Παρασκευή, 10 Φεβρουαρίου 2012

΄Εκκληση Νέου Αγωνιστή (www.neosagonistis.org)

-Ολοι στους δρόμους, στις απεργίες, στις διαδηλώσεις.

-Κάτω η συγκυβέρνηση των εκπροσώπων των δανειστών. Συγκρότηση Παλλαϊκού Απελευθερωτικού Δημοκρατικού Μετώπου.

-Εκλογές. Λαϊκή Μεταπολίτευση. Ριζική Πολιτική Ανανέωση.

-Κυβέρνηση Λαϊκής Ενότητας. Καταγγελία και αποδέσμευση από τα μνημόνια, τις δανειακές συμβάσεις και τους διεθνείς τοκογλύφους

- Εθνική, δημοκρατική, παραγωγική, κοινωνική ανασυγκρότηση της χώρας. Ρήξη με ό,τι την εμποδίσει.

- Ο ελληνικός λαός μπορεί να ζήσει και θα ζήσει 


            Έρχονται οι στιγμές που ο χρόνος, η εξέλιξη της πορείας μιας χώρας συμπυκνώνεται σε μια στιγμή. Η Ελληνική Δημοκρατία μετατρέπεται σε αποικιακό προτεκτοράτο του διεθνούς χρηματιστικού κεφαλαίου και κοινωνικά σε εργαστήρι μαζικής εξαθλίωσης. Την ευθύνη γι’ αυτό έχει ο κυρίαρχος κοινωνικός συνασπισμός εξουσίας και οι πολιτικοί εκπρόσωποί του. Το μπλοκ του μνημονίου, της συγκυβέρνησης και των πρόθυμων συμμάχων της, οδηγούν τη χώρα και τον ελληνικό λαό στην υποτέλεια, τη δικτατορία και την φτώχεια. Είναι η στιγμή που το κοινωνικό μέτωπο αντίστασης πρέπει να συγκροτηθεί σε παλλαϊκό απελευθερωτικό μέτωπο. Να απαιτήσει τη μόνη δημοκρατική διέξοδο. Την προσφυγή στη λαϊκή ετυμηγορία και να διεκδικήσει την εξουσία μέσα από μια κυβέρνηση λαϊκής ενότητας, για την καταγγελία όλου του πλέγματος δανειακής εξάρτησης, για την εθνική, δημοκρατική, παραγωγική, κοινωνική ανασυγκρότηση της χώρας και τη λαϊκή μεταπολίτευση.

Την πρωτοβουλία για τη συγκρότηση του μετώπου οφείλουν να την αναλάβουν τα κόμματα της αριστεράς (ΚΚΕ και ΣΥΡΙΖΑ), σχηματισμοί και συλλογικότητες που τοποθετούνται ενάντια στο μνημόνιο και την εξάρτηση της χώρας, δυνάμεις που διαχωρίζουν τη θέση τους από το ΠΑΣΟΚ της προδοσίας και τη Ν.Δ. της υποτέλειας. Χωρίς άλλες προϋποθέσεις, πέρα από την πίστη στην πατρίδα και τη δημοκρατία. Όποιος σήμερα τοποθετείται ενάντια στο μνημόνιο, την εξάρτηση και τη διεθνή τοκογλυφία, εξ αντικειμένου έρχεται σε σύγκρουση με το ιμπεριαλιστικό καπιταλιστικό σύστημα και τη συγκεκριμένη του μορφή, που είναι και η μόνη υπαρκτή σήμερα. Και βεβαίως έχει θέσει στο παλλαϊκό απελευθερωτικό δημοκρατικό μέτωπο. Η συγκρότηση ενός τέτοιου μετώπου είναι ώριμο τέκνο των καιρών, κοινωνική απαίτηση, λαϊκή επιταγή. Τα κόμματα της αριστεράς, οι σχηματισμοί και οι συλλογικότητες να αναλάβουν εδώ και τώρα την ιστορική πρωτοβουλία της μετωπικής συγκρότησης. Αλλιώς θα τους ξεπεράσει η ιστορία. Με τραγικές για τον ελληνικό λαό και τη χώρα συνέπειες, που θα απαιτήσουν χρόνο, αγώνες και θυσίες για να ξεπεραστούν.         


ΚΑΤΑΨΗΦΙΣΤΗΚΕ Ο ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΑΕΤΟΠΟΥΛΕΙΟΥ ...

.... προσωρινά όμως και μάλλον κατά λάθος.

Φαίνεται ότι το λάθος θα διορθωθεί την .... Δευτέρα, διότι τόσο αντέχει η αντιπολιτευτική διάθεση.
Το αξιοπερίεργο είναι ότι το Δ.Σ. του Αετοπουλείου, ΠΟΥ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΛΟΓΟΔΟΤΗΣΕΙ ΓΙΑ ΤΑ ΑΙΣΧΗ ΤΟΥ ΠΕΡΣΙΝΟΥ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΟΥ, με τα κυλικεία, τα μαϊμουδοτιμολόγια και τις εκδηλώσεις που πληρώθηκαν με έρανο,  δεν ασχολήθηκε με την καμπούρα του και μάλιστα όπως - ΟΤΑΝ ΚΑΙ ΑΝ ΨΗΦΙΣΤΕΙ Ο ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΘΑ ΣΑΣ ΑΝΑΔΕΙΞΟΥΜΕ - ετοιμάζεται να επαναλάβει μια από τα ίδια και με τη "νέα διοίκηση"  για το 2012.

Όμως ΤΟ ΑΕΤΟΠΟΥΛΕΙΟ  σύζήτησε για την .... ΦΛΥΑ!
Βέβαια ...

Και απασχολήθηκε επίσης ιδιαιτέρως με το αν είναι ΝΟΜΙΜΟ δικαστικά έγγραφα για διαφορές του ΝΠ με προμηθευτές του ΝΑ ΔΟΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ ή να τα έχουν στα χέρια τους ιδιώτες και μάλιστα ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ των προμηθευτών ΠΟΥ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΑΝ ΤΙΜΟΛΟΓΙΑ ΑΠΟ ΤΟ 2006!
Μάλιστα λέει θα γνωμοδοτήσει ο νομικός σύμβουλος.
Εμείς ελπίζουμε να δώσει ΘΕΤΙΚΗ ΓΝΩΜΟΔΟΤΗΣΗ ο Κουνέλης οπότε αυτή θα ισχύει συνολικά πλέον στον Δήμο!
Διότι χρειαζόμαστε ΠΟΛΛΑ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΑ ΕΓΓΡΑΦΑ, ΠΟΛΛΩΝ ΙΔΩΤΩΝ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΑ ΤΑ ΖΗΤΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ.

ΑΓΟΡΑΣΤΕ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΦΩΤΟΤΥΠΙΚΑ!
Και στο ΑΕΤΟΠΟΥΛΕΙΟ και στον ΔΗΜΟ και στα άλλα ΝΠ.
Να μάθει το Χαλάνδρι δηλαδή ΠΟΣΑ ΧΡΩΣΤΑΕΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ.
Ποιοι είναι ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ, ποιοι ΧΟΡΗΓΟΙ, ποιοι πληρώνονται κασαδούρα και σε ποιους έχει φτάσει το φέσι κάτω από τον αφαλό και πάω από τα .....

ΑΚΟΥΣΤΕ ΚΑΤΙ ΡΕ ΒΛΑΚΕΣ: Καθαρός ουρανός αστραπές δεν φοβάται!
Και όσο και να τιτιβίζει ο Τουίτυ και τα άλλα  συνετεράκια ΔΕΝ ΜΑΣΑΕΙ Η ΚΑΤΣΙΚΑ ΤΑΡΑΜΑ.

Να ξέρετε ότι ΑΝ ΗΤΑΝ ΝΟΜΙΜΟ ΘΑ ΣΑΣ ΕΙΧΑΜΕ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙ ΗΔΗ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΖΗΤΑΤΕ για να μην τρέχετε.

Όμως ο δικός μας νομικός σύμβουλος μας είπε ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟ και μόνο το ΕΙΡΗΝΟΔΙΚΕΙΟ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ, είναι αρμόδιο να σας δώσει το φοβερό χαρτί που ψάχνεται.

Και επιλέγετε τώρα να κάνετε ότι και καλά δεν σας δίνουν το μεγάλο μυστικό που υποκρύπτει το μέγα σκάνδαλο  για να διαμορφώνετε κλίμα συμψηφισμού με το ΤΣΟΥΝΑΜΙ.

ΔΕΙΧΝΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΤΙ ΚΑΙ ΠΟΙΟΥΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΦΟΒΑΣΤΕ.
ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ  ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ, ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ, ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΗΘΙΚΑ  Η "ΑΛΛΗ ΠΛΕΥΡΑ ΤΟΥ ΦΕΓΓΑΡΙΟΥ" ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΑΥΤΗ.

ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ, ΑΝΟΙΚΤΑ, ΔΙΑΦΑΝΑ, ΚΑΘΑΡΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΑΒΙΑΣΕΙ ΤΟ ΝΟΜΟ,
ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΧΡΑΣΤΕΙ ΤΙΣ ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΛΗΞΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΟΥΝ ΔΕΣΠΟΖΟΥΣΑ ΘΕΣΗ,
ΜΕ ΤΑ ΒΑΡΗ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΠΟΙΟΙ ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ΔΑΚΤΥΛΑΚΙ ΤΟΥΣ.
(Άντε τώρα να αναθέσετε οικονομοτεχνική μελέτη για συμμετοχή σε ευρωπαϊκό πρόγραμμα σε ΕΙΔΙΚΟ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑ.
Ειδικό για την ΚΑΤΗΦΛΑ ΣΑΣ, όχι για το πρόγραμμα.

ΧΑΛΑΝΔΡΙ ΣΕ ... ΒΡΑΣΗ! Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΗΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΜΑΣ ΗΓΕΣΙΑΣ ΣΤΗΝ 48ΩΡΗ ΑΠΕΡΓΕΙΑ:

Ο Δήμος θα είναι σήμερα ανοικτός.

Σήμερα το πρωί συνεδριάζει η οικονομική επιτροπή κανονικότατα

αλλά όμως - όπως πληροφορηθήκαμε από καλό blog της πόλης (ΤΟ ΠΡΟΦΙΛ) ....

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΟΥΡΑΣΗΣ ΑΠΕΧΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΠΗ ΤΗ ΠΙΤΑ ΣΕ ΕΝΔΕΙΞΗ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ ΣΤΟΥΣ ΑΝΕΡΓΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΚΑΤΑΒΑΛΟΥΝ ΤΑ ΤΡΟΦΕΙΑ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥΣ ΠΑΙΔΙΚΟΥΣ ΣΤΑΘΜΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΟΥΣ ΠΟΥ ΥΠΟΣΧΕΘΗΚΕ ΟΤΙ ΘΑ ΣΤΗΡΙΞΕΙ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΑΛΛΑ ΜΠΕΡΔΕΥΤΗΚΕ Ο ... ΔΙΚΑΙΟΡΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΣΤΕΙΛΕ.

Περισσότερα στο ΠΡΟΦΙΛ:

ΠΡΟΣΟΧΗ: Αναβολή κοπής πίττας

ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΘΑ ΔΩΘΕΙ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΜΑΧΗ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ!!!!

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *