Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Δευτέρα 27 Ιουλίου 2015

Προγραμματική Σύμβαση Περιφέρειας Αττικής και Δήμου Παιανίας για τη βελτίωση - συντήρηση οδικού δικτύου του δήμουΡ. Δούρου: Σημαντικά τα έργα υποδομών που προάγουν το αγαθό της οδικής ασφάλειας
 

Την Παρασκευή, 24 Ιουλίου 2015, η Περιφερειάρχης Αττικής, Ρένα Δούρου υπέγραψε Προγραμματική Σύμβαση με τον δήμαρχο του Δήμου Παιανίας, Σπύρο Στάμου, με αντικείμενο το έργο "Βελτίωση - συντήρηση οδικού δικτύου" του δήμου, συνολικού προϋπολογισμού 500 χιλιάδων ευρώ (συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ 23%).
Το έργο που αφορά εργασίες αποκατάστασης και συντήρησης του οδικού δικτύου, καθίσταται απαραίτητο λόγω των σημαντικών φθορών στο οδόστρωμα, όπως ρηγματώσεις, καθιζήσεις, κ.λ.π., οι οποίες αυξάνουν σημαντικά το δείκτη επικινδυνότητας του δικτύου. Η υλοποίηση του έργου θα συμβάλλει στη βελτίωση του οδικού δικτύου του δήμου Παιανίας και ως εκ τούτου στην ασφαλή και άνετη μετακίνηση πεζών και οχημάτων.
Το έργο θα εκτελεστεί στο δημοτικό οδικό δίκτυο του Δήμου Παιανίας, σύμφωνα με την Τεχνική Περιγραφή - Τεχνικές Προδιαγραφές της μελέτης του έργου.
Ερωτηθείσα σχετικά, η Περιφερειάρχης υπογράμμισε τη σημασία έργων υποδομών στους δήμους της Αττικής και ειδικότερα έργων που σχετίζονται με το οδικό δίκτυο, έτσι ώστε να προάγεται το αγαθό της οδικής ασφάλειας προς όφελος των πολιτών, πεζών και εποχούμενων.

ΟΤΑΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΚΑΘΑΡΑ! ΤΟ EDITORIAL ΤΟΥ ΕΝΥΠΟΓΡΑΦΑ ΠΟΥ ΤΟ ΒΡΗΚΑΜΕ ΠΟΛΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ

Μπορούν να γλιτώσουν την… ανακύκλωση οι αριστερές διοικήσεις των δήμων; 

Η διαπίστωση αφορά στο σύνολο των δήμων όπου ανέλαβαν τα «ηνία» διοικήσεις φίλα προσκείμενες στον ΣΥΡΙΖΑ, υποσχόμενες και δεσμευόμενες να εφαρμόσουν μία εναλλακτική μορφή τοπικής διακυβέρνησης. Σε χρόνο… μηδέν αναγκάστηκαν να υιοθετήσουν «εργαλεία» και «λογικές» που πολεμούσαν με πάθος όσο βρίσκονταν στη μειοψηφία (π.χ. κοινοτικές χρηματοδοτήσεις, προσλήψεις συμβασιούχων) και να συμβιβαστούν με δεδομένα που μέχρι χθες θεωρούσαν ανατρέψιμα (π.χ. κατακόρυφη μείωση κρατικών χρηματοδοτήσεων, πάγωμα προσλήψεων μόνιμου προσωπικού κ.λπ.).

Κι αν στην αρχή της θητείας τους οι συγκεκριμένες διοικήσεις είχαν την… αυτόματη δικαιολογία ότι οι κεντρικοί πολιτικοί συσχετισμοί δεν τους ευνοούσαν, από τις 25 Ιανουαρίου και μετά κι αυτό το επιχείρημα έχει εκλείψει. Αυτό που δεν έχει εκλείψει είναι η σκληρή πραγματικότητα, την οποία οι συγκεκριμένες παρατάξεις είτε υποτίμησαν, είτε συνειδητά απέκρυψαν από τους ψηφοφόρους τους, προκειμένου να βρεθούν στην τοπική εξουσία.
 
Και τώρα, από την πλευρά του «οδηγού» πλέον, οι εν λόγω δημοτικές αρχές αρχίζουν να αντιλαμβάνονται ότι τα πράγματα είναι πολύ ευκολότερα στην… κερκίδα, όπου ανέτως μπορείς να παριστάνεις τον κριτή των πάντων, αφού δεν καλείσαι ο ίδιος «να βγάλεις τα κάστανα από τη φωτιά». Τώρα, αντιλαμβάνονται ότι πρέπει να λάβουν σκληρές και, ορισμένες φορές, επώδυνες αποφάσεις, έστω κι αν αυτές κινούνται έξω από το πλαίσιο των προεκλογικών δεσμεύσεών τους. Όπως ακριβώς έκαναν και οι προκάτοχοί τους, που τόσο εύκολα τους λοιδωρούσαν και τους καταδίκαζαν.
Μπορούν οι συγκεκριμένες διοικήσεις να φύγουν από το διαφαινόμενο αδιέξοδο που ανοίγεται μπροστά τους και πολύ σύντομα, μπορεί να τις καταπιεί; Η απάντηση μπορεί να είναι θετική, αρκεί να υπάρξουν οι εξής τρεις προϋποθέσεις:

Προϋπόθεση 1η: Θα παραδεχθούν ευθαρσώς ότι προεκλογικώς παρασύρθηκαν και υποσχέθηκαν πράγματα έξω και πάνω από τις δυνατότητες της χώρας γενικότερα και της Τοπικής Αυτοδιοίκησης ειδικότερα.

Προϋπόθεση 2η: Θα σταματήσουν να λειτουργούν ως «υποκαταστήματα» της κεντρικής κυβέρνησης και «πρόθυμοι» υπερασπιστές της κυβερνητικής γραμμής, γεγονός που αφενός τις στιγματίζει κι αφετέρου τις αποξενώνει από σημαντική μερίδα των τοπικών κοινωνιών τους.

Προϋπόθεση 3η (και σημαντικότερη): Αφού από οικονομικής πλευράς ελάχιστες δυνατότητες διαθέτουν να λειτουργήσουν αυτόνομα, θα ρίξουν το βάρος τους εκεί που πραγματικά μπορούν να κάνουν την «αριστερή» διαφορά. Θα εφαρμόσουν με συνέπεια και συνέχεια μία κοινωνική πολιτική που θα ανακουφίσει τους πλέον πληττόμενους δημότες τους, θα αναδιοργανώσουν τις διοικητικές δομές των δήμων τους, μακριά από «κρατικίστικες» αντιλήψεις και εμμονές και θα διεκδικήσουν σε ρεαλιστική -αλλά ισχυρά πιεστική- βάση από την κεντρική εξουσία πόρους για την ανάπτυξη των τοπικών κοινωνιών τους.

Σε αντίθετη περίπτωση, οι συγκεκριμένες δημοτικές αρχές θα καταγραφούν στο «πάνθεον» των διοικήσεων που δεν κατάφεραν να «απογαλακτισθούν» από τις κομματικές μήτρες τους και να λειτουργήσουν με αμιγώς αυτοδιοικητικά κριτήρια. Με άλλα λόγια, για τον απλό δημότη, η παρουσία τους θα τοποθετηθεί στον πολιτικό κάδο ανακύκλωσης…

ΣΧΟΛΙΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ: Μπορούν οι αριστεροί δήμοι ΝΑ ΣΩΣΟΥΝ ΑΡΑΓΕ .... ΤΗΝ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ, το εναλλακτικό σχέδιο διαχείρισης στερεών αποβλήτων δηλαδή που τόσο απροκάλυπτα μπαίνει στο στόχαστρο;

ΠΑΙΔΙΚΟΙ ΣΤΑΘΜΟΙ - ΕΡΕΥΝΑ ΣΕ ΓΥΡΩ ΔΗΜΟΥΣ - ΣΤΑ ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΟΣΑ ΠΕΡΙΠΟΥ ΠΑΙΔΙΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΧΑΛΑΝΔΡΙ

Η πρόεδρος του ΟΚΠΑ Βριλησσίων Βούλα Αρσένη Λάμπρου
 Αύριο θα πάρει ο οργανισμός του Δήμου Βριλησσίων τις τελικές του αποφάσεις αλλά εμείς μάθαμε την εισήγηση της προέδρου Βούλας Αρσένη Λάμπρου που κατά πάσα βεβαιότητα θα εγκριθεί.

(Τι να κάνουμε έχουμε τα μέσα στην Βούλα, είναι παλιά και καλή φίλη και συντρόφισσα και μας έδωσε μια μέρα πριν τα στοιχεία που ζητήσαμε, το Μαρούσι θα μας τα δώσει την Τετάρτη).
Δήμος Βριλησσίων λοιπόν:  30.660 κάτοικοι.

