Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Παρασκευή 26 Φεβρουαρίου 2016

"Το ΝΑΤΟ στο Αιγαίο. Επάνοδος στην εποχή των κανονιοφόρων;;;

ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΗ ΑΝΑΣΥΝΘΕΣΗ

"Το καθήκον του NATO δεν είναι να αναγκάζει πλεούμενα να γυρίζουν πίσω. Θα διαβιβάζουμε πληροφορίες κρίσιμης σημασίας, ώστε να διευκολύνουμε τις ακτοφυλακές της Ελλάδας και της Τουρκίας, όπως και τη FRONTEX, να εκτελούν την αποστολή τους πιο αποτελεσματικά", δήλωσε ο ΓΓ του NATO Στόλτενμπεργκ στις 24.02.16
Ανέφερε επίσης πως το NATO θα εντείνει την επιτήρηση των συνόρων Τουρκίας-Συρίας για να βοηθήσει την Άγκυρα στη διαχείριση της κρίσης των προσφύγων!
Τι δουλειά έχει ο στόλος του ΝΑΤΟ που περιπλέει στο Αιγαίο , με τα σύνορα Τουρκίας-Συρίας;
Και μόνο αυτή η αναφορά έρχεται να επιβεβαιώσει τις αρχικές σκέψεις ότι η περιπολίες στο Αιγαίο είναι πρόφαση. Ότι στην ουσία οι ΣΤΟΧΟΙ είναι άλλοι, ότι η χώρα μπαίνει σε περαιτέρω Επιτροπεία. Τα πλοκάμια της Εξάρτησης της Πατρίδας πολλαπλασιάζονται, ο Ιμπεριαλισμός επανακάμπτει απροκάλυπτα σε όλη την περιοχή.
Σε μια στιγμή που το Μεταναστευτικό- Προσφυγικό ζήτημα λαμβάνει εκρηκτικές διαστάσεις όσον αφορά την Χώρα μας, την ώρα που η ροή Μεταναστών και Προσφύγων από την Τουρκία προς την Ελλάδα συνεχίζεται αμείωτη, κατευθύνεται δε σε όλο και ποιο ευαίσθητες περιοχές όπως αυτές τις ημέρες στο ακριτικό Καστελόριζο, η εμφάνιση του ΝΑΤΟ στις ελληνικές θάλασσες μόνο ευμενή κατάληξη δεν προμηνύει.
Όλες οι Δημοκρατικές Πατριωτικές Αντι-ιμπεριαλιστικές δυνάμεις οφείλουν να είναι σε εγρήγορση. Να προασπίσουμε αταλάντευτα την Εδαφική μας ακεραιότητα, να δώσουμε νέα πνοή στον αγώνα για Εθνική Ανεξαρτησία και Λαϊκή Κυριαρχία.


ΠΡΟΣ ΤΟ ΥΠΕΞ: ΠΡΟΣΟΧΗ: ΑΦΗΣΤΕ τους Λαϊκισμούς και τους σχεδιασμούς στο πόδι..

ΠΡΟΣΟΧΗ: ΑΦΗΣΤΕ τους Λαϊκισμούς και τους σχεδιασμούς στο πόδι..

ΔΕΔΟΜΕΝΟΥ δε, ότι είστε βαθιά ΑΝΙΣΤΟΡΗΤΟΙ, σας υπενθυμίζω ότι:η ΑΥΣΤΡΙΑ είναι -από ΑΙΩΝΩΝ, ως κουλτούρα: ΑΝΤΙ-Νεο-Οθωμανική..

Την ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ να κοιτάτε "κρετίνοι", όχι τα επιφαινόμενα...

Αντί να κάνει τζάμπα μαγκιιές" το ΥΠΕΞ ανακαλώντας τον πρέσβυ της Ελλάδας από την Αυστρία, ΟΦΕΙΛΕΙ ΠΡΩΤΑ να ανακαλέσει τον Πρέσβυ από τον ΥΠΑΙΤΙΟ: ΑΠΌ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΑΝ ΤΟΛΜΑΕΙ!, για την σημερινή ΑΘΛΙΟΤΗΤΑ του Μεταναστευτικού-"Προσφυγικού" ΠΟΥ ΔΙΑΛΥΕΙ την Χώρα μας...τα λοιπά, είναι για τους "Ιθαγενείς"..Με τις Υγείες σας!

Γιώργος Παπαγιαννόπουλος

ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΧΑΠΙΑ ΣΤΟ ΜΑΞΙΜΟΥ;

Δείτε το πρωτοσέλιδο.

Όχι δεν με ενδιαφέρουν τα τραγούδια του Παντελίδη.

Η άλλη είδηση με τρομάζει. Αυτή αριστερά, στο κόκκινο.

Βρέθηκαν λέει χάπια για στύση στα ντουλάπια του Μαξίμου.

ΘΑ ΜΑΣ ΑΠΑΥΤΩΣΟΥΝ ΚΙ ΑΛΛΟ !

Γ.Γ.


ΣΧΟΛΙΟ - ΑΠΑΝΤΗΣΗ: 
Αυτός ο "νεανίας" ο Φλαμπουράρη θα τα έβαλε. 
Ο πρόεδρος και ο Παππάς είναι πιτσιρικάδες, δεν χρειάζονται τέτοια για να σε κανονίσουν.

Οπότε τώρα ετοιμάσου. 
Θα σε .... και ο γέρος.

ΠΡΟΣ ΤΟ ΣΩΜΑ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ: ΣΗΜΕΡΑ ΘΑ ΤΑΛAΙΠΩΡΗΘΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΕΦΟΡΙΑ


Καλημέρα.

Επειδή πρέπει να πληρώσουμε ΦΠΑ σήμερα - είναι τελευταία μέρα -  μήπως μπορεί κανένας από το σώμα εθελοντών του δήμου, με σχετική ιδιότητα - δεν μας νοιάζει εμάς η ιδιότητά του, ας το διαλέξει η συντονιστική που ξέρει - να πάει να το πληρώσει για να μην ταλαιπωρηθούμε στην εφορία;;;;

Θα το εκτιμούσαμε να πάει τουλάχιστον να στηθεί στην ουρά.

Και βέβαια θα ήταν ακόμα πιο αλληλέγγυο να βάλει και τα λεφτά από την τσέπη του για να μας παρέχει ολοκληρωμένο εθελοντικό service.

ΖΗΤΩ Ο ΠΡΑΙΤΩΡΙΑΝΟΣ ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟΣ!