iaso


Μηχανικός

AHOME REAL ESTATE SERVICES

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Πέμπτη 4 Ιουλίου 2013

VIDEO ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΡΑΔΙΑ ΜΠΛΟΥΖ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ

ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΜΕ ΕΓΚΡΙΣΗ ΦΑΣΗΣ ΤΟΥ ΓΠΣ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

ΔΗΜΟΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ

Χαλάνδρι, 28/6/2013
ΤΜΗΜΑ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑΣ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ

Α.Π.: 13845

- 13η ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ    - 2013


Ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου σας καλεί σε συνεδρίαση του σώματος στο Παλαιό Δημαρχείο (Γρ. Γυφτόπουλου 2), την 4η Ιουλίου, ημέρα Πέμπτη και ώρα 20:30 να συζητήσουμε και να αποφασίσουμε σχετικά με τo παρακάτω θέμα:

1. Συζήτηση και λήψη απόφασης για την έγκριση του Β1 σταδίου της μελέτης Αναθεώρησης και της Στρατηγικής Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων (ΣΜΠΕ) που τη συνοδεύει.

Χαλάνδρι 28/06/2013
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Δ.Σ.


ΖΑΧΑΡΙΑΣ Φ. ΝΟΜΠΕΛΗΣ

ΕΠΙΘΕΣΗ ΜΕ ΜΠΟΓΙΑ ΣΤΑ ΤΖΑΜΙΑ ΤΟΥ ΧΩΡΟΥ ΤΗΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ ΣΤΗΝ ΑΒΕΡΩΦ

p7030002 800x600\

ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ: 

ΑΥΤΟ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΙΔΗΣΗ; ΕΜΕΙΣ ΕΔΩ ΣΤΟΝ ΜΕΓΑΛΟ ΓΕΡΜΑΝΙΚΟ ΟΙΚΟ ΑΝΟΧΗΣ ΤΟ ΕΙΧΑΜΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ!

Η Γερμανία αποφασίζει αυστηρότερους ελέγχους στους οίκους ανοχήςΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΛΟΥΛΑΣ ΚΑΡΑΤΖΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ

ΜΕΡΟΣ 1οΜΕΡΟΣ 2οΜΕΡΟΣ 3οΜΕΡΟΣ 4ο

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΛΑΪΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ ΕΧΘΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥΑνοικτή συνέντευξη τύπου στο Παλιό Δημαρχείο παραχώρησε εχθές το απόγευμα η Λαϊκή Συσπείρωση για το πρόβλημα της υπερσυγκέντρωσης καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος στο κέντρο του Χαλανδρίου.

Η Λούλα Καρατζά ανέπτυξε τις θέσεις της Λαϊκής Συσπείρωσης οι οποίες έχουν ενδιαφέρον και βέβαια θα τις ακούσετε σε ηχητικά που ετοιμάζονται και στις επόμενες ώρες θα είναι στο youtube.

Για λόγους πολιτικού fair play δεν πρόκειται να σχολιάσουμε την συνέντευξη και τις θέσεις της παράταξης.

Πριν ανεβάσουμε το πρώτο μέρος της εισήγησης της Λούλας Καρατζά, οφείλουμε να επισημάνουμε ότι από όλα τα υποτιθέμενα τοπικά μέσα, έντυπα και διαδικτυακά,  που παίρνουν χρήμα με ουρά από τον δήμο ως εισφορές και  ως καταχωρήσεις και δημοσιεύσεις,  που έχουν ολοσέλιδες καταχωρήσεις οπισθόφυλλου ανακεφαλαιοποιημένων τραπεζών, που πληρώνονται από το δημόσιο ταμείο για να μεταδίδουν τα δημοτικά συμβούλια,   που διαφημίζουν τα καταστήματα του Χαλανδρίου που έχουν "νταραβέρια" με τον δήμο, την συνέντευξη καλύψαμε δημοσιογραφικά ΜΟΝΟ η ΑΜΑΡΥΣΙΑ (που είναι μέσα στις δημοτικές επιδοτήσεις) και εμείς (που δεν παίρνουμε εδώ και τρία χρόνια ΔΕΚΑΡΑ ΤΣΑΚΙΣΤΗ και ΔΟΥΛΕΥΟΥΜΕ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΑ για την ενημέρωσή σας, παρόλο που είμαστε ΜΑΚΡΑΝ πρώτοι σε επισκεψιμότητα).

Και το λέμε αυτό διότι από εδώ, από τα δικά μας ηχητικά, θα ενημερωθεί σήμερα όλο το Χαλάνδρι και βέβαια ΤΑ ΕΠΙΔΟΤΟΥΜΕΝΑ ΤΟΠΙΚΑ ΜΕΣΑ "ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ" και τα περισσότερα δεν θα κάνουν αναφορά στην πηγή τους και θα παριστάνουν ότι έκαναν και ρεπορτάζ.

ΕΣΥ ΕΔΩ ΔΙΠΛΑ ΜΟΥ! ΝΑ ΒΛΕΠΩ ΜΕ ΠΟΙΟΝ ΜΙΛΑΣ!
Βλέπω τον Σαμαρά να ξανακερδίζει εκλογές ...
σε άλλο γερμανικό κρατίδιο όμως!

ΣΟΒΑΡΕΣ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΑΠΟΚΟΜΜΙΔΗ ΚΛΑΔΙΩΝ ΚΑΙ ΟΓΚΟΔΩΝ ΣΤΟ ΧΑΛΑΝΔΡΙ. ΚΙΝΔΥΝΟΙ ΠΥΡΚΑΓΙΩΝΝέο Χαλάνδρι, Κάτω Χαλάνδρι, Πολύδροσο, Τούφα, Άνω Νέο 

Σε όλο το Χαλάνδρι, αν κάνεις μια βόλτα αναγνώστη μου, θα συναντήσεις στα πεζοδρόμια αυτή την κατάσταση.

Κλαδιά που δεν έχουν μαζευτεί πάνω από μήνα, έχουν ξεραθεί και αποτελούν προσάναμα για πυρκαγιές.

Και ο υδράργυρος ανεβαίνει.

Αντιδήμαρχε τρέξτο γρήγορα.

ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ :

ΝΑ ΖΗΣΕΤΕ ΟΙ ... ΝΙΟΠΑΝΤΡΟΙ!

(Έχεις κερδίσει δύο μήνες λιγότερο κράξιμο λόγω .... γάμου Μάνο).

«Πρωτοβουλία των 1000» : Πρόσκληση στην εκδήλωση που οργανώνει την Παρασκευή 5.7.13 στον προαύλιο χώρο του Ραδιομεγάρου της ΕΡΤ, με θέμα «ΕΡΤ – Κρίση – Αγώνες – Αριστερά».


ΠΙΝΑΚΑΣ ΚΛΙΜΑΤΙΖΟΜΕΝΩΝ ΧΩΡΩΝ ΚΑΙ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗΣ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ ΥΨΗΛΟΥ ΚΑΥΣΩΝΑ ΓΙΑ ΤΗ ΘΕΡΙΝΗ ΠΕΡΙΟΔΟ 2013

 Α/Α
 ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ
 Δ/ΝΣΗ
 ΩΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ
ΤΗΛΕΦΩΝΑ 
 1.
ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ
ΑΓ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ 30 & ΑΡΙΣΤΕΙΔΟΥ
ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ
(ΕΚΤΟΣ ΣΑΒ/ΚΟΥ)
07:00 π.μ. έως 20:00
2132023821 – 919 – 918
 2.
ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΙΑΤΡΕΙΟ
ΑΙΣΧΥΛΟΥ 28
ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ
(ΕΚΤΟΣ ΣΑΒ/ΚΟΥ)
08:00 π.μ. – 16:00
210-6894444
 3.
ΚΑΠΗ ΚΑΤΩ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ
ΙΛΙΑΔΟΣ 23
ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ
(ΕΚΤΟΣ ΣΑΒ/ΚΟΥ)
08:00 π.μ. – 20:00
 210-6878788

ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ

Σε περιπτώσεις έκτακτης ανάγκης (υψηλός καύσωνα) όλοι οι παραπάνω χώροι θα λειτουργήσουν και πέραν των προαναφερθέντων χρονικών ορίων.

Ο συντονισμός και η ανάγκη λειτουργίας των ανωτέρων χώρων πέραν ορίων θα καθορισθούν με μέριμνα του Τμήματος Πολιτικής Προστασίας και σύμφωνα με τις οδηγίες της Δ/νσης Πολιτικής Προστασίας Περιφέρειας Αττικής.

Οι υπεύθυνες υπηρεσίες των ανωτέρων χώρων παρακαλούνται να ενημερώνουν άμεσα το Τμήμα Πολιτικής Προστασίας για οποιοδήποτε πρόβλημα σχετικό με τυχών αδυναμία λειτουργίας των χώρων.

"πρΟΤΑση εργαζομένων Δήμου Χαλανδρίου" : Μια οφειλόμενη απάντηση στον Πρόεδρο της Π.Ο.Ε. - Ο.Τ.Α.


πρΟΤΑση
εργαζομένων Δήμου Χαλανδρίου
pr_ota_si@yahoo.gr

Χαλάνδρι 1-7-2013

κ. Πρόεδρε
Με έκπληξη διαβάσαμε τις 18 λέξεις σας (και τι προτεινετα παιδια να κανουμε δεν σασ ειδα να καλειται τον κοσμο το σαββατο στην πλατεια καραισκσκακη...) που λάβαμε ως απάντηση στο Σχόλιο της«πρΟΤΑσης» (27/6/2013) για την είδηση που δημοσίευσε το aftodioikisi.gr

Προς ενημέρωσή σας – και χωρίς να έχουμε υποχρέωση γι’ αυτό – σας πληροφορούμε ότι, τις τελευταίες δέκα (10) ημέρες, ήταν αναρτημένη στην 1η σελίδα του site της «πρΟΤΑσης» η αφίσα της Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α. για τη συγκέντρωση – συλαλλητήριο της 29ης Ιουνίου. Ακόμη, ενημερώσαμε συναδέλφους και φίλους ΚΑΙ με το Δελτίο Τύπου της Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α. αλλά ΚΑΙ ως συντακτική ομάδα της «πρΟΤΑσης». Πέρα από αυτό, ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΧΑΛΑΔΡΙΟΥ έκανε, καθόλη τη διάρκεια του τελευταίου 10ημέρου, ανακοινώσεις για το Συλαλλητήριο.

Η αποτυχία της Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α. – την οποία χρεώνεστε σε μεγαλύτερο ποσοστό προσωπικά εσείς κ. Πρόεδρε – προφανώς, δε σας αφήνει να σκεφτείτε καθαρά και εποικοδομητικά. Δε σας αφήνει να αναλογιστείτε ΓΙΑΤΙ όλο και λιγότεροι εργαζόμενοι των Δήμων (και των ΝΠΔΔ και ΝΠΙΔ αυτών), των Δημοτικών Επιχειρήσεων και των Περιφερειών σας γυρίζουν την πλάτη. Και δε σας αφήνει να προστατεύσετε τον εαυτό σας από παρορμητισμούς της στιγμής.
Οι συγκεντρώσεις και τα «πανηγυράκια» ομάδων και διασκορπισμένων πολιτικών παρατάξεων, ανήκουν στο παρελθόν. Ούτε αυτό έχετε συνειδητοποιήσει, απορροφημένος ΑΠΟ και προσκολημμένος ΣΤΗ θέση της ΜΟΝΙΜΗΣ προεδρικής καρέκλας.
Ο ΚΟΜΜΑΤΙΚΟΠΟΙΗΜΕΝΟΣ συνδικαλισμός πέθανε.
Σύντομα, και υπό το βάρος και την πίεση των περιστάσεων (και, ΦΥΣΙΚΑ, εξαιτίας της ΑΠΟΤΥΧΙΑΣ σας να αντιληφθείτε τις «κοσμογονικές» αλλαγές όχι μόνο στη χώρα μας αλλά και στην υπόλοιπη Ευρώπη), θα αναγκαστείτε να προβείτε σε αλλαγές του καταστατικού της Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α. – π.χ. ΓΙΑΤΙ η ψήφιση του Προεδρείου και του ίδιου του Προέδρου του οργάνου να γίνεται από το συνδικαλιστικό όργανο και όχι ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ; Αυτό σημαίνει ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ και, καλό είναι, ΟΣΟ ΤΗΝ ΕΧΟΥΜΕ, να την εφαρμόζουμε.
Την αποτελεσματικότητα των «υποδείξεων» όπως η δική σας κατά το πρόσφατο αλλά και μακρινό παρελθόν, ας την κρίνουν οι εργαζόμενοι και η κατάσταση στην οποία έχουν περιέλθει.

Είχαμε την εντύπωση πως, την ώρα που βάλλεται η Τ.Α. πανταχόθεν και οι δημοτικοί υπάλληλοι βρίσκονται στην πόρτα της απόλυσης, θα είχατε κάτι να προτείνετε.
Αντί γι ‘αυτό, επικρίνετε – ΜΕ ΚΙΝΔΥΝΟ ΝΑ ΕΠΙΚΡΙΘΕΙΤΕ – και όχι μόνο γι’ αυτό.

πρΟΤΑση εργαζομένων Δήμου Χαλανδρίου
Άκης Γκόγκος, Παναγιώτης Κατσαρλίνος,
Δημήτρης Μ. Χανιωτάκης, Πέτρος Χριστοδούλου