Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Κυριακή 3 Ιουνίου 2018

Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ (sic) ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ ΣΤΟΝ ΝΤΑΒΙΑ ΚΙ Η ΑΝΤΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΑΚΑΤΑΝΟΜΑΣΤΟΥ

 Από την σελίδα του στο facebook ο δημοτικός σύμβουλος Τάσος Ευσταθίου απάντησε στον Νταβία. 
Η "απάντηση" Ευσταθίου και τα σχόλια Νταβία: 
(Το κείμενο είναι κόπυ πάστε από το facebook): "ανευ κακών σχολίων εδώ για σένα, ω! Άνχελους εκ της Δαβίας. Αναρτώ το καταπληκτικό σου άρθρο. Δημοκρατία έχουμε (Sic!).Η ανάρτηση του κειμενου σου αποδεικνύει ότι σε σέβομαι παρόλο που λες ότι θέλω να σε στείλω εκτος ΔΣ και οτι μπορω κιόλας. (πώς μπορώ? γιατί να θέλω? ) Μόνο δεν έχω καταλάβει τι εννοείς. Ακαταλαβίστικα. Σού είπα έλα για πρωινό καφεδάκι στην πλατεία να σου εξηγήσω, να σου πω ποια φράξια σε έφαγε, αχαχαχαα! Εγώ όχι πάντως.
Μόνο που και σοσιαλφασίστες τους είπες και συμμορίτες τους λες,νονές, νονούς, κλπ κλπ κλπ! Όμως τους ψηφίζεις τώρα τελευταία! Τι έγινε, πώς έγινε και γίνατε φίλοι? Και μάλιστα η φιλία εκατέρωθεν, όταν βριζόσαστε πριν? (ΣΧΟΛΙΟ 1)
Δεν είπα ότι θα πάω στην αποκεντρωμένη για σένα, το είπα για την πρόεδρο (ΣΧΟΛΙΟ 2) αλλά σιγά μην πάω, ααααχαχαχαχα! Σου λέω, έλα να πιούμε καφεδάκι, δεν κρατάω κακίες!


Για να μιλήσω σοβαρά:

1.ήρθες στον ΣΥΡΙΖΑ με παράταξη, ο ΣΥΡΙΖΑ προέκρινε και υποστήριζε Αντίσταση, καταστατικά ήσουν αντικαταστατικός στον ΣΥΡΙΖΑ την στιγμή που δεν δεχόσουν την ένταξη στην παράταξη που υποστήριζε ο ΣΥΡΙΖΑ και επέμενες στην διατήρηση της δικής σου παράταξης! Καλά έκανε και σε διέγραψε ο ΣΥΡΙΖΑ. Τι είναι αυτα που λες εκ των υστέρων? σε έχουν βάλει να τα λες οι νέοι φίλοι και φίλες σου? (ΣΧΟΛΙΟ 3)

2. χτες το προ ημερησίας ήταν για το καταγγελτικο των εργαζόμενων σχετικά με εργασιακές συνθήκες και εργασιακές σχέσεις στο κτήμα (ΣΧΟΛΙΟ 3) Οχι για τα σκουπίδια και την πολιτική σκουπιδιών εν γενει. Ήσουν εκτός θέματος. (ΣΧΟΛΙΟ 3) Αυτό σου είπα. Αλλά και ποιος δεν ήταν από την διοίκηση.? Κανείς. Όλοι/ες ήταν (και ήσασταν, λόγω της νέας σου φιλίας) εκτός θέματος, Υποστήριζαν και υποστηρίζατε δήθεν φιλολαϊκές πολιτικές. Περι άλλα ετύρβαζον οι κρατούντες! Ή μάλλον καλύτερα: υποδείκνυαν αυταρχικά στους εργαζόμενους το πώς θα συνδικαλίζονται και το ποιά είναι τα συμφέροντά τους.

ΑΠΑΝΤΗΣΗ:
Ανέβασες το άρθρο μου στην σελίδα σου, ανεβάζω την απάντησή σου - αυτό που θεωρείς εσύ απάντηση - στην Πλατεία.

