Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Πέμπτη 9 Ιουλίου 2020

Η ΠΛΑΤΕΙΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΣΤΗΝ ΚΟΔΡΟΥ ΕΧΘΕΣ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ"Θέλουμε να έρθετε να δείτε μόνος σας και να τα πούμε από κοντά" μου είπαν οι κάτοικοι της οδού Κόδρου που δεν μπορούν να εξηγήσουν γιατί ξεράθηκε το παρκάκι τους.

Πήγα εχθές το απόγευμα επί τόπου και αρκετοί συμπολίτες μας περίμεναν .... τον δημοσιογράφο στο παρκάκι.

" Σε εσάς έχουμε εναποθέσει πλέον τις ελπίδες μας για να παρέμβει ο δήμος. Έχουμε απευθυνθεί στην υπηρεσία και την διοίκηση κατ΄επανάληψη αλλά ... νιώθουμε ότι εισπράττουμε την αδιαφορία του δήμου επειδή δεν τους ψηφίσαμε. Αναδείξτε το θέμα, αφού μόνο η Πλατεία μιλάει πια για τα προβλήματά μας, αν σταματήσετε και εσείς οι κάτοικοι της πόλης θα μείνουν ανυπεράσπιστοι απέναντι στην αυθεραισία της εξουσίας".

"Ορίστε τα έγγραφα που έχουμε στείλει, πάρτε τα με την υπογραφές όλων μας και αν θέλετε δημοσιεύστε τα" μου είπαν οι κυρίες Καραμαλέγκου και Πιτσινού που έχουν κάνει επιτολές -τόσο στον δήμο, όσο και στο ΑΤ Χαλανδρίου - ζητώντας να σταματήσει η αδιαφορία για τα θέματα της γειτονίας το παρκάκι, το μπάσκετ .... όλα έχουν εγκαταληφθεί"

(Τα έγγραφα είναι στο αρχείο της ΠΛΑΤΕΙΑΣ)

"Και να πού καταλήξαμε" συνέχισαν "....να ξεραθεί το παρκάκι - ακριβώς δίπλα στην γεώτρηση του δήμου - να κοπούν τεράστια δέντρα. Μα ούτε τα παγκάκια δεν συντήρησαν. Δείτε. Εδώ το αφαίρεσαν τελείως το παγκάκι, έμειναν οι τρύπες"

"Δείτε το άλλο παγκάκι πώς είναι ..."
Τους άκουσα, τράβηξα τις φωτογραφίες, τους υποσχέθηκα ότι θα αναδείξουμε ξανά το θέμα και .... βέβαια αν θέλουν οι αρμόδιοι να απαντήσουν - ΜΕ ΕΡΓΑ όμως, όχι με λόγια - η ΠΛΑΤΕΙΑ είναι εδώ και είναι φιλόξενη.

Και θα είναι εδώ όσο την καλούν οι συνδημότες μας, ανεξάρτητα κομματίκης προέλευσης.

Στα παγκάκια δεν κάθονται δεξιοί ή αριστεροί. Άνθρωποι κάθονται. 

Α.Ν.

ΙΑΣΩ ΠΑΙΔΩΝ :Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΠΑΙΔΙΑΤΡΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ ΣΤΑ ERMIS AWARDS
ΙΑΣΩ Παίδων: Η μοναδική Παιδιατρική κλινική στην Ελλάδα με διακρίσεις στα Ermis Awards!
Για το 2020, ένα Gold, δύο Silver & ένα Bronze βραβείο!

Τα Ermis Awards αποτελούν τον πιο σημαντικό θεσμό βράβευσης της δημιουργικότητας στην επικοινωνία στην Ελλάδα, αναγνωρίζοντας τις καλύτερες δημιουργικές ιδέες στον χώρο της διαφήμισης για τον χρόνο που πέρασε. Φέτος, το ΙΑΣΩ Παίδων με την Ogilvy απέσπασαν συνολικά τέσσερα.

Οι διακρίσεις επιβραβεύουν την εταιρική επικοινωνία και ανανεωμένη εικόνα του ΙΑΣΩ Παίδων, τη δημιουργική αποτύπωση της κάθε ιδέας καθώς και το σωστό μήνυμα και ύφος για το κοινό. Συγκεκριμένα, απέσπασε:

· Gold βραβείο στην κατηγορία Illustration με την καταχώριση για τα παιδικά Check Up, το θέμα Winter. Η κατηγορία επιβραβεύει την εικαστική αποτύπωση της ιδέας, την αισθητική & την τεχνοτροπία της εικονογράφησης.

· Δύο διακρίσεις στην κατηγορία Καταχώρηση για την Εταιρική Επικοινωνία: Silver βραβείο για τα παιδικά Check Up, το θέμα Autumn-Back2School και Bronze βραβείο για την Corporate Καταχώριση του ΙΑΣΩ Παίδων «Γλειφιτζούρι» με το μήνυμα «Κορυφαία Ιατρική Φροντίδα, φτιαγμένη για παιδιά».

· Silver βραβείο στην κατηγορία Καταχώριση-Σειρά Έργων, Παιδικά Check Up (τριλογία) όπου σε αυτή την κατηγορία διακρίνονται σειρές έργων με συνοχή και κοινό concept. Η κατηγορία Καταχώριση-Print Ad επιβραβεύει print διαφημίσεις στις οποίες υπάρχει μία δυνατή φρέσκια ιδέα, σωστά εκτελεσμένη, άμεσα και εύκολα κατανοητή και με το σωστό tone of voice για το κοινό.

Το ΙΑΣΩ Παίδων, καλλιεργώντας ακόμη περισσότερο την εικόνα μιας παιδιατρικής κλινικής child-oriented που βρίσκεται κοντά στο κοινό της, φέρνει ταυτόχρονα την επόμενη ημέρα δημιουργικά για τη συνολική εικόνα του ομίλου. Συνεχίζει να μεγαλώνει, κάνοντας βήματα μπροστά με πολύ ενδιαφέρουσες επικοινωνίες τόσο ως προς το εικαστικό όσο και ως προς τα κύρια επικοινωνιακά μηνύματα.