Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Δευτέρα 21 Σεπτεμβρίου 2015

ΤΙ ΗΠΙΑΤΕ;;;;


Δέουσες διευκρινήσεις σχετικά με δήλωση του ευρωβουλευτή κ. Ν. Χουντή για το ΧΥΤ Γραμματικού
Με αφορμή τη δήλωση τρεις ημέρες πριν από τις βουλευτικές εκλογές της 20ης Σεπτεμβρίου, του ευρωβουλευτή Νίκου Χουντή σχετικά με τον ΧΥΤΑ Γραμματικού, υπογραμμίζονται τα εξής :

Η Περιφερειάρχης Αττικής έχει κατ’ επανάληψη υπογραμμίσει, δημόσια, από το βήμα του Περιφερειακού Συμβουλίου, ότι η Περιφερειακή Αρχή είναι σταθερά αντίθετη στη δημιουργία ΧΥΤΑ Γραμματικού. Συγκεκριμένα, στην 11η συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου στις 2 Απριλίου 2015, η Περιφερειάρχης υπογράμμισε ότι «είναι δεδομένη» η αντίθεση της Περιφερειακής Αρχής στη δημιουργία ΧΥΤΑ. Τόνισε μάλιστα ότι «αποτελεί προγραμματική μας δέσμευση και αφορά σε ένα πρόβλημα που κληρονομήθηκε». Υπογράμμισε επίσης τη νέα πραγματικότητα που έχουν δημιουργήσει οι δύο αποφάσεις του ΣτΕ καθώς και η ολοκλήρωση του έργου σε σχέση με την ανάγκη ένταξής του σε έναν ευρύτερο σχεδιασμό για τα απορρίμματα με σεβασμό στην εθνική και ευρωπαϊκή νομοθεσία. Παράλληλα έθεσε το καίριο ζήτημα της ευρωπαϊκής χρηματοδότησης και του αιτήματος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για επιστροφή των χρημάτων σε μια περίοδο οξύτατης οικονομικής κρίσης.

Η Περιφερειάρχης Αττικής είναι σε συνεχή επικοινωνία με την Ευρωπαϊκή Επιτροπή και με την Επιτροπή Αναφορών του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου καθώς στις 16 Απριλίου 2015 η Περιφέρεια εκλήθη και παρουσίασε δημόσια στις Βρυξέλλες την πρόοδο των ενεργειών της και τον τρόπο αντιμετώπισης της διαχείρισης των απορριμμάτων, απαντώντας μεταξύ άλλων και για το θέμα του Γραμματικού. Ειδικότερα τονίστηκε εκ μέρους της Περιφερειακής Αρχής ότι η πολιτική της βρίσκεται σε πλήρη ευθυγράμμιση με τις συστάσεις που έκανε η εν λόγω Επιτροπή για το ζήτημα, λαμβάνοντας υπόψη και όλα τα δεδομένα προκειμένου να μην χαθούν τα χρήματα που έχουν δοθεί από την Ευρωπαϊκή Ένωση και τους εθνικούς πόρους. Επιπλέον ενημέρωσε την Επιτροπή Αναφορών για τα συμπληρωματικά έργα που γίνονται με στόχο τη διευθέτηση των ομβρίων και την αντιπλημμυρική προστασία του έργου, έτσι ώστε να επιτευχθεί η πλήρης απομόνωση του χώρου από τα επιφανειακά ύδατα.

Η τεκμηρίωση που υποβλήθηκε, όπως συμπεριελήφθη και σε σχετικό φάκελο, θεωρήθηκε απολύτως ικανοποιητική και ως εκ τούτου η Επιτροπή έδωσε παράταση ενός έτους προκειμένου να παρουσιάσει η Περιφέρεια την περαιτέρω πρόοδο των ενεργειών της.

Ήδη σήμερα προχωρά η έγκριση της αναθεώρησης του Περιφερειακού Σχεδιασμού: η σχετική δημόσια διαβούλευση είναι σε εξέλιξη όπως και τα Τοπικά Σχέδια Διαχείρισης Απορριμμάτων στη βάση σχετικού Οδηγού Σύνταξης που εκπονήθηκε και στάλθηκε από την Εκτελεστική Επιτροπή του ΕΔΣΝΑ σε όλους τους Δήμους της Αττικής, για την άμεση εφαρμογή Τοπικών Σχεδίων Διαχείρισης των αστικών αποβλήτων από μέρους των ΟΤΑ, με έμφαση στην προδιαλογή των υλικών, την ανακύκλωση, την κομποστοποίηση. Όλες οι δράσεις εντάσσονται και ευθυγραμμίζονται με τις γενικές κατευθυντήριες γραμμές του νέου ΕΣΔΑ, όπως αυτός δημοσιοποιήθηκε τον Ιούλιο φέτος.

ΔΩΡΕΑΝ ΕΞΕΤΡΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΣΑΚΧΑΡΩΔΗ ΔΙΑΒΗΤΗ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΙΑΤΡΕΙΟ


Σκακιστικός Όμιλος Χαλανδρίου: Πρόσκληση σε ομιλία


Βουβός ο θρήνος μας για τη μη εκλογή της Λυμπεράκη

Δεν κατάφερε να εκλεγεί με το Ποτάμι και το ελληνικό κοινοβούλιο δεν θα είναι ποτέ πια το ίδιο.

 Η προστάτιδα των πλουσίων, αυτή που πίστευε πως οι φτωχοί δεν φταίνε μεν αλλά αποφασίζουν λάθος, η κυρία Λυμπεράκη, δεν θα κοσμεί τη νέα Βουλή. Δυστυχώς. Δεν κατάφερε να επανεκλεγεί.
efsyn

ΕΤΣΙ!


Σε πλήρη ετοιμότητα η Περιφέρειας Αττικής για την αντιμετώπιση των επικίνδυνων καιρικών φαινομένων


Σε πλήρη ετοιμότητα βρίσκεται ο μηχανισμός της Περιφέρειας Αττικής, αμέσως μετά την έκδοση από την ΕΜΥ/ΕΜΚ του έκτακτου Δελτίου επιδείνωσης του καιρού, που κοινοποιήθηκε τα ξημερώματα, προκειμένου να αντιμετωπιστούν άμεσα πιθανά τοπικά πλημμυρικά φαινόμενα στους Δήμους της Αττικής. Σύμφωνα με το Δελτίο, τα επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα θα διαρκέσουν μέχρι την Πέμπτη, 24 Σεπτεμβρίου.

Η Περιφερειάρχης Αττικής Ρένα Δούρου επικοινώνησε νωρίς το πρωί με τον αναπληρωτή Υπουργό Προστασίας του Πολίτη Αντώνη Μακρυδημήτρη, τονίζοντας την ανάγκη συντονισμού των αρμόδιων υπηρεσιών για την προάσπιση της ασφάλειας και της περιουσίας των πολιτών.

Η Υπηρεσία Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Αττικής παρεμβαίνει όπου απαιτείται προκειμένου να συμβάλλει στην αντιμετώπιση κατά τόπους συμβάντων. Επίσης, σε άμεση συνεργασία με τους 66 Δήμους του λεκανοπέδιου συνεργεία της Περιφέρειας είναι έτοιμα να συνδράμουν με μηχανήματα και προσωπικό.

Η Περιφέρεια Αττικής με γνώμονα την προστασία του πολίτη, παραμένει σε διαρκή επιφυλακή για όσο διάστημα διαρκέσουν τα ακραία καιρικά φαινόμενα.

Επισυνάπτονται χρηστικές οδηγίες αυτοπροστασίας και πρόληψης για τις πλημμύρες

ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ ...

του Γ. ΠΑΠΙΔΑ
 Έχει επισημανθειί κατ' επανάληψη ο βρώμικος ρόλος των λεγόμενων εταιρειών δημοσκοπήσεων στο προεκλογικό παιχνίδι.

Αυθεντικά τέκνα της διαπλοκής και του μηντιακού συστήματος επηρεάζουν αναίσχυντα και χωρίς καμμια επιπτωση την κοινη γνωμη με τα σκοπιμα ψεματα τους και τις δολιες ερωτησεις τους.

Σε αυτες τις εκλογες ειχαν συγκεκριμενους στοχους και εν μερει τους πετυχαν.Διδυμα αδελφακια των συστημικων ΜΜΕ σε πολλα δε απο αυτα αποτελουν θυγατρικες.

Πρωτος στοχος τους να περιορισουν την εκταση της ηττας της Ν.Δ..

Το πετυχαν μερικώς.

Δευτερος στοχος ο αφανισμος των ΑΝΕΛ και η είσοδος στην βουλή του "γραφικού" σαν το ηλιοβασιλεμα της Σαντορινης Λεβεντη... Το πετυχαν και εδω εν μερει. Βεβαια τους ΑΝΕΛ τους εχουν διαχρονικα στοχοποιημενους και διαχρονικα αποτυγχανουν..

Βγαζοντας ομως αυτα τα αρνητικα ποσοστα συνεχεια σιγουρα επηρεαζουν τον εβρισκομενο στο μεταιχμιο αναποφασιστο και αφαιρουν ποσοστιαιες μοναδες λιγες η πολλες αδιαφορο...

Αποριας αξιον επισης ειναι πως γινεται να πιανουν αλλα ποσοστα οπως πχ του ΚΚΕ ή του πασοκοδημαρ η ακομα και του Λαφαζάνη και να πέφτουν εντελώς έξω στα στοχοποιημενα κόμματα?

Αν καποιος επιχειρηματιας της αγορας πουλαει επι σειρα ετων ελαττωματικα προιοντα επικινδυνα για το κοινο δεν θα εχει καμμια επιπτωση?Δεν θα μπουκαρει ο εφετ , το υπουργειο εμποριου , το χημειο του κρατους και οτι αλλος θεσμος υπαρχει προστασιας του καταναλωτη?Εδω πως αλωνιζουν τα θρασιμια της διαπλοκης και δεν ιδρωνει το αυτι κανενος?

Ελπιζω η νεα κυβερνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ να ασχοληθει ΣΟΒΑΡΑ με το θεμα το οποιο ειναι αμεσα συνδεδεμενο με την διαπλοκη και τον τροπο που παιζεται το μηντιακο παιχνιδι στην Ελλαδα..Αν δεν μπει χοντρο χερι στην διαπλοκη και το σαπιο συστημα που αντιπροσωπευει τιποτα το καλο δεν προκειτε να προκυψει οσο και αν περισευουν οι καλες προθεσεις...Έχει επισημανθειί κατ' επανάληψη ο βρωμικος ρολος των λεγομενων εταιρειων δημοσκοπησεων στο προεκλογικο παιχνιδι.

Η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ, ΟΙ ΠΑΙΔΙΚΟΙ ΣΤΑΘΜΟΙ ΚΑΙ ΤΑ .... ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ.Ο αυταρχικός κατήφορος της ηγετικής ομάδας της διοίκησης του δήμου συνεχίζεται και θα συνεχίζεται όσο ο αρρωστημένος εγωισμός μερικών μάλλον συμπλεγματικών και οι ιδεοληψίες τους εμποδίζουν μια ουσιαστική, αναγκαία, μετατόπιση στην εξαγγελθείσα πολιτική στον δήμο.

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΟΥ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΦΑΡΜΟΣΙΜΗ.

Και θα συνεχίζεται ο κατήφορος όσο  βρίσκουν πλάτη τρεις - τέσσερις ηγετικοί εξουσιαστές του δήμου σε μια κλίκα κολλητών ή πολιτικών πελατών τους στην ΟΜ Χαλανδρίου του ΣΥΡΙΖΑ που κρατάει κλειστές τις πόρτες της οργάνωσης και του κόμματος για κοινωνικά στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ που δηλώνουν την πρόθεσή τους να συμβάλλουν και να δουλέψουν για το κόμμα.

Πρακτική που βλάπτει τον ΣΥΡΙΖΑ με προφανή στόχο όσων την εφαρμόζουν να προστατεύσουν από κριτική και έλεγχο την αυταρχική διοίκηση των κολλητών τους στον δήμο και να αποφευχθεί ένας ουσιαστικός διάλογος για τις πολιτικές - που δυστυχώς στο όνομα του ΣΥΡΙΖΑ (καμία σχέση με το αυτοδιοικητικό του πρόγραμμα) - υλοποιούνται στον δήμο, με μόνο κερδισμένο το παλαιό σύστημα και τη ΝΔ που διατηρεί και διευρύνει την κυριαρχία της σε τοπικό επίπεδο με αντάλλαγμα την  "προστασία" στον ανασφαλή να ρισκάρει για εφαρμογές προοδευτικών πολιτικών Ρούσσο και το απίστευτο πολιτικό αχταρμά της ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ.

Οι χθεσινές οριακές μετατοπίσεις στην κάλπη  αποδεικνύουν ότι ο μόνος κερδισμένος είναι η ΝΔ. (Και τονίζω το "οριακές" γιατί μόνο οριακά επηρεάζεται η ψήφος στις βουλευτικές εκλογές από τα δημοτικά. Εδώ έφυγε όλη η δημοτική ομάδα της πλειοψηφίας στην ΛΑΕ, τι επηρέασαν με τόση φασαρία που έκαναν και σαράντα ανακοινώσεις; 0,3% παραπάνω από τον Μ.Ο στην β πήραν όόόόλοι αυτοί οι μεγάλοι τοπικοί παράγοντες).

Την προηγούμενη βδομάδα δεχτήκαμε αρκετά τηλεφωνήματα αγανακτισμένων γονιών αποκλεισμένων από τους παιδικούς σταθμούς.

"Συγχαρητήρια για το κουράγιο σας, σας παρακαλούμε μην υποχωρήσετε, παρακολουθούμε αυτό που κάνετε και σας χρειαζόμαστε. Ελέγξτε τους φακέλους μοριοδότησης  τους σταθμούς, έχουν γίνει όργια.
Ρωτήστε τους γιατί οι θέσεις που δεν καλύφθηκαν από ΕΣΠΑ δεν καλύπτονται από την λίστα μοριοδόησης που έχει εγκριθεί;
Πώς εμπλέκονται τα θέματα με έναν παιδικό σταθμό απέναντι από την Μαρμαριώτισσα";
μου έλεγε σχεδόν κλαίγοντας μια μητέρα.

Η ΟΜ του ΣΥΡΙΖΑ θέλει να ασχοληθεί ή η νομή της τοπικής εξουσίας και των ωφελημάτων της μεταξύ των ηγετικών του δήμου και των αντιστοίχων της ΟΜ είναι ισχυρότερο πρόταγμα για το κόμμα μας, και από την εντολή μας που εχθές έλαβε για να συγκρουστεί με την παλαιοκομματική συγκρότηση του κράτους,  το ρουσφέτι, το πελατειακό σύστημα, την λογική του κράτους - λάφυρο στο κόμμα και την διαφθορά  ελπίζω σε όλα τα επίπεδα δηλαδή και στον δήμο.

ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ ΘΑ ΚΡΙΘΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΑΠΟ ΠΡΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ, ΔΙΑΚΗΡΥΞΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑΞΙΜΑΤΑ!
Οι κοροϊδίες, οι μπαρουφολογίες και τα ψέματα τελείωσαν. 

ΟΛΟΙ ΘΑ ΚΡΙΘΟΥΜΕ ΑΥΣΤΗΡΑ ΑΠΟ ΠΡΑΞΕΙΣ.

Η αυταρχική, αντιδημοκρατική διοίκηση του δήμου  μέσα από το δελτίο τύπου που κυκλοφόρησε το Σάββατο ανακοινώνει ΞΕΔΙΑΝΤΡΟΠΑ στον λαό του Χαλανδρίου ότι δεν δίνει ΣΤΟΥΣ ΑΙΡΕΤΟΥΣ πρόσβαση στον έλεγχο των φακέλων μοριοδοτήσεων (για τις κοινωνικές δομές και τους παιδικούς σταθμούς είναι αυτοί οι φάκελοι).

Λέει επί λέξη:

" Η επιλογή των οικογενειών, έγινε μέσα από τα μητρώα του Προγράμματος «Άμεσης Αντιμετώπισης της Φτώχειας» του Δήμου Χαλανδρίου. Πιο συγκεκριμένα από το Γραφείο Διαμεσολάβησης των Κοινωνικών Δομών του Δήμου, με αυστηρά κοινωνικοοικονομικά κριτήρια, λαμβάνοντας υπόψη το κοινωνικό ιστορικό και τα στοιχεία που αναγράφοντα χωρίς την παρέμβαση των εκπροσώπων των παρατάξεων. Τα ονόματα των οικογενειών είναι προσωπικά δεδομένα που δεν δημοσιοποιούνται, καθώς από το Γραφείο Διαμεσολάβησης  στα δικαιολογητικά που έχουν καταθέσει οι οικογένειες αυτές για την ένταξή τους στις κοινωνικές δομές, τηρείται εχεμύθεια σύμφωνα με την αρχή προστασίας ευαίσθητων προσωπικών δεδομένων."

Επίκληση ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ απέναντι σε αιρετούς εκπροσώπους των δημοτών, ορκισμένους να τηρούν το Σύνταγμα και τους Νόμους !!!!!

Δηλαδή ποιος έχει δικαίωμα να ελέγξει την διοίκηση και την γραφειοκρατία που έκανε την δουλειά αν δεν έχουν ούτε οι αιρετοί;
Τι είναι αυτά που ακούω να λέγονται στα χαζά, περί "εμπιστοσύνης στους υπαλλήλους, που είναι καλοί υπάλληλοι και δεν πρέπει να τους προσβάλλουμε ζητώντας να δούμε τι έχει γίνει"

Ποιος είπε ότι είναι κακοί υπάλληλοι; 

Αλλά "εμπιστοσύνη στους υπαλλήλους" σημαίνει να μην λογοδοτούν σε κανένα και να μην ΑΠΟΔΕΙΚΝΎΟΥΝ ΤΗΝ ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΜΕΡΟΛΗΨΙΑ ΤΟΥΣ ΣΤΟΥΣ ΑΙΡΕΤΟΥΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ;;;

Μα ένας καλός υπάλληλος που δεν θα λειτουργούσε ως ασπίδα για κάποιους αυτό θα το επεδίωκε! 

Και όσοι υπερασπίζονται την διαχείριση των θεμάτων  του δήμου μέσα από τις μεταξύ μας "κοινωνικές διευθετήσεις" μπορούν να μου απαντήσουν σε ένα ερώτημα:  
Αφού είμαστε "φιλαράκια" και έχουμε "εμπιστοσύνη" ο ένας στον άλλο  γιατί δεν δείχνουν την εμπιστοσύνη τους και σε μένα να μου δείξουν τους φακέλους στο φιλικό που γουστάρουν αφού δεν θέλουν το θεσμικό (όποτε το θυμούνται)  και με παιδεύουν;

 ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΡΕ ΠΟΥ ΛΕΤΕ!

ΘΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΑΝΘΕΙ Η ΦΑΙΔΡΑ ΠΟΡΤΟΚΑΛΕΑ να κάνει ο καθένας σωστά την ΘΕΣΜΙΚΗ δουλειά του και να μην ανακαλύπτουμε ΑΝΟΗΣΙΕΣ για να κρύψουμε τις αμαρτίες μας;

Τι λένε γι΄αυτή την αντίληψη τα αιρετά μέλη της επιτροπής από την άλλη αντιπολίτευση;
 Η κ. Λοτσάρη και  ο κ. Βαρδουλάκης; Τους ρωτάμε δημόσια; 

Δέχονται να τους λένε ότι το δημοτικό συμβούλιο τους έβαλε εκεί να συναποφασίζουν και εκείνοι παριστάνουν τις γλάστρες που .... "ενημερώνονται" και "έχουν εμπιστοσύνη" χωρίς να βλέπουν;

Τι λέει ο Δημήτρης Λέρτας που εκπροσωπεί τις ισχνές μας δυνάμεις έναν χρόνο τώρα στην επιτροπή;

Θα του πουν μήπως ότι δεν είναι αιρετός άρα θεσμικά έχει περιορισμένες δυνατότητες πρόσβασης στα δεδομένα των φακέλων επειδή δεν έχει ορκιστεί; Μα τον έχει εκλέξει το δημοτικό συμβούλιο!

ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ ΑΝ ΤΟΥ ΤΟ ΠΟΥΝ ΘΑ ΠΑΩ ΕΓΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΝΑ ΔΩ ΤΟΥΣ ΦΑΚΕΛΟΥΣ!
Που έχω ορκιστεί να τηρώ το Σύνταγμα και τους  νόμους, όπως ακριβώς ο δημόσιος υπάλληλος που χειρίζεται τους φακέλους. 
Και που δεν θέλω να μου πεις εσύ αναγνώστη μου μεθαύριο: "ΚΑΙ ΣΥ ΤΙ ΕΚΑΝΕΣ; ΟΛΟΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΙΣΤΕ!"

Έχω ή δεν έχω δικαίωμα αναγνώστη μου να δω αν έχουν αποδοθεί σωστά και αντικειμενικά τα μόρια; Είναι προσβολή στον υπάλληλο; Εσύ τι λες; Θέλω την γνώμη σου.

