξη αναλγησίας που προκαλεί το κοινό αίσθημα, οι αρμόδιοι φορείς προχωρούν στην κατεδάφιση των παραγκών χωρίς να έχουν φροντίσει μέχρι σήμερα να βρουν έναν χώρο (όπως άλλωστε από τον νόμο είναι υποχρεωμένοι), με στοιχειώδεις υποδομές, προκειμένου να μεταφερθούν εκεί οι συγκεκριμένοι ρομά, δεδομένου ότι έρχεται χειμώνας και από το ξεσπίτωμά τους θα κινδυνέψουν ανθρώπινες ζωές μικρών παιδιών και ηλικιωμένων.

Ανεξάρτητα από τα όποια προβλήματα έχουν γεννηθεί με τους περίοικους λόγω του ιδιαίτερου τρόπου ζωής τους και τα ιδιοκτησιακά θέματα για τα οποία αρμόδια είναι τα δικαστήρια, πιστεύουμε πως προέχει η ανθρωπιστική πλευρά και η προστασία της ανθρώπινης ζωής.

Ιδιαίτερα σήμερα που η μεγάλη οικονομική κρίση οξύνει τις καταστάσεις και δραματοποιεί τις συνθήκες επιβίωσης των πιο απομονωμένων κοινωνικών ομάδων, όπως αυτές των ρομά.

Καλούμε τους αρμόδιους Φορείς, την Περιφέρεια Αττικής και τον Δήμο Χαλανδρίου πρώτα να φροντίσουν να βρουν έναν κατάλληλο χώρο για να μεταφερθούν οι συγκεκριμένες οικογένειες χωρίς να κινδυνεύει κανείς, αντί ο ένας να ρίχνει την ευθύνη στον άλλον, και μετά να προχωρήσουν στην κατεδάφιση των παράνομων κτισμάτων.

Χαλάνδρι, 16-9-2012

Συντονιστικό Τ.Ε. Σύριζα Χαλανδρίου


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΣΥΡΙΖΑ
ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΓΕΝΙΚΟΥ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΝΑ ΚΑΤΕΔΑΦΙΣΤΕΙ Ο ΚΑΤΑΥΛΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΡΟΜΑ ΣΤΟ ΧΑΛΑΝΔΡΙ

13 Σεπτεμβρίου 2012

Η Επιτροπή Δικαιωμάτων ΣΥΡΙΖΑ καταγγέλλει την απόφαση του Γενικού Γραμματέα Διοίκησης Αττικής Δ. Καλογερόπουλου να κατεδαφιστεί ο καταυλισμός των Ρομά στην περιοχή "Πεύκο Πολίτη" στο Δήμο Χαλανδρίου, χωρίς να υπάρχει κανενός είδους μέριμνα για μετεγκατάστασή τους σε άλλη τοποθεσία, όπως ρητά απαιτείται από τις διεθνείς νομικές δεσμεύσεις της Ελλάδας. Κατά συνέπεια, βάσει του Συντάγματος, του Διεθνούς και του Κοινοτικού Δικαίου για την εξάλειψη των διακρίσεων, κάθε αποβολή Ρομά από την εγκατάστασή τους πρέπει να πληροί τον όρο της προηγούμενης διασφάλισης κατάλληλου χώρου μετεγκατάστασης, αλλιώς η Πολιτεία παραβιάζει την υποχρέωση θετικής μέριμνας για αυτούς

Ειδικότερα, θυμίζουμε στους αρμόδιους ότι το ελληνικό Σύνταγμα καθιερώνει μια ειδική φροντίδα μέριμνας σε σχέση με την έλλειψη ή την ανεπάρκεια στέγης για τους πολίτες, ενώ το ευρύτερο θεσμικό πλαίσιο που ισχύει στη χώρα αναγνωρίζει θετικά μέτρα για την εξάλειψη των διακρίσεων στην πράξη υπέρ ατόμων και ομάδων που μειονεκτούν κοινωνικά λόγω εθνοτικής ή φυλετικής καταγωγής (Οδηγία 2000/43/ΕΚ, Ν.3304/05, Σ.116 παρ.2). Μάλιστα, παράλληλα με την εξεύρεση κατάλληλου χώρου μετεγκατάστασης,  οι Δήμοι και το κράτος έχουν υποχρέωση να διασφαλίσουν συνθήκες υγιεινής διαβίωσης για όλους, ανεξαρτήτως δημοτικής εγγραφής ή εθνικότητας. Δυστυχώς, στην περίπτωση των Ρομά του Χαλανδρίου, όπως και σε πολλές άλλες στο παρελθόν, το ζήτημα της εξεύρεσης χώρου μετεγκατάστασης των Ρομά του καταυλισμού συνεχίζει να αποτελεί το «Γόρδιο δεσμό» του προβλήματος, καθώς Πολιτεία και Δήμος συνεχίζουν να πετούν το μπαλάκι ο ένας στον άλλο, αναφορικά με το ποιος έχει την αρμοδιότητα αυτή. Επισημαίνουμε ότι στον καταυλισμό διαμένουν εδώ και 40 χρόνια Έλληνες πολίτες, που δοκιμάζονται και αυτοί σκληρά από την οικονομική κρίση.

