Παρασκευή, 16 Μαρτίου 2012

Η ΕΚΘΕΣΗ ΕΠΙΒΟΛΗΣ ΠΡΟΣΤΙΜΟΥ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΓΟΔΡΟΜΙΟ ΤΟΥ ΑΙΣΧΟΥΣ! Γατί κάποιοι λένε άλλα ...

ΡΕ ΣΕΙΣ ΔΕΝ ΣΑΣ ΕΧΟΥΜΕ ΠΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΜΑΣ ΑΜΦΙΣΒΗΤΕΙΤΕ ΓΙΑΤΙ ΘΥΜΩΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΒΓΑΖΟΥΜΕ ΕΓΓΡΑΦΑ;

ΔΕΝ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΒΛΑΚΕΙΕΣ ΕΔΩ ΠΕΡΑ!

ΑΝ ΔΕΝ ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΑΣ, ΔΕΝ ΜΙΛΑΜΕ!

 ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΧΑΤΕ ΣΥΝΙΘΗΣΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΝΕΙ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ Ο ΠΡΙΓΚΙΠΑΣ - ΠΟΥ ΑΝΕΔΕΙΞΕ ΕΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΘΕΜΑ ΣΤΗΝ ΟΚΤΑΧΡΟΝΗ ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΤΟΥ (ΚΑΙ ΑΥΤΟ 4 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΥΓΗ ΤΗΣ Λ. ΚΑΡΑΤΖΑ) - ΚΑΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΥΠΑΙΘΡΙΑΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗΣ, ΜΕ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ 7 ΣΥΝΑΠΤΑ ΕΤΗ ΜΕ ΑΜΦΙΣΒΗΤΟΥΜΕΝΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ,
ΠΙΣΤΕΥΑΤΕ  ΟΤΙ ΠΑΝΤΑ ΕΤΣΙ ΘΑ ΗΤΑΝ;

Ψάχνεστε πάλι πώς θα μας βγάλετε τρελούς (οι μισοί) και  λέτε ανά τας ρίμας της πόλεως ταύτης ότι το θέμα του παγοδρομίου το ανέδειξε ο .... Χατζηπετρής και όχι η Πλατεία (οι άλλοι μισοί) ;

ΓΚΑΙΜΠΕΛΙΣΚΟΙ!
Pages

Ο Δήμος Χαλανδρίου έκανε ένσταση κατά της  επιβολής προστίμου!

ΜΕ .... "ΑΤΡΑΝΤΑΧΤΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ"!

 (Ε και τι να πει δηλαδή άλλο εδώ που τα λέμε;;; Είπε ότι το παγοδρόμιο φύτρωσε μόνο του και δεν ξέρει ο δήμος πώς. ΛΟΓΙΚΟΤΑΤΟ!)Έχουμε και άλλα, αλλά παρά τα αντιθέτως θρυλούμενα, είμαστε καλά παιδιά, κατά βάθος.
 ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΜΩΣ  ΟΤΙ ΘΑ ΣΤΕΡΗΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΜΑΣ ΤΕΚΜΗΡΙΩΜΕΝΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ.
Με την ευκαιρία της επετείου της 25ης Μαρτίου, ένα απόσπασμα του Διονύση Χαριτόπουλου " ΗΜΩΝ ΤΩΝ ΙΔΙΩΝ"


Μόλις πρωτοανοίξαμε τα μάτια μας ως ξαναγεννημένο ελληνικό κράτος, μας δείξανε το είδωλο της Δύσης. Εκεί ήταν οι κυρίαρχοι του σύγχρονου κόσμου και, αν θέλαμε να προοδεύσουμε, στα δυτικά κράτη έπρεπε να προσκολληθούμε και σ’ αυτά να μοιάσουμε.

