Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Πέμπτη 28 Ιουνίου 2018

ΕΞΩΔΙΚΟ ΤΗΣ ΚΑΣ ΡΟΥΛΑΣ Κ..... ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ - ΔΗΜΟΣΙΑ ΑΠΟΛΟΓΙΑ ΜΑΣ

 

ΖΗΤΑΜΕ ΣΥΓΝΩΜΗ ΚΑΙ 
ΑΠΟΔΕΧΟΜΑΣΤΕ ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΜΑΣ ΔΗΜΟΣΙΑ

Εξώδικη δήλωση - διαμαρτυρία δεχθήκαμε από την κα Ρούλα Κ.......  που αφορά το δημοσίευμά μας της 6-6-2018 με τίτλο "ΜΕΤΑΞΥ ΣΟΥΒΛΑΚΙΟΥ ΚΑΙ ΚΕΡΑΣΜΑΤΩΝ "που αφορά τις πληροφορίες που μας μεταφέρθηκαν για όσα ακούστηκαν στο σουβλατζίδικο EXPRESS την προηγούμενη από παρέα παρευρισκομένων.

Στο αρχικό ρεπορτάζ μας υπήρχαν λάθη.

Αυτό το έχουμε ήδη αναφέρει από την επόμενη μέρα με διορθωτική ανάρτηση, στην οποία έχουμε ήδη παραδεχτεί ότι αδικήσαμε την "Ρουλίτσα" - όπως ΚΑΚΩΣ αναφερθήκαμε στην κυρία Ρούλα Κ ...... - ΜΕ ΚΑΜΙΑ ΠΡΟΘΕΣΗ και διάθεση όμως ΝΑ ΥΠΟΤΙΜΗΣΟΥΜΕ ή να μειώσουμε την τιμή και την υπόληψή της, ΑΛΛΑ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΑΦΕΡΟΥΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ.

Η ίδια - σήμερα με το εξώδικό της θεωρεί ότι αναφερθήκαμε σε εκείνη με "υποτιμητικούς χαρακτηρισμούς και υποκοριστικά που μειώνουν την τιμή και την υπόληψή της" και μη γνωρίζοντας - ως μη όφειλε άλλωστε να γνωρίζει - την πρόθεσή μας ΕΧΕΙ ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΚΙΟ.

ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΑΛΛΟ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΤΟ ΑΠΟΔΕΧΤΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΤΟ ΓΡΑΨΟΥΜΕ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΣ ΖΗΤΗΣΟΥΜΕ ΣΥΓΝΩΜΗ.

Και να επιτιμήσoυμε την ΔΙΑΦΟΡΑ στον τρόπο που διαχειρίστηκε το λάθος μας  εκείνη, με εξώδικη δήλωση και χωρίς την προσφυγή απευθείας σε μήνυση, όπως θα είχε κάθε δικαίωμα να κάνει.

Αν και μήνυση να είχε κάνει πάλι θα της ζητούσαμε συγνώμη, αφού ήδη γνωρίζαμε ότι την είχαμε αδικήσει, και δεν θα το αντιμαχόμαστε, ζητώντας να αποδεχτει τις απολογίες μας και σε εκείνη την περίπτωση.
Η στάση της δείχνει το δημοκρατικό της ήθος.

Η δική μας - ελπίζουμε - να δείχνει μεταμέλεια για ένα λάθος που έγινε χωρίς πρόθεση.

Στο εξώδικό της ζητάει να "απέχουμε από οποιαδήποτε αναφορά εκ νέου στο πρόσωπό της, ιδία δε με υποτιμητικούς χαρακτηρισμού και υποκοριστικά που μειώνουν την τιμή και την υπόληψή της" κάτι που μερικώς παραβιάζουμε - ως προς το πρώτο μέρος γιατί είμαστε υποχρεωμένοι απέναντί της αλλά και  στην δική μας συνείδηση να επανορθώσουμε ζητώντας ττης δημόσια να δεχθεί την συγνώμη μας.
Το κάνουμε αναφερόμενοι στην κα Ρούλα Κ..... ώστε να μην αναφέρουμε - αν εκείνη δεν το επιθυμεί - και το επίθετό της.

Αυτά όλα θα τα κάναμε και με ένα απλό τηλέφωνό της - χωρίς εξώδικο - γιατί ΞΕΡΟΥΜΕ ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΤΑ ΛΑΘΗ ΜΑΣ, παρά τα αντιθέτως θρυλούμενα, όταν έχουμε κάποιον αδικήσει.
Και θέλουμε να γνωρίζει ο αναγνώστης μας ότι ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΛΑΘΗ. Δεν έχουμε το αλάθητο.

(Έτσι κάνουμε όταν γνωρίζουμε ότι έχουμε αδικήσει κάποιον ή μας το υποδεικνύει, όχι όταν θεωρεί ΕΚΕΙΝΟΣ ΑΥΘΑΙΡΕΤΑ ότι τον αδικήσαμε, μην πεταχτεί καμία  μηνύτριά μας και κάνει στο μυαλό της εξισώσεις με την κα Ρούλα - ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΦΟΡΟΥΝ ΑΥΤΑ).

Κα Ρούλα Κ.... δεχτείτε τις απολογίες μας.
Αν μία βλάβη στην συσκευή μου δεν με είχε κάνει να χάσω όλα μου τα παλιά αρχεία τηλεφώνου θα σας καλούσα και ρποσωπικά να σας ρωτήσω αν θα θέλατε να αναφέρουμε και το πλήρες ονοματεπώνυμό σας σε αυτή την ανάρτηση.

Αν το επιθυμείτε θα το κάνουμε ευχαρίστως.

ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΣΥΓΝΩΜΗ.

ΑΓΓΕΛΟΣ ΝΤΑΒΙΑΣ

Δ. Ν. Φιλαδέλφειας: Απαράδεκτη απόφαση της Αποκεντρωμένης Διοίκησης για κατεδάφιση των εγκαταστάσεων καθαριότητας


«Απαράδεκτη» και «σκανδαλώδη» χαρακτηρίζει ο Δήμος Ν. Φιλαδέλφειας την απόφαση του Συντονιστή της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αττικής να κατεδαφιστούν άμεσα οι δημοτικές εγκαταστάσεις καθαριότητας.

Ο δήμαρχος Άρης Βασιλόπουλος σε συνέντευξη τύπου που παραχώρησε στο κτήριο της ΕΣΗΕΑ εξήγησε πως μόλις τους τελευταίους μήνες άνοιξε ο δρόμος για νέο χώρο όπου θα μεταφερθούν οι εγκαταστάσεις καθαριότητας και πως για να λειτουργήσει ο νέος σταθμός απαιτούνται τουλάχιστον 5-6 μήνες προετοιμασίας.

Την στήριξη τους στον Δήμο Φιλαδέλφειας εξέφρασαν οι Δήμαρχοι Ν.Ιωνίας, Ηρακλής Γκότσης, Περάματος, Γιάννης Λαγουδάκης, Αγ.Παρασκευής, Γιάννης Σταθόπουλος, Μοσχάτου-Ταύρου, Ανδρέας Ευθυμίου, Χαλανδρίου, Σίμος Ρούσσος και η αντιδήμαρχος Κερατσινίου Δραπετσώνας, Γιώτα Περδίκη, καθώς και αρκετοί δημοτικοί σύμβουλοι και επικεφαλής παρατάξεων από άλλους Δήμους όπως Αμαρουσίου, Παπάγου-Χολαργού κλπ.

Οι εκπρόσωποι της τοπικής αυτοδιοίκησης επεσήμαναν ότι είναι πρωτοφανής και σκανδαλώδης η απόφαση της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αττικής που στρέφεται εναντίον της πόλης και των δημοτών και κάλεσαν τον Υπουργό Εσωτερικών Πάνο Σκουρλέτη να παρέμβει άμεσα ώστε να ανακληθεί.

Θεατρική παράσταση «ΜΟΛΙΣ ΧΩΡΙΣΑ» -Παρασκευή 29 Ιουνίου 2018


Την Παρασκευή 29 Ιουνίου 2018, το 29ο Φεστιβάλ του Δήμου Βριλησσίων παρουσιάζει τη θεατρική παράσταση «ΜΟΛΙΣ ΧΩΡΙΣΑ» του Βασίλη Μυριανθόπουλου και Βαγγέλη Χατζηνικολάου στο θέατρο ΝΤΑΜΑΡΙ - Αλίκη Βουγιουκλάκη.

Ώρα έναρξης : 21:00

Το «Μόλις Χώρισα» έρχεται για να μας παρασύρει με τη δυνατή μουσική του, τις σπαρταριστές ατάκες και τους ευρηματικούς χαρακτήρες του. Ηθοποιοί και θεατές τραγουδούν, γελάνε και χορεύουν όλοι μαζί, αντιστέκονται στην καθημερινότητα που ζούμε και αποδεικνύουν ότι η ζωή έχει χρώμα και ο χωρισμός θέλει καλοπέραση.

Πρωταγωνιστούν: Τ. Ευείδη, Π. Αναστασοπούλου, Κ. Κάππας, Θ.Ανδρούτσου, Μ. Κωνσταντάκη, Χ. Τριπόδης , Ε. Μάλαμα, Δ. Ζωγραφάκης, Α. Βούλγαρης, Σ. Νταλαγιώργος

Σκηνοθεσία: Βασίλης Μυριανθόπουλος

Τιμές εισιτηρίων:15 ευρώ
Προπώληση; ειδικές κατηγορίες: 12 ευρώ

ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΣΤΟ ΓΕΦΥΡΑΚΙ ΤΗΣ ΠΟΥΔΡΟΣΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ


Πρόγραμμα αποκατάστασης πρανών σε ρέματα της βόρειας Αθήνας μέσα στο καλοκαίρι

Την έγκριση της Κεντρικής Συντονιστικής Επιτροπής (ΚΣΕ) του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών έλαβε η Περιφέρεια Αττικής για μικρής κλίμακας επεμβάσεις και αποκαταστάσεις σε πρανή ρεμάτων της βόρειας Αθήνας προκειμένου να αντιμετωπιστούν διαβρώσεις, καταπτώσεις και φθορές σε υφιστάμενα αντιπλημμυρικά έργα.

Οι αποκαταστάσεις πρόκειται να ξεκινήσουν μέσα στο καλοκαίρι, θα γίνουν με σεβασμό στο περιβάλλον και το οικοσύστημα, δηλαδή χωρίς τη χρήση μηχανημάτων έργου, και αφορούν στα ρέματα: Πεντέλης– Χαλανδρίου, Σαπφούς στο Μαρούσι, Βαλανάρη στην Πεντέλη και Πύρνας στη Μεταμόρφωση.

Ειδικότερα, στο ρέμα Πεντέλης– Χαλανδρίου, προβλέπονται εργασίες αποκατάστασης πρανών στην οδό Αλεξανδρουπόλεως καθώς και ανακατασκευής τοίχων αντιστήριξης και ενίσχυσης βάθρων στις οδογέφυρες Πολυδρόσου και Βάρναλη καθώς και στο γεφυράκι της οδού Ροδοδάφνης.

Στο ρέμα Σαπφούς, οι επεμβάσεις θα γίνουν στο ύψος της οδού Κέκροπος, όπου πρόκειται να διαμορφωθεί φρεάτιο απορροής ομβρίων και ανακατασκευή του πρανούς με τοποθέτηση συρματοκιβωτίων. Επίσης θα γίνει ενίσχυση του πρανούς με επένδυση λιθοδομής στις υφιστάμενες δύο γέφυρες.

Στο ρέμα Πύρνας οι εργασίες θα γίνουν στην εκβολή του αγωγού μετά τις εγκαταστάσεις της ΕΥΔΑΠ και αφορούν στην τοποθέτηση συρματοκιβωτίων και την επισκευή – ενίσχυση του αγωγού τοπικά.

Στο ρέμα Βαλανάρη προβλέπονται αποκαταστάσεις στα πρανή και διευθέτηση της ροής των ομβρίων σε σημείο που βρίσκεται σε απόσταση 800 μέτρων από τη συμβολή των οδών Αχαιού και Σοφοκλέους (περιοχή Ντράφι) με κατεύθυνση προς τον οικισμό Νταού Πεντέλης.

ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΕΚΘΕΣΗΣ "ΧΑΡΤΟΓΡΑΦΙΑ"