Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Κυριακή 20 Δεκεμβρίου 2015

ΣΕ ΣΧΟΛΕΙΟ - ΚΛΟΥΒΙ ΜΕΤΕΤΡΕΨΑΝ ΤΟ 3ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ - ΔΕΙΤΕ ΠΟΣΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΟΑΥΛΙΟ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ


'Εναν χώρο ΑΚΡΙΒΩΣ ίσο με ένα γήπεδο μπάσκετ άφησαν οι μεγάλοι φωστήρες του δήμου για να αυκλίζονται οι μαθητές του 3ου γυμνασίου και μάλιστα συρματοπεριφραγμένο για να μην επικοινωνούν - λέει - με τους "μεγάλους" του λυκείου που θα τους εκμαυλίσουν.

ΝΤΡΟΠΗ! ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ!

 ΤΑ ΧΡΥΣΑΥΓΟΥΛΑ ΕΙΝΑΙ ΟΠΑΔΟΙ ΤΗΣ ΑΝΟΙΚΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ.

SOS ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ! ΣΑΒΒΑΤΙΑΤΙΚΗ ΒΡΑΔΙΝΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΧΩΡΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΠΡΟΑΥΛΙΟΥ ΤΟΥ 3ου ΓΥΜΝΣΙΟΥ - ΛΥΚΕΙΟΥ

Η κατάληψη στο 3ο Γυμνάσιο - Λύκειο έληξε μετά από διαβεβαιώσεις του αντιδημάρχου Παιδείας Αλεξίου στους μαθητές και γονείς ότι δεν θα υπάρξει φράχτης αλλά μερικά παρτέρια και παγκάκια.
Τα ίδια είπε ο αντιδήμαρχος και στον Νταβία σε τηλεφωνική τους επικοινωνία.

Οι μαθητές καθάρισαν την Παρασκευή τα κτίρια  και τα παρέδωσαν σε κατάσταση που ο χώρος ήταν έτοιμος να λειτουργήσει, χωρίς ζημιές και πιο καθαρούς από ό,τι ήταν πριν την κατάληψη.

Σήμερα μάλιστα στο κτίριο του λυκείου γίνεται Χριστουγεννιάτικο Bazaar.

Εχτές μετά το απόγευμα όμως ο δήμος Χαλανδρίου, μέσω της τεχνικής υπηρεσίας του ΦΑΣΙΣΤΑ ΓΕΡΟΛΥΜΑΤΟΥ απέδειξε και στον πιο δύσπιστο ότι δεν πρέπει να τον εμπιστεύονται ούτε οι μαθητές, τα παιδιά μας.

Που τα δίδαξαν εχτές τι θα πει ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΞΑΠΑΤΗΣΗ και ΕΠΙΒΟΛΗ και  ότι σε αυτό το κράτος, σε αυτή την κοινωνία - δυστυχώς - δεν πρέπει να εμπιστεύονται κανέναν όταν του μιλάει.

ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΦΩΝΑΖΟΥΝ ΓΙΑ ΤΑ ΣΥΡΜΑΤΟΠΛΕΓΜΑΤΑ ΣΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΠΑΡΙΣΤΑΝΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΥΣ ΕΒΑΛΑΝ ΣΥΡΜΑΤΟΠΛΕΓΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΧΩΡΙΣΟΥΝ ΜΑΘΗΤΕΣ ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΑΠΑΙΤΗΣΕ ΕΝΑΣ ΔΙΚΟΣ ΤΟΥΣ!

Ήθελα να ήξερα αν θα μιλήσει γι' αυτό το χάλι η "αντιφασιστική πρωτοβουλία νέων ΣΒΗΣΤΕ ΤΟΥΣ".

ΟΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΙ  πήγαν ΒΡΑΔΥ ΣΑΒΒΑΤΟΥ  ΚΑΙ ΕΣΤΕΙΣΑΝ ΑΓΚΑΘΩΤΟ ΣΥΡΜΑΤΟΠΛΕΓΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΧΩΡΙΣΟΥΝ ΤΟ ΠΡΟΑΥΛΙΟ, όπως απαιτούσε ένας διευθυντής σχολείου - του 3ου Γυμνασίου -  με τον οποίο θα ασχοληθούμε αύριο αφού τον επισκεφτεί το πρωί ο Νταβίας για να έχουν έναν διάλογο περί των όσων αναφέρονται σε email του διευθυντή στην Πλατεία, πριν δημοσιευτεούν και γίνει αντιπαράθεση).


Ο ΦΡΑΧΤΗΣ ΤΟΥ ΑΙΣΧΟΥΣΡΕ ΝΟΥΜΕΡΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΟΒΛΕΠΟΥΝ ΟΙ "ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ" ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ "TUV"  ΓΙΑ ΤIΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΜΑΣ ΕΧΕΤΕ ΖΑΛΙΣΕΙ; 
ΑΓΚΑΘΩΤΟ ΠΛΕΓΜΑ ΣΕ ΥΨΟΣ ΜΑΛΙΣΤΑ ΟΧΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 1,5 μέτρο! ΘΑ ΒΓΑΛΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΜΑΘΗΤΗΣ ΚΑΝΕΝΑ ΜΑΤΙ ΡΕ ΓΕΛΙΟΙ!!!!!

ΦΡΕΣΚΟ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΜΠΕΤΟ - ΚΥΡΙΑΚΗ ΠΡΩΙ! ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΔΗΛΑΔΗ ΕΡΓΑΣΙΕΣ;;;;
 Οι φωτογραφίες είναι σημερινές - Κυριακάτικες.

Οι μαθητές του σχολείου από εχθές το βράδυ κατά  τις 11 μας έστειλαν "νυχτερινές λήψεις" μετά την ολοκλήρωση των εργασιών.


 Η μεγάλη αυτή γελοιότητα γίνεται ακόμα μεγαλύτερη αν σκεφτεί κανείς ότι το σχολικό συγκρότημα έχει ΜΟΝΟ ΕΝΑ ΚΥΛΙΚΕΙΟ - από την πλευρά του λυκείου και με τον χωρισμό οι μαθητές του γυμνασίου ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΥΛΙΚΕΙΟ!!!!

Είμαστε πολύ περίεργοι και περιμένουμε να αξιολογήσουμε ποιοι "ευαίσθητοι" θα μιλήσουν και ποιοι θα σωπάσουν για το συγκεκριμένο θέμα: Σύλλογοι Γονέων, ¨Ενωση Γονέων, Κόμματα, Παιδαγωγοί, Ψυχολόγοι, Δάσκαλοι, Δημοτικές Παρατάξεις έχουν ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΝΑ ΑΠΑΙΤΗΣΟΥΝ ΝΑ ΦΥΓΕΙ Ο ΦΡΑΧΤΗΣ.

Το θέμα εμείς θα το θέσουμε αύριο στο δημοτικό συμβούλιο. Και θα αναγκαστούν να πάρουν θέση ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ.

Και αν υπάρχουν θεσμικοί που  - ίσως - να μιλήσουν, επειδή έγιναν υπάλληλοι, ας παραιτηθούν από τον θεσμικό τους ρόλο. (Κατανοητόν;)

ΧΩΡΙΣ ΣΧΟΛΙΟ ....


Now they're planning the crime of the century
Well what will it be?
Read all about their schemes and adventuring
It's well worth a fee
So roll up and see
And they rape the universe
How they've gone from bad to worse
Who are these men of lust, greed, and glory?
Rip off the masks and let see.
But that's not right - oh no, what's the story?
There's you and there's me
Thank you for that

ΚΑΛΗΜΕΡΑ - ΕΒΔΟΜΑΔΑ Κ. ΒΑΡΝΑΛΗ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΕