Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Κυριακή 3 Μαρτίου 2019

Δ. ΛΕΡΤΑΣ: ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΑ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ, "ΝΕΕΣ ΙΔΕΕΣ" ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΦΑΣΗΣ 20 ΧΡΟΝΙΑΔιάβασα την πρώτη "νέα ιδέα" του αντιδημάρχου των διοικήσεων Κουράση: "Το Χαλάνδρι να αποκτήσει αυτόνομη πολεοδομία".

Περιμέναμε πώς και πώς να ακούσουμε τις θέσεις που θα διατυπώσουν οι άλλες δημοτικές παρατάξεις, να δούμε τι νέο έχουν να προσφέρουν στον δημόσιο προβληματισμό για την πόλη.

Η πρώτη "νέα" πρόταση πάντως δεν είναι και τόσο νέα.

Εμείς αυτά τα πρωτοείπαμε το 2002.
Στο προεκλογικό πρόγραμμα της ΤΟ.Ρ.Α.

Και από τότε καμία διοίκηση του δήμου, εκείνης στην οποία συμμετείχε σε κορυφαίες θέσεις εκείνος που σήμερα αντιγράφει τις θέσεις μας, δεν ασχολήθηκε με το θέμα.

Τώρα προεκλογικά και προς εντυπωσιασμό το ανακάλυψε ο πρώην αντιδήμαρχος ότι τo Χαλάνδρι δεν έχει αυτόνομη πολεοδομία.

Και πώς προτείνει λοιπόν να αντιμετωπισθεί αυτό το θέμα τώρα;

Διότι από όσο γνωρίζουμε ανήκει σε ένα κόμμα που διεκδικεί την εξουσία προτάσσοντας την άποψη για περικοπές στο δημόσιο και για μόνο μία πρόσληψη για κάθε πέντε συνταξιοδοτήσεις.

Πώς θα μπορούσε να οργανωθεί μια τέτοια απαιτητική υπηρεσία στον δήμο Χαλανδρίου λοιπόν με τέτοια περιοριστική για τις δημόσιες υπηρεσίες  πολιτική στην οποία ομνύουν  κατά τα άλλα οι νέοι, νεοφιλελεύθεροι υποψήφιοι;

Θα κάνει τον κόπο να μας το διευκρινίσει ο υποψήφιος δήμαρχος που το έθεσε το θέμα αυτό;

Ή θα μετατρέψουμε την προεκλογική περίοδο από μια περίοδο ουσιαστικού διαλόγου για την πόλη και το μέλλον της σε  περίοδο στείρου  εντυπωσιασμού των πολιτών με προτάσεις φωτοβολίδες;

ΞΥΠΝΑΤΕΕΕΕ!


ΚΑΛΗΜΕΡΑ