Κυριακή, 6 Ιανουαρίου 2013

Черт означает не POLYCHRONIOU стал EVZONI


Μετάφραση (από Γούγλη): ΧΕΣΕ ΜΕΣΑ ΠΟΛΥΧΡΟΝΗ!


(από το FB)

ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ! (ΣΤΑ ΧΑΛΑΝΔΡΙΩΤΙΚΑ!)


XΩΡΑ ΜΠΟΡΝΤΕΛΟ: ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ: ΚΟΚΚΑΛΗΣ:26.870, ΑΛΑΦΟΥΖΟΣ: 26.160, ΒΓΕΝΟΠΟΥΛΟΣ: 18.217. ΕΛΕΗΣΤΕ ΤΟΥΣ


Δείτε το ρεπορτάζ στο ΜΑΚΕΛΕΙΟ

ΤΟ ΚΟΠΗ ΤΗ ΠΙΤΤΑ! ΤΟΥ ΦΤΩΧΟΥ ΕΚΟΨΕ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ;;;

ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ;;;

ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ;;;

ΔΕΝ ΤΟ ΛΕΕΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟ!!!

ΚΑΙ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΣ ΟΤΙ ΕΚΟΒΕ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ... ΦΑΝΟΥΡΟΠΙΤΑ!

ΚΑΜΙΝΗΣ FOR EVER!!!

ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΑΓΓΕΛΟΥ ΝΤΑΒΙΑ

Επειδή η ΜΑΛΑΚΙΑ είναι ανίκητη, και επειδή ΤΑ ΖΩΑ που κυκλοφορούν ανάμεσά μας ( ΝΕΦΕΛΙΜ, ΒΑΜΠΙΡΟΙ, ΜΑΜΑΛΟΥΚΟΙ κλπ περίεργα και σκοτεινά όντα που ζουν ανάμεσά μας) διαδίδουν ότι έχω πει πως - ΕΓΩ, MOI, IO, I, ICH - ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΕΓΩ, Η ΑΦΕΝΤΟΜΟΥΤΣΟΥΝΑΔΑ ΜΟΥ) έχω πει - λέει - ότι ΛΑΔΩΣΑ ΤΟΝ ΑΡΗ ΒΛΑΣΣΟΠΟΥΛΟ στον ΙΚΑ, δηλώνω κατηγορηματικά, δημόσια και εν γνώσει των συνεπειών του νόμου και επικαλούμενος το υψηλό IQ μου (135) ως απλή απόδειξη για του λόγου το αληθές, ότι ΟΥΔΕΠΟΤΕ ΛΑΔΩΣΑ τον Άρη στον ΙΚΑ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ για λογαριασμό δικό μου ή εταιρείας συμφερόντων μου!

Η παρούσα δημόσια δήλωση μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε δικαστήρια στην Ελλάδα και στην ημεδαπή, αλλά και σε  πλατείες, καρμπονάρες, παρασυναγωγές, φράξιες κλπ.

ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΚΟΜΑ!

ΡΕ ΔΕ ΠΑ ΝΑ .... ΑΝΑΨΥΧΗ ΚΑΙ ΣΕΞ! 

ΑΠΟΛΥΤΗ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΜΑΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ! ΣΚΟΡΠΟΧΩΡΙ Η ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ!

Ό,τι σας είπαμε το πρωί, ΕΔΩ επιβεβαιώθηκε και .... κάτι παραπάνω (διότι εμείς δεν υπεθεματίζουμε ποτέ, άσχετα τι λένε οι ... οχτροί μας!. Αντί για 6 διαφοροποιήσεις υπήρξαν 11(!!) στους 25!!!! (και άμα είχε ανακοινώσει και αντιδημάρχους .....)

Ο Μύρωνας Ανδριαννάκης το τράβηξε μέχρι το τέλος και έβαλε κόντρα υποψηφιότητα για την προεδρία του Δημοτικού Συμβουλίου. (Μαγκιά του και δεν του το 'χαμε ότι έχει τέτοια guts για να κάνουμε την αυτοκριτική μας, διότι εμείς δεν διεκδικούμε το αλάθητο)

Έξι δημοτικοί σύμβουλοι της πλειοψηφίας στήριξαν την υποψηφιότητα του Μύρωνα κόντρα στην γραμμή Κουράση, ενώ άλλοι 5 - πάντα από την πλειοψηφία - έριξαν άκυρα ή λευκά (Τελικά 14 υπέρ της πρότασης Κουράση και 11 κατά, από τους συμβούλους της πλειοψηφίας).

