Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Δευτέρα 9 Μαρτίου 2020

ΣΠΑΕΙ ΚΑΡΥΔΙΑ ......

Ο Bullys (ΜΠΟΥΛΗΣ) βρέθηκε και μου την έπεσε άσχημα για όσα έγραψα για τον γιαλαντζί εμφύλιο στο Χαλάνδρι.

Ο Μπούλης με .... ξέσκισε.

"Είσαι αχαρακτήριστος. Σε λυπάμαι. Ο Συμεών τα είπε τέλεια όλα και εσύ δεν τον στήριξες. Δεν κατάλαβες τι είπε." ..... και άλλες τέτοιες μεγαλοστομίες μου έγραψε inbox.

Του είπα ότι δεν συμφωνώ με την επιλογή του να κάνει τον spokeman των πιο ακραίων ΖΑΙΩΝ και της ΑΝΤΑΡΣΥΑ με την ιδιότητα του Δημάρχου Χαλανδρίου την ώρα που η χώρα δέχεται επίθεση και ότι τέτοιες πολιτικές επλογές σε μια συνεργασία ΣΥΖΗΤΙΩΝΤΑΙ πριν εξελιχθούν και οφείλουν να λαμβάνουν υποψή τους τις δυνάμεις που έχουν εκτεθεί για να στηρίξουν τον δήμαρχο, ακόμα και αν αυτές είναι μικρές, όπως γινόταν παλιά με με συνιστώσα που ΔΕΝ ΕΠΑΙΡΝΕ 2% στην παράταξη Παττακού.

Και αν δεν προηγηθεί μια τέτοια συζήτηση και το ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΟΝ Ρούσσος ενεργήσει όπως νομίζει σωστό,  τότε και το ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΟΝ Νταβίας νομιμοποιείται να κάνει το ίδιο.

Του είπα επίσης ότι ΔΕΝ ΣΤΗΡΙΞΑΜΕ ΤΟΝ ΡΟΥΣΣΟ ως πολιτικό ον για να ταυτιζόμαστε μαζί τους σε θέματα εκτός του πρακτικού της σύμπραξης, ΤΗΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΗΣ ΜΑΣ ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ.

Τον έστειλα να πάει να κάνει εκείνη την πράξη που ξελαμπηκάρει το μυαλό και του είπα ότι δεν δέχομαι κριτική από μη αιρετούς για ό,τι επιλέγω να κάνω για να εκφραστούν αυτοί που ψήφισαν ΕΜΑΣ και όχι εκείνους.

Και του είπα ότι νιώθουμε απολύτως εκτεθειμένοι ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΥΣ ΕΑΥΤΟΥΣ ΜΑΣ, τους λίγους ψηφοφόφρους μας και κυρίως στις αξίες μας και τα πιστεύω μας με την ξεφτίλα που έχουν υποστεί από την επιμονή τους να υπερασπίζονται, με τρόπο μάλιστα ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΟ, ένα λάθος.
Ένα λάθος για το οποίο μιλάει ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ.

ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΚΑΝΕΝΑ ΛΟΓΟ να απολογούμαστε για κάτι που θεωρούμε λάθος και δεν το έχουμε συμφωνήσει ποτέ. ΤΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΥΛΑ.

"Υπέγραψες στο AVAAZ που μαζεύουν υπογραφές για να καθαιρέσουν τον Ρούσσο"; μου έγραψε ο ΗΛΙΘΙΟΣ ΜΠΟΥΛΗΣ.

"Είσαι πολύ μαλάκας" ήταν η καθαρή απάντησή μου.

Δεν είχα κανένα λόγο να του απολογηθώ. Στα περί καθαιρέσεως του δημάρχου Χαλανδρίου είχα τοποθετηθεί ΠΡΙΝ ΑΝΕΒΕΙ στο AVAAZ αυτή η ΜΑΛΑΚΙΑ. Μόνο διαβάζοντας τα σχόλια στο fb όσων είχαν την .... ιδέα.

ΔΕΝ ΘΑ ΑΠΟΛΟΓΗΘΩ σε κανένα ΜΠΟΥΛΗ για τις ΞΕΚΑΘΑΡΕΣ απόψεις που διατύπωσα ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ η ΣΥΜΠΡΑΞΗ διοίκησης του δήμου - κατ΄ εμάς - δεν κρίνεται από το αν διαφωνούμε - ΠΟΥ ΔΙΑΦΩΝΟΥΜΕ - με την επιλογή Ρούσσου να γίνει κομματικός spokeman - αλλά από το ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΤΗΣ ΣΥΜΠΡΑΞΗΣ.

Αν τώρα εκείνοι δεν αρκούνται σε αυτό και θέλουν κλακαδώρους στον αρχηγό τους, σε εμάς δεν θα τους βρουν. Ας πράξουν τα δέοντα.

ΥΓ 1: Δεν βάζω link για την παπαριά στο AVAAZ γιατί δεν την διαφημίζω στα καμιά 250αριά άτομα που θα διαβάσουν αυτό το άρθρο.

ΥΓ 2: Δεν συμφωνούμε - ΚΑΘΑΡΕΣ ΚΟΥΒΕΝΤΕΣ - σε διώξεις δημοτών - ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΔΙΑΦΩΝΟΥΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΟΣΟ ΔΙΑΦΩΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟΝ ΡΟΥΣΣΟ - από τον δήμαρχό τους, όπως ο ίδιος - δυστυχώς - εξήγγειλε σήμερα στην συνέντευξή τους στο ΚΟΚΚΙΝΟ.

Αν επιλέξει να επανέλθει ο δήμαρχος στα καθήκοντά του και στην διαχείριση των θεμάτων της πόλης ας μας καλέσει να συζητήσουμε για το Δημαρχείο, το θέατρο και το πάρκινκ.

Στο γιαλαντζί εμφύλιο Κουράση - Κουρασικής δεν συμμετέχουμε. 


ΥΓ 3: "Δες πόσα likes πήρες" μου είπε ο ΜΠΟΥΛΗΣ και πόσα παίρνει ο Ρούσσος."
Δες πόσα κιλά μαλάκας είσαι είναι η απάντησή μου.
LIKστή!

Είσαι παρμορμητικός, κατέληξε.

ΚΑΙ ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΜΑΛΑΚΑΣ, καταλήγω εγώ,
Και κάνε μου μήνυση άμα θες.