Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Σάββατο 15 Φεβρουαρίου 2014

ΠΟΡΕΙΑ ΑΝΑΡΧΙΚΩΝ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΣΕ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ΠΡΩΙΝΗ ΦΑΣΑΡΙΑ ΤΩΝ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΩΝ

Άμεση η  αντίδραση στην πρωινή πορεία των χρυσαυγιτών από Χαλανδραίους αναρχικούς.

Συγκέντρωση και πορεία πραγματοποίησαν πριν λίγο στην πλατεία Χαλανδρίου μέλη του αντιεξουσιαστικού - αναρχικού χώρου σε απάντηση της πρωινής εκδήλωσης των Χρυσαυγιτών.

Όλα έληξαν ομαλά,

ΗΣΥΧΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕ Η ΠΟΡΕΙΑ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ

Χωρίς επεισόδια τέλειωσε η συγκέντρωση καμιά 50αριά χρυσαύγουλων στο κέντρο του Χαλανδρίου.

Οι χρυσαυγίτες έκαναν πορεία φωνάζοντας συνθήματα και μοιράζοντας υλικό ξεκινώντας από τους πεζόδρομους , στην Αγίας Παρασκευής, 25η Μαρτίου και γύρισαν στην πλατεία Δούρου, όπου διαλύθηκαν.

ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΟΑΕΕ, ΠΑΡΑΝΟΜΗ Η ΔΙΑΤΗΡΗΣΗ ΤΩΝ ΕΙΣΦΟΡΩΝ ΣΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ ΤΟΥ 2009-ΠΑΡΑΝΟΜΗ Η ΜΗ ΠΑΡΟΧΗ ΙΑΤΡΟΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΘΑΛΨΗΣ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΟΦΕΙΛΟΥΝ ΕΙΣΦΟΡΕΣΈως την Κυριακή 16/2/2014 θα δημοσιοποιηθεί η Γνωμοδότηση του έγκριτου Συνταγματολόγου κ. Αντώνη Μανιτάκη που τεκμηριώνει πλήρως τις παράνομες πρακτικές του ΟΑΕΕ στο θέμα της εισφοράς και της ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης.

Η Γνωμοδότηση ζητήθηκε από την προσπάθεια ΣΥΜΜΕΤΕΧΩ ΚΑΙ ΕΓΩ-Η ΙΣΧΥΣ ΕΝ ΤΗ 'ΈΝΩΣΗ και θα δοθεί σε όλους τους ασφαλισμένους του ΟΑΕΕ στην Ελλάδα για να συντονίσουν τις νομικές ενέργειές του εναντίον του ΟΑΕΕ.

ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ!

Μόλις ενημερωθήκαμε ότι αυτή τη στιγμή βρίσκεται σε εξέλιξη πορεία μελών της Χρυσής Αυγής στην Πλατεία Χαλανδρίου.

Σε λίγο περισσότερα.

ΧΑΛΑΝΔΡΙ ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ ΠΟΡΕΙΑ: ΑΥΤΟΝΟΜΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΧΑΛΑΝΔΡΑΙΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ

Μας ρωτάνε συνεχώς - μερικές φορές με ενδιαφέρον, άλλες με δόση υποκρυπτόμενης αντιπαλότητας και προφανείς  μύχιες σκέψεις και στοχεύσεις - αν η παράταξή μας είναι "ανεξάρτητη" ή όχι.

Επειδή, τουλάχιστον όσοι έχουμε μια διαδρομή μεγαλύτερη των έξι μηνών στα αυτοδιοικητικά του Χαλανδρίου, γνωριζόμαστε (το τονίζω το "ΤΟΥ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ", γιατί  θα μάθετε πολύ ωραία πράγματα τις επόμενες μέρες και θα κάνετε νέες γνωριμίες, αφού κάποιοι έχουν ξεκινήσει (πάλι) γερομάζωμα ανέργων παλαιών παραγόντων, πρώην υπουργών, πρώην νομαρχών, πρώην ..... γενικώς και ειδικώς, από όλη την Ελλάδα για να κάνουν "άφθαρτο" ψηφοδέλτιο και να σε σώσουν, ΑΣΩΤΕ ΠΑΛΙΟΧΑΛΑΝΔΡΑΙΕ ΙΘΑΓΕΝΗ),

ας ξεκαθαρίσουμε τα πράγματα απλά και χωρίς σάλτσες. (παρόλο που κάποιοι το παίζουν "έχω πάθει ποιότητα και με ενοχλεί η απλότητα", γι' αυτό και η  μουσική εισαγωγή)

ΛΟΙΠΟΝ:


Η ΜΟΝΗ ΑΥΤΟΝΟΜΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΣΤΟ ΧΑΛΑΝΔΡΙ

Και επειδή το πήραμε από την εισαγωγή .... μουσικά:

 "Φτιάχνουν απόψε με κουρέλια και σανίδια, 
έναν συνοικισμό αυτόνομο, 
αυτοί που ψάχνουν για διαμάντια στα σκουπίδια 
και τον υπόνομο"!


Καταλάβατε την μεταφορά;

Αυτοί που μας ενδιαφέρουν και στους οποίους απευθυνόμαστε ΚΑΤΑΛΑΒΑΝ.

