Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Παρασκευή 13 Φεβρουαρίου 2015

ZHINIENG QIGONG ΣΤΟ ΧΑΛΑΝΔΡΙ

Ο δήμος Χαλανδρίου συνεχίζει να πρωτοπορεί με εκδηλώσεις που δεν υπάρχουν!

Μάθετε να ανασαίνετε προς τα μέσα!

Ομορφαίνει και δεν παχαίνει!

Από το site του Δήμου Χαλανδρίου

Μετά την συζήτηση θα παίξουμε ΚΕΡΑΤΙΖΕΙΝ!

ΑΠΟΡΙΑ: Πώς διαβάζεται ρε σεις αυτό; Ζινιένγκ Κινγκ ΚΟΝΓΚ ????

Καλά το διάβάζω ο άσχετος;

Όλοι την Κυριακή στις συγκεντρώσεις - Το Σχόλιο της "πρΟΤΑσης εργαζομένων Δήμου Χαλανδρίου", 13.2.2015


πρΟΤΑση
εργαζομένων Δήμου Χαλανδρίου

Χαλάνδρι 13.02.2015

Αγαπητοί συνάδελφοι, αγαπητοί φίλοι

Η προσπάθεια της νέας και – όπως τα δεδομένα και οι κινήσεις της δείχνουν – πραγματικής ελληνικής κυβέρνησης, έχει ήδη ξεκινήσει.

Και από μόνο του το γεγονός ότι, οι δηλώσεις του πρωθυπουργού, του υπουργού οικονομικών και άλλων στελεχών της κυβέρνησης έχουν προβληματίσει τους κατά φαντασίαν «εταίρους» μας στην Ε.Ε., είναι δείγμα του πανικού τους που προέρχεται από το ΔΙΚΑΙΩΜΑ των Ελλήνων για διάλογο και διαπραγμάτευση. Ένα ΔΙΚΑΙΩΜΑ το οποίο η προηγούμενη συγκυβέρνηση είχε… «ξεχάσει», παρασυρμένη από την προθυμία της στην υποτέλεια.

Η πραγματικά συγκινητική παρουσία του κόσμου στο Σύνταγμα αλλά και σε πολλές πόλεις της Ελλάδος και της Ευρώπης την Τετάρτη που μας πέρασε, αποτελεί μια σαφή εικόνα του τι γίνεται, τι μπορεί να γίνει και τι περιμένουν οι λαοί της χώρας μας και της Ευρώπης, οι οποίοι μαστίζονται από τη γερμανική – κυρίως – οικονομική και κοινωνική αναλγησία.

Καλούμε τους συναδέλφους αλλά και όλους τους εργαζόμενους και τους πολίτες της χώρας να δώσουν και πάλι δυναμικό παρόν στις συγκεντρώσεις της Κυριακής 15 Φεβρουαρίου, για να ακουστούν οι φωνές, τα συνθήματα και τα τραγούδια μας μέχρι αυτούς που ΘΕΩΡΟΥΝ ΟΤΙ ΜΠΟΡΟΥΝ – να διαφεντεύουν τις ζωές μας και το μέλλον των παιδιών μας. Να στηρίξουμε όλοι μαζί την προσπάθεια της νέας κυβέρνησης για οικονομική ανάσα και για κοινωνική αλληλεγγύη. 

Να ΑΠΑΙΤΗΣΟΥΜΕ να μας αναγνωριστεί η ιδιότητα του ΑΝΘΡΩΠΟΥ.

πρΟΤΑση εργαζομένων Δήμου Χαλανδρίου
Άκης Γκόγκος, Παναγιώτης Κατσαρλίνος, Δημήτρης Μ. Χανιωτάκης, Πέτρος Χριστοδούλου

ΔΗΜΟΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ: ΠΕΣ ΕΣΥ ΤΩΡΑ ΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣΑναβλήθηκαν οι εκδηλώσεις για την Τσικνοπέμπτη  λέει - λόγω καιρικών συνθηκών. (Μας έμεινε η αφίσα).

ΕΧΘΕΣ αναβλήθηκε η εκδήλωση "των κοινωνικών δομών" (του ΠΑΝΤΟΚΟΡΟΪΔΕΙΟΥ δηλαδή) "λόγω καιρικών συνθηκών".

ΕΧΘΕΣ αναβλήθηκε η εκδήλωση που είχε συνεφιά.
Όχι προχτές που χιόνιζε και ανοίξανε τα σχολεία .....

ΕΧΤΕΣ!
Το τονίζω και σχόλια επ' αυτού δέχομαι από όσους ζουν στο Χαλάνδρι και ξέρουν τι καιρό έχει ΕΔΩ στο Χαλάνδρι, όχι στην Χαλανδρίτσα Αχαϊας.

Αλλά δεν φτάνει μόνο αυτό.

Για την Κυριακή - ΜΕΘΑΥΡΙΟ - είχε  προγραμματιστεί εκδήλωση για τα ΚΑΠΗ στην ταβέρνα "ΜΠΑΜΠΗΣ" στην Κηφισιά (μέσα στην ταβέρνα, όχι στην αυλή, μην μπερδευτείς).

Αναβάλλεται λέει και αυτή, σύμφωνα με πρωινό δελτίο τύπου του δήμου  "Λόγω των κακών καιρικών συνθηκών και των συνακόλουθων ακυρώσεων".

ΟΧΙ ΠΕΣ ΕΣΥ ΤΩΡΑ ΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ!

Γιατί εγώ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ και να με σχωρνάς! 

Και καταλήγω - μάλλον άδικα και υπερβολικά - στο συμπέρασμα ότι τα έχουν χάσει εκεί στον Δήμο ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΣ ΚΑΙΡΙΚΩΝ ΣΥΝΘΗΚΩΝ!

ΤΙ ΒΔΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΑΥΤΗ


Ανάσα αξιοπρέπειας: Πανευρωπαϊκή δράση αξιοπρέπειας & αλληλεγγύης την Κυριακή 15/2Μετά την επιτυχημένη συγκέντρωση της Τετάρτης 11/2 στο Σύνταγμα και σε όλες τις μεγάλες πόλεις στην Ελλάδα και την Ευρώπη, το νέο ραντεβού των Αποφασισμέων επανακαθορίστηκε μέσω των social media για την Ημέρα Πανευρωπαϊκής Δράσης Αξιοπρέπειας και Αλληλεγγύης, Κυριακή 15 Φεβρουαρίου, στις 16.00

ΠΡΟΣ ΠΙΚΡΑΜΕΝΟΥΣ ΔΕΞΙΟΥΣ

Haris Papas
του Γ. ΠΑΠΙΔΑΠρος αγαπητούς πικραμένους οπαδούς της δεξιάς και άλλων αντιδημοκρατικών δυνάμεων....

Αφήστε ρε παιδιά τα πληκτρολόγια και μπείτε στο youtube...

Εκεί θα βρείτε βιντεακια με τον Αδωνη με όλο τους το τσιριχτό και όλη τους την ξεκατινιλα... Βάζετε τα δις η τρις ημερησίως και ξεχαρμανιάστε...

Συνιστώ επίσης και τακτικό sex με την σύντροφό σας για εκτόνωση άγχους αν και το τελευταίο το βλέπω λιγάκι χλωμό μετά τις τελευταίες εξελίξεις στα πολιτικά δρώμενα...
Τέλος αυξήστε την ποσότητα ξυδιού στις σαλάτες...

Ε αν δεν πιάσουν όλα αυτά τι να σας κάνουμε?
Εξ άλλου ποτέ δεν είναι αργά να κάνετε και καμιά ΑΥΤΟΚΡΙΤΙΚΗ!!!

ΑΠΟΚΡΙΑΤΙΚΟ ΠΑΡΤΥ ΣΤΟ 1ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΑΥΡΙΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 14/2


Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΔΗΜΟΥ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ ΚΟΒΕΙ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΤΗΝ ΠΙΤΑ ΤΟΥ


2 0 1 5
Σας   προσκαλούμε στην κοπή πίτας του Συλλόγου μας
την Παρασκευή 13 Φεβρουαρίου 2015
ώρα  15.00
              στο εστιατόριο  «ο Χρήστος» Δουκ.Πλακεντίας 34 – Χαλάνδρι
Το  Διοικητικό Συμβούλιο

Εναρκτήρια ομιλία Περιφερειάρχη Αττικής Ρένας Δούρου στο Διεθνές Συνέδριο - Η νέα περιφερειακή αρχή βάζει τις βάσεις για να γίνει η διαχείριση απορριμμάτων ισχυρό χαρτί ανάπτυξης

Τις εργασίες του τριήμερου διεθνούς Συνεδρίου με θέμα «Βιώσιμη, οικολογική, οικονομική διαχείριση των απορριμμάτων στην Αττική», άνοιξε σήμερα το πρωί με ομιλία της η Περιφερειάρχης Αττικής, Ρένα Δούρου. Στην εναρκτήρια ομιλία της η Περιφερειάρχης τόνισε μεταξύ άλλων:

·                Το συνέδριο αυτό λαμβάνει χώρα σε μια κρίσιμη καμπή. Τόσο σε εθνικό επίπεδο, λόγω των εξελίξεων στην κρίση του χρέους, Όσο και σε επίπεδο Περιφέρειας, όπου πλέον η διαχείριση των απορριμμάτων καθίσταται κορυφαίο διακύβευμα.
·                Ζούμε μια περίοδο που πλέον ο χρόνος μετράει αντίστροφα και πιέζει για την κατάργηση του μέχρι σήμερα αποτυχημένου, σε όλα τα επίπεδα, για τους πολίτες και τους δήμους, μοντέλου διαχείρισης των απορριμμάτων.
·                Ενός μοντέλου που πλέον η Περιφερειακή Αρχή Αττικής σε συνεργασία με τη νέα κυβέρνηση, την Ευρωπαϊκή Ένωση, τους Δήμους και τους εργαζόμενους στην Τοπική Αυτοδιοίκηση, τον ΕΔΣΝΑ, την επιστημονική κοινότητα και τους πολίτες, καλείται να αντικαταστήσει, βάζοντας τις βάσεις για μια αποκεντρωμένη, ορθολογική, οικολογικά και οικονομικά βιώσιμη, με διατήρηση του δημόσιου χαρακτήρα, διαχείριση.
·                Έχει έλθει πλέον η ώρα η διαχείριση των απορριμμάτων της Αττικής να γίνει από περιβαλλοντικό πρόβλημα και πρόβλημα δημόσιας υγείας, ισχυρό χαρτί ανάπτυξης για την δημιουργία θέσεων εργασίας και την προστασία του περιβάλλοντος.
·                Η διαφθορά και η φαυλότητα δεν μπορούν να είναι και δεν θα είναι ο κανόνας στη διαχείριση των απορριμμάτων. Όχι γιατί το λέει μία Διοίκηση αλλά έτσι επιβάλλει η νομιμότητα.
·                Η διαβούλευση που σηματοδοτεί το διεθνές συνέδριο που ξεκινά σήμερα.Ένα συνέδριο ανοικτό στους πολίτες. Μια διαβούλευση ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης δήμων, πολιτών, φορέων. Μια διαβούλευση - εργαλείο δημοκρατίας. Διαβούλευση – απάντηση σε όσους προκλητικά πιπιλούν την ίδια καραμέλα – ότι δήθεν η νέα Περιφερειακή Αρχή πορεύεται στα τυφλά χωρίς πρόγραμμα. Θυμίζω : το δικό τους πρόγραμμα οδήγησε στη σημερινή απαράδεκτη κατάσταση.
·                Η σημερινή περιφερειακή Αρχή Αττικής έχει αναλάβει την πρωτοβουλία για μια μεγάλη αλλαγή στη διαχείριση των απορριμμάτων. Μια αλλαγή στον αντίποδα της πολιτικής που ασκούσαν μέχρι σήμερα η τέως διοίκηση της Περιφέρειας και ο ΕΔΣΝΑ.
·                Η Περιφερειακή Αρχή Αττικής, με συναίσθηση του ρόλου της,  αναλαμβάνει το δικό της μερίδιο ευθύνης στον αγώνα για να αλλάξει το υφιστάμενο αποτυχημένο καθεστώς. Σας καλώ λοιπόν να συστρατευθούμε όλοι μαζί, κυβέρνηση, δήμοι, επιστημονική κοινότητα, φορείς, πολίτες στον αγώνα για το κοινό διακύβευμα. Το διακύβευμα της νομιμότητας.
·                Αφορά στο στοίχημα να γίνει η διαχείριση των απορριμμάτων υπόδειγμα, πρότυπο χρηστής δημόσιας διοίκησης. 

ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΟΜΙΛΙΑ ΤΗΣ ΡΕΝΑΣ ΔΟΥΡΟΥ

Πολιτιστικός – Επιστημονικός Σύλλογος Χαλανδρίου «ΑΡΓΩ» : «Μνήμες από το παλιό Χαλάνδρι»

Ο Πολιτιστικός – Επιστημονικός Σύλλογος Χαλανδρίου «ΑΡΓΩ»
σας καλεί στην ομιλία
του συμπολίτη μας Κωνσταντίνου Κατσουλιέρη
με θέμα: «Μνήμες από το παλιό Χαλάνδρι»
Την Παρασκευή 27 Φεβρουαρίου 2015, στις 7 μμ
στο Ίδρυμα Πέτρου Ζήση, Κολοκοτρώνη 5, πλατεία Δούρου, Χαλάνδρι