Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Τετάρτη 21 Ιουνίου 2017

ΑΔΕΔΥ: Αλληλεγγύη στους συμβασιούχους των ΟΤΑ


Από την Κυριακή το βράδυ η ΠΟΕ ΟΤΑ βρίσκεται σε πλήρη κινητοποίηση με καταλήψεις στα αμαξοστάσια, συνελεύσεις και αποκλεισμό των χωματερών. Την Πέμπτη, 22 Ιουνίου 2017, έχει προκηρύξει 24ωρη Πανελλαδική Απεργία, συγκέντρωση στην Πλατεία Καραϊσκάκη και πορεία στο Υπουργείο Εσωτερικών.
 
Η Α.Δ.Ε.Δ.Υ. συμπαραστέκεται στις κινητοποιήσεις της ΠΟΕ ΟΤΑ και καλεί τα συνδικαλιστικά στελέχη όλων των σωματείων και των Ομοσπονδιών να παραβρεθούν στη συγκέντρωση και στην πορεία της ΠΟΕ ΟΤΑ δηλώνοντας ξεκάθαρα ότι το πρόβλημα το οποίο δημιούργησε η ίδια η Κυβέρνηση έχει υποχρέωση να το επιλύσει άμεσα, χωρίς να υπάρξει καμία απόλυση κανενός εργαζομένου.

ΤΕΡΜΑ Η ΚΟΡΟΪΔΙΑ – ΚΑΜΙΑ ΑΠΟΛΥΣΗ ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΩΝ
Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΜΟΝΙΜΗ ΚΑΙ ΣΤΑΘΕΡΗ ΕΡΓΑΣΙΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ
Συγκέντρωση: ΠΕΜΠΤΗ 22 ΙΟΥΝΙΟΥ 2017
10:30πμ, Πλατεία Καραϊσκάκη

Από την Εκτελεστική Επιτροπή της Α.Δ.Ε.Δ.Υ.

ΝΑΤΟΙ ΟΙ ΠΡΩΤΟΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΥ "ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ" ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΩΝ ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΩΝΟ αγώνας των εργαζομένων στους δήμους για να βρεθεί λύση στο θέμα των συμβασιούχων στην καθαριότητα συνεχίζεται και αύριο κλιμακώνεται με πανελλαδική απεργία, ενώ αναμένεται νέα κλιμάκωση.

Η ΠΕΔΑ βγάζει ανακοινώσεις συμπαράστασης, η ΚΕΔΕ έχει κινητοποίηση συμπαράστασης.

Προτάσεις πέφτουν από ειδικούς για το πώς μπορεί να ξεπεραστεί το συνταγματικό πρόβλημα και να δοθεί λύση.

Δεν ισχυρίζομαι ότι το θέμα είναι απλό και δεν είμαι από αυτούς που λένε "ποιο Σύνταγμα μωρέ", "νόμος είναι το δίκιο του εργάτη".

Αλλά αυτή τη στιγμή ολόκληρη η ελληνική πολιτεία και κοινωνία είναι σε αναταραχή γιατί 10.000 άνθρωποι  εμπαίχτηκαν χυδαία από όλο το πολιτικό σύστημα (αλλά και την δικαιοσύνη που ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΕ να πει το αυτονόητο που είπε) και τώρα θα μείνουν στον δρόμο.

ΑΡΑ ΟΛΟΙ ΟΦΕΙΛΟΥΝ ΝΑ ΕΞΑΝΤΛΗΘΟΥΝ για να βρουν λύση, έτσι δεν είναι;;;;;

Ενώ λοιπόν - υποτίθεται - ότι αναζητείται αυτή λύση και "συμπαραστεκόμαστε" (λέει) στους κινητοποιημένους συναδέλφους εμείς οι αιρετοί (πανάθεμά μας) ΒΓΑΙΝΕΙ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΔΗΜΟΣ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, να τραβήξει το χαλί από τους αγωνιζόμενους εργαζομένους, να "τελειώσει" τις διεκδικήσεις τους και να γυρίσει σελίδα στο θέμα.

ΠΟΙΟΣ ΔΗΜΟΣ;;;;;
ΜΑ Ο ΠΙΟ ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ (ΜΠΑΙΝΟΝΤΑΣ).

 Ο ΔΗΜΟΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ.

Τα πιο πιστά σκυλιά της ΤΡΟΙΚΑ και των ΤΡΟΪΚΑΝΩΝ πολιτικών δυνάμεων.
Ο δήμος των  ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΩΝ ΤΣΑΤΣΩΝ!