Επίσης, η Επιτροπή Δικαιωμάτων ΣΥΡΙΖΑ επισημαίνει ότι στο 4ο Δημοτικό σχολείο Χαλανδρίου δεν είναι εγγεγραμμένα 26 παιδιά Ρομά, παρόλο που γίνονται δεκτά στις σχολικές τάξεις, με αποτέλεσμα να υπάρχει η σχετική εκκρεμότητα, που σε συνδυασμό με τις εξελίξεις ως προς την κατεδάφιση του καταυλισμού θα απειλήσει το δικαίωμα των παιδιών Ρομά στην πρόσβαση στην εκπαιδευτική διαδικασία.

Τέλος, με αφορμή την υπόθεση των Ρομά Χαλανδρίου, υπενθυμίζουμε ότι οι κοινότητες των Ρομά στην Ελλάδα εξακολουθούν να αντιμετωπίζουν εκτεταμένες και συνεχείς διακρίσεις στην πρόσβαση στη στέγαση. Η πλειονότητα των Ρομά στην Ελλάδα διαβιώνει υπό εξαιρετικά άσχημες συνθήκες, χωρίς πρόσβαση σε βασικές υπηρεσίες όπως ύδρευση ή ηλεκτρισμό, ενώ συχνά γίνεται θύμα φυλετικού διαχωρισμού και αναγκαστικών εξώσεων από τις τοπικές αρχές. Οι συνθήκες διαβίωσης των κοινοτήτων αυτών έχουν καταγγελθεί από διεθνείς οργανισμούς ως απάνθρωπες και αποτελούν σοβαρή παραβίαση ανθρώπινων δικαιωμάτων από την ελληνική κυβέρνηση.

Κατά συνέπεια, η Επιτροπή Δικαιωμάτων ΣΥΡΙΖΑ ζητάει από την Πολιτεία την αναστολή της κατεδάφισης του καταυλισμού μέχρι να μετεγκατασταθούν οι οικογένειες των Ρομά σε χώρο που θα τους βρει η Πολιτεία, αφού κατά ένα μεγάλο μέρος τους είναι ήδη επί 40 χρόνια πολίτες και δημότες Χαλανδρίου, καθώς και την τακτοποίηση του ζητήματος της εγγραφής των 26 παιδιών Ρομά στο 4ο Δημοτικό Σχολείο Χαλανδρίου. Επιμένουμε ότι η όποια μετεγκατάστασή τους (την οποία, άλλωστε, και οι ίδιοι επιθυμούν) πρέπει να γίνει με τη δέουσα κοινωνική ευαισθησία και όχι στο όνομα της εξυπηρέτησης των εργολαβικών συμφερόντων που καιροφυλακτούν να αναλάβουν την «ανάπτυξη» της περιοχής.

ΣΧΟΛΙΟ ΠΛΑΤΕΙΑΣ: ΧΩΡΙΣ ΣΧΟΛΙΟ!!!! ΑΛΛΑ ΞΑΝΑΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ !!! 
ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΠΑΡΤΕ ΟΟΟΛΟΙ! 
Δημοσιεύουμε όλο το πακέτο των συνημμένων όπως μας ήρθε με το email του ΕΠΣΕ.

ΕΠΑΝΕΡΧΟΜΑΣΤΕ ΣΗΜΕΡΑ ΣΕ ΕΝΑ ΘΕΜΑ ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΠΙΜΕΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΦΑΝΕΙ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΠΙΟ ΔΥΣΠΙΣΤΟ Η ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ, ΑΝΤΙΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΑΝΤΙΛΗΨΗ ΤΟΥ Γ. ΚΟΥΡΑΣΗ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΥΛΙΚΩΝ ΤΟΥhttp://www.halandri.gr/frontoffice/portal.asp?cpage=RESOURCE&cresrc=123&cnode=61


Η ΠΛΑΤΕΙΑ ΔΕΝ ΥΠΟΝΟΜΕΥΕΤΑΙ

Το site του Δήμου δεν είναι ιδιοκτησία του Γ. Κουράση και των αυλικών του.

ΑΝΗΚΕΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ ΤΟΥ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ οι οποίοι το πληρώνουμε το λειτουργικό του κόστος.

Η παρουσίαση του τοπικού τύπου, των τοπικών Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης από το ΕΠΙΣΗΜΟ site του Δήμου οφείλει να τηρεί τουλάχιστον προσχήματα πολυφωνίας, αμεροληψίας και δημοκρατικότητας.

Το ίδιο πρέπει να κάνουν και οι αποφάσεις του δημοτικού συμβουλίου περί κατανομής των συνδρομών του δήμου, μοιράσματος των ανακοινώσεων, διακηρύξεων του δήμου κλπ.


Αυτό είναι υποχρέωση ΟΛΩΝ των δημοτικών παρατάξεων να διασφαλίζεται. (με ευθύνη αναλογικά της δύναμής τους).
Αυτά - εκτός από αυτονόητα σε άλλα, δημοκρατικά καθεστώτα - είναι ζητήματα που προβλέπονται ακόμα και από τη νομοθεσία τούτης δω της Μπανανίας (υπό Γερμανική κατοχή, που λέει και ο Τράγκας).

Έχουμε θέσει κατ' επανάληψη στα περισσότερα μέλη του δημοτικού συμβουλίου το ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ, εδώ και 2 χρόνια να αρνούνται από τον δήμο να περιλάβουν την ΠΛΑΤΕΙΑ στα τοπικά μέσα ενημέρωσης που αναφέρονται στο site του δήμου (επιχειρώντας με την κατηφλασμένη, μυωπική, επικοινωνιακή τους πολιτική να την καταστήσουν περίπου "παράνομη").

Το ίδιο μπορούμε να πούμε και για μια σειρά άλλα ενημερωτικά blogs και sites του Χαλανδρίου τα οποία συμβάλουν αξιόπιστα στην ενημέρωση των Χαλανδραίων, (περισσότερο από αυτό εδώ είναι ένα από τα παραπάνω links),

αλλά δεν θέλουμε να αναλάβουμε αυτόκλητα να μιλήσουμε για λογαριασμό κανενός.

Πάντως ΥΠΑΡΧΟΥΝ και τα καλούμε να διεκδικήσουν μαζί μας ΤΟ ΑΥΤΟNΟΗΤΟ και αν θέλουν να τους συμπαρασταθούμε και από εδώ.

Είναι αντίληψη τσιφλικά αυτή που αποπνέει η διοίκηση του δήμου και βέβαια προσωπικά ο ίδιος ο Δήμαρχος Χαλανδρίου, αφού ΕΚΕΙΝΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ.
Τσιφλικά που θεωρεί τον δήμο τσιφλίκι του.

Η Πλατεία δεν έχει ανάγκη την "προβολή" από το site του Δήμου. Δεν είναι αυτό το κίνητρο της διαμαρτυρίας μας και αυτό το καταλαβαίνουν οι καλόπιστοι (για κάτι παπάρες που δεν καταλαβαίνουν τραγουδάμε τον μαύρο Γάτο: "αν είστε κάποιος άρχοντας και παρεξηγηθείτε, ....."

Η ΠΛΑΤΕΙΑ έχει την δική σας αγάπη και εμπιστοσύνη και ειλικρινά σας ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας γιατί μας δίνεται το κουράγιο και την δύναμη να σηκώσουμε αυτό το δύσκολο φορτίο που καθημερινά σηκώνουμε.


Την επισκεπτόσαστε πάνω από 300 διαφορετικοί συμπολίτες μας, και διαβάζετε αναρτήσεις της πάνω από 700 φορές την ημέρα.

Έχουμε όμως την απαίτηση να αντιμετωπιζόμαστε τουλάχιστον όπως τα ανύπαρκτα sites των κολλητών του κ. Κουράση και των αυλικών του στο site του δήμου μας αν όχι όπως οι άλλες υπαρκτές στην πόλη εκδοτικές προσπάθειες που στηρίζονται και με άλλους τρόπους.

ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΠΑΙΤΗΣΗ ΑΥΤΟ ΝΑ ΤΟ ΣΤΗΡΙΞΟΥΝ ΟΣΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΑΥΤΟΑΠΟΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ και ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ.

Διότι πλέον η σιωπή είναι συνενοχή.

Και δημοκράτης και προοδευτικός είναι αυτός που ΠΡΩΤΑ ΑΠΟ ΟΛΑ υπερασπίζεται την ΠΟΛΥΦΩΝΙΑ και την ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ στην διατύπωση λόγου, γνώμης και κριτικής και δεν συμβάλλει με την επιλογή ή την σιωπή του στο σύγχρονο "κάψιμο" εντύπων.

Ανακοίνωση του Συλλογου Εργαζομένων του Δήμου Χαλανδρίου

Νέο τεύχος της "πρΟΤΑσης εργαζομένων του Δήμου Χαλανδρίου"

Κάντε "κλικ" στην εικόνα για να διαβάσετε

Πράσινο Κίνημα: Ο Β. Λυσσαρίδης ταυτίστηκε με τον αγώνα της Κύπρου για ελευθερία και δημοκρατία

  Το Πολιτικό Συμβούλιο του Πράσινου Κινήματος εκφράζει τη θλίψη του και τα θερμά του συλλυπητήρια για την απώλεια του ιδρυτή και Επίτιμου ...

Δημοφιλείς αναρτήσεις