Η κα Αρσένη θα εισηγηθεί στο Δ.Σ. του οργανισμού μια μικρή μείωση των θέσεων στους παιδικούς,  τους σταθμούς μικρότερη ποσοστιαία της μείωσης των επιδοτούμενων θέσεων από ΕΣΠΑ.

Πέρυσι οι παιδικοί σταθμοί στο γειτονικό χωριό είχαν 301 θέσεις, οι 120 εκ των οποίων ήταν από ΕΣΠΑ .

Δηλαδή 1 θέση ανά 102 κατοίκους.

Φέτος - έχουν εγκριθεί από ΕΣΠΑ 100 θέσεις (16% κάτω) και οι συνολικές θέσεις θα έχουν και αυτές μείωση - με πιθανότητα να φτάσουν στον επίπεδο του Χαλανδρίου (γύρω στα 270).

ΜΟΝΟ ΠΟΥ Η ΠΟΛΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΚΡΟΤΕΡΗ ΑΠΟ ΤΟ ΜΙΣΟ ΧΑΛΑΝΔΡΙ.

Και η αναλογία θα πάει περίπου το "1 θέση σε παιδικό σταθμό ανά 115 κατοίκους των Βριλησσίων".

Μέχρι το 1 στους 261 κατοίκους του δήμου - μπανανία των Βορείων Προαστείων, του δικού μας δηλαδή, υπάρχει μεγάλη απόσταση, δεν συμφωνείς;

Ή είναι η δική μας ακατάσχετη αντιπολιτευτική διάθεση που φταίει πάλι;

ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΡΕΜΑΤΑΙΑΣ: ΑΠΟΨΕ ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΣΠΑΡΤΑΚΟ


ΨΕΥΤΟΚΑΝΟΝΙΣΤΙΚΗ ΓΙΑ ΑΝΑΣΤΟΛΗ ΝΕΩΝ ΑΔΕΙΩΝ - ΤΟ COLPO GROSSO

Σήμερα θα κατέβουμε στα βαθιά αναγνώστη μου και σε θέλω προσεκτικό όταν διαβάζεις τούτο το φοβερό "πόνημα" διότι έχει σημασία να καταλάβεις .... the game (και επί τη ευκαιρία θα σου ξεκαθαρίσω γιατί έφυγα παρμένος από την συζήτηση - παρωδία στο δημοτικό συμβούλιο, όταν ο Γερολυμάτος έκανε διάλογο με τον νομικό εκπρόσωπο των ΚΥΕ).

ΠΡΩΤΑ ΤΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ:

Είναι η τελική απόφαση για την προκλητική ψευτοκανονιστική, όπως ανέβηκε στην ΔΙΑΥΓΕΙΑ μετά την υπαγόρευση της ΚΡΙΣΙΜΗΣ αλλαγής που θα αναδείξουμε από τον νομικό εκπρόσωπο του Συλλόγου των ΚΥΕ.

Σε αυτή υπάρχει η εισήγηση - όπως την είχε ψηφίσει κατ' αρχή η επιτροπή ποιότητας ζωής και η τελική απόφαση στο δημοτικό συμβούλιο.

Η ΑΠΟΦΑΣΗ:


ΚΟΙΤΑ ΤΩΡΑ ΤΙ ΣΟΥ ΕΧΩ!
ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΠΟΥ ΤΑ ΠΗΡΑ ΣΤΟ ΚΡΑΝΙΟ ΚΑΙ ΕΦΥΓΑ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ!

Είναι το σημείο όπου ο εκπρόσωπος των ΚΥΕ ΥΠΑΓΟΡΕΥΕΙ στον κακόμοιρο τον Γερολυμάτο την αλλαγή ΣΚΑΝΔΑΛΟ, εκείνος την δέχεται και οι νέοι συνάδελφοι - τα ψάρια - κάθονται και ψηφίζουν.

Τι έλεγαν οι τρεις τελευταίες παράγραφοι της ΕΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΖΩΗΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΥΣΚΕΨΗ ΤΩΝ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΩΝ ΠΑΡΑΤΑΞΕΩΝ (Oi dύο τελευταίες παράγραφοι και οι μεταβατικές διατάξεις):

ΑΝΤΙΓΡΑΦΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΑΡΧΙΚΟ ΚΕΙΜΕΝΟ και υπογραμμίζουμε αυτά που πρέπει να προσέξεις ΚΑΛΑ:

Ταυτοχρόνως , για την ίδια περιοχή αναστέλλονται όλες οι πιθανές τροποποιήσεις αδειών λειτουργίας ή επεκτάσεις δραστηριοτήτων σε ΚΥΕ που αφορούν παροχή υπηρεσιών ή εμπόριο και που θέλουν να επεκταθούν σε δραστηριότητες Εστίασης ή Αναψυχής.
Η ισχύς της παρούσας κανονιστικής διάταξης και αναστολής ισχύει από την ημέρα της ψήφισής της από το δημοτικό συμβούλιο και για 1 έτος.

Οι πρόνοιες που περιγράφονται στην συγκεκριμένη κανονιστική δεν αφορούν τις μεταβιβάσεις των υφισταμένων αδειών ίδρυσης και λειτουργίας ΚΥΕ.

Ορίζεται μεταβατικό διάστημα 3 μηνών από την ημέρα απόφασης της κανονιστικής από το δημοτικό Συμβούλιο μέσα στο οποίο το σύνολο των αιτήσεων για προεγκρίσεις , άδειες μουσικής και άδειες λειτουργίας που είχε αποσυρθεί από την Επιτροπή Ποιότητας Ζωής ενόψει κανονιστικής θα επαναξεταστεί κατόπιν αίτησης των ενδιαφερομένων από το ίδιο όργανο. Την ίδια μεταχείριση θα έχουν και όσοι προχώρησαν σε ενοικίαση ακινήτων και έχουν καταθέσει τα συμβόλαια στην εφορία τους τελευταίους δύο μήνες από 1/5 εώς 25/6. 


ΤΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΤΕΛΙΚΑ ΚΑΘ' ΥΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΑΠΟ ΤΑ ΚΥΕ, ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ και εν μέσω μιας κατάστασης που είμαι σίγουρος ότι ΚΑΝΕΙΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΤΙ ΑΛΛΑΓΕΣ ΔΕΧΤΗΚΕ Ο ΓΕΡΟΛΥΜΑΤΟΣ;

ΤΩΡΑ ΘΑ ΤΙΣ ΔΕΙ ΓΡΑΜΜΕΝΕΣ!

Για να μην ψάχνεται σε ολόκληρη την απόφαση σας τα βρήκαμε εμείς:

Δηλαδή:

1. Στις μεταβατικές διατάξεις προστέθηκε άλλος ένας μήνας νέες αιτήσεις που θα εγκριθούν - από "αιτήσεις υποβληθείσες μέχρι 15/6", άλλαξε σε 15/7. Αυτό όμως είναι το λιγότερο.

2. Η αρχικά εγκεκριμένη πρόταση ΑΔΕΛΦΙΑ μίλαγε για ΥΦΙΣΤΑΜΕΝΕΣ ΚΥΕ (δηλαδή ΥΦΙΣΤΑΜΕΝΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ) που δεν επηρεάζονται από την αναστολή και επιτρέπεται η μεταβίβαση της άδειάς τους.

Αυτό που διεκδίκησαν και πήραν από τον Γερολυμάτο τελευταία στιγμή οι γάτοι - νομικοί εκπρόσωποι των νυχτομάγαζων είναι ότι άλλαξε το "δεν αφορούν υφιστάμενες άδειες ΚΥΕ" σε "δεν επηρεάζουν τα ακίνητα".

ΑΣΧΕΤΑ ΜΕ ΤΟ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΚΥΕ ΠΟΥ ΣΤΕΓΑΖΟΤΑΝ ΣΤΟ ΑΚΙΝΗΤΟ!!!

Αν θέλει κανείς που έχει δουλέψει γκαρσόνι, έχει στήσει κανένα περίπτερο στη ζωή του, κανένα "λαμόγιο¨ της πιάτσας ή ακόμα καλύτερα κανένας λογιστής ή κανένας τραπεζικός ακόμα καλύτερα κανένας φοροτεχνικός ή δικαιόρος με "κοχόνες", ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΈΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΑΡΙΣΤΑΝΕΙ "ΤΟΝ ΑΝΤΑΡΤΗ ΤΗΣ ΠΟΡΔΗΣ ΜΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ ΜΠΑΜΠΑ" ας γράψει  κάτι που να εξηγεί στον δημότη Χαλανδρίου ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΥΤΟ για το μέλλον της πόλης και τα δημοτικά και κρατικά έσοδα.