Πριν από λίγο, ΕΚΠΛΗΚΤΟΣ είδα στα email μου την εισήγηση της αντιδημάρχου - μέλους της ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ Έλενας Χριστούλη για έκτακτη εισαγωγή θέματος στην ημερήσια διάταξη του αποψινού συμβουλίου ΓΙΑ ΠΡΟΣΛΗΨΗ ΔΙΜΗΝΙΤΩΝ ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΩΝ ΣΤΗΝ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ σε αντικατάσταση των ΑΠΟΛΥΜΕΝΩΝ - ΠΛΕΟΝ - συμβασιούχων του δήμου Χαλανδρίου.

ΑΠΟΛΥΜΕΝΩΝ με πράξη της διοίκησης του δήμου, πριν από οποιονδήποτε άλλο δήμο της χώρας.

Ούτε τα προσχήματα δεν κρατάνε οι ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟΙ ΛΑΚΕΔΕΣ που έπαιζαν τους ΑΝΤΙΣΤΑΣΙΑΚΟΥΣ.

Ούτε να περιμένουν λίγο τις εξελίξεις ... τα μπροστινάρια της κυβέρνησης!

ΤΟΥΚΑ ΠΡΟ, για να τελειώνουμε με τους εργαζόμενους και τους αγώνες τους.

ΤΟΥΚΑ ΠΡΟ για να τελειώνουμε με τους ανθρώπους που κοροϊδεύαμε, τους μπαμπουίνους που τους κλέψαμε την ψήφο!!!!

Η ΠΟΕ ΟΤΑ ακούει, μπας και έρθει το απόγευμα στο δημοτικό συμβούλιο Χαλανδρίου να μας απαυτώσει όλους μαζί γιατί το ζητάει ο οργανισμός μας, εδώ στο άντρο της αυτοεξυπηρέτησης;;;;

ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΚΑΤΑΠΤΥΣΤΗ ΕΙΣΗΓΗΣΗ ΓΙΑ ΕΝΤΑΞΗ ΘΕΜΑΤΟΣ ΣΤΟ ΑΠΟΨΙΝΟ ΔΗΜΟΣΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ!

ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΑΠΟΤΥΠΩΜΕΝΗ Η ΠΡΟΘΕΣΗ ΤΟΥΣ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΤΗΝ ΑΠΟΣΥΡΟΥΝ ΜΕΤΑ ΤΟ ΚΡΑΞΙΜΟ ΠΟΥ ΘΑ ΦΑΝΕ! 

ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΦΑΝΕ ΠΟΛΥ ΚΡΑΞΙΜΟ!

 ΝΑ ΤΟΥΣ ΧΑΙΡΟΝΤΑΙ ΟΣΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ (κατά δήλωσή τους) ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΣΥΡΕΙ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΟΥΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ.

ΥΓ 1: Ο Σύλλογος Εργαζομε΄νων του Δήμου τι λέει γι΄αυτό; 

ΥΓ2: Λυπάμαι ειλικρινά για τους δύο υπηρεσιακούς που υπογράφουν αυτή την εισήγηση εν μέσω κινητοποίησης της ομοσπονδίας τους! 

ΥΓ3: ΕΧΟΥΜΕ ΤΙΣ ΗΓΕΣΙΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΞΙΖΟΥΝ, ΤΟΥΡΚΟΣΠΟΡΟΙ!


ΑΓΓΕΛΟΣ ΝΤΑΒΙΑΣ

ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΟΙ ΔΗΜΩΝ: Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΠΟΕ ΟΤΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΥΠ. ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΠΑΝΟ ΣΚΟΥΡΛΕΤΗ


"Πραγματοποιήθηκε σήμερα (εχθές) Τρίτη 20 Ιουνίου 2017 η προγραμματισμένη συνάντηση της Εκτελεστικής Επιτροπής της Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α. με τον Υπουργό Εσωτερικών κ. Πάνο Σκουρλέτη.

Για μια ακόμη φορά θέσαμε υπόψη του Υπουργού Εσωτερικών το επιτακτικό πλέον αίτημα για την οριστική επίλυση του προβλήματος και την τακτοποίηση των Παρατασιούχων-Συμβασιούχων, αφού διαπιστωμένα καλύπτουν πάγιες και διαρκείς ανάγκες των Υπηρεσιών Καθαριότητας των Δήμων.

Ο κ. Σκουρλέτης «παρουσίασε» σχέδιο της κυβέρνησης για το εργασιακό μέλλον των συμβασιούχων με παρατάσεις συμβάσεων μετά την απόφαση του Ελεγκτικού Συνεδρίου. Οι δεσμεύσεις και οι βαρύγδουπες υποσχέσεις «ενταφιάστηκαν» μπροστά στην σκληρή πραγματικότητα. 10.000 εργαζόμενοι-συμβασιούχοι της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, κινδυνεύουν να απολυθούν το επόμενο χρονικό διάστημα.

Το «σχέδιο» περιλαμβάνει την δυνατότητα σύναψης δίμηνων συμβάσεων στους Δήμους που θα καταρρεύσουν λειτουργικά μετά την απόλυση των εργαζομένων, καθώς και στην έγκριση περίπου 2.400 αιτημάτων για την πρόσληψη μόνιμου προσωπικού Δήμων, που έγιναν προς το Υπουργείο Εσωτερικών από το 2016 έως και σήμερα. Καμιά αναφορά καν για μοριοδότηση των εργαζομένων που ούτως ή άλλως δεν αποτελούσε σημείο συζήτησης για την Εκτελεστική Επιτροπή της Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α.

Οι εργαζόμενοι στην Τοπική Αυτοδιοίκηση ποτέ δεν κατέθεσαν τα όπλα, δεν λιποτάκτησαν, δεν εγκατέλειψαν τον αγώνα, κατά της πολιτικής των Μνημονίων που μόνο στόχο έχουν την ιδιωτικοποίηση των Υπηρεσιών Καθαριότητας των Δήμων.
Έτσι και σήμερα διαμηνύουμε στην κυβέρνηση πως δεν πρόκειται να αποδεχθούμε ούτε μία απόλυση συμβασιούχου. Οι προσδοκίες τριών (3) ετών που καλλιέργησε η κυβέρνηση ΣΥ.ΡΙΖ.Α.-ΑΝ.ΕΛ. δεν μπορούν να σβηστούν μέσα σε μία στιγμή και τόσο εύκολα.
Η επικοινωνιακή τακτική για δήθεν προσλήψεις μόνιμου προσωπικού έχει ως μόνο σκοπό να αποπροσανατολίσει τους εργαζόμενους, που βλέπουν την απόλυση «προ των πυλών».
Αυτή τη στιγμή η απογοήτευση και η αγανάκτηση πρέπει να μετατραπεί σε αγωνιστικό θυμό, σε οργανωτική συσπείρωση των εργαζομένων ώστε μέσα από τα Σωματεία τους και την Ομοσπονδία να κλιμακώσουν τις κινητοποιήσεις. Μαζικοποιούμε την συμμετοχή των εργαζομένων προκειμένου να νεκρώσουν τα γκαράζ καθαριότητας όλων των Δήμων της χώρας.
Προετοιμάζουμε την μαζική συμμετοχή των εργαζομένων της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και ιδιαίτερα των συμβασιούχων όλης της χώρας στο Πανελλαδικό Συλλαλητήριο που θα πραγματοποιηθεί την ΠΕΜΠΤΗ 22  ΙΟΥΝΙΟΥ 2017 έξω από τα γραφεία της Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α. στην Πλατεία Καραϊσκάκη (Καρόλου 24-Αθήνα), στις 10.30 το πρωί.
Το σύνολο των εργαζομένων στην Τοπική Αυτοδιοίκηση συμμετέχει στην 24ΩΡΗ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ που έχει προκηρύξει η Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α. για την ίδια ημέρα. Την ίδια στιγμή, περιφρουρούμε τα γκαράζ των Δήμων σε αναμονή των αποφάσεων της Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α. που θα συνεδριάσει εκ νέου την ΠΕΜΠΤΗ με πρόταση την κλιμάκωση των κινητοποιήσεων με ξεκάθαρο αγωνιστικό πλαίσιο.
Απέναντι σ’ αυτή την απόφαση της Ολομέλειας του Ελεγκτικού Συνεδρίου και τον κυβερνητικό εμπαιγμό εμείς ως μόνη λύση πλέον απαιτούμε την άμεση μετατροπή των συμβάσεων σε Ιδιωτικού Δικαίου Αορίστου Χρόνου:
 • Των εργαζομένων που απασχολούνται στις υπηρεσίες Καθαριότητας και έχουν πάρει παρατάσεις.
 • Των εργαζομένων που προσλήφθηκαν από τους προσωρινούς πίνακες διαγωνισμών του Α.Σ.Ε.Π.
 • Των εργαζομένων στα Κοινωνικά Προγράμματα «Βοήθεια στο Σπίτι», Κ.Η.Φ.Η., Κ.Δ.Α.Π.,Κ.Δ.Α.Π.-Μ.Ε.Α., κ.λπ.
 • Των εργαζομένων στα Κοινωνικά Προγράμματα Ε.Σ.Π.Α. στους Παιδικούς Σταθμούς και οι οποίοι καλύπτουν αποδεδειγμένα πάγιες και διαρκείς ανάγκες και κυρίως εξυπηρετούν τις αυξημένες ανάγκες της Κοινωνίας.
Εργαζόμενοι που στο σύνολο τους αποδεδειγμένα καλύπτουν πάγιες και διαρκείς ανάγκες και εργάζονται στους Δήμους για πολλά χρόνια.
Παράλληλα απαιτούμε και διεκδικούμε:
 • Κατάργηση όλων των ελαστικών σχέσεων εργασίας και προσλήψεις μόνιμου προσωπικού που θα καλύπτουν όλες τις ανάγκες των υπηρεσιών των Δήμων.
 • Κατάργηση του άρθρου 61 του Ν.3979/2011 που δίνει το δικαίωμα στις Δημοτικές Αρχές να εκχωρούν την αρμοδιότητα της υπηρεσίας Καθαριότητας στους εργολάβους.
 • Καμία περικοπή ή μείωση του επιδόματος Επικίνδυνης και Ανθυγιεινής Εργασίας, που σύμφωνα με την «συμφωνία» και το 4ο μνημόνιο αμφισβητείται.
 • Ίση αμοιβή για την ίδια εργασία. Όλοι οι εργαζόμενοι-συμβασιούχοι στους Ο.Τ.Α., ανεξαρτήτου σχέσης εργασίας και φορέα απασχόλησης να αμείβονται σύμφωνα με το Μισθολόγιο.
Οι εργαζόμενοι στην Τοπική Αυτοδιοίκηση παρά τις όποιες πολιτικές δεσμεύσεις γνωρίζουν πως μόνο ο συμμετοχικός, ενωτικός και αποφασιστικός αγώνας τους είναι η εγγύηση επίλυσης των προβλημάτων  τους. Τα δικαιώματα των εργαζομένων κατακτήθηκαν με διαρκείς και επίμονους αγώνες στους δρόμους και στο πεζοδρόμιο. Ήρθε η ώρα να αναλάβουν όλοι τις ευθύνες τους."

ΝΙΚΟΛΟ ΜΑΚΙΑΒΕΛΛΙ - Ο ΠΑΡΕΞΗΓΗΜΕΝΟΣ


Οι άνθρωποι γενικά κρίνουν με βάση τα φαινόμενα και όχι τα έργα, γιατί όλοι μπορούν να βλέπουν και ν' ακούν, λίγοι όμως είναι εκείνοι που μπορούν και να κρίνουν.

4ο Σκακιστικό Camp για παιδιά ΕΕΦΑΣ Άνω Βριλησσίων «Η Μεταμόρφωση του Σωτήρος»

Εξωραϊστικός – Επιμορφωτικός – Φιλανθρωπικός
& Αθλητικός Σύλλογος Άνω Βριλησσίων
«Η Μεταμόρφωση του Σωτήρος»
ΑΘ. ΔΙΑΚΟΥ 14 & ΜΕΓ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ – 15235 ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ
http://anovrilissia.blogspot.com


4ο Σκακιστικό Camp για παιδιά
ΕΕΦΑΣ Άνω Βριλησσίων
«Η Μεταμόρφωση του Σωτήρος»
1. Γενικά

Στα πλαίσια ανάπτυξης και διάδοσης του σκάκι στην περιοχή μας ο ΕΕΦΑΣ Άνω Βριλησσίων «Η Μεταμόρφωση του Σωτήρος» σκακιστικό camp σκάκι για παιδιά έως 18 χρόνων (ημερομηνία γέννησης μετά την 1/1/1999).

2. Χώρος διεξαγωγής του Camp

Το σκακιστικό Camp θα διεξαχθεί στα γραφεία του Συλλόγου από 26 έως 29 Ιουνίου 2017.

3. Ημέρες διεξαγωγής Camp

4 κύκλοι μαθημάτων:
○ Δευτέρα 26 Ιουνίου 2017, 9:00πμ-12:00
○ Τρίτη 27 Ιουνίου 2016, 9:00πμ-12:00
○ Τετάρτη 28 Ιουνίου 2016, 9:00πμ-12:00
○ Πέμπτη 29 Ιουνίου 2016, 9:00πμ-12:004. Πρόγραμμα Μαθημάτων

Το ημερήσιο πρόγραμμα θα περιλαμβάνει:
- 9:00-9:30πμ: ανάπτυξη μαθήματος και επίλυση ασκήσεων που αναφέρονται στον κύκλο μαθημάτων από τον προπονητή – μεθοδολογία (30΄ +15΄ διάλειμμα)
- 9:45-10:30πμ: επίλυση ασκήσεων που αναφέρονται στον κύκλο μαθημάτων από τα παιδιά(45΄ +15΄ διάλειμμα) – διαδικασία επαναληψιμότητας και εμπέδωσης
- 10:45-12:00πμ: στο υπόλοιπο του ημερήσιου προγράμματος(1h και 15΄) τα παιδιά θα παίξουν παρτίδες που μπορεί να γίνει σαν μικρό τουρνουά πουλ με χρονόμετρα και καταγραφή αποτελεσμάτων των παρτίδων.

5. Θεματολογία Κύκλων

-Κάρφωμα, δημιουργία καρφώματος, τρόπος εκμετάλλευσης καρφώματος
-Σούβλισμα, δημιουργία σουβλίσματος, τρόπος εκμετάλλευσης σουβλίσματος
-Πιρούνι, δημιουργία απειλής πιρουνιού, τρόπος εκμετάλλευσης πιρουνιού
-Έννοια της αποκάλυψης (με άνοιγμα στήλης, διαγωνίου, διπλό σαχ, διπλή επίθεση κλπ)
Οι παραπάνω Κύκλοι μαθημάτων θα αναπτυχθούν από τον πιστοποιημένο, από την Παγκόσμια Σκακιστική Ομοσπονδία (FIDE), προπονητή του Συλλόγου FM Αζή – Αζίζη Έκτορα (FIDE Instructor).

6. Παράβολα

Παράβολο συμμετοχής για κάθε παιδί είναι 60€ και για κάθε δεύτερο παιδί οικογένειας 30€.
Ανώτατο όριο συμμετοχών 8 παιδιά.

7. Δηλώσεις συμμετοχής

Δηλώσεις συμμετοχής μέσω e-mail στο syllogos.anovrilissia@gmail.com αποστέλλοντας συμπληρωμένη τη Φόρμα Δήλωσης Συμμετοχής που θα βρείτε στο blog του Συλλόγου http://anovrilissia.blogspot.gr αναφέροντας το ονοματεπώνυμο του παιδιού, έτος γέννησης, τάξη, σύλλογο (αν υπάρχει) και στοιχεία επικοινωνίας (mail – τηλέφωνο), μέχρι και την Κυριακή 25 Ιουνίου 2017 22:00, αλλά και στα γραφεία του Συλλόγου την Δευτέρα 26 Ιουνίου 2016 στις 9:00πμ με την έναρξη του Camp. Για περισσότερες λεπτομέρειες απευθυνθείτε στο τηλέφωνο 6992.29.99.43 end_of_the_skype_highlighting(κ. Αλέξανδρος Γιαννακούλιας) και στο διαδίκτυο, http://anovrilissia.blogspot.com/ .

Η Οργανωτική Επιτροπή

Ο Πρόεδρος
Ιωάννης Τζαμουράνης

Ο Γραμματέας
Αλέξανδρος Γιαννακούλιας

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΒΑΣΙΛΗ!


21 ΙΟΥΝΙΟΥ - ΘΕΡΙΝΟ ΗΛΙΟΣΤΑΣΙΟ - Η ΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΤΟ ΤΕΡΜΑΤΙΖΕΙ Η ΜΑΛΑΚΙΑ ΜΕ ΤΙΣ "ΠΑΓΚΟΣΜΙΕΣ ΜΕΡΕΣ"

 

Σήμερα είναι το θερινό ηλιοστάσιο.
Η μεγαλύτερη μέρα του χρόνου.
Η ημέρα που αρχίζει το καλοκαίρι.

Αυτά δεν περιμένεις βέβαια από την ΠΛΑΤΕΙΑ να στα πει, ούτε να τα σχολιάσει.

Το γεγονός όμως ότι σήμερα είναι
 • Η Διεθνής Ημέρα Γιόγκα
 • Η Ευρωπαϊκή Ημέρα Μουσικής
 • Η Παγκόσμια Ημέρα Κυματοδρομίας (Σέρφινγκ) (!!!!!!)
 • Η Παγκόσμια Ημέρα Ουμανιστή (Ανθρωπιστή)
 • Η Παγκόσμια Ημέρα Τροχοσανίδας (Skateboard) (!!!!!!!!!!!)
 • Η Παγκόσμια Ημέρα Υδρογραφίας
δεν είναι για πολλά γέλια;;;;

 Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΜΑΛΑΚΙΑΣ ΠΟΤΕ ΕΙΝΑΙ, ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ;;;