ΣΧΟΛΙΟ 1:Αυτά που λες - ΟΛΑ - είναι ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΑ!
Και δεν είναι θέμα προσωπικού σεβασμού ή φιλιών.  
ΕΠΙ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΜΙΛΑΜΕ και ΕΠΙ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΘΕΜΑΤΩΝ. 
Και επειδή δεν παίζω το παιχνίδι του καθεστωτικού καθωσπρεπισμού επί δημόσιων θεμάτων σου δηλώνω ότι αυτά που λες - και εσύ και οι άλλοι 7 του WAFFEN ΣΤΡΙΖΑ που έγινε ΛΑΕ - ΔΕΝ ΤΑ ΕΚΤΙΜΩ ΚΑΘΟΛΟΥ. 
Και πολύ περισσότερο ΔΕΝ ΕΚΤΙΜΩ καθόλου την στάση σας στο δημοτικό συμβούλιο για τα θέματα της πόλης και των δημοτών.
Τα συμφέροντα των οποίων δεν έχετε ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ να υποταχθούν στην μικροπαραταξιακή σας στρατηγική. 

Το έλλειμμα εκτίμησης στις πολιτικές απόψεις - βεβαίως - δεν συνεπάγεται και το έλλειμμα ΠΡΟΣΩΠΙΚΗΣ εκτίμησης για κάποιους από εσάς. Αλλά δεν πιστεύω ότι απασχολεί τον δημότη ποιος εκτιμάει ποιον. ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΥΜΜΟΡΙΑ, ούτε ΠΑΡΕΑ στο δημοτικό συμβούλιο.
Theoritically speaking - που λέμε στο Καρπενήσι - οι αντιπαραθέσεις μας έχουν βάση το πώς πιστεύουμε ότι θα εξυπηρετηθεί καλύτερα το συμφέρον των δημοτών και της πόλης.

Και γι' αυτό δεν έχω γίνει φίλος με κανένα, τόσα χρόνια , ούτε θα γίνω ΦΙΛΟΣ. 
Γνωστός, συνεργάτης, συναγωνιστής κλπ - μπορεί.

ΦΙΛΟΥΣ ΟΜΩΣ ΕΚΑΝΑ ΚΑΙ ΚΑΝΩ ΕΚΤΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ.

Φίλοι στο δημοτικό συμβούλιο όσοι γίνανε έχουν τώρα ΝΑ ΕΞΟΦΛΗΣΟΥΝ ΓΡΑΜΜΑΤΙΑ!!!!
Ξέρω, σε βολεύει να κάνεις ότι ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ και να λες ότι τα γράφω ΑΚΑΤΑΛΑΒΙΣΤΙΚΑ.


ΨΗΦΙΖΩ ΠΟΛΛΑ από όσα τώρα που φύγατε εσείς έρχονται στο δημοτικό συμβούλιο διότι απλά ΠΡΟΗΓΕΙΤΑΙ ΔΙΑΛΟΓΟΣ στις επιτροπές του δημοτικού συμβουλίου και τα θέματα έρχονται με μεγαλύτερη επεξεργασία και ΣΥΝΑΙΝΕΣΗ.
Πριν - ΕΣΕΙΣ - θέλατε να συζητούνται τα θέματα ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΞΗ, δηλαδή μεταξύ σας.
ΑΥΤΟ ΑΛΛΩΣΤΕ ΠΡOΒΑΛΛΑΤΕ ΩΣ ΛΟΓΟ ΑΠΟΧΩΡΗΣΗΣ.
Μιλήσατε εσείς ποτέ για αυταρχισμό που ασκήθηκε σε άλλους. 
ΣΕ ΕΜΕΝΑ πχ;
ΑΦΟΥ ΨΗΦΙΖΑΤΕ ΤΙΣ ΔΙΩΞΕΙΣ.
Δεν σας ενοχλεί ο αυταρχισμός. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΘΕΣΗ ΑΡΧΗΣ για εσάς.

Ο ΑΥΤΑΡΧΙΣΜΟΣ ΣΕ ΕΣΑΣ και σε όσους πουλάτε προστασία σας απασχολεί. Στους άλλους δεν σας νοιάζει.
Ξέρεις δεν έχω διχασμό προσωπικότητας εγώ, να έρχεται θέμα για να γίνει το δημαρχείο ΠΟΥ ΕΣΕΙΣ ΛΕΓΑΤΕ να μην γίνει, όταν εμείς γκαρίζαμε  και τώρα  ψηφίζετε εσείς ΝΑΙ και εγώ να ψηφίζω ΟΧΙ. 
Να έρχεται ο Κλεισθένης που θεσμοθετεί όσα ΔΗΜΟΣΙΑ ΛΕΓΑΜΕ ΕΜΕΙΣ από το 2000 και να καταψηφίζω, καταψηφίζοντας και την ΑΠΛΗ ΑΝΑΛΟΓΙΚΗ και  λέγοντας τις ΜΠΟΥΡΔΕΣ που είπατε εσείς!

Θα συζητάμε για την καθαριότητα, το κόστος της, τον αναγκαίο αριθμό εργαζομένων και θα λέμε ΕΜΕΙΣ - που ανοίξαμε το θέμα του νέου χώρου το 2014, μόνοι μας - ΝΑ ΜΗΝ ΓΙΝΕΙ ΧΩΡΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ με όλα όσα πρέπει να έχει : ΑΜΑΞΟΣΤΑΣΙΟ,  ΧΩΡΟΥΣ ΥΓΙΕΙΝΗΣ, ΜΕΤΑΦΟΡΤΩΣΗ, ΔΙΑΛΟΓΗ γιατί ΤΩΡΑ που έχουμε ακίνητο σαν δήμος (που εγώ ΔΕΝ ΨΗΦΙΣΑ να αγοραστεί από το ΤΑΙΠΕΔ, ΕΣΕΙΣ ΟΙ 9 ΨΗΦΙΣΑΤΕ) θα ζητάω εγώ να γίνουν εργασίες που δεν έγιναν 40 χρόνια στον σημερινό χώρο, ΠΟΥ λέω ότι ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΓΚΑΤΑΛΗΦΘΕΙ το συντομότερο δυνατό.

ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΑΘΕΙ ΟΥΤΕ ΠΑΡΑΝΟΙΑ, ΟΥΤΕ ΣΧΙΖΟΦΡΕΝΕΙΑ ΑΚΟΜΑ!
ΝΕΥΡΑ ΕΧΩ, ΠΑΡΑΝΟΙΑ ΔΕΝ ΕΧΩ!

Δεν ψηφίζω - σαν εσάς - με μικροπαραταξιακό καιροσκοπισμό αλλά με παραταξιακή ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ επ;iτευξης ΑΡΙΣΤΕΡΩΝ ΣΤΟΧΩΝ.
Ψήφισα τον προϋπολογισμό του δήμου άρα ΠΡΟΦΑΝΩΣ ψηφίζω και τις αναμορφώσεις του - εκτός αν προκύψει ΝΕΑ, ΜΕΙΖΟΝΑ ΔΙΑΦΩΝΙΑ.
Λυπάμαι που χαλαστήκατε γιατί θεωρούσατε την ψήφο μου δεδομένη, πιστεύοντας ως ΣΟΣΙΑΛΦΑΣΙΣΤΕΣ που είστε ότι θα την έχετε δια του εκβιασμού, χωρίς να προηγηθεί συζήτηση επί των πολιτικών που θα τεθούν στο δημοτικό συμβούλιο για ενδεχόμενη καταψήφιση του προϋπλογισμού και ο τρόπος αντιμετώπισης του αδιεξόδου που θα προέκυπτε στην λειτουργία του δήμου. ΜΕ ΤΗΝ ΑΤΖΕΝΤΑ ΤΗΣ ΛΑΕ, εμείς ΔΕΝ ΘΑ ΤΑΥΤΙΣΤΟΥΜΕ.
ΕΜΕΙΣ ΣΕ ΜΕΤΩΠΟ ΓΙΑ ΓΚΡΕΜΙΣΜΑ δεν συμμετέχουμε αν δεν υπάρχει ΜΕΤΩΠΟ ΓΙΑ ΚΤΙΣΙΜΟ.
Εμείς δεν συρόμαστε, δεν ταυτιζόμαστε, 
ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ και ΣΥΝΔΙΑΜΟΡΦΩΝΟΥΜΕ.

ΑΝ ΔΕΝ ..... ΔΕΝ ΕΧΕΙ!
Συνεχίζουμε τον μοναχικό μας δρόμο. Δεν είμαστε ΚΑΙΡΟΣΚΟΠΟΙ, ΟΠΟΡΤΟΥΝΙΣΤΕΣ.

Η έγκριση του προϋπολογισμού ΜΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΜΟΥ και την ψήφο της Λοτσάρη ΜΟΝΟ από την αντιπολίτευση, έχει δικαιωθεί πολιτικά.
Και εσείς ΕΧΕΤΕ ΕΚΤΕΘΕΙ!

Και έχει δικαιωθεί διότι ακόμα και την κεραιομαχία κινητής τηλεφωνίας που θέλετε να κάνετε, εν όψη δημοτικών εκλογών, για να σώσετε τον μπαμπουίνο από το κινhτό του  - εσείς η καργαριστερά, η Λούλα και με ηγέτη τον μεγάλο πρόεδρο του ΣΒΑΠ Αεικίνητο Γιώργο  Κουράση, που θα αντικαταστήσει τον Πατούλη (ΧΑΧΑΧΑ) - ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΥΛΟΠΟΙΗΘΕΙ ΧΩΡΙΣ ΤΟΝ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟ.

Και έχει δικαιωθεί γιατί το μέτωπό σας - δια της μαμάς του λόχου -  ψάχνει να βρει τρόπο να δώσει μερτικό ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΑΣ σωστή επιλογή, στον ..... Κουράση.

ΓΡΑΜΜΑΤΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ!
 
ΝΑΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΙΔΙΟΙ.

ΔΕΝ ΠΡΌΚΕΙΤΑΙ ποτέ εμείς να ζητάμε την ικανοποίηση αιτημάτων - δικών μας ή άλλων -  θεωρώντας "εκτός θέματος" συζήτησης το από πού θα βρεθούν τα λεφτά - ποιος πληρώνει τον βαρκάρη, πόσα λεφτά χρειάζονται και πώς και πού θα διατεθούνν.


Και να στέλνουμε αλόγιστα τον λογαριασμό στον πολίτη για κάθε μαλακία που μας έρχεται να λέμε.

ΔΙΟΤΙ ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΘΕΩΡΟΥΜΕ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΡΗΜΑ μέσο για να εξυπηρετούνται οι σκοπιμότητες ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ της ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ και του ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΜΟΥ - καταδικασμένοι τοκογλύφοι συνδικαλιστές, αλλά χρήμα που ο φορολογούμενος δίνει από το υστέρημά του για να του παρέχονται κάποια στοιχειώδη δημόσια αγαθά για τα οποία πρέπει κάποιοι να ασχολούνται για να ΥΠΑΡΧΟΥΝ και να είναι όσο το δυνατόν ποιοτικά καλύτερα.
Και κάποιοι να ασχολούνται ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΑΙΝΕΙ και τέτοιο χρήμα, όχι μόνο να καταναλώνεται σε αιτήματα συλλόγων, εργαζομένων, κολλητών.

ΣΧΟΛΙΟ 2: 
  • Αν οι εργασιακές σχέσεις, τα αιτήματα για πρόσληψη περισσοτέρων εργαζομένων με επιχείρημα ότι "δουλεύουν εντατικά" και άρα πρέπει να ....  χαλαρώσουν οι εργάτες,  τα στοιχεία που παρατέθηκαν (και που θα δημοσιευτούν στην ΠΛΑΤΕΙΑ) και όσα άλλα - ενδιαφέροντα - ακούστηκαν για τις ώρες εργασίας οδηγών και εργατών με βάση ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΩΝ GPS - θεωρείς ότι είναι "ΕΚΤΟΣ ΘΕΜΑΤΟΣ";
  • Αν το ασύστολο, ανελέητο χαράτσωμα των δημοτών δια των δημοτικών τελών, οι αυξήσεις στο κόστος διαχείρισης που αποφάσισε ο ΕΣΔΝΑ είναι  ΕΚΤΟΣ ΘΕΜΑΤΟΣ , όταν μιλάμε για αιτήματα των εργαζομένων .....
και ΕΝΤΟΣ ΘΕΜΑΤΟΣ είναι να ασχολείται το δημοτικό συμβούλιο τρεις ώρες αν ο αντιδήμαρχος καθαριότητας στραβοκοίταξε ή έβαλε χέρι σε έναν οδηγό ή έναν εργάτη και να κάνει λαϊκό δικαστήριο χωρίς δεδομένα, χωρίς να είναι εκεί ο εργαζόμενος που καταγγέλλει (καταγγέλλει?) ανώνυμα κάτι  στον σύλλογο, που έρχεται στο δημοτικό συμβούλιο να μας μιλήσει για "ΚΑΠΟΙΟ" περιστατικό, επίσης ανώνυμα και αόριστα λόγω προσωπικών δεδομένων, απλώς για να επιβεβαιωθούν όσα έγραψε το ΜΕΤΑ μια μέρα πριν γίνουν στο δημοτικό συμβούλιο,  
ή να ασχολείται το δημοτικό συμβούλιο γιατί κάποιοι εργάτες που κάνουν διαλογή απορριμμάτων "με τα χέρια" (πώς αλλιώς γίνεται; με τα πόδια;) ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΤΑ ΜΑΠ (μέσα ατομικής προστασίας) ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ στον δήμο Χαλανδρίου (αν δεν υπήρχαν θα ήταν το μεγάλο θέμα) αλλά  θέλει η Καρατζά να ασχολείται ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ για να αποφασίσει - λέει - ότι πρέπει να  πηγαίνουν οι δημοτικοί σύμβουλοι να τους κάνουν τα εμβόλια και να τους βάζει να φοράνε τα γάντια και τις μάσκες με το ζόρι (όπως είπε η Λούλα στο δημοτικό συμβούλιο) τι να σου πω τώρα; 
ΕΓΩ ΣΤΑΛΙΝΑΣ - ΠΑΤΕΡΟΥΗΣ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ και δεν πάω σε κανένα να του φορέσω τη μάσκα ή να του κάνω το εμβόλιο με το ζόρι. 
ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΕΙ Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΠΕΙΣΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΙ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΤΟΥ,  ΑΝΤΙ ΝΑ ΔΙΑΛΥΕΙ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ!

Αυτό που με καίει εμένα είναι να μην του λείπουν τα ΜΑΠ και τα εμβόλια.
ΚΑΙ ΔΕΝ ΛΕΙΠΟΥΝ.
Εκεί το θέμα για το δημοτικό συμβούλιο, πιστεύω ότι ΤΕΛΕΙΏΝΕΙ.

ΕΧΟΥΜΕ ΑΛΛΗ ΑΝΤΊΛΗΨΗ  για τον ρόλο του δημάρχου, της διοίκησης και του δημοτικού συμβουλίου.
Είτε θεωρείς εσύ ότι αυτά είναι  ΕΝΤΟΣ ή ΕΚΤΟΣ ΘΕΜΑΤΟΣ.

ΑΛΛΑ ΑΚΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΞΗΓΙΟΜΑΣΤΕ ΙΣΑ ΚΑΙ ΣΥΝΤΡΟΦΙΚΑ - και με συντροφικό θάρρος, όχι με κακία ή ασέβεια πάμε παρακάτω:

Αν θεωρείς ότι όσα θέλω να πω εγώ στο συμβούλιο είναι ΕΝΤΟΣ ή ΕΚΤΟΣ έχεις το δικαίωμα να περιμένεις να τελειώσω την τοποθέτησή μου, να πάρεις τον λόγο και να αναπτύξεις τις θεωρίες σου για το τι είναι εντός ή εκτός, δεξιό, αριστερό, φιλολαϊκό και αντιλαϊκό.

ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ - και το κάνεις ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΑ - είναι να πετάγεσαι όσο μιλάω και ΝΑ ΑΠΑΙΤΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΟΕΔΡΕΙΟ ΝΑ ΜΕ ΔΙΑΚΟΨΕΙ ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΙ ΕΚΤΟΣ ΘΕΜΑΤΟΣ (κατά την ΔΙΚΗ ΣΟΥ αντίληψη, αφού κανένας άλλος από τους 40 παρευρισκόμενους δεν είπε το ίδιο.).
 Και να απειλείς το προεδρείο ότι αν δεν με διακόψει θα προσφύγεις στην αποκεντρωμένη.

Δεν μου λες;
Τα ταξίδια σου αρέσουν;
Το σεξ;

Δεν πας να κάνεις ένα ταξιδάκι με μπόλικο σεξ; (με την καλή έννοια).

Πού νομίζεις ότι είσαι;
ΣΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ και με περνάς ΙΕΡΑ ΕΞΕΤΑΣΗ;

Το δημοτικό συμβούλιο λειτουργεί ΜΕ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟ - ο ΣΥΡΙΖΑ όχι.


(Διότι εγώ μπήκα, ήμουν ΙΔΡΥΤΙΚΟ ΜΕΛΟΣ μέσω του Νέου Αγωνιστή,  σε ένα κόμμα που διαφήμιζε ότι στο καταστατικό του δεν προβλέπονται διαγραφές  και είναι ανοικτό στις απόψεις και τον διάλογο αλλά συνάντησα ιερεξεταστές, Είστε συνηθισμένοι να μην θέλετε να ακούσετε την άλλη άποψη.  ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΑΣ. 
ΚΚΕ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ ΉΣΑΣΤΑΝ.
ΣΤΑΛΙΝΙΚΟΙ ΕΙΣΤΕ και τσακώνεστε με την Λούλα μην της πάρετε τα σταλινοπρωτεία.

ΑΛΛΑ ΜΕΓΑΛΕ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ ΑΥΤΟ.
ΘΑ ΛΕΩ Ο,ΤΙ ΘΕΛΩ ΚΑΙ ΘΑ ΕΚΠΡΟΣΩΠΩ ΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΜΑΣ ΟΠΟΥ ΘΕΛΩ.

Δεν σε ρωτάω, ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ;
Δεν είμαι σαν και σένα, δημοτικός σύμβουλος που βγήκε με γραμμή!
Την κέρδισα την αυτονομία μου με την βοήθεια λίγων, ηρωικών φίλων.
Κατάλαβες;


Οπότε - για να μην κακιώνουμε σε προσωπικό επίπεδο - ΜΗΝ ΤΟ ΞΑΝΑΚΑΝΕΙΣ γιατί θα ξαναγίνουμε ΜΠΙΛΙΕΣ! 

Περίμενε να τελειώσω, άκου, αν δεν θες να ακούς φεύγε, ΑΛΛΑ ΜΗΝ ΤΟΛΜΗΣΕΙΣ ΝΑ ΞΑΝΑΖΗΤΗΣΕΙΣ ΝΑ ΜΟΥ ΑΦΑΙΡΕΘΕΪ Ο ΛΟΓΟΣ!

Και πριν πάμε στα ΣΥΡΙΖΕΪΚΑ στο πιο ΣΟΒΑΡΟ ΑΠΟ ΟΛΑ: 
Άκου Τάσο για να ξηγιόμαστε: 
Σου ΑΠΑΓΟΡΕΥΩ να ξανακάνεις ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ χαρακτηρισμό η ΚΡΙΣΗ- του στυλ "είσαι κακός άνθρωπος" .
Τον έλεγχο να μου βάλεις διαγωγή δεν στον έστειλα. 

Αν ξαναγίνει δεν θα το περάσω στο ντούκου, όπως το πέρασα προχτές και έμεινα μόνο στα πολιτικά θέματα. 

ΔΕΝ ΣΟΥ ΕΠΙΤΡΕΠΩ ΤΕΤΟΙΕΣ ΚΡΙΣΕΙΣ , ΔΕΝ ΣΟΥ ΔΙΝΩ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ.

Μπορείς να λες ό,τι θέλεις επί των απόψεων μου στα δημοτικά ή τα πολιτικά αλλά αυτά με τις προσωπικές αξιολογήσεις που κάποιοι της παραδοσιακής αριστεράς θεωρείτε ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΑΣ να κάνετε, με τα περί "υγιών και ασθενών" δυνάμεων, με το να ασχολείστε με τα οικογενειακά θέματα, τα προσωπικά θέματα, τα επαγγελματικά θέματα,  να αξιολογείτε χαρακτήρες κλπ ΕΓΩ δεν τα ανέχομαι.

ΔΕΝ ΕΧΩ ΕΚΧΩΡΗΣΕΙ ΕΓΩ ΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΜΟΥ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ.
Και θα πέσει σύννεφο, αν ξαναγίνει, να είμαστε ξηγημένοι.

ΦΕΥΓΕΙ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΘΕΜΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗΣ ΑΞΙΠΡΕΠΕΙΑΣ

Αν την ξανακάνεις ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ την αντιπαράθεση, με ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥΣ χαρακτηρισμούς και μάλιστα σε ΔΗΜΟΣΙΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ  σε προειδοποιώ ότι θα βγω από την προσωπική μου αυτοδέσμευση και θα κάνω το ίδιο.

ΣΥΝΕΝΟΗΘΗΚΑΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ;

ΠΑΜΕ ΣΤΑ ΣΥΡΙΖΕΪΚΑ ΤΩΡΑ:

Δεν θα σου γράψω πολλά!
ΟΛΑ, ΟΣΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΕΙΝΑΙ  ΣΥΝΕΙΔΗΤΑ ΨΕΜΜΑΤΑ!

ΟΛΑ ΟΜΩΣ!


ΣΥΝΕΙΔΗΤΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣ ΝΑ ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΣΕΙΣ.

Και το ξέρουν ΠΟΛΛΟΙ.

Κεντρικά στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, Χαλανδράιοι πολιτικοί και βουλευτές, χαλανδραίος υπουργός που πριν γίνει υπουργός επιχείρησε να ενώσει όλες τις συνιστώσες του - τότε ΣΥΡΙΖΑ - ΥΠΟ ΤΟΝ ΣΥΜΕΩΝ, μέλη της Ν.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ και βέβαια ΟΛΟΚΛΗΡΗ η ηγεσία της ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΗΣ ΤΑΣΗΣ και του Νέου Αγωνιστή.

Δεν χρειάζεται λοιπόν να μου πεις εσύ  ποιος με ... διέγραψε, ΓΙΑΤΙ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΜΕ ΔΙΕΓΡΑΨΕ ΚΑΝΕΙΣ. ένα χρόνο αναστολή μου βάλατε - ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΚΑΙ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΑ - και αν ήθελα θα είχα γυρίσει.

ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΜΑΖΟΧΙΣΤΙΚΕΣ ΤΑΣΕΙΣ.

Δεν περιμένω βέβαια από ΣΥΡΙΖΑΙΟΥΣ να πουν ΑΛΗΘΕΙΕΣ.

Αλλά επειδή αναφέρεσαι σε φράξιες να ξέρεις κάτι: Πιο πολύ υπεύθυνους για όσα έγιναν τότε θεωρώ την ηγεσία ΤΗΣ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΗΣ ΤΑΣΗΣ και μετά όλους τους άλλους (Αριστερό ρεύμα, 53 και το λουρί της μάνας. Γιατί προφανώς και εσύ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΛΛΑ)

Δεν θα παραβιάσω τις αρχές και την αυτοδέμσευσή μου - εκπορευόμενη από την ΔΙΚΗ ΜΟΥ, όχι του "ηθικού πλεονεκτήματος της αριστεράς" ΚΛΙΜΑΚΑ ΑΞΙΩΝ, περί συμμετοχής σε κάθε συλλογικότητα, για να γράψω άλλες λεπτομέρειες.

Αφήνω τους πολίτες να διαλέξουν ποιον θα πιστέψουν λοιπόν για τα ΣΥΡΙΖΕΪΚΑ: ΕΣΕΝΑ ή ΕΜΕΝΑ.

Τον καφέ τον πίνουμε αν το θες τόσο να πιεις καφέ με τον "κακό άνθρωπο", αλλά άλλο ο καφές και άλλο το δημοτικό συμβούλιο και οι απόψεις μας και ακόμα πιο άλλε oι προσωπικές επιθέσεις..

ΑΛΑΘΗΤΟΙ ΣΙΓΟΥΡΑΤΖΗΔΕΣ .... ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΤΕΛΕΙΟΙ! ΑΦΟΡΗΤΑ ΣΥΝΤΗΡΗΤΙΚΟΙ ΕΙΣΤΕ!

ΚΑΛΗΜΕΡΑ