Ο Άρης Νόμπελης είναι ο νέος πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου αλλά το ρήγμα είναι βαθύ και ΜΗΝ ΠΙΣΤΕΥΕΤΑΙ ΟΣΟΥΣ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ στον οποίο η Πλατεία εύχεται ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ καλή επιτυχία, παρά τις μεγάλες ιδεολογικοπολιτικές διαφορές που έχουμε μαζί του.

ΑΡΗ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΥΡΙΕ ΦΩΤΗ - ΝΑ ΤΟΝ ΧΑΙΡΟΣΑΣΤΕ, ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙ!

Αναλυτικό ρεπορτάζ, ηχητικά και video - σιγά, σιγά παιδιά γιατί δεν είμαστε και παιδάκια και κουραζόμαστε. Θα τα δείτε όλα όπως έγιναν - όχι όπως τα λέει αυτός ο κακορίζικος που φέρνει το κασετοφωνάκι στο δημοτικό συμβούλιο.

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ ΤΟ 1947 ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΛΙΚΑ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣΣυχνά πυκνά αναφέρομαι σ' αυτό το ιστολόγιο στο γεγονός ότι, από ίδρυσης του Ελληνικού Κράτους,κάποια άχρηστη ελίτ δεν επιτρέπει τους Έλληνες να αναπτύξουν τις εξαιρετικές ικανότητες τους ώστε να δημιουργήσουν ένα κράτος υπόδειγμα.
...Ότι στον φόβο μην χάσουν την εξουσία, δημιουργούν συνεχώς προβλήματα ώστε να είναι απαραίτητοι.
Ότι θέλουν την εξουσία με κάθε τρόπο...
Ότι δεν τους νοιάζει η ευημερία του λαού παρά μόνο η καρέκλα.
Ότι με κάθε τρόπο διώχνουν από το προσκήνιο κάθε άξιο Έλληνα - επιχειρηματία,εφευρέτη,επιστήμονα, πολιτικό- αν δεν μπει στην κλίκα συμφερόντων τους ώστε να γίνει κι αυτός ρεμάλι σαν κι αυτούς κοροϊδεύοντας τον Λαό.
Ότι έχουν δημιουργήσει ένα Δημόσιο πραιτωριανών, εξουσιάζοντας με παραλογισμό τον Λαό.

Κι όλα αυτά ,τα έγραφα χωρίς να γνωρίζω το ακόλουθο ρετρό κείμενο που συνέταξε το 1947 ,όχι κάποιος νευριασμένος όπως εγώ,μα ο απεσταλμένος του Τρούμαν στην Ελλάδα ώστε να βολιδοσκοπήσει το τι συμβαίνει στην χώρα μας.
Η έκθεση που έστειλε ο απεσταλμένος αυτός ονόματι Porter, λες και γράφτηκε μόλις σήμερα από αγανακτισμένο Έλληνα μπλόγκερ...Δεν μιλάει καν για ελίτ αλλά για...κλίκα

...Ρεμάλια του κερατά...Δεν θέλω να σας σφάξω όπως έσφαξαν οι αγανακτισμένοι Γάλλοι στην επανάσταση τους, στα δικά τους ρεμάλια,μόνο και μόνο επειδή είμαι Έλληνας...Το μόνο που έχω να πω για εσάς, είναι η θεϊκή φράση του οικονομολόγου Max Kaisser, όταν αναφέρθηκε στο λαμόγιο πρόεδρο της λαμόγιο τράπεζας Goldman Sachs ..."Δεν θα ησυχάσω ως που να πεθάνω, αν δεν τον δω να δουλεύει σερβιτόρος..." ...Αμήν.-

Πιπεράτος

------------------------
ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ…. κι` ομως , ΣΥΝΤΑΧΘΗΚΕ ΤΟ 1947 !!!!
του Βλάση Γωγούση

Αρχές του 1947 η ΑΓΓΛΙΚΗ κυβέρνηση έχει ανακοινώσει στις ΗΠΑ πως αδυνατούσε πλέον να συνεχίσει την ενίσχυση της ελληνικής κυβέρνησης στον αγώνα της κατά της κομμουνιστικής..
επικράτησης στην Ελλάδα.

