Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Τρίτη 31 Μαρτίου 2015

Μεγαλειώδης συγκέντρωση των αγανακτισμένων "ΜΕΝΟΥΜΕ ΕΥΡΩΠΗ"Ολοκληρώθηκε,με μεγάλη επιτυχία, λίγο πριν τις 18:00 η συγκέντρωση των φιλελέ στην πλατεία Συντάγματος γιατί έπρεπε να προλάβουν την εκπομπή του Μπογδάνου.

Η μεγάλη συνέλευση του κόσμου οφείλονταν στην δημοσίευση της συγκέντρωσης από τον Χειμωνά καθώς έσπευσαν να τον γνωρίσουν από κοντά οι μάνες μας.

Το επόμενο ιβέντ θα ονομάζετε "ΜΕΝΟΥΜΕ ΜΥΚΟΝΟ-ΑΡΑΧΟΒΑ"

Άμεση επέμβαση των υπηρεσιών της Περιφέρειας Αττικής σε ανθυγιεινή εστία στο κέντρο της Αθήνας

Άμεση ήταν η επέμβαση των υπηρεσιών της Περιφέρειας Αττικής ύστερα από ρεπορτάζ του Β. Γιακουμή που προβλήθηκε στo κεντρικό δελτίο ειδήσεων του STAR, αναφορικά με την ύπαρξη ανθυγιεινής εστίας σε κτήριο που βρίσκεται στο κέντρο της Αθήνας και στο οποίο διαβούν και μικρά παιδιά. Συγκεκριμένα, κλιμάκιο εποπτών της Διεύθυνσης Υγειονομικού Ελέγχου και Περιβαλλοντικής Υγιεινής, του κεντρικού τομέα της Περιφέρειας Αττικής, με επικεφαλής τον Προϊστάμενο της Διεύθυνσης Υγειονομικού Ελέγχου και Περιβαλλοντικής Υγιεινής Περιφερειακής Ενότητας Κεντρικού Τομέα, έσπευσε σήμερα νωρίς το πρωί στο συγκεκριμένο πολυώροφο κτήριο, προκειμένου να προβεί σε επιτόπια υγειονομική έρευνα. Ο έλεγχος πραγματοποιήθηκε με τη συνδρομή της Ελληνικής Αστυνομίας.

Κατά τον έλεγχο διαπιστώθηκε σωρεία υγειονομικών προβλημάτων που καθιστούν το συγκεκριμένο χώρο ανθυγιεινή εστία σε βάρος της υγείας των διαμενόντων, των περιοίκων, της Δημόσιας Υγείας γενικότερα και του περιβάλλοντος.

Οι επόπτες προχώρησαν σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες και ενημέρωσαν τις συναρμόδιες Υπηρεσίες, στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων τους, προκειμένου να επιληφθούν σε ό,τι αφορά θέματα κοινωνικής μέριμνας και φροντίδας. Ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε στην ανάγκη φροντίδας από κοινωνικούς λειτουργούς, νοσηλείας και εμβολιασμού των παιδιών που διαβιούν στους χώρους του εν λόγω κτιρίου. Επισημαίνεται ότι η Υπηρεσία Διεύθυνσης Υγειονομικού Ελέγχου και Περιβαλλοντικής Υγιεινής θα επανέλθει με νεότερο έλεγχό της, προκειμένου να διαπιστώσει τη συμμόρφωση με τις υποδείξεις της – στην αντίθετη περίπτωση θα εισηγηθεί την εκκένωση και σφράγιση του κτιρίου.

ΜΑΣ ΑΛΛΑΞΑΝ ΛΙΓΟ ΤΑ ΦΩΤΑ (ΚΑΙ ΤΑ ΧΡΩΜΑΤΑ) ΑΛΛΑ ΕΠΑΝΗΛΘΑΜΕ ...Ίσως παρατήρησε ο αναγνώστης μας ότι τις τελευταίες μέρες είχαμε γίνει ..... μπλε και είχαμε κολλήσει εκεί.

ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ.

Τελικώς κατόπιν αρκετών ωρών ψαξίματος βρήκαμε τι έφταιγε και .... ξαναγίναμε ΠΛΑΤΕΙΑ.

Είχα αρχίσει να τα παίρνω και ετοίμαζα site αλλά πήρε πάλι αναβολή ....

Θα βολευτούμε εδώ. Στο bloggάκι που σπάει νεύρα .....

ΠΑΣΧΑΛΙΝΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΤΜΗΜΑ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΩΝ ΔΡΑΣΕΩΝ ΔΗΜΟΥ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ

Η Διεύθυνση Πολιτισμού & "Αετοπούλειου» Πολιτιστικού Κέντρου Δήμου Χαλανδρίου σας προσκαλεί στην Παιδική Βιβλιοθήκη «Μ. Βασιλόπουλος» να παίξουμε δημιουργώντας.

Θα φτιάξουμε «Λαζαράκια», θα πούμε ιστορίες για τα πασχαλινά έθιμα, θα βάψουμε και θα διακοσμήσουμε με τεχνοτροπίες τα Πασχαλινά αυγά και θα κατασκευάσουμε την προσωπική μας πασχαλινή αυγοθήκη.

Παρασκευή 3 Απρίλιου, ώρα 4:00 μ.μ έως 6:00 μ.μ.
«Λάζαρο δεν πλάσεις, ψωμί δε θα χορτάσεις»


Μ. Δευτέρα 6 Απριλίου, ώρα 4:00 μ.μ έως 6:00 μ.μ.
Ήρθ’ ο Απρίλης με χαρά, με τα κόκκινα τ’ αυγά.Είσοδος Ελεύθερη

Παρακαλούμε να δηλώσετε τη συμμετοχή σας στο τηλέφωνο 210 6801654 καθημερινά από 10:00 έως 14:00

Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας


Παιδική Βιβλιοθήκη «Μ/ Βασιλόπουλος»
Διεύθυνση: Παλαιολόγου, Αβέρωφ και Σόλωνος
Τηλ.2106801654

ΤΙ ΘΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙ Η ΠΛΑΤΕΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΘΕΣΙΝΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗΩς ειδικός ΠΑΣΟΚολόγος, ειδικότητα αποκτηθείσα εκ πείρας μέσω της υπηρεσίας της μακροχρόνιας αυταπάτης στην οποία αφιέρωσα μεγάλο μέρος της ζωής μου και ευελπιστώντας ότι  δεν θα σπαταλήσω άσκοπα και το υπόλοιπο μέρος αυτής, ελπίζοντας σε έναν ΣΥΡΙΖΑ που  ανθίσταται σθεναρά ώστε να μην γίνει ΠΑΣΟΚ στις ιδέες και την στρατηγική του αλλά δείχνει μια ιδιαίτερη προτίμηση σε όσους σχεδίασαν το ξεστράτισμα του ΠΑΣΟΚ προς τον φιλελευθερισμό, κάνοντάς μας να βλέπουμε εφιάλτες ότι θα ζήσουμε ένα φοβερό deja vu και μάλιστα υβριζόμενοι από επαναστατικές συνιστώσες ως "πασόκοι" που αλλοιώνουν την φυσιογνωμία του ΣΥΡΙΖΑ, περισσότερο από όσο το κάνει αυτό η κα Παναρίτη ή ο Ρ. Σπυρόπουλος, αυτό που θα σχολιάσω από την χθεσινή συζήτηση στην βουλή είναι η τοποθέτηση Βενιζέλου.

Εχθές ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ αποκάλυψε στους νοήμονες τον λόγο που το ΠΑΣΟΚ δεν είναι πια εδώ.
Και δεν θα γυρίσει ποτέ ως ΠΑΣΟΚ. (Ως ΕΛΙΑ, ως ΣΥΚΙΑ, ως ΜΟΥΣΜΟΥΛΙΑ μπορεί αλλά ως ΠΑΣΟΚ ΠΟΤΕ.)

Αλλά επίσης φανέρωσε σε όποιον θέλει να δει τι είναι αυτό που μπορεί να μετατρέψει τον ΣΥΡΙΖΑ σε ΠΑΣΟΚ και από το οποίο πρέπει να προστατευθεί.

Η τοποθέτησή του Βαγγέλη Βενιζέλου ήταν καθαρή: "Δεν θα σας στηρίξουμε είτε πάτε σε ρήξη, είτε πάτε σε αναδίπλωση".

Όπερ έστι μεθερμηνευόμενον: Εμείς οι ΠΑΣΟΚοι αν δεν είμαστε εξουσία ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΕΙΣ - ΑΠΟΨΕΙΣ - ΣΤΟΧΟΥΣ για την κοινωνία και την χώρα τις οποίες προσπαθούμε να προωθήσουμε με συμμαχίες κοινωνικές και πολιτικές.

Δεν μας νοιάζει τίποτα παρά μόνο η καρέκλα.

Ό,τι λέτε εσείς που μας πήρατε τις καρέκλες, εμείς  θα λέμε το αντίθετο για να σας φθείρουμε και στα φρύδια μας οι επιπτώσεις που αυτή μας η στάση θα έχει για την χώρα και τον λαό.

ΑΥΤΟ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕ ΤΟ ΠΑΣΟΚ!

Ένα μόρφωμα που η μόνη άποψη που κουβαλάει  είναι η νομή της εξουσίας και το μόνο διακύβευμα γι' αυτό είναι η καρέκλα ως αυτοσκοπός - ΟΧΙ ΩΣ ΜΕΣΟ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ.

Αν είναι μέσα στο κόλπο είναι όλα καλά ακόμα και αν συνεργάζεται με τον Βορίδη και τον Καρατζαφέρη. Όλες οι πολιτικές είναι σωστές.

Αν είναι εκτός όλα είναι στραβά και ανάποδα. Ούτε ο ένας δρόμος, ούτε ο άλλος μας κάνει.

Να λοιπόν κατά την ταπεινή μου γνώμη από τι πρέπει να προστατευθεί ο ΣΥΡΙΖΑ για να μην γίνει ΠΑΣΟΚ:

Να αυτοπροστατευθεί από την ταύτισή του με την εξουσία που καταλαμβάνει.
Να μην την αφήνει να τον αλλιώνει και να τον μετατρέπει σε ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΟ μηχανισμό.

Να ξεχωρίζει και να παραδέχεται τους αναγκαίους συμβιβασμούς που θα κληθεί να κάνει σε επίπεδο κράτους και διαχείρισης αντί να τους μετατρέπει σε ιδεολογία και στρατηγική του, στέλνοντας απέναντι όσους τολμούν να το επισημαίνουν.

Και να μην θεωρεί αντιπάλους όσους διατυπώνουν απόψεις αλλά να φοβάται όσους γλύφουν την εξουσία, διότι αυτοί θα καταστρέψουν και τον ΣΥΡΙΖΑ αν επικρατήσουν

Όπως ΑΥΤΟΙ κατέστρεψαν και το ΠΑΣΟΚ.

Βέβαια η εξουσία γουστάρει γλύψιμο.

Αυτό είναι το μεγάλο πρόβλημα!

ΑΥΤΟ!