Και πες εσύ αναγνώστη μου: Αν δεν έχουν οι αιρετοί το δικαίωμα  ΠΟΙΟΣ ΔΙΑΟΛΟΣ ΤΟ ΕΧΕΙ, να ελέγξει ότι "το γραφείο Κοινωνικής πολιτικής" έχει κάνει σωστά και αμερόληπτα την δουλειά του και δεν έχει γίνει μηχανισμός ρουσφετολογικών και πελατειακών διευθετήσεων σε πολύ ευαίσθητους τομείς όπως οι παιδικοί σταθμοί και οι κοινωνικά αδύναμες ομάδες συμπολιτών μας;

Τι έχει να πει γι' αυτό η ΟΜ του ΣΥΡΙΖΑ; Καλώς καμωμένο είναι από τα στελέχη που εκφράζουν τον ΣΥΡΙΖΑ στον δήμο αυτό;
Θέλει ή όχι συζήτηση το θέμα;

Ρωτάμε και τους ηγετικούς ινστρούκτορες αλλά και τους απλούς συντρόφους που δεν είναι μέσα στο παιχνίδι της διαπλοκής σχέσεων με τον δήμο.

Έτσι εννοούμε την διαφάνεια και τον κοινωνικό έλεγχο εμείς της ευρωπαϊκής ριζοσπαστικής αριστεράς;
Έτσι θα υπερασπιστούμε την κοινωνική λογοδοσία και έτσι θα συγκρουστούμε με την αναπαραγωγή του πελατειακού κράτους;

Η τήρηση των προσωπικών δεδομένων των συμπολιτών μας είναι ΕΥΘΥΝΗ ΚΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΙΡΕΤΩΝ. 
Και όποιος τα παραβιάζει διώκεται από το νόμο.
Οι αυτοαναγορευόμενοι φρουροί των προσωπικών δεδομένων είναι ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΚΛΟΟΥΝ!

Δεν τους είπαμε να ΔΗΜΟΣΙΟΠΟΙΗΣΟΥΝ τους φακέλους ή να τους αναρτήσουν στο Internet.
Τους είπαμε να αφήσουν πρόσβαση σε ΑΙΡΕΤΟΥΣ.

Οι αυτοαναγορευόμενοι σε ψευτοθεματοφύλακες των προσωπικών δεδομένων απλώς τα χρησιμοποιούν ως παραπέτασμα κάλυψης των δικών τους αυθαιρεσιών και του  πελατειακού συστήματος που έχει στηθεί και αναπαράγεται στον δήμο σε απόλυτη συμπόρευση και συνέχεια με όλο το παλιό τοπικό γαλαζοπράσινο κατεστημένο.

ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΩ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ  να θεωρεί ότι έχει το δικαίωμα να δηλώνει δημόσια ότι δεν μου επιτρέπει πρόσβαση στα στοιχεία του δήμου για να ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΕΙ τους συμπολίτες μου από εμένα που άρα υπονοεί πως είμαι ανεύθυνος και δεν θα σεβαστώ τα προσωπικά δεδομένα των συνδημοτών μου.

ΤΟ ΘΕΩΡΩ ΜΕΓΙΣΤΗ ΠΡΟΣΒΟΛΗ.
ΔΕΝ ΤΟ ΕΠΙΤΡΕΠΩ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ!

Πολύ περισσότερο ΔΕΝ ΑΝΕΧΟΜΑΙ να το λέει ο ΔΗΜΟΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ, τον οποίο έχω υπηρετήσει χρόνια, με την θέληση και κατ' εντολήν των συμπολιτών μου.

ΞΕΡΩ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΤΙΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΜΟΥ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΥΣ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΓΝΩΡΙΖΩ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΩ ΤΑ ΕΥΑΙΣΘΗΤΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΤΟΥΣ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΟΠΩΣ ΥΠΟΧΡΕΟΥΜΑΙ .

Και όχι μόνο υποχρεούμαι από το νόμο, αλλά και από την ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΜΟΥ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ.
Δεν έχω κάνει ΠΟΤΕ πολιτική με προσωπικά δεδομένα συμπολιτών μου - φίλων ή αντιπάλων.  

Το έχω κάνει πολλά χρόνια.

