Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Σάββατο 15 Ιουλίου 2017

ΕΤΣΙ ......


ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ: ΜΑΛΛΙΑ, ΚΟΥΒΑΡΙΑ ΚΑΙ ΚΑΠΕΛΑ (συνέχεια)
Μετά το μίνι μνημόσυνο στον Κώστα Δόλογλου τον λόγο στην ε΄πίμαχη συνεδρίαση πήρε η Σούλα Μάζη η οποία διάβασε την ανεξαρτιτοποίησή της για την οποία ήδη σας ενημερώσαμε, ενώ στην αίθουσα ήταν ήδη εκπρόσωποι της Λαϊκής Συσπείρωσης και αντιπροσωπεία του σωματείου των εργαζομένων του δήμου.

Επαναλαμβάνω διότι είναι κρίσιμο στοιχείο για όποιον .... τα βάλει κάτω αναλυτικά και χωρίς μεγάλη δόση αυτοεξυπηρέτησης:

Η Λούλα Καρατζά έλειπε από το συμβούλιο,  οπότε την Λαϊκή Συσπείρωση εκπροσωπούσε ο Πέτρος Αναστασιάδης ο οποίος ζήτησε τον λόγο και κατέθεσε  αίτημα της Λαϊκής Συσπείρωσης να επανεξεταστεί η απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου για τους επτά (ή έξι ή πέντε) συμβασιούχους που δεν είχαν περιληφθεί στην απόφαση του προηγούμενου ΔΣ (χθεσινή μας ανάρτηση για περισσότερες λεπτομέρειες).
Δηλαδή την ίδια πρόταση του Συλλόγου Εργαζομένων.

Επειδή έλειπε η Καρατζά - που ως επικεφαλής παράταξης είχε δικαίωμα να θέσει το θέμα σε ψηφοφορία για ένταξη στην ΗΔ, με βάση τον κανονισμό - ζήτησε από τον Ανδρεόπουλο να θέσει εκείνος για λογαριασμό της Λαϊκής Συσπείρωσης - και όχι του Συλλόγου Εργαζομένων -  το θέμα σε ψηφοφορία όπως και έγινε.

Την ένταξη του θέματος στην ΗΔ την οποία είχε ζητήσει βεβαίως εγγράφως και ο Σύλλογος των Εργαζομένων (βλ. επιστολή) υποστήριξαν και οι Θωμάς, Νταβίας (ΣΣ: Ο υπογράφων χέστηκε ποιος έκανε την πρόταση, η ουσία της είχε σημασία, αυτά τα καργαριστερά - κομμουνιστικά καπέλα δεν μας νιάζουν, αυτό είναι παιχνίδι που το παίζαμε μικροί, όταν αυτοεξυπηρετούμασταν και εμείς αλλά μετά το κόψαμε ότιαν ενηλικιωθήκαμε).

Ο παρευρισκόμενος Γιάννης Λαδόπουλος κάπου μέσα στον χαμό - δεν έχουμε συγκρατήσει ακριβώς την στιγμή - πήρε δρόμο και έτρεχε να μην τον πάρουν τα σκάγια. Αποχώρησε.

Ο Κουράσης υποστήριξε το αίτημα Αναστασιάδη, Ανδρεόπουλου.
Η παράταξη που ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΨΗΦΙΣΕΙ ΤΙΣ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ 100 και υποστήριζε λοιπόν την ΕΠΑΝΕΞΕΤΑΣΗ του θέματος με αφορμή τους πέντε, έξι, επτά που δεν ήθελε ο Συμεών.

Ίσως θα ήταν μια καλή ευκαιρία να γλυτώσουν το κράξιμο και να δείξουν ολίγη από εργατική ευαισθησία (άσε που τους μισούς και πλέον συμβασιούχους τους έχουν διορίσει αυτοί και είναι δικοί τους συγγενείς και πολιτικοί φίλοι που τους χάνουν εκλογικά).

 Ϊσως όμως από την άλλη ήταν και μια χρυσή ευκαιρία ΝΑ ΜΠΛΟΚΑΡΙΣΤΕΙ η λήψη απόφαση για τις μόνιμες θέσεις καθαριότητας που θα ακολουθούσε με την τροποποίηση του ΟΕΥ, αν το μυαλό σου δουλεύει και με λίγο ανάποδες στροφές, σαν του υπογράφοντα.

Μια απόφαση ΠΟΥ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΔΕΝ ΗΘΕΛΑΝ με τίποτα να ληφθεί, ΟΛΟΙ  ΟΙ ΟΠΑΔΟΙ ΤΗΣ ΙΔΙΩΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗΣ αφού - αν τυχόν γίνει πράξη η δέσμευση Σκουρλέτη, Τσίπρα για διαγωνισμό μονίμων θέσεων - στο Χαλάνδρι τουλάχιστον,  κανείς δεν θα μπορεί να πει "δεν έχω προσωπικό, φέρτε τον εργολάβο για να καθαρίσει".
Και αυτό δεν αρέσει ΚΑΘΟΛΟΥ στην διοίκηση (εν αναμονή και κατά φαντασία) των  νεοδημοκρατών, των πολιτικών συνοδοιπόρων τους και των  παρασκηνιακών συνομιλητών εκείνων που έκαναν τα φαραωνικά σχέδια για την διαχείριση απορριμμάτων που νομίζουν ότι είναι οι μόνοι που ξέρουν μπαλίτσα στο Χαλάνδρι.

Υπογραμμίζουμε  ότι το αίτημα της Λαϊκής Συσπείρωσης που έθεσε ο Πέτρος είχε ουσιαστικά τεθεί ήδη από τον Σύλλογο Εργαζομένων με την επιστολή του.

Και αυτό γιατί όλο αυτό το σκηνικό που στήθηκε για το ποιος θα βάλει το θέμα στο ΔΣ (οεο)  δεν ήταν καθόλου απαραίτητο και ίσως καθόλου αθώο.

ΘΑ ΗΤΑΝ  ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΑΠΛΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ αν μέναμε αυστηρά επί της ουσίας του θέματος και ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ που θα ετίθετο  στο δημοτικό συμβούλιο  ήταν  απλό και χωρίς παραταξιακά καπέλα και πάσσες:
ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΔΕΚΤΟ ή ΟΧΙ ΤΟ ΑΙΤΗΜΑΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ κύριοι σύμβουλοι;;;

Το αίτημα των Πέτρου και Στάθη λοιπον  εκτός λοιπόν της αντιπολίτευσης υποστήριξε αρχικά και ο Γρηγόρης Καλομοίρης από την πλειοψηφία, ως όφειλε, εκ της θέσεώς του στην ΕΕ της ΑΔΕΥ και στην ηγεσία της ΜΕΤΑ.
Οπότε το σκηνικό ρήξης στην πλειοψηφία, μετά την ανεξαρτιτοποίηση Μάζη, κλιμακώθηκε.

ΣΤΗΝ ΠΡΟΤΑΣΗ  ΑΝΔΡΕΟΠΟΥΛΟΥ ο Συμεών έκανε πως τρελάθηκε (και λέω έκανε γιατί προσωπικά είμαι σίγουρος ότι ήξερε τι θα παιχτεί από πριν αλλά αυτό είναι δική μου αυθαιρεσία, δν είναι ρεπορτάζ, μην το λάβετε υπόψην).

Αντί λοιπόν  να τεθεί το θέμα σε ψηφοφορία από την πρόεδρο του ΔΣ - ως είχε ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΚΑΘΗΚΟΝ η πρόεδρος - και είτε να καταψηφιστεί η πρόταση της αντιπολίτευσης είτε να υπερψηφιστεί η ένταξη στο ΔΣ , να συζητηθεί το θέμα σε όλη του την έκταση, έκαναν το δημοτικό συμβούλιο μπάχαλο.
(ΕΙΝΑΙ ΓΚΑΣΜΑΔΕΣ ΟΛΟΙ ΤΟΥ ΤΕΛΙΚΑ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ Ο ΚΩΣΤΑΣ. ΤΗΣ ΔΙΑΛΥΣΕΩΣ. ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΠΟΛΥ ΤΟΝ ΔΙΑΛΟΓΟ!)

¨ηξεραν λοιπόν ότι θα έχαναν την ψηφοφορία αφού είχαν πάρα πολλές απώλειες στην δημοτική του ομάδα πλέον και έβαλαν φωτιά στον κάμπο.

"ΤΕΡΜΑ! ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΔΙΑΚΟΠΤΕΤΑΙ, ΔΕΝ ΘΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕΙ, Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΩΡΑ ΝΑ ΔΙΑΚΟΨΕΙ ΤΗΝ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ, ΦΕΥΓΟΥΜΕ φώναζε ο Συμεών.

Η ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΙΑΚΟΠΤΕΤΑΙ, ΑΠΟΧΩΡΟΥΜΕ. είπε η πρόεδρος.

Σηκώθηκε ο δήμαρχος, η πρόεδρος του ΔΣ Λίτσα Γαλάνη,  οι  αντιδήμαρχοι Χριστούλη, Χριστουλάκης, Γκάκας, Κουράσης και βεάβια Γερολυμάτος μαζί με την πρόεδρο της ΦΛΥΑ ΑΕ Γ. Αθανασάτου και αποχώρησαν.

Αποχώρησε  δηλαδή ολόκληρη Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ - και κάλεσε τους συμβούλους της να αποχωρήσουν ώστε να μην υπάρχει επαρκής απαρτία για να τεθεί θέμα στην ημερήσια διάταξη.

"ΕΓΩ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΕΝΤΕ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΘΕΛΩ, ΔΕΝ ΥΠΟΓΡΑΦΩ ΕΓΩ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ ΓΙ΄ΑΥΤΟΥΣ, ΤΕΡΜΑ ΚΑΙ ΤΕΛΕΙΩΣΕ" φώναζε ο δήμαρχος, ΠΑΜΕ ΝΑ ΦΥΓΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΟΛΟΙ".

Μόνο που την διοίκηση του δήμου δεν ακολούθησαν στην προτροπή ΝΑ ΔΙΑΛΥΘΕΙ ΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ παρά ελάχιστοι σύμβουλοί τους με αποτέλεσμα παρά την αποχώρηση το συμβούλιο ΝΑ ΜΗΝ ΧΑΣΕΙ ΤΗΝ ΑΠΑΡΤΙΑ ΤΟΥ!

(Στάσου Μύγδαλα .....)

Η Σουλτανική εντολή προσέκρουσε στα αντανακλαστικά του συλλογικού δημοκρατικού σώματος που αντιστάθηκε στην κατάργησή του από επίδοξους Σουλτάνους (και με την βούλα πλέον, αφού εδώ μιλάμε για απροκάλυπτη απόπειρα να υποκύψει η βούληση του  ανώτατου συλλογικού όργανο του οποίου τις αποφάσεις ΥΛΟΠΟΙΕΙ η διοίκηση σε σουλτανικούς φετφάδες).


Το συμβούλιο παραμένει στην θέση του, διατηρεί νόμιμη  απαρτία με 22 παρόντες και παραμένοντες συμβούλους:
  • 8 σύμβουλοι της πλειοψηφίας παραμένουν: Καλομοίρης, Λιερός, Αλεξίου, Κασίμης, Φασίτσα, Κιούσης, Βλαχούλης και  η Ευγενία Κατούφα.
  • 4 του Κουράση (Κουράσης, Κόσσυβας, Αγγελής, Λοτσάρη,), 3 του Ανδρεόπουλου (Καζάνη, Πράσσος και ο ίδιος) , Αναστασιάδης, (Λ.Σ),   Θωμάς, Νταβίας ....... 11 της αντιπολίτευσης
  • Βαρδουλάκης, Τζούρας, Ευσταθίου, Μάζη ..... 4 ανεξάρτητοι πρώην ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ
ΣΥΝΟΛΟ 22 σύμβουλοι.

Η συνεδρίαση μπορεί να συνεχιστεί παρά την αποχώρηση της διοίκησης. Οι αποφάσεις του σώματος είναι ΕΚΤΕΛΕΣΤΕΣ.

Μόνο που δεν είχε ΠΡΌΕΔΡΟ η συνεδρίαση. Έλειπε και η αντιπρόεδρος του ΔΣ,  εξ αρχής).

Για να συνεχίζει να συνεδριάζει λοιπόν το συμβούλιο  με βάση τον κανονισμό του, θα έπρπεπε ο πλειοψηφιών σύμβουλος της ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ Γρηγόρης Καλομοίρης να δεχτεί να προεδρεύσει.

Ο Γ.Κ. ανέβηκε στην έδρα και είπε ότι θα προεδρεύσει εκείνος της συνέχειας του συμβουλίου, αφού πρώτα γίνει μια δεκάλεπτη διακοπή.

Ο ΣΥΜΕΩΝ μπήκε στην αίθουσα πήρε ένα μικρόφωνο και μας ανακοίνωσε (πάλι_  ότι "Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΗΣ ΠΟΛΕΩΣ ΠΑΡΑΙΤΕΙΤΑΙ"
(ΔΥΟ ΜΗΔΕΝ,  ΣΤΑΣΟΥ ΜΥΓΔΑΛΑ).

Ο Τάσος Ευσταθίου ήθελε επιτόπου  να βάλει θέμα να καθαιρεθεί η πρόεδρος του ΔΣ με πρόταση μομφής  (πολιτικά είχε δίκιο, η συμπεριφορά της σήκωνε επιτόπου μομφή και καθαίρεση,  αλλά αν το κάναμε αυτό δεν θα πέρναγε ο ΟΕΥ με τίποτα, ο στόχος της διάλυσης θα είχε επιτευχθεί).

Δυστυχώς το κασετόφωνο της ΠΛΑΤΕΙΑΣ είχε μείνει από μπαταρία για να αποτυπωθεί ηχητικά το τι έγινε μέχρι εδώ, να ακουστεί η παράσταση του Συμέων, η εντολή της πρόεδροι προς το σώμα να αυτοκαταργηθεί , η μπαχαλοποίηση του δημοτικού συμβουλίου και όλο το σύστριγγλο μέχρι αυτό το σημείο. 

(Στην διακοπή αντικαταστήσαμε τις μπαταρίες οπότε η συνέχεια θα είναι .... επί της οθόνης ή μάλλον επί των ηχείων. Θα ανεβάσουμε και ηχητικά.).

(συνεχίζεται)

ΣΧΕΤΙΚΑ:
ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ: ΤΟ ΜΠΑΧΑΛΟ ΚΑΙ Ο ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΤΟ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕ

ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ: ΑΝΕΞΑΡΤΙΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ Η ΧΡΥΣΟΥΛΑ ΜΑΖΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΤΗΣ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ

 ΥΓ: Αν δεν κατάλαβες τίποτα, κάτι που θα θεωρήσω απολύτως φυσιολογικό για έναν μη αρρωστημένο, κανονικό άνθρωπο,  σου ζητπάω συγνώμη για την αδυναμία μου να σου αναδείξω την διαπλεκόμενη μπόχα, άλλωστε στο είπαμε από την αρχή ότι εδώ είναι πολ;y  μπερδεμένα τα μαλλιοκούβαρα και μεγάλα τα καπέλα.

ΑΣΕ ΜΕ ΝΑ ΣΟΥ ΕΞΗΓΗΣΩ ΕΓΩ ΛΟΙΠΟΝ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΕΧΘΕΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΜΠΑΜΠΟΥΙΝΕ ΜΟΥ

ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΣΥΝΕΧΕΙΑ - ΟΙ ΑΝΑΦΟΡΕΣ ΣΤΟΝ ΚΩΣΤΑ ΔΟΛΟΓΛΟΥ


Το δημοτικό συμβούλιο ξεκίνησε με πρώτη αναφορά από τον Γ. Κουράση στον εκλιπόντα συνάδελφο Κώστα Δόλογλου προτείνοντας να παρευρεθεί αντιπροσωπεία του σώματος στην κηδεία του ενώ  στην συνέχεια τον λόγο πήρε ο Κώστας Αγγελής ο οποίος μίλησε για τον Κώστα Δόλογλου, τις δύο θητείες του στο δημοτικό συμβούλιο Χαλανδρίου, το 1986 - 1990 (τρίτη τετραετία του Νίκου Πέρκιζα) όταν εκλέχτηκε δημοτικός σύμβουλος με το ψηφοδέλτιο του Νώτα Ζαφειρόπουλου και την περίοδο 1990 - 1994 (πρώτη τετραετία Παττακού) με το ψηφοδέλτιο του Σπύρου Πέτσα.

Τον λόγο πήρε στη συνέχεια ο μοναδικός δημοτικός σύμβουλος - εκτός ΝΔ (στην αίθουσα) - που έχει ζήσει τον Κώστα Δόλογλου στην αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου την περίοδο 1990-1994 (η Καρατζα έλειπε) και μίλησε για τον εκλιπόντα.

Ο Συμεών πήρε τον λόγο και ανακοίνωσε ότι αντιπροσωπεία του ΔΣ θα παρευρεθεί στην κηδεία του εκλιπόντα.
ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΤΟ ΜΑΛΛΟΚΟΥΒΑΡΟ

Ο Πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας θα παρουσιάσει το X-FACTOR

ΧΑΛΑΝΔΡΙ ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ ΠΟΡΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΜΗ ΤΩΝ ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΤΟΝ ΙΟΥΝΙΟΜΕ χθεσινό  "ΕΝΤΕΛΛΕΣΘΕ" του Συμεών προς την Διεύθυνση Οικονομικών πληρώνονται οι συμβασιούχοι για την εργασία που προσέφεραν στους δημότες τον Ιούνιο, μετά την αρνητική απόφαση του Ελεγκτικού Συνεδρίου που φόβιζε (δικαιολογημένα ίσως) τους Υπηρεσιακούς. όπως με ενημέρωσε μόλις η διευθύντρια Οικονομικής Υπηρεσίας.

 ΠΟΛΙΤΙΚΑ εμείς ως παράταξη θα προτείνουμε επίσημα το εντέλλεσθε αυτό του Ρούσου να καλυφθεί με απόφαση του δημοτικού συμβουλίου - ελπίζουμε να είναι ομόφωνη - ώστε να μην αναλάβει προσωπικά την αποκλειστική και συνολική ευθύνη, αν ποτέ υπάρξει καταλογισμός. αφού εφάρμοσε - ως έχει υποχρέωση - τις αποφάσεις του δημοτικού συμβουλίου.

Υπάρχουν στιγμές που το "ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ αναλαμβάνουμε την ευθύνη" δεν πρέπει είναι επικοινωνιακό τρικ και δεν χωράει ούτε αντιπολίτευση, ούτε μικροπολιτική.

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ - ΚΑΘΕ ΔΗΜΑΡΧΟΣ, όταν καλείται να βγάλει τα κάστανα από την φωτιά για θέματα που οι ευθύνες δεν είναι μόνο δικές του δεν πρέπει να είναι μόνος του, λέμε εμείς οι ρομαντικοί του αυτοδιοικητικού θεσμού.

Και εμείς δεν είμαστε σαν εκείνους που "απ' τους άλλους θεν παληκαριά, οι ίδιοι όμως λερώνουν τα βρακιά".

ΝΤΑΒΙΑΣ: ΒΑΡΥΓΔΟΥΠΗ ΔΗΛΩΣΗ

Θέλω να ευχαριστήσω δημόσια τους ελεγκτικούς μηχανισμούς των δημόσιων προσώπων - "πολιτικών", την Αρχή Ελέγχου Εκλογικών Δαπανών και την Αρχή Καταπολέμησης της Νομιμοποίησης Εσόδων από Εγκληματικές Δραστηριότητες και της Χρηματοδότησης της Τρομοκρατίας και Ελέγχου των Δηλώσεων Περιουσιακής Κατάστασης που μας ελέγχουν.

Η πρώτη τα οικονομικά - λογιστικά του συνδυασμού μας ΧΑΛΑΝΔΡΙ ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ ΠΟΡΕΙΑ και η δεύτερη τα προσωπικά μου ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ, που βέβαια διαπίστωσαν ότι δεν είναι ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ αλλά ΠΟΘΕΝ ΑΙΣΧΟΣ που με καθιστά παντελώς ανίκανο να χρηματοδοτήσω την τρομοκρατία.

Θέλω να ευχαριστήσω δημόσια  και να ζητήσω συγνώμη από τον έρμο τον λογιστή μου που κάθε φορά που η δημόσια δράση μου ενοχλεί την εξουσία την πληρώνει και αυτός που τρέχει να προσκομίζει πρόσθετα δικαιολογητικά στους ελεγκτικούς μηχανισμούς που βέβαια κάνουν επιμελώς την δουλειά τους, ελέγχουν όλους τους πολιτικούς, δημάρχους, αντιδημάρχους, συμβούλους άρα και τους πιο μικρούς και ασήμαντους.

Πάντως αφού ελέγχονται και ο συνδυασμός και τα Πόθεν Έσχες μου - φαντάζομαι - ότι αν τελικά είναι όλα εντάξει και δεν καταφέρουν οι ελεγκτές να ταυτοποιήσουν κάτι  κρυφούς τραπεζικούς λογαριασμούς που διατηρώ σε τράπεζες της  Βόρεια Κορέας του σύντροφου ΚΙΜ θα έχω και με την βούλα ΣΥΡΙΖΑΙΪΚΟ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΕΝΤΙΜΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΜΑΛΑΚΙΑΣ, μπας και ησυχάσω, έτσι δεν είναι;;;

Η ΕΝΩΣΗ ΔΗΜΑΡΧΩΝ ΑΤΤΙΚΗΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΗ ΚΟΥΚΟΥΒΙΝΟΥ


 Το Δ.Σ. της Ένωσης Δημάρχων Αττικής, εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένεια του εκλιπόντος πρ. Δημάρχου Ιλίου Βασιλείου Κουκουβίνου.

Ο Βασίλειος Κουκουβίνος, Δήμαρχος Ιλίου επί 24 χρόνια, άφησε στις επόμενες γενεές, σημαντική παρακαταθήκη ήθους και κοινωνικής προσφοράς με το έργο του, τη ζωή του και την αυτοδιοικητική του πορεία.

Η τιμητική διάκριση, που του απονεμήθηκε το 2015, από την Ένωσή μας, σηματοδοτεί την καθολική αναγνώριση αυτού του έργου από τους συναδέλφους του, της Αυτοδιοίκησης.

Ας είναι αιωνία η μνήμη του.

Για το Δ.Σ.

Ο Πρόεδρος
Παύλος Καμάρας