Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Σάββατο 10 Ιουνίου 2017

Έχει gay pride σήμερα.

 

Να πάτε, είναι ωραία, έχω πάει μια φορά να δω τι είναι.

Κανένας βέβαια αξιοπρεπής ομοφυλόφιλος δεν πάει σε αυτό το πράγμα να ξεβρακωθεί δημοσίως και να παρελάσει, όπως κανένας μη ανώμαλος ετεροφυλόφιλος δεν βγάζει την τσουτσού του ή τα βυζιά της δημόσια να τα κουνάει να τα βλέπει ο κόσμος.

Αλλά τι σε νοιάζει εσένα, αφού αυτοί που παρελαύνουν γουστάρουν και η πολιτεία το ανέχεται   ....

Να πάτε, έχει χάζι.

Σας καλεί και το τμήμα δικαιωμάτων του κυβερνώντος κόμματος. Είναι πολύ σημαντικό για ένα πολύχρωμο μέλλον, σου λέει ο ΣΥΡΙΖΑ, το GAY PRIDE και τα δικαιώματα της ΛΟΑΤΚΙ κοινότητας.
Πρώτο θέμα στην (αριστερή) ατζέντα!

Φακίρυζο να 'χουμε και GAY PRIDΕ.

Επειδή είσαι και κατσίβλαχος και δεν ξέρεις να σου πούμε ότι ΛΟΑΤΚΙ, που λέει ο ΣΥΡΙΖΑΣ, είναι αρχικά.

Δεν ξέρω ακριβώς στα ελληνικά, διότι επειδή είμαι και πολύ μπροστά σε αυτά τα θέματα, ξέρω μόνο τα αντίστοιχα διεθνή αρχικά από όπου τα δικά μας τα πιθήκια αντιγράφουν ό,τι μαλακία κυκλοφορεί στον πλανήτη (παγκοσμιοποίηση σου λέει) : ΕΙΝΑΙ LGBTQ - Lesbian, GAY, Bisexual, Trans, Queers).

ΛΟΑΤΚΙ! Έτσι λέμε μάγκα μου,  εμείς οι αριστεροί (αριστερά όπως κοιτάς την βουλή από απέναντι την ώρα που τους φασκελώνεις), χαϊστες, τους ΛΕΣΒΙΕΣ, ΟΜΟΦΙΛΟΦΙΛΟΥΣ, ΚΤΗΝΟΒΑΤΕΣ, ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΕΣ, ΚΟΠΡΟΛΑΓΝΟΥΣ, ΕΠΙΔΕΙΞΙΕΣ, ΟΥΡΟΛΑΓΝΟΥΣ και γενικά όλες τις σεξουαλικά προχωρημένες πρακτικές εκείνων των οποίων τα γούστα - για κάποιο ακατανόητο σε εμένα λόγο  - που δεν είμαι και του κατηχητικού βεβαίως και υπερασπίζομαι το δικαίωμα του καθενός να το τρίβει το πιπέρι όπως γουστάρει - πρέπει να επιδεικνύονται, πρέπει να ασχολούμαστε με το πώς το κάνουν και να τους καμαρώνουμε σε παρελάσεις στις πλατείες των πόλεων και στα σχολεία.

Για να μην καταπιέζονται, σου λέει - οι άνθρωποι - και να αποδεχθείς εσύ μπαμπουίνε, την ιδιαιτερότητά τους που τους κοιτάς έτσι που είναι   και γελάς κάτω από τα μουστάκια σου, παλιορατσίστα.

Να κατανοήσεις ότι ΕΣΥ είσαι κατσίβλαχος, δεν έχεις γίνει πολίτης του κόσμου να βγάζεις τον κώλο σου να παίρνει αέρα στο Σύνταγμα.

Και να μάθεις και εσύ νέα κόλπα - εκτός του καρεκλάτου και του βιδωτού, που τα έχεις και για βίτσια  πανάθεμά σε ιεραπόστολε, που αν σε γυρίσουν ανάποδα μπερδεύεσαι.

Κάθεσαι να ανταλλάσσεις υγρά με το άλλο φύλο, σιχαμένε.

Και δεν καταλαβαίνεις ότι αυτή σου η πρακτική οδηγεί ενίοτε στο να αναπαράγεστε εσείς οι οπισθοδρομικοί κατσίβλαχοι, γκόιμ, μπαμπουίνοι και να ενοχλείτε εμάς τους καλούς.

ΜΠΛΙΑΧ.

ΟΛΟΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ.
Η πουστρίνη (είναι ορμόνη κατά το ανδρεναλίνη, εντελώς διαφορετική από την ομοφιλοφιλίνη που είναι άλλη ορμόνη για ανθρώπους κανονικούς που ό,τι κάνουν το κάνουν μόνοι τους ή με τους παρτενέρ τους) θα είναι στα χάι της! 


ΥΓ:  Στα σχολεία - στα δημοτικά στις τελευταίες τάξεις,  γιατί τότε πρέπει - ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗ ΔΙΑΠΑΙΔΑΓΩΓΗΣΗ κανονική δεν έχει.
Μιλάμε για μάθημα σχετικά με εκείνη την αηδιαστική συνήθεια των θηλαστικών που οδηγεί στην γκαστριά και την τεκνοποίηση  - δεν υπάρχει, αλλά για τα γούστα του γκέι πρέπει να ασχοληθούν άμεσα, σου λέει η καργαριστερά τα σχολεία.

DIGNITY ΡΕΕΕΕΕΕ

ΚΑΙ Ο ΜΗΝΑΣ ΕΧΕΙ ΕΝΝΙΑ (εχθές που βγήκε το δελτίο τύπου από τον δήμο, σήμερα έχει δέκα)Στο Σεβέζο της Ιταλίας βρίσκεται σε εξέλιξη αυτές τις ημέρες η τρίτη συνάντηση των εταίρων του Waste4Think.Στην συνάντηση παίρνουν μέρος ο δήμαρχος Χαλανδρίου Σίμος Ρούσσος, ο υπεύθυνος του προγράμματος, καθηγητής του ΕΜΠ και δημοτικός σύμβουλος Χαλανδρίου Γεράσιμος Λυμπεράτος , και οι αντιδήμαρχοι οικονομικών – διοικητικών υπηρεσιών και κοινωνικής μέριμνας Έλενα Χριστούλη και περιβάλλοντος- καθαριότητας Δημήτρης Χριστουλάκης καθώς και ο τεχνικός συνεργάτης του προγράμματος Waste4think Σπύρος Νιάκας

ΧΘΕΣΙΝΟ (9 ΙΟΥΝΙΟΥ 2017) ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ)

ΣΧΟΛΙΟ: 

Σε μια άλλη τουρκοευρωπαϊκή πόλη, στην αποικία χρέους που παλιά λεγόταν Ελλάδα, το Χαλά Ντερε, οι ιθαγενείς μαπμπουίνοι, έχουν υποχρεωθεί δια Σουλτανικού φετφά, να καταβάλουν μίσθωμα στους δανιστάς για ένα κομμάτι γης που ήταν άχρηστο στους ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ του για οτιδήποτε άλλο, γιατί πέρναγε ένα τρένο από κάτω, για να γίνουν ευρωπαϊκές - λέει - εγκαταστάσεις - λέει - διαχείρισης απορριμμάτων - ΛΕΕΙ.

Ένα άλλο κομμάτι δημόσιας γης που σήμερα στεγάζει την υπηρεσία καθαριότητας του Χαλά Ντερέ αγοράστηκε από τους ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΤΟΥ με λεφτά των ιθαγενών του Χαλά Ντερέ.

Ένας χρόνος πλέον κοντεύει που το νοίκι πάει τσάμπα, αφού τίποτα δεν γίνεται, διότι - σου λέει - πεταμένα λεφτά.

Αφού θα βγει ο Κυριάκος και θα τα δώσει σε ιδιώτες τα σκουπίδια, έτσι και αλλιώς.

Άσε που δεν πορολαβαίνει να ασοχληθεί κανένας. Έχουν οι αρμόδιοι συνέδρια, εκδηλώσεις, ταξίδια, ένα κάρο δουλειές, τι να πρωτοκάνουν και αυτοί οι άνθρωποι.

ΑΣ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΟΙ ΙΘΑΓΕΝΕΙΣ ΜΕΡΙΚΑ ΧΡΟΝΙΑ ΝΟΙΚΙΑ ΤΣΑΜΠΑ ΣΟΥ ΛΕΕΙ.
Οι οποίοι άλλωστε ιθαγενείς, πληρώνουν και το ταξιδάκι αναψυχής στην Ιταλία.

Πήγε και ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ σου λέει.

Μεγαλεία!

ΣΑΜΠΩΣ ΟΙ ΜΠΑΜΠΟΥΙΝΟΙ αντιδρούν που ακόμα πληρώνουν το μίσθωμα για το παντοκοροϊδείου, 5300 το μήνα;

Αλλά εδώ βλέπεις η δεξξξα δεν μιλάει για αθέτηση προεκλογικών υποσχέσεων βλέπεις.

ΑΦΟΥ ΜΑΖΙ ΤΑ ΜΟΙΡΑΖΟΝTAΙ!

ΤΑ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΔΕΣΠΟΤΑ!

Και ο μήνας έχει εννιά, λοιπόν.

10 IOYNIOY 1944 ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΜΑΣ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΚΑΙΝΕ ΤΟ ΔΙΣΤΟΜΟ ΚΑΙ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΤΟΥ.


Στις 10 Ιουνίου του 1944 ο Φριτζ Λούτενμπαχ (en:Fritz Laufenbach), λοχαγός των SS του 2ου λόχου του 1ου τάγματος του 7ου τεθωρακισμένου συντάγματος της αστυνομίας SS, έλαβε διαταγή να μετακινήσει τον λόχο του από την Λειβαδιά προς το Δίστομο, Στείρι και Κυριάκι με σκοπό τον εντοπισμό ανταρτών στην δυτική πλευρά του Ελικώνα. Σαν δόλωμα οι Γερμανοί είχαν 2 επιταγμένα Ελληνικά φορτηγά γεμάτα με άνδρες των SS μεταμφιεσμένους σε χωρικούς, που προπορεύονταν της κύριας φάλαγγας. Ταυτόχρονα ο 10ος και 11ος λόχος του 3ου τάγματος από την Άμφισσα κατευθυνόταν προς το Δίστομο για να συναντήσουν τον 2ο λόχο.

Οι 3 λόχοι συναντήθηκαν χωρίς να έχουν εντοπίσει αντάρτες εκτός από 18 παιδιά που κρύβονταν σε γύρω στάνες. Έξι από τα παιδιά που προσπάθησαν να δραπετεύσουν εκτελέστηκαν. Οι Γερμανοί μπήκαν στο Δίστομο και εκφοβίζοντας τους χωρικούς έμαθαν ότι υπήρχαν αντάρτες στο Στείρι. Ο 2ος λόχος κατευθύνθηκε προς τα εκεί και στην θέση Λιθαράκι, περιοχή του Στειρίου, έπεσε σε ενέδρα των ανταρτών του 11ου λόχου του 3ου τάγματος του 34ου συντάγματος του ΕΛΑΣ. Η μάχη του Στειρίου ήταν σκληρή και κράτησε περίπου μέχρι τις δύο το μεσημέρι αναγκάζοντας τους Γερμανούς σε οπισθοχώρηση.

Αν και από το χωριό Δίστομο τα Γερμανικά στρατεύματα δεν δέχθηκαν κάποια πρόκληση (παρόλο που μεταπολεμικά το ισχυρίστηκαν οι Γερμανοί κατηγορούμενοι της σφαγής), για λόγους αντεκδίκησης ο 2ος λόχος του 8ου Συντάγματος της 4ης Αστυνομικής Τεθωρακισμένης Μεραρχίας Γρεναδιέρων των Ες Ες άρχισε την σφαγή όσων κατοίκων έβρισκαν στο χωριό. Η μανία τους ήταν τόσο μεγάλη, ώστε δεν ξεχώριζαν από το μακελειό ούτε τα γυναικόπαιδα ούτε τους ηλικιωμένους. Τον ιερέα του χωριού τον αποκεφάλισαν, βρέφη εκτελέστηκαν και γυναίκες βιάστηκαν πριν θανατωθούν. Η σφαγή σταμάτησε μόνον όταν νύχτωσε και αναγκάστηκαν να επιστρέψουν στην Λειβαδιά, αφού πρώτα έκαψαν τα σπίτια του χωριού. Οι εκτελέσεις συνεχίστηκαν και κατά την επιστροφή των Γερμανών στην βάση τους, καθώς σκότωναν όποιον άμαχο έβρισκαν στον δρόμο τους. Οι νεκροί του Δίστομου έφτασαν τους 228, εκ των οποίων οι 117 γυναίκες και 111 άντρες, ανάμεσά τους 53 παιδιά κάτω των 16 χρόνων. Η μαρτυρία του απεσταλμένου του Διεθνούς Ερυθρού Σταυρού Eλβετού George Wehrly ο οποίος έφτασε στο Δίστομο μετά λίγες μέρες μιλάει για 600 νεκρούς στην ευρύτερη περιοχή.

Ένας από τους επκεφαλής που θεωρήθηκε υπεύθυνος για την σφαγή στο Δίστομο Χανς Τσάμπελ (en:Hans Zampel) μετά το τέλος του πολέμου συνελήφθη στην Γαλλία και εκδόθηκε στην Ελλάδα. Στην πορεία ζητήθηκε η μεταφορά του στην Γερμανία για τις εκεί έρευνες όπου και παρέμεινε. Σύμφωνα με κάποιες πληροφορίες ζει ως σήμερα ελεύθερος.

Ο λοχαγός των SS Φριτς Λάουτενμπαχ (Fritz Lautenbach) είναι ο άνθρωπος που εκτέλεσε την εντολή και συνέταξε την σχετική ψευδή αναφορά. Η αναφορά του Lautenbach αμφισβητήθηκε άμεσα από τον επίσης αυτόπτη μάρτυρα της μυστικής αστυνομίας, Georg Koch, o οποίος συνόδευε την αποστολή.

Τις 24 Ιουνίου 1944, οι Γερμανοί επανήλθαν και έκαψαν τα σπίτια και τις θημωνιές στα αλώνια του Στειρίου, χωρίς ανθρώπινες απώλειες αφού οι κάτοικοι του είχαν προλάβει να κρυφτούν σε γειτονικές δύσβατες περιοχές του χωριού.

Μέλη του ίδιου συντάγματος είχαν πραγματοποιήσει ένα μήνα μόλις πριν, την Σφαγή της Κλεισούρας με 273 αμάχους νεκρούς ανάμεσα τους παιδιά και βρέφη.

(Από την WIKIPEDIA)