Οι άλλοι έπαθαν .... αναφυλαξία. Αυτό ακριβώς άλλωστε επιδιώκουμε.

Τα "διαμάντια" βρίσκονται .... εκτός του τοπικού κατεστημένου αναγνώστη μου. Πολύ περισσότερο εκτός του ΠΑΛΙΟΥ ΚΕΝΤΡΙΚΟΥ πολιτικού προσωπικού κατά την γνώμη μας.ΕΜΕΙΣ ΛΟΙΠΟΝ ΔΕΝ ΔΗΛΩΝΟΥΜΕ "ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ" ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΠΟΛΛΟΙ!


ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΜΩΣ ΟΙ ΜΟΝΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ  ΑΥΤΟΝΟΜΟΙ και το ξέρεις αυτό, εσύ, δημότη Χαλανδρίου.


ΟΡΙΣΜΟΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑΣ (από ΒΙΚΙΛΕΞΙΚΟ): 
η απουσία εξαρτήσεων από άλλον άνθρωπο, συνθήκες, επιρροές, προκαταλήψεις κλπ)

Εμείς έχουμε πολλές ΑΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΤΕΣ επιρροές και εξαρτήσεις από ανθρώπους, προκαταλήψεις  και κυρίως ΣΥΝΘΗΚΕΣ!

ΓΙ' ΑΥΤΟ ΕΧΟΥΜΕ  ΠΥΞΙΔΑ!

 ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ ΤΟ ΛΕΝΕ ΣΤΟΝ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟ ΞΥΛΙΝΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΛΟΓΟ όλο αυτό, για να τσαντιστούν πρωί πρωί οι μεσοαστοί που δεν θέλουν να ακούν την λέξη.

ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΤΕΣ, ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΣΕ ΕΞΑΠΑΤΗΣΟΥΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ ΜΟΥ, ΟΣΟΙ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ "ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ" ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ, ΕΚΤΟΣ ΑΝ  ΕΙΝΑΙ ΤΙΠΟΤΟΦΡΟΝΕΣ  (έτσι τους λέει και ένας καλός, πολιτικός φίλος).
Και οι ΤΙΠΟΤΟΦΡΟΝΕΣ είναι χειρότεροι ακόμα και από τους ψεύτες.

Όμως ΑΥΤΟΝΟΜΟΙ πιστεύεις εσύ ότι είναι, όλοι αυτοί οι - κατά δήλωσή τους - ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ, συνδημότη μου- εσύ που ξέρεις τις διαδρομές όλων μας; (εκτός από όσους είναι νεοφερμένοι, αλλά θα γνωριστείς και με αυτούς).

Ποια η διαφορά αυτονομίας - ανεξαρτησίας ίσως αναρωτηθούν κάποιοι;

Να ένας ακόμα ορισμός (Βικιπαίδεια): 

Αυτονομία είναι το δικαίωμα της αυτοδιάθεσης. 

Σύμφωνα με άλλον ορισμό, ωστόσο, η αυτονομία δεν ορίζεται ως δικαίωμα (το οποίο υποδηλώνει ότι αυτό το δικαίωμα πηγάζει από κάπου έξω από το άτομο φορέα της αυτονομίας - πχ από το Νόμο ή την Ηθική) αλλά ορίζεται ως ικανότητα ή σύμφωνα με τρίτο ορισμό ως κατάσταση. Δηλαδή αυτονομία είναι η κατάσταση αυτοδιάθεσης του ατόμου. 

ΚΑΙ ΤΕΤΟΙΟΙ ΧΑΛΑΝΔΡΑΙΟΙ, ΟΛΩΝ ΤΩΝ "ΕΠΙΡΡΟΩΝ ΚΑΙ ΕΞΑΡΤΗΣΕΩΝ" - ΑΥΤΟΝΟΜΟΙ ΟΜΩΣ - ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΣΤΡΑΤΕΥΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΘΕΙ Η ΠΟΛΗ ΜΑΣ, κατά την ταπεινή μας γνώμη".


Αυτό πρεσβεύουμε χρόνια κόντρα στις "περιθωριακές αριστερίστικες καθαρότητες" αλλά και τον "άκριτο μικροαστικό ολοιμαζιδισμό".

ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΤΟ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΑΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΝΑ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ (γι' αυτό το απλό) ΜΑΖΙ ΜΑΣ. 

Ας πάνε στο επόμενο - ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΑΛΛΙΩΣ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΘΑ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟΝ ΜΑΪΟ, διότι είμαστε μόνοι μας, στην άλλη πλευρά του ποταμιού.


Καλημέρα αναγνώστη μου!

ΑΓΓΕΛΟΣ ΝΤΑΒΙΑΣ
Αυτόνομος Επικεφαλής της Αυτόνομης Δημοτικής Παράταξης 
Χαλάνδρι Αλλάζουμε Πορεία
και για τους επόμενους τρεις μήνες 
Αυτόνομος Υποψήφιος Δήμαρχος Χαλανδρίου

ΔΗΜΟΣΙΕΥΤΗΚΕ ΣΕ ΦΕΚ Ο ΝΕΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ


ΑΝΤΑΡΣΥΑ ....


από το TVXS

ΚΑΛΗΜΕΡΑ .... ΜΟΥΣΙΚΗ ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΗΜΕΡΑ