Εμφανιζόμενη ανάρτηση

Όμιλος ΙΑΣΩ: Μοναδικές Διακρίσεις στα Healthcare Business Awards 2019

Ο Όμιλος ΙΑΣΩ απέσπασε 4 βραβεία για το υψηλό επίπεδο της ιατρικής φροντίδας και των παρεχόμενων υπηρεσιών, για την επένδυση του σε νέες ...

Πέμπτη, 9 Ιουνίου 2011

ΤΟΥΣ ΕΧΟΝΤΕΣ ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΗ ΚΑΤΗΦΛΑ ΘΑ ΤΟΥΣ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΔΟΥΝΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΧΩΡΙΣ ΤΑ ΠΑΡΑΜΟΡΦΩΤΙΚΑ ΓΕΛΙΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΦΟΡΑΝΕ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΤΟΥΣ!

Πάνω σε κάθε χωροθετημένη θέση οδοσήμανσης που έχει τοποθετηθεί ζαρντινιέρα με χώρο διαφήμισης 1,50 Χ 0.80 - διάσταση σαφώς εντός του πλαισίου του νόμου περί διαφήμισης - υπάρχει αυτό το ΤΑΜΠΕΛΑΚΙ (βέβαια στον δρόμο είναι - που και που χαλάει και το συντηρούμε).

Αυτό το ταμπελάκι λέει BLANK - μήπως δεν ξέρουν οι δημοτικοί σύμβουλοι την επιχείρηση που εκδίδει την ΠΛΑΤΕΙΑ;;; Μήπως υπάρχει κάτι μυστικό ή κρυμμένο;;
Ας πάρουν το επόμενο φύλλο να δουν την μορφή της επιχείρησης και την δομή της.

 ΦΟΡΑ - ΠΑΡΤΙΔΑ ΕΙΝΑΙ!

Μήπως στο blog δεν φαίνεται ΠΑΝΤΑ η ζαρντινιέρα;;;
ΚΑΘΑΡΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ ΑΣΤΡΑΠΕΣ ΔΕΝ ΦΟΒΑΤΑΙ!

Η ώρα να αποκαλυφθούν όσοι πραγματικά ΚΡΥΒΟΥΝ ΤΙΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΤΟΥΣ γιατί αν δεν είναι ΑΝΟΜΕΣ, ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΠΤΕΣ πλησιάζει.Και βέβαια η απόφαση χωροθέτησης που ΕΧΕΙ ΨΗΦΙΣΕΙ ΚΑΙ Ο ΒΑΣΙΟΣ, ΥΣΤΕΡΑ ΑΠΟ ΕΙΣΗΓΗΣΗ ΤΗΣ ΤΕΧΝΙΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ (ΥΠΟΓΡΑΦΗ Ο ΤΟΤΕ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ - ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ του Δ.Σ. ΓΙΩΡΓΟΣ ΘΕΟΔΩΡΟΥ) είναι ΕΔΩ. (την απόφαση υπογράφει και βέβαια έχει ψηφίσει ως Πρόεδρος του Δ.Σ. ο Δήμαρχος Γιώργος Κουράσης αλλά τοπυ Βάσιου στα φρύδια του)!
ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΑΡΧΗ!


ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ - ΠΛΑΤΕΙΑ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΟΥΣ - Η ΩΡΑ ΣΑΣ!Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *