Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Παρασκευή 5 Μαΐου 2023

Κώστας Καλογράνης στον 94fm: «Μία ψήφος μας λείπει για την Βουλή, η δική σου…!»«Γνωρίζουμε πως είμαστε ένα μικρό κόμμα, αλλά θα παλέψουμε με όλες μας τις δυνάμεις για να μπούμε στη βουλή», τόνισε ο συμπρόεδρος και επικεφαλής των εκλογών του Πράσινου Κινήματος Κώστας Καλογράνης, σε συνέντευξη που παραχώρησε στον 94.0 και τις Δημοτικές Διαπλοκές.
Ο Κώστας Καλογράνης παρουσίασε τα σημαντικότερα σημεία του προεκλογικού προγράμματος, για μία εναλλακτική πράσινη διακυβέρνηση.
«Ο πράσινος χώρος είναι ένας κατεξοχήν πατριωτικός χώρος. Μόνη προϋπόθεση που βάλαμε για την ένωση του οικολογικού χώρου ήταν να μην μπουν μέσα εθνομηδενιστές», σημείωσε μεταξύ άλλων ο συμπρόεδρος του Πράσινου Κινήματος, εκφράζοντας το σεβασμό του για την προσπάθεια των κομματικών σχηματισμών του οικολογικού χώρου, που κόπηκαν από τον Άρειο Πάγο, ένεκα των πολυδαίδαλων και πρωτόγνωρων γραφειοκρατικών διαδικασιών.

https://www.mixcloud.com/94fm/%CE%BF-%CE%BA%CF%8E%CF%83%CF%84%CE%B1%CF%82-%CE%BA%CE%B1%CE%BB%CE%BF%CE%B3%CF%81%CE%AC%CE%BD%CE%B7%CF%82-%CF%83%CF%84%CE%BF%CE%BD-940-552023/

ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΜΕ ΤΟ ΠΡΑΣΙΝΟ ΚΙΝΗΜΑ ΣΤΟΝ ΒΟΡΕΙΟ ΤΟΜΕΑ ΑΘΗΝΑΣ Ο ΑΓΓΕΛΟΣ ΝΤΑΒΙΑΣ