Η Δύση έγινε ο μόνος προορισμός μας.Έκτοτε, από το 1830 μέχρι σήμερα, οι ξένοι και οι ντόπιοι παιδονόμοι μας επιτηρούν σχολαστικά. Και, κάθε φορά που προσπαθούμε να ξεφύγουμε και να κάνουμε το δικό μας, μας μαλώνουν· δεν αρκεί να “ανήκομεν στη Δύση”, πρέπει να αντιγράψουμε τους Δυτικούς σε όλα τα σουσούμια τους.

Ιδίως τελευταία, με τη φούσκα της παγκοσμιοποίησης, κάποιοι ντόπιοι κράχτες του ολοσχερούς εκδυτικισμού κατάντησαν υστερικοί. Πολιτικοί ταγοί και δημοσιολογούντες συγχύζονται υπέρμετρα με κάθε γηγενές έθος που επιβιώνει ακόμη. Αν στον Λαγκαδά αμολάγαμε ταύρους στους δρόμους όπως στην Παμπλόνα, θα ήταν περισσότερο ανεκτό από τα Αναστενάρια. Αν φοράγαμε σκοτσέζικο κιλτ σαν τον Σον Κόνερι στις επίσημες στιγμές, θα ήταν πιο αποδεκτό από τη φουστανέλα. Κι αν γίνει καμιά στραβή – ζωντανή χώρα είμαστε –, οι ετερόφωτοι ψαλιδόκωλοι μας επισείουν περιδεείς το φόβητρο των άλλων· οι γνωστοί σαχλαμαράκηδες ξεσπαθώνουν στα κανάλια: “πάλι γελάνε μαζί μας” και “τι θα πουν οι ξένοι”.

Μας εθίζουν να τρέμουμε το CNN όπως παλιά την κουτσομπόλα της γειτονιάς μη μας πιάσει στο στόμα της. Είναι φανερό πως οι άνθρωποι πάσχουν. Η πολιτισμική διαφορά και η εθνική ιδιαιτερότητα εκλαμβάνονται από το συρρικνωμένο Εγώ τους σαν μειονέκτημα. Όπως ο σπουδαγμένος σκερβελές που ντρέπεται για το τσεμπέρι της μάνας που τον σπούδασε. Μάλλον δεν έχουν επίγνωση πού φύτρωσαν.
Εδώ είναι Ελλάδα  Είμαστε στη Βαλκανική Χερσόνησο, αλλά δεν είμαστε Σλάβοι· συνορεύουμε με την Ανατολή, αλλά δεν είμαστε μουσουλμάνοι· ανήκουμε στην Ευρώπη, αλλά δεν είμαστε Δυτικοί.
Τι είμαστε;  Έλληνες.
Αυτό κάποιοι συμπλεγματικοί δεν μπορούν να το αντέξουν. Αδυνατούν να επωμιστούν την ιδιαιτερότητά μας. Με την πρώτη επίκριση γονατίζουν. Καμία αυτοπεποίθηση· καμία υπερηφάνεια γι’ αυτή τη μοναδικότητα που μας χαρίστηκε. Η συγγένεια και η ομοιότητα παρέχουν ασφάλεια, ενώ εμείς βιώνουμε την ευλογία και την κατάρα που ορίζουν το μοναχοπαίδι.
Το οποίο δεν είναι a priori ούτε καλύτερο ούτε χειρότερο από τα άλλα παιδιά· είναι απλώς μοναχοπαίδι, με τις δικές του κληρονομιές και τα δικά του γνωρίσματα. Τα επιπόλαια ρεπορτάζ του τύπου “πώς μας βλέπουν οι ξένοι”, που εμφανίζονται κάθε τόσο στα έντυπα, θέτουν κυρίως οικονομοτεχνικά κριτήρια, και γι’ αυτό τα συμπεράσματα μας αδικούν. Δεν είμαστε δυνατοί σε αυτά. Αλλού είναι οι επιδόσεις μας. Σε όσα μας μαθαίνουν λίγο λίγο να περιφρονούμε. Στην Ελλάδα δεν ισχύει το βάρβαρο δυτικό αξίωμα “δεν υπάρχει κοινωνία, μόνο άτομα” (Θάτσερ). Δίνουμε ακόμη προτεραιότητα στις ανθρώπινες σχέσεις. Τον οικογενειακό κύκλο, την παρέα, τη φιλία, το ήθος και τον άλλον, την αλέγρα όψη της ζωής, την κοινωνική κρίση για τον βίο μας.
Η οικογένεια, ο αρχαιότερος θεσμός του ανθρώπινου είδους, που ίχνη του ανακαλύπτονται πριν 130.000 χρόνια, στην Ελλάδα διαπνέεται ακόμη από αγάπη, σύμπνοια και αλληλεγγύη. Δεν φτάσαμε στη δυτική εξαχρείωση των γονιών που δανείζουν τα παιδιά τους, για να σπουδάσουν, και απαιτούν την πρώτη δόση εξόφλησης από τον πρώτο τους κιόλα μισθό.
Οι διάφοροι ανησυχούντες για την προς τα έξω εικόνα μας είναι κατά κανόνα ξενοσπουδαγμένα ανθρωπάρια που περιφρονούν τον τόπο τους. Είναι αυτοί που τοποθετούν τη χώρα στο τρίτο υπόγειο του δυτικού μεγάρου που βρεθήκαμε. Στους πάνω ορόφους και στα ρετιρέ οι άλλοι μπορούν να μπεκρουλιάζουν, να χυδαιολογούν, να βάζουν τη μουσική στη διαπασών, να φέρνουν πόρνες, να σοδομίζονται, να πυροβολούνται, κι εμείς στο υπόγειο “μούγγα στη στρούγκα” και να πατάμε στα νύχια μην ακουστούμε. Δεν πρέπει να δίνουμε δικαίωμα.
Σαν τον φτωχό μαθητή στο ακριβό σχολείο, που οφείλει υπέρμετρη σεμνότητα και μαθησιακή αφοσίωση για να δικαιολογείται η παρουσία του ανάμεσα στους προνομιούχους.Τίποτα δεν κάνουμε καλά αν δεν υπάρχει το δυτικό του αντίστοιχο. Σε καθετί γνησίως ελληνικό καραδοκεί ο κίνδυνος να γίνουμε περίγελως των ξένων. Ο καθρέφτης της ζωής μας έχουν γίνει οι Δυτικοί· με τη δική τους εικόνα διαρκώς αναμετριόμαστε.
Και, προκειμένου να μας “συμμορφώσουν”, χρησιμοποιούν κάθε λογής τεχνάσματα και ανοητολογίες. Πότε καταγγέλλουν σαν “τούρκικες” τις πολιτιστικές κληρονομιές μας από την εποχή του Ομήρου και πότε μας υποβιβάζουν σε ημιάγριο βαλκανικό κρατίδιο που χρήζει εξευρωπαϊσμού.
Για να τελειώνουμε με αυτά τα φληναφήματα: Η μόνη προσφορά των απέναντι σεβνταλήδων στον πολιτισμένο κόσμο είναι οι τουλίπες, τις οποίες καλλιέργησαν και προστάτευσαν επειδή άρεσαν στις γυναίκες των χαρεμιών. Τίποτα άλλο. Ούτε η κουζίνα τους, ούτε η μουσική τους, ούτε οι χοροί τους έχουν καμία τούρκικη πρωτογένεια· είναι δάνεια από τις χώρες που περιελάμβανε η Οθωμανική Αυτοκρατορία και τα καρπούνται τώρα οι κακορίζικοι γείτονες.
Και είμαστε Μεσόγειοι, όχι Βαλκάνιοι. Η οροσειρά του Αίμου, που ορίζει την περιοχή των Βαλκανίων, από την ελληνική επικράτεια και μετά μπαίνει βαθιά στην ανατολική λεκάνη της Μεσογείου· στον ιστορικό χώρο που δημιουργήθηκαν οι μεγάλοι πολιτισμοί της οικουμένης. Αυτή είναι “η μόνη γνήσια μας ταυτότητα, η καθαρώς μεσογειακή”. (Χατζιδάκις)
Στον σύγχρονο κόσμο θα είμαστε αυτό που μπορούμε και θέλουμε να είμαστε. Μια μικρή μεσογειακή χώρα εκπάγλου φυσικής καλλονής, με ιδανικές κλιματολογικές συνθήκες, βαρύ όνομα και βαριά κληρονομιά. Με τη δική μας σφραγίδα στην τέχνη, στα ήθη και στον τρόπο ζωής, που δεν έπαψαν να εξελίσσονται και να αναπλάθονται ακόμη και τον μεγάλο χειμώνα της τουρκοκρατίας .
Έχουμε μνήμη, ιστορία και συνέχεια. Σε αυτόν τον τόπο επί 2.500 χρόνια δεν σταμάτησε να γράφεται αυθύπαρκτη ποίηση, να δημιουργούνται αριστουργήματα πρωτότυπης ζωγραφικής, αρχιτεκτονικής, τραγουδιού και ανανεούμενων προσωπικών και κοινοτικών δεσμών βαθύτατης ανθρώπινης συνάφειας που πόρρω απέχουν από την ωφελιμιστική δυτική σκέψη.
Ευτυχώς, οι Έλληνες “αεί παίδες εισίν”.
Άναρχοι και ατίθασοι, έχουν τις παμπάλαιες νόρμες τους περί πολιτικώς ή κοινωνικώς “ορθού”, και οι διάφοροι ξενόφερτοι κανόνες είναι για να παραβιάζονται.
Μπορεί να συμβιβαζόμαστε επιφανειακά, να ακολουθούμε μόδες και ντιρεκτίβες αλλότριες, αλλά οι πρόγονοί μας δεν έσβησαν μέσα μας· “ζούνε και μετά τον θάνατό τους”. (Ασδραχάς)
Έχουμε δικαίωμα στη διαφορά. Και ουδείς τεχνοκράτης δικαιούται να υποτιμά έναν λαό που δημιούργησε τον κορυφαίο σύγχρονο λαϊκό πολιτισμό αγάπης και ανθρώπινης συναλληλίας.
Άλλα είναι αυτά που μας γελοιοποιούν στα μάτια κάθε λογικού όντος και για τα οποία θα έπρεπε να ντρεπόμαστε. Η συστηματική καταστροφή του τόπου μας, η υποβάθμιση του λαϊκού μας πολιτισμού, η τουριστική εκπόρνευση, τα mousakas, souvlaki, rent a car, οι νησιώτισσες γιαγιάδες που φωνάζουν rooms -rooms στα λιμάνια, οι συντάξεις του ΙΚΑ, τα ράντζα των νοσοκομείων, ο εφιάλτης του Κηφισού, η τσιμεντοποίηση του Μαραθώνα, η ανοχή στη διαφθορά των διοικούντων.

Κάθε μέρα δρούμε βάναυσα εναντίον της ύπαρξής μας. Το πώς υπάρχουμε ακόμη ως χώρα είναι ανεξήγητο σαν θαύμα. Σε μία και μόνη περίπτωση δικαιούται να γελάει ο πασαένας μαζί μας. Δυτικός, Ανατολίτης, Αφρικανός ή Εσκιμώος. Όταν τον κοιτάμε στα μάτια και προσπαθούμε να τον μιμηθούμε.

Σαν τον σκύλο τον αφέντη του.

http://energoisosialistes.blogspot.com/

Ο ΛΟΓΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΗ : Ουπς! Και συ τέκνον Χρήστο;;;

Κε Τριανταφύλλη ΚΑΛΩΣΗΡΘΑΤΕ ΠΙΣΩ ΣΤΗΝ ΖΕΧΝΟΥΣΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ.

Διότι - αν θυμόμαστε καλά (και θυμόμαστε - μνήμη ελέφαντα έχουμε) είχατε λοξοδρομήσει λιγάκι εκεί προεκλογικά, παρασυρμένος βέβαια από συνομιλητές σας στους οποίους αποδώσατε την ιδιότητα της αυθεντίας.

Και όσο για το από πάνω σχόλιο σας εμείς ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΑΓΑΠΗ, ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΦΙΛΙΚΑ ΑΙΣΘΗΜΑΤΑ θα σας λέγαμε να μην σπεύδετε. Κρατάτε μικρό καλάθι. Και σας θυμίζω ότι και τότε ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΚΟΥΣΑΤΕ.


Διεθνείς διακρίσεις Ελλήνων στα Μαθηματικά στην 6η Ολυμπιάδα Φοιτητών

Αφιερωμένο σε όσους πολιτικούς παράγοντες, συστηματικά υποτιμούν συκοφαντούν το μορφωτικό επίπεδο,
την ικανότητα και τις ακαδημαικές γνώσεις των Ελλήνων φοιτητών καθώς την ακαδημαική επάρκεια των
ελληνικών Πανεπιστημίων, αναζητώντας δήθεν "διεξόδους", σε αντιγραφές άλλων εκπαιδευτικών και οικονομικών μοντέλων:Ο αντιδήμαρχος κ.Βάσιος απαγορεύειΖήτησα σαν υποψήφιος Δήμαρχος  και επικεφαλής της Δημοτικής παράταξης «Χαλάνδρι –Αναγέννηση» να συναντήσω τον κ.Καρανίκα που έχει αναλάβει την Αναθεώρηση του Γενικού Πολεοδομικού Σχεδίου Χαλανδρίου.

Ο κ.Καρανίκας με παρακάλεσε να ενημερώσω τον δήμαρχο την συγκατάθεση του οποίου πήρα για  την συνάντηση και ανέλαβε ο Αντιδήμαρχος κ.Βάσιος να κλείσει το ραντεβού στην Τεχνική υπηρεσία.

Αφού πέρασαν 15 ημέρες χωρίς να γίνει κάτι επικοινώνησα και πάλι με τον κ.Βάσιο που με διαβεβαίωσε ότι η συνάντηση θα γίνει την Πέμπτη 15 Μαρτίου και θα ειδοποιηθώ για την ώρα.

Την Πέμπτη δέχομαι τηλεφώνημα από τον κ. Βάσιο με το οποίο αρνείται την συνάντηση και παραπέμπει σε μελλοντική συνάντηση με όλους τους αρχηγούς

Αφού δεν μπορώ να ρωτήσω τον κ.Καρανίκα ρωτάω τον κ. Βάσιο.
1)Γιατί δεν προχωράει η αναθεώρηση του γενικού πολεοδομικού που βρίσκεται ακόμη στην Α’ Φάση;

 2)Γιατί καθυστερεί η υπογραφή της σύμβασης με τον Μελετητή για το Πεύκο Πολίτη;

 3)Τι γίνεται με τους τσιγγάνους;

 4)Πότε θα προκηρυχθεί η ένταξη των (250)μ στο Νεκροταφείο

 5)Τι γίνεται με την απαλλοτρίωση Δουζένη;

 Αν βέβαια  είναι απασχολημένος με τον λαχανόκηπο που θέλει να κάνει στην Εριφύλης δεν πειράζει ας μη απαντήσει.

Εμείς στο επόμενο Δημοτικό Συμβούλιο θα ζητήσουμε την αντικατάσταση του.

Νίκος Πανταζής

Υποψήφιος Δήμαρχος Χαλανδρίου

ΣΧΟΛΙΟ ΠΛΑΤΕΙΑΣ: Κε Πανταζή, σε παρακαλούμε να μην μας φέρνεις σε δύσκολη θέση, αναγκάζοντάς μας να δημοσιεύουμε τέτοιους τίτλους, όπως αυτής την ανάρτηση, ειδικά για στελέχη του δήμου με ιστορία, μακρόχρονη προσφορά στην πόλη, με επιτυχίες στις παρεμβάσεις τους, με δράση χωρίς υστεροβουλία, που αντιμετωπίζουν όλους τους πολίτες ισότιμα.

ΗΜΙ .... ΑΝΑΠΑΥΣΙΣ!


ΝεΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΤΩ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ - ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

            
    Χαλάνδρι 12 Μαρτίου 2012  

     ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
                                                                                
Φίλες και Φίλοι,

Η ΔΗΜ.Τ.Ο Νέας Δημοκρατίας Κάτω Χαλανδρίου, διοργανώνει διήμερο Πασχαλινό BAZAAR το Σάββατο 30/3 και την Κυριακή 1/4/2012 από τις 10.00 π,μ έως 20.00 μ.μ.

Σας καλούμε λοιπόν στα γραφεία μας, Σοφοκλή Βενιζέλου 70 – Κάτω Χαλάνδρι (τηλ. 210-6800442) με πολλές εκπλήξεις και απίθανες ιδέες για τις πασχαλινές σας αγορές σας, από χορηγίες τοπικών επιχειρήσεων και όχι μόνο!

Μέρος των εσόδων θα διατεθούν για φιλανθρωπικό σκοπό.

                                            ΓΙΑ ΤΗ  ΔΗΜ.Τ.Ο.    Η  Γ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ                                           Η  ΠΡΟΕΔΡΟΣ


ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΠΑΤΡΙΚΑΚΟΥ                           ΑΦΡΟΔΙΤΗ  ΧΑΤΖΗΓΕΩΡΓΙΟΥ


Το Σχόλιο της "πρΟΤΑσης"

πρΟΤΑση
εργαζομένων Δήμου Χαλανδρίου
pr_ota_si@yahoo.gr
Χαλάνδρι 15.3.2012
Αγαπητοί συνάδελφοι, αγαπητοί φίλοι,
Είναι γεγονός, ότι με την ολοκλήρωση του PSI, η χώρα πέτυχε μια μείωση του χρέους, καθυστερημένα και με μεγάλο κόστος. Στην ουσία κερδίσαμε χρόνο, τόσο εμείς, όσο – και ακόμη περισσότερο - η Ευρωπαϊκή Ένωση. Εμείς, για να προσπαθήσουμε να κάνουμε τις αναγκαίες διαρθρωτικές αλλαγές και η Ευρωπαϊκή ένωση να αποφύγει συστημικούς κινδύνους, που θα προκαλούσε μια πιθανή χρεοκοπία της Ελλάδος στην παρούσα φάση .
Δυστυχώς και το νέο πακέτο στήριξης , θα συνοδευτεί από πάρα πολύ σκληρά μέτρα, αρχής γενομένης από (ή, μέχρι) τον Ιούνιο του 2012. ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΑ, μόνο, αναφέρουμε:
- Νέο ασφαλιστικό, που θα φέρει νέα περικοπή σε επικουρικές και κύριες συντάξεις.
- Επανεξέταση του 13ου και 14ου μισθού στον ιδιωτικό τομέα.
- Νέος φόρος στα ακίνητα.
- Κλείσιμο ζημιογόνων ΔΕΚΟ και απολύσεις προσωπικού. Απολύσεις και στο στενό δημόσιο τομέα και πιο συγκεκριμένα, απολύσεις 15.000 το 2012 και 150.000 έως το 2015.
Εκτός από τα παραπάνω και από όσα υπολείπονται, έχουν τεθεί σε εφαρμογή και μέτρα «υφάρπαξης» των αποδοχών των ιδιωτικών υπαλλήλων, όπως, π.χ., το «ψαλίδι» σε όλους τους μισθούς, ενώ, το καλοκαίρι καταργείται ΚΑΙ ο βασικός (αφού, όπως αναφέρεται στο αγγλικό κείμενο του Μνημονίου, θα πάψει πλέον να ορίζεται με Συλλογική Διαπραγμάτευση, αλλά θα τον ορίζει κάθε χρόνο η κυβέρνηση…) και είναι σε εξέλιξη η διάλυση των κλαδικών συμβάσεων! Κανονική ΣΦΑΓΗ δηλαδή…
Σε όλα αυτά θα πρέπει να λάβουμε υπόψη ότι η οικονομία μας τρέχει με ύφεση 7% και οι άνεργοι στη χώρα μας έχουν ξεπεράσει το 1.000.000 άτομα.
Συγχρόνως, σε όλα τα κρίσιμα υπουργεία, θα τοποθετηθούν κυβερνητικοί επίτροποι, οι οποίοι θα αποφασίζουν για όλα τα τρέχοντα ζητήματα και οι Έλληνες θα εκτελούν. Δηλαδή ΧΑΡΙΣΑΜΕ και αυτοί ΑΠΕΚΤΗΣΑΝ, τον πολιτικό έλεγχο της χώρας και τη δυνατότητα να αποσπάσουν περιουσιακά στοιχεία της έναντι εξευτελιστικού τιμήματος.
Μέσα σε αυτό το βαρύ κλίμα, συνεχίζεται και στο Μνημόνιο 2, το ίδιο λάθος που οδήγησε και το Μνημόνιο 1 στην ΑΠΟΤΥΧΙΑ.
Δεν γίνεται πουθενά λόγος για ανάπτυξη. Μόνο μέτρα εισπρακτικά ,που θα εξαθλιώνουν περισσότερο την Ελληνική κοινωνία και θα επιτείνουν τον φαύλο κύκλο στον οποίο έχουμε εισέλθει , δηλαδή ανά τρίμηνο μέτρα και νέα πακέτα στήριξης.
Όλα, σε ένα «καταδυναστικό» πλαίσιο εξοντωτικής λιτότητας, που αγγίζει τα όρια της σαδιστικής τιμωρίας προς παραδειγματισμό κάθε «απείθαρχου» έθνους της – γερμανικής πλέον – ευρωπαϊκής ένωσης (;)
Είναι αναγκαία η αλλαγή πολιτικής. Οι εκλογές, που αργά ή γρήγορα θα προκηρυχθούν, αποτελούν σημαντική ευκαιρία για να πάρει ο λαός την κατάσταση στα χέρια του και ν΄ αλλάξει τα δεδομένα. Αυτή θα είναι η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΥΚΑΙΡΙΑ για τους Έλληνες να διαμορφώσουν εκείνοι το μέλλον τους και τη ΜΟΙΡΑ της χώρας τους, δηλαδή, δύο ΑΞΙΕΣ οι οποίες ήταν, είναι και θα είναι ΑΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΤΕΣ.
πρΟΤΑση εργαζομένων Δήμου Χαλανδρίου
Άκης Γκόγκος, Παναγιώτης Κατσαρλίνος,
Δημήτρης Μ. Χανιωτάκης, Πέτρος Χριστοδούλου


ΒΛΑΧΟΣ ΣΤΟ ΤΟΣΤΑΔΙΚΟ

Πάει ένας βλάχος σ` ένα τοστάδικο:
- Ένα τοστ μι φτιάνς !
- Κρίμα μόλις τελειώσανε !
- Γαμώτο! Δεν πειράζ άντε γεια !
- Θα μπορούσα να σας φτιάξω ένα
hot dog
- Όχι, ιγώ ήρθα για τοστ !
- Μα θα σας αρέσει πολύ !
- Τέλος πάντ ! Τι σημαίν αυτό το πράμα;
- Ζεστό σκυλί !
- Και θα φάω εγώ σκλί;
Δε ισι μι τα κλας!
- Δεν είναι ακριβώς έτσι τα πράγματα! Θα σας φτιάξω να δείτε !
- Άντε φτιάξε μι !

Μετά από λίγη ώρα το παίρνει ο βλάχος το ανοίγει και λέει:
- Καλά ρι φίλε!
Απ ολ το σκλί τον πουτσο βρήκες να μι βάλς;


Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *