Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Σάββατο 6 Ιουλίου 2013

Π.Ο.Ε. - Ο.Τ.Α. : Αποχή των Δημοτικών Αστυνομικών το Σάββατο και την Κυριακή 6 και 7 Ιουλίου


ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ
ΔΗΜΟΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ
ΤΜΗΜΑ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑΣ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ
Χαλάνδρι, 04/07/2013 
Α.Π. : 1459

- 14η ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ --------- 2013


Ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου σάς καλεί σε συνεδρίαση του σώματος στο Παλαιό Δημαρχείο (Γρ. Γυφτόπουλου 2), την 8η Ιουλίου, ημέρα Δευτέρα και ώρα 20:00 να συζητήσουμε και να αποφασίσουμε σχετικά με τα παρακάτω θέματα:

1. Συζήτηση και λήψη απόφασης για έγκριση της υπ΄αριθμ. 281/2013 απόφασης της Οικονομικής Επιτροπής, που αφορά στην κατάρτιση ολοκληρωμένου πλαισίου δράσης (ΟΠΔ).

2. Συζήτηση και λήψη απόφασης για έγκριση της υπ΄αριθμ. 13/2013 απόφασης της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής που αφορά στην αποζημίωση λόγω ρυμοτόμησης σύμφωνα με την 2/1994 πράξη εφαρμογής στην περιοχή Πάτημα Ι στο Ο.Τ. 1273.

3. Συζήτηση και λήψη απόφασης για έγκριση της υπ΄αριθμ. 98/2013 απόφασης του Διοικητικού Συμβουλίου του ‘Οργανισμού Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης’ που αφορά στον καθορισμό δυναμικότητας των Παιδικών Σταθμών του Ν.Π.Δ.Δ. ‘Ο.Κ.Π.Α’ Δήμου Χαλανδρίου.

4. Συζήτηση και λήψη απόφασης για έγκριση της υπ΄αριθμ. 99/2013 απόφασης του Διοικητικού Συμβουλίου του ‘Οργανισμού Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης’ που αφορά στην Α’ Αναμόρφωση Προϋπολογισμού Ο.Ε. 2013.

5. Συζήτηση και λήψη απόφασης για διάθεση ποσού από τους ΚΑΠ μηνός Μαΐου 2013 ποσού 44.655,28 € για επιχορήγηση του Ν.Π.Δ.Δ. ‘Οργανισμός Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης’ Δήμου Χαλανδρίου.

6. Συζήτηση και λήψη απόφασης για διάθεση συνολικού ποσού από τους ΚΑΠ μηνός Μαΐου 2013 ποσού 11.276,09 € για επιχορήγηση του Ν.Π.Δ.Δ. ‘Αθλητικός, πολιτιστικός οργανισμός Δήμου Χαλανδρίου – Ευριπίδης’..

7. Συζήτηση και λήψη απόφασης για έγκριση τροποποίησης της υπ΄αριθμ. 235/2012 απόφασης Δημοτικού Συμβουλίου που αφορά στη σύμβαση ρύθμισης οφειλών σε δόσεις προς την ΕΥΔΑΠ.

8. Τροποποίηση Τεχνικού Προγράμματος του Δήμου Ο.Ε. 2013.

9. 4η Αναμόρφωση του προϋπολογισμού του Δήμου Ο.Ε. 2013.

10. Συζήτηση και λήψη απόφασης για έγκριση οικονομικού βοηθήματος.

11. Συζήτηση και λήψη απόφασης για διαγραφή βεβαιωμένων κλήσεων και καταλογισμό στους αληθείς υπόχρεους.

12. Συζήτηση και λήψη απόφασης για επιστροφή ποσών από έκδοση καρτών στάθμευσης μονίμων κατοίκων ως αχρεωστήτως καταβληθέντων.

13. Συζήτηση και λήψη απόφασης για έγκριση ποσού 1.000,00 € για την ενίσχυση περιβαλλοντικών δράσεων.

14. Συζήτηση και λήψη απόφασης για έγκριση σκοπιμότητας διενέργειας του 3ου Αγώνα Δρόμου μεικτής διαδρομής στη ρεματιά Χαλανδρίου που θα διεξαχθεί με την υποστήριξη του Αθλητικού – πολιτιστικού – οργανισμού ‘ΕΥΡΙΠΙΔΗΣ’, την Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου 2013 με απευθείας ανάθεση.

15. Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με το οστεοφυλάκιο του Δημοτικού Κοιμητηρίου.

16. Συζήτηση και λήψη απόφασης για έγκριση χρήσης κοινοχρήστου χώρου με τραπεζοκαθίσματα.

17. Συζήτηση και λήψη απόφασης για έγκριση τροποποίησης της υπ΄αριθμ. 451/2005 απόφασης Δημοτικού Συμβουλίου που αφορά στην άδεια χρήσης κοινοχρήστου χώρου με τραπεζοκαθίσματα.

18. Συζήτηση και λήψη απόφασης για έγκριση εγκατάστασης νέου επίγειου συνεπτυγμένου τύπου Υποσταθμού Διανομής (COMPACT) σε κοινόχρηστο χώρο του Δήμου μας.

19. Συζήτηση και λήψη απόφασης για δωρεά παραχώρηση ακινητοποιημένου οχήματος FIAT – IVECO λόγω βλάβης με αριθμ. κυκλοφορίας ΚΗΙ 3658 στο Δήμο Φιλαδέλφειας – Χαλκηδόνας Αττικής.

Χαλάνδρι 04/07/2013

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Δ.Σ.

ΖΑΧΑΡΙΑΣ Φ. ΝΟΜΠΕΛΗΣ

ΝΙΚΗ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ - ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ - ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΜΟΥΣΙΚΗ ΒΡΑΔΙΑ
www.nikiagiaparaskevi.gr | info@nikiagiaparaskevi.gr
Μεσογείων 419, Εμπορικό Κέντρο «Αίθριο» | Τηλ./Fax: 210 6080148


ΜΟΥΣΙΚΗ ΒΡΑΔΙΑ
Με τους Μ. Παπαδημητρίου, Κ. Τσιρίδου, Ν. Καραγιάννη, Κ. Σκόνδρα και άλλους

Η Ανεξάρτητη Δημοτική Κίνηση «ΝΙΚΗ για την Αγία Παρασκευή»
σας προσκαλεί
σε μία μουσική βραδιά πριν τη ραθυμία του καλοκαιριού

Δευτέρα 8 Ιουλίου 2013
μετά τις 9 μ.μ.
Εμπορικό Κέντρο «Αίθριο» (Μεσογείων 419, έναντι Δημαρχείου)

Θα τραγουδήσουν οι:
Μάνια Παπαδημητρίου, Κατερίνα Τσιρίδου,
Νάντια Καραγιάννη, Κώστας Σκόνδρας,
Δημήτρης Σουσούδης και Ιωάννα Σεμιτέκολο,
με τον Ρίζο στα deck.

Θα έχουμε όλα τα καλά και πάνω απ’ όλα κέφι
και ευχές για καλό καλοκαίρι.

Για την Ανεξάρτητη Δημοτική Κίνηση
«ΝΙΚΗ για την Αγία Παρασκευή»

ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ

ΕΡΕΥΝΑ ΤΗΣ ΠΛΑΤΕΙΑ ΑΠΟ ΔΕΥΤΕΡΑ ΓΙΑ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΕΣ ΣΕ ΑΠΟΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΟΙΚΟΠΕΔΑ

ΠΟΙΑ ΟΙΚΟΠΕΔΑ ΣΤΟ ΧΑΛΑΝΔΡΙ ΔΕΣΜΕΥΤΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΓΙΑ ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΕΣ Ή ΚΟΙΝΟΦΕΛΕΙΣ ΧΡΗΣΕΙΣ,

ΟΙ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΚΑΣΤΗΚΑΝ ΝΑ  ΤΑ ΠΟΥΛΗΣΟΥΝ ΜΠΙΡ ΠΑΡΑ ΣΕ ΜΕΓΑΛΟΣΤΕΛΕΧΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ, 

ΤΑ  ΟΠΟΙΑ  ΜΕΤΑ ΤΑ ΑΠΟΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΑΝ ΚΑΙ ΕΧΤΙΖΑΝ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΕΣ 

ΩΣΤΕ ΚΑΠΟΙΟΙ ΜΠΟΥΡΤΖΟΚΑΤΣΙΒΛΑΧΟΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΠΑΜΠΛΟΥΤΟΙ ΕΚΒΙΑΖΟΝΤΑΣ ΧΑΛΑΝΔΡΑΙΟΥΣ;;;;

ΑΡΧΙΖΟΥΜΕ ΝΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΖΟΥΜΕ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΕΣ - ΣΚΑΝΔΑΛΑ.

ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΚΑΤΩ ΧΑΛΑΝΔΡΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ;

Α ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΞΕΧΑΣΩ: 

ΤΟ ΠΟΥΛΑΚΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ ΣΤΟΝ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ, οπότε δεν έχεις τι να αναρτήσεις στο site,  έτσι δεν είναι;

Ε, εδώ που τα λέμε τι να πρωτογράψεις και πώς να τα δικαιολογήσεις. 

Όσο και να πήρε πάνω ο σοφάς, δεν βγαίνει η πρόσθεση σε μια ζωή.

Μπορείς να παραιτηθείς αν θες την Δευτέρα στο Δ.Σ. και να πας για ξεκούραση στο νησί.

ΕΔΩ ΤΟ ΠΑΡΤΥ ΣΟΥ ΤΕΛΕΙΩΣΕ!
ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΟΧΗ ΜΑΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΟΥ!

Έρχεται «σφαγή» στους δημοτικούς υπαλλήλους – Τελεσίγραφο της τρόικας

Από το προσωπικό των δήμων όλης της χώρας ψάχνει η κυβέρνηση τους 5.000 υπαλλήλους, που θα θέσει σε καθεστώς κινητικότητας, μετά την άρνηση της τρόικας να δεχθεί τις 5,000 μετατάξεις καθηγητών Μέσης Εκπαίδευσης σε θέσεις δασκάλων στα δημοτικά σχολεία.

Πρακτικά αυτό σημαίνει ότι μέσα στο επόμενο εικοσαήμερο πρέπει να έχουν καταγραφεί 5.000 εργαζόμενοι στους δήμους (με τα ονοματεπώνυμά τους), οι οποίοι για τους επόμενους μήνες θα πληρώνονται με το 75% του μισθού τους και, στη συνέχεια, κάποιοι εξ αυτών θα περάσουν σε νέες θέσεις του δημοσίου και κάποιοι θα απολυθούν.

Όπως υπολογίζεται, θα περάσουν στην ανεργία τουλάχιστον 1,000.

Η εξέλιξη αυτή θεωρείται βέβαιο ότι θα προκαλέσει θύελλα αντιδράσεων στους Οργανισμούς Τοπικής Αυτοδιοίκησης. Ποιοι δήμαρχοι -ανεξαρτήτως κομματικής προέλευσης- θα συναινέσουν στην απόλυση υπαλλήλων τους, καθώς μάλιστα μπαίνουμε σε προεκλογική χρόνια για την Τοπική Αυτοδιοίκηση;

Ήδη ο υπουργός Εσωτερικών Γιάννης Μιχελάκης δέχεται ισχυρές πιέσεις από «γαλάζιους» δημάρχους να αντισταθεί σε μια τέτοια εξέλιξη.

Τα περιθώρια, όμως, είναι πλέον ασφυκτικά και η πίεση της τρόικας αφόρητη. Αν έως τη νύχτα της Κυριακής δεν έχει υπάρξει συμφωνία, το Εurogroup της Δευτέρας δεν θα εγκρίνει την εκταμίευση της δόσης των 8,1 δισ ευρώ.

ΠΕΘΑΙΝΕΙ! 33η ΜΕΡΑ ΑΠΕΡΓΙΑΣ ΠΕΙΝΑΣ!

Ο απεργός πείνας Κώστας Σακκάς, απέχει από την λήψη τροφής από την Τρίτη 4 Ιουνίου.


Στις 4 Ιουνίου έληξε και το μέγιστο όριο προφυλάκισης που μπορεί να επιβληθεί σε έναν κρατούμενο κατηγορούμενο για δυο υποθέσεις, που είναι 30 μήνες. Πλέον, όπως αναφέρουν οι γιατροί που τον εξετάζουν, η κατάσταση της υγείας του είναι ιδιαιτέρως κρίσιμη και ο ίδιος οδηγείται σε βέβαιο θάνατο.

Σύμφωνα με την διάγνωση που εξέδωσε η παθολόγος που τον εξέτασε την Πέμπτη στο Γενικό Κρατικό της Νικαίας όπου νοσηλεύεται, "είναι μαθηματικώς βέβαιο ότι η συνέχιση της αποχής του από το φαγητό θα οδηγήσει σε βέβαιο θάνατο".

Διαβάστε όλη την διάγνωση που εξέδωσε η παθολόγος που εξέτασε τον Κωνσταντίνο Σακκά


Η Ελληνική Δημοκρατία δεν επέδειξε εκδικητικό πνεύμα, ούτε απέναντι στον Ιωαννίδη και δεν τον εκτέλεσε!

Θα "εκτελέσει" τον Σακκά επιμένοντας να τον κρατά προφυλακισμένο ΧΩΡΙΣ ΔΙΚΗ, κατά παράβαση των Συνταγματικών και νομικών προβλέψεων; 

Αν πεθάνει ο απεργός πείνας θα έχετε φτιάξει ένα νέο πρότυπο για τους έλληνες εφήβους.
Σκεφτείτε αν πρέπει να είναι οι ΠΥΡΗΝΕΣ το πρότυπό των παιδιών μας.

ΝΤΡΟΠΗ: ΕΚΛΕΙΣΑΝ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΨΩΝΙΣΕΙ ΒΕΡΙΚΟΚΑ Ο «ΦΡΟΥΡΑΡΧΟΣ» ΤΟΜΣΕΝ – ΑΥΤΟ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΚΥΡΙΕ ΔΕΝΔΙΑ;Να κλείσει η Αθήνα για ένα άτομο επιτρέπεται αλλά εάν είναι διαδηλωτές ή διαμαρτυρόμενοι τότε απαγορεύεται εάν δεν είναι πάνω από διακόσιοι; Δημοκρατικό το πολίτευμα της Ελλάδας‼!

Κυκλοφοριακό έμφραγμα υπέστη το κέντρο της Αθήνας εχθές το μεσημέρι όταν ο εκπρόσωπος του ΔΝΤ ένιωσε την ανάγκη να φάει ... βερίκοκα.

Όπως γινόταν επί κατοχής όταν έβγαινε βόλτα ο φρούραρχος της Αθήνας έκλεισαν όλοι οι δρόμοι που οδηγούσαν στην Πατριάρχου Ιωακείμ που ήταν το μανάβικο που ήθελε να ψωνίσει ο Πολ Τόμσεν.

Τον οποίο Πολ Τόμσεν όταν ήταν απλός υπάλληλος γραφείου στο ΔΝΤ "δεν τον ήξερε ούτε η μάνα του", και τώρα έχει έρθει στην Ελλάδα και με την έγκριση και την αποδοχή των μνημονιακών κυβερνήσεων υποδύεται τον "Καίσαρα" και έχει την απαίτηση να κλείνουν οι δρόμοι απ' όπου περνά!

Για περίπου 20' είχαν κλείσει περιμετρικά της Πατριάρχου Ιωακείμ όλες οι οδικές αρτηρίες, προφανώς για να αποφευχθούν εκδηλώσεις "λατρείας" στο πρόσωπο του εκπροσώπου των δανειστών που έχουν αναλάβει τον έλεγχο της χώρας και κουνούν τα νήματα στις μαριονέτες που υποδύονται τους κυβερνώντες. Μαζέψανε και τα αδέσποτα άραγε;

Ο Π. Τόμσεν, δεν έδειξε να νοιάζεται από το χάος που προκλήθηκε από την ιδιοτροπία του να ... ψωνίζει ο ίδιος (φοβάται μην τον κλέψουν στο ζύγι, φαίνεται...) και οι δεκάδες άνδρες της προσωπικής του φρουράς δημιούργησαν ασπίδα ασφαλείας δεκάδων μέτρων γύρω του, μη αφήνοντας να πλησιάσει κανένας.

Αγόρασε και πάνες;

prisonplanet
http://omertanewsgr.blogspot.gr

ΚΟΥΝΑΝΕ ΤΟ ΔΑΚΤΥΛΟ ΟΙ ΚΗΝΣΟΡΕΣ ΤΗΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ, ΕΚΕΙΝΟΙ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΟΜΕΝΟΙ ΤΟΝ ΔΗΜΟ, ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΝ ΟΡΙΣΤΙΚΑ


ΕΜΕΙΣ ΣΕ ΑΥΤΟ ....


ΘΑ ΑΠΑΝΤΑΜΕ ΑΥΤΟ:

Πρόστιμο σε έλληνα συνταξιούχο επειδή μάζευε χόρτα στο Σικάγο


Σικάγο

Ο Τζον Τάρης, 75 ετών, έκανε αυτό που κάνουν πολλοί συνταξιούχοι στην Ελλάδα: μάζευε άγρια ραδίκια στην εξοχή. Βρισκόταν όμως στο Σικάγο, και η δασική υπηρεσία του επέβαλε πρόστιμο 75 δολαρίων για περιβαλλοντική βλάβη.

Ο ελληνοαμερικανός Τάρης ζει με τη σύζυγό του αρκούμενος σε μια «πενιχρή» σύνταξη των 1.500 δολαρίων το μήνα, αναφέρει το USAGreekReporter.com. Μαζεύει λοιπόν χόρτα όχι από χόμπι, αλλά για λόγους επιβίωσης.

Αυτό όμως δεν συγκίνησε τη δασική υπηρεσία του Κουκ Κάουντι, η οποία απαγορεύει τη «συλλογή τροφής» από τη φύση. Το μάζεμα χόρτων «είναι μια μη βιώσιμη πρακτική, ειδικά αν γίνεται για εμπορικούς σκοπούς», εξήγησε εκπρόσωπος της υπηρεσίας.

Όπως φαίνεται τα ραδίκια του Κουκ Κάουντι δεν θα κινδυνεύσουν με εξαφάνιση.

Newsroom ΔΟΛ
http://news.in.gr