Κατεδαφίσεις αυθαιρέτων στο νομισματοκοπείο

 Τέλος στην ανομία που υπάρχει εδω και δεκαετίες στο νομισματοκοπείο, με τον παράνομο καταυλισμό των Ρομά, προτίθεται να βάλει το αμέσως επόμενο διάστημα ο γενικός γραμματέας αποκεντρωμένης διοίκησης Αττικής Μανώλης Αγγελάκας. Η συγκεκριμένη κίνηση που εντάσσεται σε ένα γενικότερο σχεδιασμό καταπολέμησης των αυθαιρέτων (πχ δασικών κ.α) έχει σκοπό να σταματήσει την παράνοια του ελληνικού δημοσίου εδώ και πάρα πολλά χρόνια στην συγκεκριμένη , στον γνωστό καταυλισμό των Ρομά στο νομισματοκοπείο.
Ο γραμματέας , αφού πλέον έχει στα χέρια του την τελεσίδικη απόφαση για την παράνομη κατάληψη του χώρου από τους Ρομά , την άλλη εβδομάδα εφαρμόζοντας τον νόμο θα γίνουν οι πρώτες κατεδαφίσεις. Ο γραμματέας μάλιστα έχει ήδη μεριμνήσει για την μεταφορά του καταυλισμού στα Μέγαρα, όπως δηλώνει ωστόσο το κράτος πρέπει να εφαρμόζει τον νόμο, χωρίς διακρίσεις. Η συγκεκριμένη είδηση έρχεται να επιβεβαιώσει την βούληση της αποκεντρωμένης διοίκησης να βάλει τάξη σε ένα αίτημα των κατοίκων της περιοχής που κρατάει εδώ και δεκαετίες, από την εποχή που πρωτοέγινε η κατάληψη του χώρου από τους Ρομά.

http://www.parapolitika.gr

ΣΧΟΛΙΟ ΠΛΑΤΕΙΑΣ: Στοίχημα ένα καφάσι μπύρες ότι μέχρι την εκδίκαση των προσφυγών στο ΣτΕ (21 Οκτωβρίου) δεν θα γίνει τίποτε άλλο εκτός από πόλεμος ανακοινώεων για τους ινδιάνους. Όποιος βάζει το στοίχημα να στείλει email