Ποιος δικαιούται να με προσβάλλει αμφισβητώντας αυτή μου την υπευθυνότητα δημόσια.
ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΑ!

Και ποιος αυτοαναγορεύεται στον μόνο που είναι άξιος και ικανός να προστατεύσει τα προσωπικά δεδομένα των δημοτών;
Ποιος;
Ο ΓΕΡΟΛΥΜΑΤΟΣ; 
Παριστάνει τον φρουρό των θεσμικών συνταγματικών διαδικασιών και των δημοκρατικών δικαιωμάτων των πολιτών  ο τύπος που πριν δυο χρόνια επέβαλε την άποψή του στην πόλη με τον γκασμά;;;

Ή η Χριστούλη που κάνει ΠΟΛΙΤΙΚΗ με προσωπικά δεδομένα πολιτικών της αντιπάλων - προσωπικά, επαγγελματικά, ό,τι νάναι και ό,τι κάτσει;

Ποιοι είναι αυτοί που περιορίζουν θεσμικά δικαιώματα αιρετών .... για να "προστατέψουν" τους πολίτες και τους θεσμούς από την πολιτική δράση των αντιπάλων τους;

ΣΤΟΝ ΓΥΨΟ ΘΑ ΜΑΣ ΒΑΛΟΥΝ;;;
Ο ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑ Ο ΠΑΤΤΑΚΟΣ ΤΑ ΕΛΕΓΑΝ ΑΥΤΑ!

Οι αυτόκλητοι φρουροί - σωτήρες πρέπει να ντρέπονται γι' αυτά που γράφουν με την υπογραφή του ΔΗΜΟΥ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ.

Ας γράφουν τέτοιες μπαρούφες στην ΣΤΑΣΗ με την παραταξιακή τους υπογραφή.
Δεν θα ξανασχοληθούμε μαζί τους.

Η πρακτική τους όμως να χρησιμοποιούν την σφραγίδα του δήμου για να τα λένε αυτά είναι επικίνδυνη και καταδικαστέα.
ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ Ο ΔΗΜΟΣ!
Ο ΔΗΜΟΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ!

Και οι άλλες δημοτικές παρατάξεις που κοιτούν αυτά που λέγονται δημόσια και τους παίζουν το παιχνίδι είτε με την συμμετοχή τους, είτε με την σιωπή τους έχουν συνευθύνη.

Όταν μια άποψη - αντίληψη διακινείται με την υπογραφή του ΔΗΜΟΥ όσοι από τον δήμο σιωπούν συναινούν.

ΕΧΟΥΝ ΕΥΘΥΝΗ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΘΕΣΜΟΥΣ ΤΗΣ!


ΑΓΓΕΛΟΣ ΝΤΑΒΙΑΣ
ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ

ΚΑΛΟ ....


http://www.zougla.gr/

ΧΑΛΑΝΔΡΙ: ΠΕΡΑΣΕ ΜΠΡΟΣΤΑ Η ΝΔ ΜΕ 3 ΨΗΦΟΥΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟ. 2120 ΨΗΦΟΥΣ ΕΧΑΣΕ Ο ΣΥΡΙΖΑ.


 Πτώση 2,5% για τον ΣΥΡΙΖΑ.

Ελαφρώς αυξημένα ποσοστά από το ΜΟ των Βορείων Προαστείων για ΛΑΕ και ΑΝΤΑΡΣΥΑ  (3,30 και 1,14% αντίστοιχα).

Έπεσαν σε ψήφους  Χρυσή Αυγή, ΑΝΕΛ.

Αλλά η έκπληξη για εμάς ήταν η πτώση (κατά περίπου 300 ψήφους) για το ΚΚΕ!!!

Το ΠΑΣΟΚ/ΔΗΜΑΡ πήρε 1516 ψήφους αντί 2044 ψήφων που ήταν το άθροισμα ΠΑΣΟΚ-ΚΙΔΗΣΟ τον Γενάρη, δηλαδή ΕΧΑΣΕ ΨΗΦΟΥΣ. Τον Γενάρη το ΠΑΣΟΚ μόνο του είχε πάει 1314 ψήφους).

Μεγάλη άνοδος για την ¨Ενωση Κεντρώων από 619 ψήφους τον Γενάρη σε 1196 ψήφους χθες.

Ακολουθούν τα αποτελέσματα του Ιανουαρίου για συγκρίσεις.