Ο Αμερικανός πρόεδρος Τρούμαν προκειμένου να έχει ιδία άποψη , στέλνει το 1947 τον Paul A. Porter ως επικεφαλής αμερικανικής αποστολής.

Μετά από έναν περίπου μήνα, ο Porter στέλνει επιστολή προς το Υπουργείο Εξωτερικών των ΗΠΑ, γράφοντας μεταξύ των άλλων:

« Εδώ δεν υπάρχει κράτος !
Υπάρχει μόνο μία ιεραρχία πολιτικών, ο ένας χειρότερος από τον άλλον.
Μοναδική τους έννοια , η κατάκτηση της εξουσίας.
Σε ολόκληρη τη χώρα οι άνθρωποι έχουν παραλύσει από την αβεβαιότητα και τον φόβο, οι επιχειρηματίες δεν επενδύουν, οι καταστηματάρχες δεν αποθηκεύουν προμήθειες.

Και συνεχίζει:
Η δημόσια διοίκηση είναι υπερβολικά εκτεταμένη!!!!.
Οι χαμηλοί μισθοί προσαυξάνονται ΒΑΣΕΙ ΕΝΟΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΕΠΙΔΟΜΑΤΩΝ, 
(μερικοί δημόσιοι υπάλληλοι κερδίζουν μέχρι και τέσσερις φορές περισσότερο από τον βασικό μισθό τους!).

Η δημόσια διοίκηση δεν είναι σε θέση να προβεί ούτε στην είσπραξη φόρων, ή την επισκευή δρόμων.

Η ελληνική κυβέρνηση δεν έχει άλλη πολιτική εκτός από το να εκλιπαρεί για ξένη βοήθεια ,απαριθμώντας θορυβωδώς τις θυσίες της Ελλάδος... !!!!
Στόχος της είναι να χρησιμοποιήσει την ξένη βοήθεια για τη διαιώνιση των προνομιών μιας μικρής κλίκας που έχει την έδρα της στην πλατεία Κολωνακίου !.

Υπογραφή :Paul A. Porter

http://kayteri-piperia.blogspot.gr/2013/01/1947.html?spref=tw, 1/1/2013

Ήξερε από την πρώτη στιγμή ο Παπανδρέου…

20130105-084726.jpg

ΘΑ ΧΙΟΝΙΣΕΙ ΛΕΕΙ ΣΗΜΕΡΑ;; ΘΑ ΑΣΠΡΙΣΕΙ Η ΚΑΛΠΗ;;

Με κίνημα λευκών απειλείται η εκλογή του νέου προεδρείου του δημοτικού συμβουλίου, που θα γίνει στο παλιό δημαρχείο στις 11.30.

Σύμφωνα με τον σμπίρο μας που παρακολούθησε τις διεργασίες που έγιναν εχθές το απόγευμα μια εξάδα δημοτικών συμβούλων της πλειοψηφίας είναι έτοιμη να ρίξει λευκό στην μυστική ψηφοφορία για το προεδρείο του δημοτικού συμβουλίου ενώ ΚΟΡΥΦΑΙΟ στέλεχος της πλειοψηφίας, ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ κατά την πρώτη διετία Κουράση, σκεφτόταν μέχρι αργά εχθές το βράδυ το ενδεχόμενο να διεκδικήσει την θέση του Προέδρου του Δ.Σ. με "αντάρτικη" υποψηφιότητα και μέτραγε κουκιά, μάλλον ανεπιτυχώς κατά τον σμπίρο μας.

Η κίνηση - αν τελικά φτάσει μέχρι το τέλος και δεν μείνει στα λόγια - δεν είναι καθόλου τυχαία και καθόλου αυθόρμητη ενώ η ανάλυση που μένει μόνο στο θέμα της επιλογής προσώπων δεν είναι ολοκληρωμένη (κατά την ταπεινή μας γνώμη).

Πάντως εχθές ο δήμαρχος συγκάλεσε έκτακτη σύσκεψη των δημοτικών συμβούλων του όπου το κεντρικό θέμα ήταν η ανώνυμη επιστολή - στην οποία αναφερθήκαμε εχθές.

Ο Δήμαρχος έδωσε διευκρινίσεις σχετικά με καταγγελόμενα και είπε ότι θα κάνει μήνυση κατά αγνώστων, ενώ δήλωσε ότι αν δεν εκλεγεί ο Άρης Νόμπελης στην θέση του προέδρου του Δ.Σ. θα παραιτηθεί. (Δεν υπάρχει τέτοια πιθανότητα, ο Άρης θα είναι σε λίγη ώρα ο νέος πρόεδρος του Δ.Σ. και γι' αυτό είμαστε σίγουροι, δεν βγαίνουν τα κουκιά των επίδοξων ανταρτών).

2 σχολιάκια:

Δεν ξέρουμε ποιους έπεισε ο Δήμαρχος με τις απαντήσεις του για τα καταγγελλόμενα στην ανώνυμη επιστολή,  αλλά καλό είναι να ερωτηθεί και ο πρώην Δήμαρχος Κώστας Παττακός για αυτά, αφού επί δημαρχίας του εξελίχθηκαν και ΞΕΡΕΙ!
Γιατί εμείς το έχουμε κάνει ΚΑΙ ΜΑΣ ΤΑ ΕΧΕΙ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΕΙ, πριν κανένα δίμηνο ο πρώην Δήμαρχος, όταν μας ρωτούσαν γι' αυτά!

Δηλαδή ΝΑΙ, και ο μαλάκας που υπογράφει το άρθρο, δεν πήρε χαμπάρι ότι η κλίκα, το 1995-6-7 μοίραζε οικοπεδάκια! 

Και η απόδειξη είναι ότι ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΟΙΚΟΠΕΔΟ ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ! 

Διότι ως "κορυφαίον" στέλεχος της τότε διοίκησης, δεν έπρεπε να έχω και εγώ ένα οικοπεδάκι στο Πάτημα 1, άντε στο 2, τέλος πάντων στο Πεύκο Πολίτη! 
ΚΑΠΟΥ ΡΕ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΧΑΜΕ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΠΟΥ ΨΗΦΙΖΑΜΕ ένα οικοπεδάκι;;; 

Αλλά το ΓΑΛΑΖΟΠΡΑΣΙΝΟ ΤΟΠΙΚΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ είναι ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑ από τόοοοσο παλιά. 
ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΟΤΑΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΜΕ αυτό - το 2000 - ΒΓΗΚΑΜΕ ΑΠΕΝΑΝΤΙ! Και μείναμε απέναντι από ΤΟΤΕ!

Ήρθε λοιπόν η ώρα να βγουν απέναντι και .... γαλάζια πρόβατα από το μαντρί;;

ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΞΕΡΟΥΜΕ!

2ο σχόλιο: ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΣΤΕΛΝΕΤΕ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΜΕ ΤΑΧΥΔΡΟΜEΙΟ ΚΑΙ EMAILS! Είπαμε ΤΗΝ ΕΧΟΥΜΕ!

Τα Άγια Θεοφάνεια. ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ και ΚΑΛΑ σε όλους.

Ο Φώτης Κόντογλου μιλάει για τα Άγια Θεοφάνεια και ψέλνει ύμνους της εορτής. Από ηχογράφηση που έγινε στις 2 Ιανουαρίου του 1961.


http://proskynitis.blogspot.gr/2013/01/blog-post_9599.html

ΟΟΟΠΑ! ΚΑΛΗΜΕΡΑ. ΣΑΣ ΘΕΛΩ ΨΥΧΡΑΙΜΟΥΣ ΣΗΜΕΡΑ!

Πράσινο Κίνημα: Ο Β. Λυσσαρίδης ταυτίστηκε με τον αγώνα της Κύπρου για ελευθερία και δημοκρατία

  Το Πολιτικό Συμβούλιο του Πράσινου Κινήματος εκφράζει τη θλίψη του και τα θερμά του συλλυπητήρια για την απώλεια του ιδρυτή και Επίτιμου ...

Δημοφιλείς αναρτήσεις