ΕΜΕΙΣ ΩΣ ΕΔΩ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ!

Γιατί βέβαια αυτά δεν τα ξέρουμε μόνο εμείς.
Και έχουμε ήδη αναλάβει πολύ μεγαλύτερο βάρος από το 3% που μας αναλογεί για να κάνουν οι άλλοι τους .... ευαίσθητους και τους σωτήρες της πόλεως.

Α.Ν. 

ΠΑΙΔΙΚΟΙ ΣΤΑΘΜΟΙ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ - ΤΡΑΓΙΚΕΣ ΣΥΓΚΡΙΣΕΙΣ ΜΕ ΓΕΙΤΟΝΙΚΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ - ΑΡΧΙΖΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΛΟΙΠΟΝ:

6 ΝΗΜΠΙΑΚΟΙ ΣΥΤΑΘΜΟΙ και 4 ΒΡΕΦΙΚΟΙ!!!!

Σύμφωνα με το site της ΠΑΙΣΔΑΠ φέτος έγιναν δεκτά 1028 παιδιά από σύνολο 1150 αιτήσεων, έναντι 880 παιδιών πέρυσι!!! 

ΑΥΞΗΣΗ ΚΑΤΑ 148 θέσεις και κάλυψη ζήτησης πάνω από 90% χωρίς καμία αύξηση στο τροφεία παρά την μείωση των επιχορηγούμενων θέσεων από ΕΣΠΑ από 180 θέσεις πέρυσι σε 162 φέτος.

ΔΗΛΑΔΗ Ο ΔΗΜΟΣ ΑΠΛΩΣ ΚΑΛΥΨΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟ ΤΟΥ ΤΗΝ ΤΡΥΠΑ.


Είχε λεφτά για τους παιδικούς σταθμούς!

ΤΟ ΧΑΛΑΝΔΡΙ ΕΧΕΙ ΛΕΦΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΑΙΔΙΚΟΥΣ ΣΤΑΘΜΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΑΡΚΗ ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΣΗ ΤΟΥΣ;

ΕΧΕΙ - ΔΕΝ ΕΧΕΙ;


Αυτό κάνει μια ΑΡΙΣΤΕΡΗ στην πράξη διοίκηση. Διότι αρχίσαμε από την Αγία Παρασκευή γιατί έχει ΣΥΡΙΖΑΙΪΚΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ, όχι κανέναν .... Πατούλη.
Και καινούργια και εκεί. Δεν χρειάστηκαν όμως τρία χρόνια ... προπόνηση για να διοικήσουν δύο.
 (θα πάμε και στο Μαρούσι βεβαίως διότι δεν είναι κομματικά τα κίνητρά μας, ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΑ)

Μια ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ αριστερή διοίκηση βάζει τους παιδικούς σταθμούς και την κάλυψη των αναγκών των εργαζομένων δημοτών ως ΠΡΩΤΗ ΤΗΣ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ και σχεδιάζει λύσεις διαφορετικές από το "ό,τι μας δώσουνε από την κυβέρνηση, αυτό θα πάρουμε".

(Για τους δύσπιστους το link: http://www.paisdap.gr/Portals/0/%CE%91%CE%B3%CE%B1%CF
%80%CE%B7%CF%84%CE%BF%CE%AF%20%CE%B3%CE%BF%CE%BD%CE%B5%CE%AF%CF%82%20%CE%BA%CE%B1%CE%B9%20%CF%83%CF%85%CE%BC%CF%80%CE%BF%CE%BB%CE%AF%CF%84%CE%B5%CF%82-4.pdf)

Επειδή εμείς δεν κάνουμε κριτική για την κριτική, ούτε αντιπολίτευση για την αντιπολίτευση, όπως δεν δεχόμαστε να τσουβαλιαστούμε αντιπολιτευτικά ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΘΕΜΑΤΑ (όχι σε όλα, εμείς είμαστε "ΚΑΤΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ" - είμαστε ΟΠΟΡΤΟΥΝΙΣΤΕΣ ) με την αντιπολίτευση Κουράση - Λαδόπουλου.
 Εκείνων δηλαδή που άρχισαν το τσεκούρι των θέσεων στους παιδικούς σταθμούς, με την ανοικτή στήριξη της τότε αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Του Γιώργου Κουράση που βεβαίως πανηγυρίζει γιατί δικαιώνεται από την πολιτική Ρούσσου (τυχαίο;).

Θα συνεχίσουμε την έρευνά μας σε γύρω δήμους, όλων των "πολιτικών αποχρώσεων"  επειδή εμείς πάντα μιλάμε με στοιχεία για να καταλάβει ο δημότης Χαλανδρίου ΠΟΣΟ ΜΑΛΑΚΑΣ ΕΙΝΑΙ.
Ο πιο ΜΑΛΑΚΑΣ της περιοχής.

Και να αποδείξουμε ότι προτείνουμε ΕΦΙΚΤΕΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΔΙΚΑΙΕΣ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΑΡΙΣΤΕΡΕΣ πολιτικές.

Πολιτικές που όπου υπάρχει βούληση ΕΦΑΡΜΟΖΟΝΤΑΙ.

Στο Χαλάνδρι όμως δεν υπάρχει βούληση.

Η διάλυση των δημοτικών παιδικών σταθμών γίνεται με σχέδιο εδώ και πέντε χρόνια.
Ξεκίνησε από μια καταγγελία κατά των "ελαστικών εργασιακών σχέσεων" σε παιδικούς σταθμούς που στεγάζονταν στην ΕΣΤΙΑ ΠΑΙΔΙΟΥ, από τον σημερινό αντιδήαμρχο Κ. Γερολυμάτο,που οδήγησε στην απομάκρυνση εργαζομένων, στην ίδρυση ενός παιδικού σταθμού 8 ΟΛΟΚΛΗΡΩΝ ΘΕΣΕΩΝ με ΚΟΙΝΣΕΠ που πήρε επιδότηση από τον δήμο 1000 ολόκληρα ευρώ  και την σταδιακή μείωση των παιδιών από 900 το 2009 (στο επίπεδο της Αγίας Παρασκευής δηλαδή), στον φοβερό αριθμό των 283 παιδιών φέτος.
ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΕΤΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΣΜΩΝ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΕΣΕΩΝ.

Η πολιτική που εφαρμόζουν δεν είναι ούτε αποτέλεσμα αδυναμίας, ούτε αποτέλεσμα ανικανότητας. Βασίζεται σε deals με ιδιωτικά, επιχειρηματικά συμέροντα που έγιναν όταν κανένας στην ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ δεν φανταζόταν ότι μπορεί να σπάσει ο διάολος το ποδάρι του και να γίνουν διοίκηση στον δήμο.

ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΟΡΑΤΑ και ΑΥΤΑΠΟΔΕΙΚΤΑ σε όποιον έχει μάτια να βλέπε, αυτιά να ακούει και κρίση για να συνθέτει.
Εκτός αν είναι η ΚΟΥΔΟΥΝΑ!

ΥΓ:


ΠΛΗΘΥΣΜΟΣ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ - ΑΠΟΓΡΑΦΗ 2011: 59.704 κάτοικοι.
ΑΡΑ ΑΝΑΛΟΓΕΙ 1 ΘΕΣΗ ΣΕ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΠΑΙΔΙΚΟ ΣΤΑΘΜΟ ΑΝΑ 58 ΑΓΙΟΠΑΡΑΣΚΕΥΙΩΤΕΣ.

ΠΛΗΘΥΣΜΟΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ - ΑΠΟΓΡΑΦΗ 2011:
73970 κάτοικοι. 
ΑΡΑ 1 ΘΕΣΗ ΣΕ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΠΑΙΔΙΚΟ ΣΤΑΘΜΟ ΑΝΑ 261 ΧΑΛΑΝΔΡΑΙΟΥΣ.

ΤΟΣΟ ΜΑΛΑΚΑ ΣΕ ΘΕΩΡΟΥΝ ΣΥΝΔΗΜΟΤΗ ΜΑΣ. ΠΑΝΩ ΑΠΟ 4 ΦΟΡΕΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΜΑΛΑΚΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΓΙΟΠΑΡΑΣΚΕΥΙΩΤΗ! 

ΨΗΦΙΖΕ ΒΕΡΜΠΑΛΙΣΤΕΣ ΕΣΥ ΝΑ ΣΕ ΚΟΡΟΪΔΕΥΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΓΑΝΤΙ!